Number 84

God kveld, fine lesere ♥ Dere har vært så aktive i kommentarfeltet i dag og det er så kjekt! Da er det virkelig gøy å være tilbake i hverdagen 🙂 Selv om jeg blogger når jeg er på ferie, føler jeg likevel at jeg får en slags avstand til det hele, ettersom jeg ikke får mulighet til å følge med underveis. På ferie pleier jeg som regel å bruke 3-5 timer på morgenkvisten for å gjøre alle innleggene klare for dagen, det er mye enklere å hente inspirasjon til innlegg også, ettersom det alltid er så mye fint å ta bilder av, og så kommer alt på løpende bånd som følge av forhåndsinnstillingen. Men når jeg er hjemme gjøres alt på en annen måte, og da er jeg jo pålogget nesten 24/7, så ja, det er så gøy at dere legger igjen små spor 🙂 Nå er jeg nettopp ferdig med dagens treningsøkt nummer to. Det ble intervaller og styrke tidligere i dag, hadde planer om 10 kilometer, men det fikk jeg ikke tid til. Derfor ble det 5 kilometer rolig joggings nå på kvelden (rett etter middag = helbom, ender alltid med hold) og uttøyning, så får jeg ta 10 kilometer i morgen i stedet.

Nå har jeg tenkt til å kose meg med pelsdottene våre som det er helt herlig å ha i armene igjen, i tillegg til nummer to i rekken om Jussi-Adlers Avdeling Q: Fasandreperne. Denne fanget meg fra første side, dette er bra saker!

Håper dere har hatt en fin dag, vi sees i morgen ♥

55 kommentarer

 1. Så herlige hunder du har!

 2. Har Ronaldo lagt på seg litt i «ferien»? Hehe, syns han ser litt større ut, men det er kanskje pelsen som gjør det 🙂

  1. Fotballfrue

   Han har nok det 😉 etter at han ble sterilisert, skal det dessverre svært lite til :/ det er bare å ture på 😉

 3. Nok ein falsk profil? https://www.facebook.com/emily.c.berg?fref=ts

  Super blogg foresten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Æsj, så kjedelig :/ takk for at du sier ifra 🙂

 4. Har du noen ganger fått belastningsskader av jogging? Har du noen tips for å forhindre dette? Jeg liker selv og jogge, men kan kjenne ubehag i knær og ankler til tider. Føler da jeg må roe ned noen dager i håp om at det ikke blir for mye belastning.

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har slitt med løperkne og slimposebetennelse (samtidig) for over to år siden. Gikk da til behandling hos fysio over lang tid, fikk blant annet triggerpunktbehandling med strøm og ble bra etter ca. 6 mnd. Da var jeg tilbake i normalt tempo igjen 😉

 5. Kristine

  Hei. Jeg skulle bestille en kjole fra onlineformals nå, og bruke din rabattkode. Du skrev i innlegget «de har alltid gratis frakt», men når jeg kommer til check-outen er det listet opp 55 dollar i shipping. Når jeg taster inn koden din kommer det riktig nok -55 dollar, men da er det jo rabattkoden din som gir gratis frakt? Det er ikke ALLTID gratis frakt? Så dvs at rabattkoden din fører til gratis frakt, men ikke noen rabatt på selve kjolen. Eller har jeg misforstått?

  1. Fotballfrue

   Det er jeg som misforstod, de 55 dollarene gjelder kun på frakten. Det var derfor jeg skrev i innlegget at jeg skulle si ifra når koden var gyldig, slik at jeg kunne rette opp i misforståelser med nettbutikken først 😉

   1. Victoria

    Hei!:)
    Blir det altså å fortsette med å være rabatt kun på frakt eller blir dette forandret når du prater med dem?
    Ikke meningen å mase men jeg sitter liksom bare her å venter på å kan bestille!:) Ble så utrolig glad når jeg så at du hadde rabatt kode på akkurat den siden som jeg hadde funnet meg en finfin kjole på!:)

   2. Fotballfrue

    Det er kun på frakten, dessverre :/ Skal endre det og si ifra at koden er tilgjengelig 🙂

   3. Kristine

    Da bør du kanskje fjerne setningen «De har alltid gratis frakt :-)» også. Det er jo ikke sant…….

   4. Fotballfrue

    Selvsagt, jobber med saken 🙂

   5. Fotballfrue

    Sånn 🙂 Premien på 300 dollar inkluderer gratis frakt og det gjør også koden CAROLINE 🙂

  2. Du er så dedikert til det du jobber med og så utrolig inspirerende! Det er en fryd å lese bloggen din ! 🙂

 6. Har du noen gang fått belastningsskader av jogging? Jeg liker og jogge, men kan kjenne det i knær og ankler til tider. Bruker da og roe ned en stund i håp om å forhindre belastningskader. Noen tips?

 7. Du er så vakker, har lest bloggen din i mange år nå og blir like imponert over deg hver gang jeg logger på. Jeg syns du er ett fantastisk forbilde for unge jenter, og jeg er imponert over hvordan du klarer å sjonglere alle ballene du har i luften.

  1. Fotballfrue

   Så utrolig snilt av deg, tusen takk for kjempefin kommentar <3

 8. Hei, har du farget håret?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er nydusjet / vått 🙂

 9. Hvor er denne t-skjorten fra? 🙂 Utrolig kul!

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂 Kjempedeilig! 🙂

 10. Mulig jeg ikke har fulgt ordentlig med, men har du vippeextensions for øyeblikket? 🙂
  Du er forresten kjempe pen! Ta det til deg 😀

 11. For et herlig bilde 🙂 Jeg savner saann aa ha hund (eller dyr i det hele tatt), kommer jo fraa gaard, men naa har jeg hverken plass eller tid til aa ha en hund aa ta vare paa 🙁 Fininger! xoxo

  1. Fotballfrue

   Det skjønner jeg, det er noe helt eget ved disse dyra <3

   Klem!

 12. Pelsdottlykke! Hundene mine (våre) har vært på ferie hos min mor i snart 5 uker! Gjett om jeg savner de? Skal hente de i morgen og jeg gleder meg sånn!

  1. Fotballfrue

   Jaaaa, pelsdottlykke! 😀 Å, det skjønner jeg! Det blir nok et helt fantastisk gjensyn 😀

   Klemmer!

 13. Hei, og takk for motivasjon! Etter 2 barn var det på tide å se om bikinikroppen fortsatt finnes der inne 😉 6 uker har jeg holdt på nå, 5 km rekker jeg fint når ungene er i seng, og er nå nede i 32 min, OG nye joggesko kommer i bursdagsgave 🙂 (litt selvskryt må til for å holde motivasjonen oppe! ;)) Super blogg, leser hver dag, stå på!

  1. Fotballfrue

   Så FLINK du er! Det er utrolig hva man får til om bare viljen er der 🙂 Fortsett sånn 🙂

   Klemmer!

 14. Jeg leser flere blogger, men din er faktisk den eneste jeg gidder kommentere relativt gjevnlig på. En av de viktigste grunnene til det tror jeg er at du godkjenner kommentarene! Da vet man at du faktisk har lest den, det setter iallefall jeg stor pris på så det må du fortsette med! 🙂
  Nå sitter jeg her med hjemmelaga slush(!!nam, sunt OG godt!) etter en liten joggetur. Resten av morgenen går til forbereding for klokka 12.05 har jeg muntligpraktisk eksamen i kjemi! 😮 Ha en fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for at du kikker innom 😀 Er veldig glad for at jeg gjør det på dne måten jeg også, da svarer jeg helt automatisk når jeg får gått gjennom 🙂

   Håper eksamen går bra <3 God helg når den er ferdig 🙂

   Klemmer!

 15. Hei Caroline!

  Da du var med på 4stjernes middag, filmet de en slags støvsuger dere hadde på kjøkkenbenken. Jeg har googlet og prøvd å finne noe lignende, men uten hell.. Kunne du fortalt hvor dere har kjøpt den? Evt hva den heter og pris?

  God fredag til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra black and decker og heter orb-it, koster rundt 600,- 😀 Veldig kjekk 🙂 Link her blant annet: https://www.rustibust.no/produkt/stovsugere-black-decker/orb-it-svart-handstovsuger-black-decker Tror vi kjøpte vår på Elkøp?

   Klem og god fredag 🙂

 16. Heisann! Du har virkelig inspirert meg til å ta fatt på trening og da spesielt løping! Ville bare si tusen takk, og et av høydepunktene i min hverdag er å klikke meg innom bloggen din til frokost å lese dagens nye innlegg 😀 ville forresten tipse om ay Pretty Little Liars sesong 3 er ute på amerikansk netflix ^^ er helt avhengi!
  Ha en fortsatt fin dag! Klem!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre 😀 Ja, jeg har sett sesong 3, i hvert fall det som er å se :/ NÅ VIL JEG SE MER!

   God helg!

   Klemmer 🙂

   1. Sesong 4 begynte i USA på tirsdag (11.juni) 😉

   2. Fotballfrue

    Uæææ, hurra 😀 😀

 17. Birgitte

  God morgen 🙂
  Satt i går kveld å bladde igjennom dine tidligere innlegg,
  men fant ut at det var lettere å bare spørre 😉
  Det gjelder kaffe kapsler til Dolce Gusto. Når det gjelder ren vanlig
  Svart kaffe, hvilken vil du anbefale da?
  Kom gjerne med andre forslag og hvis du vet om noen spes. gode 😉
  Takk for en super blogg Btw 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes den knallrøde til Zoega er kjempegod! Grande intenso er også veldig god, men ikke lag den sterkere / svakere enn fire 😀

   Klem!

   1. Jeg er forelsket i Rome <3 🙂

 18. Så du sitter fra 7-12 og jobber med blogen når du har ferie? (Ref 5 timer på morgenkvisten..)

  1. Fotballfrue

   De gangene jeg poster 2-3 innlegg, så ja 🙂

 19. Ha en strålende fredag 🙂

 20. God morgen! 🙂 Ha en fin dag.

  https://inamakeup.blogg.no

 21. Hva betyr «number 84»? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det står på trøyen jeg har på meg 😉

 22. Caroline skjønne, er du gravid? har ikke sett deg med et vinglass på hele ferien og heller ikke når du var på ferie med din søster 🙂 jeg har det skikkelig på følelsen 😛 trenger ikke svare om du ikke ønsker 🙂

 23. Skulle ønske jeg hadde noen pelsdotter å kose med også… 🙁
  Men vi har 10 års bryllupsdag i dag, så da får jeg heller kose litt på mannen <3

  https://sirkushuset.blogspot.no/

 24. Victoria

  Må være helt fantastisk å komme hjem til dem etter ferien! 🙂
  Gleder meg til hverdagsbloggingen igjen, selv om det bestandig er super kjekt å få utdate fra feriene deres!:) Får bestandig så lyst til å reise når du legger ut slike hærlige feriebilder!:D
  Ha en fin dag!

 25. Franciska

  Følgt bloggen din en stund nå. Flott jente, flott blogg. Jan T (janteloven) lever dessverre hos mange nordmenn fremdeles i beste velgående. Sitter på høyre skulder… og hvisker.. «du må ikke tro du er noe»… Sleng den ufordragelige mannen i en krok, og stå på Caroline 😉 Flott utenpå er du, men det er fordi du har en vakker personlighet!! Imponert over deg…. GO GIRL.. Klem fra en halvgammel mamma 😉

  1. Fotballfrue

   For en hyggelig kommentar å få før helgen, tusen takk for vakre ord <3

   Ønsker deg en knallfin helg med masse solskinn 🙂

   Klemmer!

 26. Ble så glad av å lese bloggen din i dag. Ville bare si det, virket som du var i ekstra godt humør, og det er smittende 🙂
  Ha en superfin fredag:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 🙂 Ha en veldig fin fredag du også 🙂

   Klem!

 27. Jeanette

  Fantastiske deg, du er jo så god! 🙂 Elsker hunder, de har noe så eget og godt over seg <3 Har lyst på egen, men med skiftjobb er det dessverre veldig vanskelig. Men hjemme hos mamma & pappa har jeg verdens beste Theo å besøke! Han er en nydelig Shetland Sheepdog <3 (kjenner på savnet nå ja!)

  Men, du er så god på motivasjon når det kommer til trening så jeg måå bare mase litt;

  Jeg har trent relativt lite de siste årene, og vil begynne fast igjen. Jeg kjenner jeg må begynne litt "rolig" sånn at jeg ikke mister motet. Så jeg tenker å løpe intervaller, eventuelt sykle litt, og trene styrke utenom hjemme/på jobb. Hvor mye/langt vil du anbefale når jeg bare får si at jeg er UTRENT (kondisjonsmessig iallfall), og hvilke styrkeøvelser anbefaler du aller mest (som jeg kan gjøre hjemme)? Tenker jo selvsagt på disse berømte lårene/rumpa, armer & de store indre muskelgruppene. Puh!

  Ble litt mye og uryddig, men du skal iallfall vite at jeg setter STOR pris på svar 🙂

  Ha en fortsatt fin dag! 🙂 klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *