Featured in: ELLE

Dersom du plukker med deg den helt nyeste utgaven av ELLE, får du med deg en kjempefin bildeserie med hele 16 av Norges motebloggere, deriblant undertegnede 🙂 Dette var altså denne fotoshooten jeg var på for ca. 6 uker siden i Oslo, og det var så hyggelig å endelig få treffe mange av de som jeg bare kjenner ved bloggadresse eller et bilde her og der. ELLE inviterte oss rett og slett til sommerfest, og hver og en fikk utfordring om å style det vi mener er sommerens fineste festplagg. Mitt valg ble en ny sommerkjole som jeg har unngått å bruke på grunn av reportasjen, så jeg gleder meg til å endelig ha den på meg mer enn kun én time! Jeg kjøpte den på Asos for en tid tilbake. Jeg stylet den med blomsterkrans, hvite pumps og egentlig en blå skinnjakke, men den droppet jeg i løpet av shooten. Denne sommeren handler det utelukkende om blomster og blonder for meg om jeg skal på fest, det finnes ikke noe finere på lyse, lange kvelder. Og hvitt, selvfølgelig!

Kjole Asos (adlink)  / Pumps River Island (adlink) / Ring Hasla 

Jeg har alltid vært litt misunnelig på svenskene som feirer midtsommeraften med vennefest, dans og egenlaget blomsterkrans i håret.

Jeg ble fotografert sammen med Marianne som har bloggen Styledevil. Hun var utrolig søt og hyggelig, og ikke minst så fin! HVEM kler grønt hår? Jo, det gjør Marianne! Sjekk forresten hvordan ringen min tar opp fagren i håret hennes 🙂

Nå skal jeg sette i gang med middagen her i huset, håper flere av dere har pizza i ovnen nå? Jeg vurderte det samme i dag, men så blir det kyllingwok i stedet 🙂

47 kommentarer

 1. Kjempe fin kjole du hadde på deg 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 2. Dette skjønner jeg ikke – du er jo ikke moteblogger? Livsstil, rosa – ja, men ikke moteblogger? Derfor forstår jeg ikke hva du har i denne reportasjen å gjøre. Tror ikke det er på grunn av din edgy stil på klær du har mange klikk, for å si det sånn.

  1. Fotballfrue

   Jeg har innslag av mye forskjellig, blant annet er mote en veldig stor del av bloggen min 🙂 Jeg er heller ikke den eneste som ikke er en ren moteblogger i denne reportasjen.

  2. Rosablogger?! Det må jeg si meg høyst uenig i, Lisa!
   Nå skal det være sagt at jeg ikke vet selve definisjonen av «moteblogger», men du blogger jo om mote, skjønnhet og klær ofte, og har personlig inspirert meg opptil flere ganger…

  3. Man må da ikke BARE blogge om mote, for å kalles moteblogger? Caroline har jo antrekksoppdatering nesten hver dag, «Få looken», budsjett vs. luksus og diverse innlegg fra forskjellige motevisninger, i tillegg er det en sjelden gang yey or ney innlegg, som også inneholder mote. Syns det er nok mote til at man kan kalles for moteblogger. Hun er kanskje ikke like «edgy» som Ulrikke Lund eller mange andre motebloggere, men mote handler faktisk ikke bare om å være «edgy», selvom det er hva mange tror 🙂

  4. For min del, er dette den eneste norske bloggen jeg finner noen som helst moteinspirasjon på i hvertfall 🙂 Jeg synes en del andre er motebloggere er aaaltfor «edgy» og ikke inspirerer til noen hverdagsstil.

   1. Fotballfrue

    Så hyggelig :)) Takk!

   2. Camilla

    Veldig enig her, Carolines blogg er absolutt under kategorien mote synes jeg, men som LH sier, stilen din er ikke crazy som Ulrikke Lund sin for eksempel, men mer fin og anvendelig for folk flest, et fåtall kler seg som Ulrikke Lund i hverdagen, selv liker jeg både hennes og din stil utrolig godt!:D

  5. Jeg synes faktisk Caroline er i en klasse helt for seg selv! Alle andre «motebloggere» ser helt like ut. Synes hun har en fantastisk sans for stil, og er her faktisk MEST på grunn av de moterelaterte innleggene. 🙂

 3. Åhh så gøy:)) Sommerlig og lekker kjole…me like:)) Ha en riktig fin kveld videre….jeg er på tredemølleshopping:))…Du motiverer stadig C….og tusen takk for det:)) Stoor klem:))

  1. Fotballfrue

   Å, så gøy! Hva ender du på? Håper du finner en som varer og varer 🙂

   Klem!

 4. Offtopic, men er det virkelig LK som har kommentert på denne bloggen?
  Isåfall så må jeg si at det var en litt kvass kommentar! Hvertfall siden han vet hvor lite kjekt det er å få slike kommentarer på «sin egen» blogg! Bare til ettertanke hvis tilfellet er at det er han som har kommentert 🙂 Klem!

  1. Lars-Kristian Eriksen

   At jeg har kommentert hvor?

 5. Nå vet jeg hva jeg skal lese på min 3 timer lange busstur hjem i morgen.:) Du er alltid like fin du, Caroline! Jeg kan heller ikke få nok av kjoler og blomster om sommeren.

  1. Fotballfrue

   Kos deg med bladet og god tur hjem <3

 6. Veldig stilig bilde ! : D

 7. Kjøre Caroline. Jeg synes virkelig du skulle invitere gode venner til Midtsommerfest. Tenk å får en slik blomsterkrans slik du har i håret med en invitasjon….Man trenger jo ikke gjøre det helt slik som svenskene med slik stang, men servere sommerlig mat og være sammen 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er ingen dum idé 🙂 Bare så synd det aldri passer for Lars-Kristian pga. fotballen :/

 8. Jeg blir så glad av å lese bloggen din – alltid! Har lest den hver dag siden 2009. Personlig er jeg ikke spesielt interessert i mote, sminke, trening eller kosthold, men du virker så lykkelig, og det smitter! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, Marie! Tusen takk 😀 <3

 9. Så fine! 🙂 Ha en fin kveld videre.

  https://inamakeup.blogg.no

 10. Åå så gøy 🙂 Så fint antrekk!! 🙂

 11. Så utrolig fin kjole! Kanskje jeg må plukke opp Elle på Gardermoen i morgen så jeg har noe å lese på vei til London 🙂

 12. Er veldig glad i kyllingwok jeg, men føler jeg laget det på samme måte hver gang. Vil du dele oppskriften på din versjon? 🙂 du er vakker til tusen Caroline, og jeg simpelthen elsker bloggen din!! Klem

  1. Fotballfrue

   Klart jeg kan 🙂 Noteres til neste ukes oppskrift 😀

   Klem!

 13. Så nydelig kjole:))Sommerfølelse til tusen:) Ikke feil at det er en vakker vakker Caroline som bærer den heller;)) <3Ha en fiiin kveld,du skjønne skapning <3

  1. Fotballfrue

   Skjønne deg <3 Håper kvelden din er fin!

 14. Kjempe fint antrekk Caroline!

 15. Kult bilde:-)fikk lyst å farge håret grønt og ha blomsterkrans i det…
  Takk for rabatt på cameo!venter spent på colour block kjolen…
  hvor lang tid pleier det å ta å få pakke fra cameo?

  1. Fotballfrue

   Hihi, så bra 🙂 Det tar en ukes tid, avhengig av hvor de sender fra, enten Oslo eller Hong Kong 🙂

 16. Kjempekult Caroline 🙂 Har ventet på å se deg i en sånn type reportasje, og der kom den. Og takk, han redder seg veldig inn på at han er så innmari søt han lille min, men veldig rampete 😉

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tuusen takk 😀 Digget forresten trillevogn-looken din her om dagen 😉 Dere passer som hånd i hanske!

   Klem 🙂

 17. da har vi akkurat prøvd oss på pizza oppskriften din, som blei en stooor skuffelse 😛 nyydelig smak, men bunnen satt fast i papiret. så ble fyllet på oss 😛 har du opplevd det noen gang? tips på hva jeg har gjort galt? fulgte oppskriften nøye…

  1. Fotballfrue

   Nei, så dumt 🙁 Vi har aldri opplevd det, faktisk ikke i nærheten en gang :/ Aner ikke hva det er som kan ha gjort at bunnen satt fast.

   1. Lite tips kan være å pensle litt olje på bakepapiret før man tar på deigen.

   2. Magnhild

    Eller kanskje dere brukte MATpapir og ikke bakepapir? Da sitter deigen oftest fast.. 🙂

  2. Jeg har opplevd dette med knekkebrød, og har funnet ut av at det skyldes at det er en bestemt side av bakepapiret som skal vendes opp. Den ene siden er litt glattere enn den andre, da henger ikke baksten igen 🙂 Det er den siden som krølles inn, om du forstår? Kanskje det var det som hendte?

 18. Så utrolig gøy!

 19. Cristine

  Hei Caroline! Først av fremst vil jeg bare si at bloggen din har inspirert meg veldig når det gjelder hverdagsmat. Har holdt på med lavkarbo en god stund nå, og synes det er utrolig greit med nye oppskrifter! 🙂 Når det er sagt, så hadde det vært utrolig kjekt om du kan vurdere å legge ut flere oppskrifter i løpet av uken, og ikke bare en (som du normalt sett gjør). Eller, f.eks. fortsette med ukes-menyene som jeg ser du legger ut en gang i blant.

  1. Fotballfrue

   Skal se hva jeg får til, men synes det er kjekt å ha denne ene dagen i uken spikret, er jo så mye annet jeg også vil skrive om 🙂

 20. Victoria

  God formiddag vakreste Caroline! 🙂
  Jeg sitter på jobb og venter på å bli ferdig slik at jeg kan kjøre til butikken og plukke med meg bladet! 😀 Nydelig kjole fra Asos btw!
  Jeg lurer på om du kan være så snill å svare meg på noe, når er den herlige rabattkoden fra Onlineformals aktivert? Skal i et bryllup på sensommeren og ønsker meg en nydelig kjole derfra! 🙂 Takk for at du er du! Klem.

  1. Fotballfrue

   Håper du fant den nyeste utgaven 🙂 Nå er koden aktivert, men det er en skrivefeil fra min side der: De 55 dollarne går på frakten ikke på kjolen :/ Men kjekt med fri frakt uansett, da 😀

   God helg til deg <3

   Klemmer!

 21. Well done Caroline! You look marvelous in that editorial photo! The floral dress is too cute and just perfect on you! Congrats!:) Kisses! xo

 22. Aa saa fin kjole!!!! Jeg er saa glad i kjoler om sommeren <3 Tror du jeg for kjoept den i USA?

 23. Gunnhild Hasla

  Så fint, Caroline! Ser fram til å lese dette! 🙂
  God helg!

 24. Hei, elsket kjolen din:) Hvor mye betalte du med toll og slikt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *