Vivienne Westwood: Matcy, matchy

Dette er de siste antrekksbildene fra ferien, er så uendelig forelsket i det klassiske snittet og den nydelige fargen i toppen min fra Vivienne Westwood, så jeg må jo vise den frem! Denne har jeg også i hvitt med tulipanmønster, om noen husker? Lekker den også, men den fikk bli hjemme denne gangen, så får jeg heller pakke den med i kofferten neste gang, eller finne en anledning for å bruke den her hjemme. På disse bildene hadde vi kun vært i solen noen timer, så det er vel et bevis på at en slik knallfarge virkelig får frem en fin glød 🙂

Skort Zara / Pumps Zara / Topp Vivenne Westwood (adlink) / Clutch AILA (adlink) / Armbånd Ettika 

Løsningen for denne kvelden ble en skikkelig sleiket wet look-hestehale. Liv Guri og jeg koste oss nemlig på spa tidligere denne dagen, og begge gikk derfra med fullstendig dødt og fett hår etter resultat av en hodebunnsmassasje *hehe* Men deilig var det!

Ser ut til at det blir oppskrift-onsdag i dag likevel, jeg er i full sving på kjøkkenet i dette øyeblikk og på menyen står fiskepizza! Klikk deg innom senere for resultatet av den 🙂

105 kommentarer

 1. Nydelig, fin og sommerbrun! Elsker den shortsen fra Zara! Har du størrelse XS eller syr du inn? Synes ofte underdelene deres er litt store i livet… Har du samme problem?

  Fortsatt fin (regnværs)dag 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg har xs, den er stpr i livet, men jeg bruker bare gensere og topper som dekker det 🙂

 2. Ordentlig flott dame!

  Vil også påpeke at du ser sunn og fin ut, og at å ha deg som rollemodell absolutt ikke bør bli sett på som noe negativt :*

 3. Dette er noe av det nydligste jeg noen gang har sett,leste innlegget i går men måtte inn igjen i dag for å beundre dette på nytt:) Hadde jeg sett deg på ordentlig skulle jeg gitt deg en god klem og fortalt deg hvor vakker du er:)
  Ha en fin kveld:)
  Klem

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk for gode ord <3

 4. Flott! Men hva har du gjort deg bak på skuldra? På høyre skulder?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke gjort meg noe der :/ Det kalles scapula og er en del av skjelettet. Alle har det, men på noen er det mer fremtredende enn på andre.

   1. Jep, alle har skulderblad;)

 5. Elsker bloggen din<3 Er innom hver dag ^^ Men det er noe jeg har lurt på lenge… ~Hvordan kjennes din restylane ut? Jeg prøvde det for en tid tilbake siden, men jeg syntes leppene ble så "harde". Hadde også delvis klumper som ikke ville jevne seg ut, men hele leppen var generelt sett ganske hard. Nå har det forsvunnet helt – Men jeg har så lyst å prøve igjen, siden ditt resultat har blitt så bra og naturlig. Skal man kunne kjenne det veldig godt, eller er det bare jeg som har vært uheldig med behandlingen? Prøvd å google dette, men blir ikke helt klok. Håper du kan svare 🙂

  1. Fotballfrue

   Nå har jeg ikke tatt restylane (bruker forresten restylane perlane) siden februar, så tror det er helt borte snart :/ Men det kjennes litt ruglete ut de første 2 ukene, før det går seg til. Mine er helt myke og fine etter dette 🙂 Pass på å behandle deg hos en autorisert sykepleier, anbefaler Petra hos Face It i Oslo, hun er veldig flink 🙂

 6. Dwightinha

  Driiitlekkert!!! Vet ikke om det er lyset eller deg jeg, men tror utgangspunktet ‘deg’ gjør hele forskjellen her. Skjørtet og toppen er bare lekre, men ville sett latterlig ut på meg!! Håret kledde deg.

  1. Fotballfrue

   Denne siden selger jo falske varer :/

 7. Sjekk ut denne for tips til skulderen så du ikke får langvarige skader 🙂 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2684151/

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe galt med skulderen min 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *