Princess for a day

Kjole Mimi Blix for Nelly.com (adlink) / Pumps Nelly.com (adlink) / Hodepynt Asos.com (adlink) 

Antrekket for kvelden fem-måneder-for-sent-feiring ble en ny kjole jeg bestilte nettopp til anledningen 🙂 Synes den er så fin og akkurat passe pyntet til et bursdagsbarn. Elsker kontrastene i disse bildene, hælene kunne jeg jo kaste i samme øyeblikk som vi forlot bilen, gikk barbeint hele kvelden, og det var utrolig deilig, så skoene får jeg spare til en annen gang.

Nå sitter vi langt, langt oppe i luften, kanskje med litt flymat. . som jeg forresten elsker! Må si jeg er utrolig positivt overrasket over Turkish Airlines, veldig god mat og helt super service. De har jo faktisk blitt kåret til Europas beste flyselskap for ikke lenge siden, og av en eller annen grunn synes jeg det er betryggende. Nok prat fra meg, vi skrives fra Oslo, Sarpsborg eller Siljan. Litt usikker på hvor vi ender opp ennå ♥

64 kommentarer

 1. Himmelsk vakker :)))God tur hjem:) ..og god tirsdagsklem<3

 2. fint 🙂 men du må huske å fjerne lappene under skoen 🙂

 3. Nydelig 🙂

 4. You look absolutely gorgeous. Really like a princess from a fairytale. Amazing.
  Hope you have a good flight!

 5. The dress is fantastic! I just adore the colors matching and the details! The heels are to die for and go perfect with it! You seem a princess with the jewelled headdress, too handsome for words!:) I love browse your outfits! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much for always being so nice, sweetie! 🙂

 6. Ååh, du gløøøder <3 Helt nydelig!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, skjønne deg <3

 7. Aleksandra

  Vakker kjole på en enda vakrere kvinne!

 8. Helle-Beate

  Der minna du meg virkelig om ei på jobb som også har sånn kjole og brukte den i helgen. Den er så utrolig fin på 🙂

 9. nydelige du 🙂 virker som dere har hatt en skikkelig herlig tur!

 10. Vakre deg! Håper dere hadde en fantastisk kveld:-)

  1. Fotballfrue

   Å, det hadde vi 🙂 Tusen takk <3

 11. Vildegard

  Så utrolig fint det bildet med den røde båten. Det tok på en måte opp fargen i kjolen din! Fin med rød kjole, var du! 😉

  Men MÅ bare spørre! Hvordan får du så fin og slank mage? Og så stram kropp? Og så fin hudfarge???
  Jeg er overhodet ikke misunnelig, neida! 😛 Men jeg skal på ferie i sommer, og ønsker å stramme opp og få slankere mage. Har 2 uker på meg …

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀

   Magen min har alltid vært veldig flat, så den er nok bare sånn, men jeg er selvsagt flink til å opprettholde den og kroppen generelt via et sunt og variert kosthold samt trening 5-6 ganger i uken 🙂 Kroppen må trenes over tid, så start rolig og ikke stress med det 🙂 Vær fornøyd med den kroppen du har, men behandle den pent 🙂

   Klemmer!

 12. Tone R.

  For en utrolig lekker kjole! Du er så flink til å variere «uttrykk» i antrekkene, og har en unik sans for stil. :o) Elsker hodesmykke, tiara på sitt beste! Håper turen hjem går fint :o)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 🙂

   Klemmer 🙂

 13. Hei Caroline! Håper du har det hyggelig i Tyrkia.

  Jeg startet på LCHF for et par uker siden og synes det fungerer kjempebra! Mye overskudd på trening osv.
  Men en ting lurer jeg på – kan jeg spise søtsaker (kake, vafler, pannekaker) med god samvittighet bare det er LCHF?
  Jeg er glad i å lage mat fra bunnen av, så det er en selvfølge, men bør jeg ha samme forhold til søtsaker som om jeg skulle spist «vanlig» kost?
  Ser du spiser pannekaker til frokost innimelllom, så det fikk meg til å tenke litt over saken..

  På forhånd takk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så flott at det fungerer for deg! Jeg elsker kostholdet vårt 🙂 På ferie skeier jeg alltid ut, det har jeg alltid gjort, og det blir ikke noe annerledes på lchf enn på et «normalt» kosthold. Søtsaker, iskrem og dessert hører ofte ferien til for meg, så det unner jeg meg med den største selvfølge på ferier og de helgene jeg føler for det. Så ja, synes absolutt du skal ha samme forhold til søtsaker som du ville hatt tidligere (med mindre du spiser det hver dag 😉 )

   Pannekakene jeg lager er forsåvidt lavkarbo og inneholder ikke sukker eller mel 🙂

   Klemmer!

   1. Takk for svar!
    Så bakst som pannekaker, vafler, pizza og annet godt kan jeg spise til «hverdags», så lenge det er uten mel og sukker? 🙂

   2. Fotballfrue

    Uten sukker og mel 🙂

 14. Hjelpe meg.. Så nydelig du er!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 😀

   Klemmer!

 15. Wow, for et fantastisk antrekk! Den kjolen var jo bare helt amazing 😀

 16. De skoene skulle jeg gjerne hatt…

 17. Du ser ut som en prinsesse hver dag du Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Snilleste <3

 18. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Wow, så fantastiske bilder! Nydelige deg, og ikke minst; flink fotograf! Hvordan har han (regner med det er mannen som fortjener skryt her?) lært å ta så gode bilder? 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 19. Som vanlig utrolig flotte bilder. I dag falt jeg pladask for det bildet med skoene i fokus og eventyrprinsessen bak. 🙂

  Håper dere har landet trygt.

 20. Håper du for ettertid dropper den dingsen i panna. Så bare ut som om du hadde fått verdens største kvise. Ellers var du fin

 21. Jeg er Perfect Home forhandler og kan ta i mot bestillinger fra hele landet. Om det er noen produkter du ønsker å bestille, kan du gjerne ta kontakt med meg! HER (http://perfecthome.mediabook.no/16/) kan du finne nett katalogen! Trykk deg inn og bli inspirert. Ta kontakt med meg om du finner noe spennende :)))

 22. Elisabeth L

  Du ser utrolig nydelig ut 😀 Du burde absolutt gå med midtskill oftere, passer kjempebra til deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det er jo litt uvant, men jeg skal absolutt prøve å gjøre det oftere 🙂

   Klem!

 23. Jeg elsker virkelig bloggen din! Du er så utrolig pen at jeg ikke fatter at det er mulig altså. Virkelig, du er den flotteste, peneste og fineste damen på planeten, etter min mening. Jeg bare lurer på to ting:

  1. Hvem tar alle bildene av deg? Det er jo utrolig fine bilder, så må gi litt cred til fotografen også som er så flink (kanskje ikke vanskelig når man har noe så vakkert å fotografere:).

  og 2: Hvorfor kan du ikke si når du er i flyet, eller skal fly? Har du flyskrekk?

  Det har jeg 🙁 Det er ikke noe gøy.

  Hilsen Marie

  1. Fotballfrue

   For en utrolig hyggelig kommentar, Marie! Tusen takk for så fine ord 😀

   1. Lars-Kristian tar alle antrekksbilder, andre bilder tar jeg 🙂
   2. Jeg liker ikke å oppgi flytider, ser ikke helt poenget med det, og i tillegg er jeg veldig redd for å fly. Heldigvis har jeg blitt mye bedre nå enn jeg var for noen år tilbake.

 24. Marita Ø

  Fy søren! Når skal du slutte å overgå din egen skjønnhet? Du blir bare finere og finere i mine øyner 🙂 Helt nydelig kjole! Håper turen går bra hjem igjen 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er så altfor snill! Tusen takk, alltid skjønne deg <3

   Mange klemmer 🙂

 25. Hei<3 Jeg ELSKER antrekket du viste<3<3<3 Jeg elsker fargen på kjørtet, pynten på skoen, den elegante hodepynten og den søte toppen<3:) Dette er den første bloggen jeg har vert inne på og jeg ble veldig insperert, så jeg lurer på om du kunne gi meg noen tips på hvordan jeg kan lage en kjempebra blogg?!?!?!

  mvh
  Dina M. Bjerke

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig Dina, tusen takk 🙂 Håper du vil fortsette å følge med 🙂 Tips til en god blogg må være mange bilder, varierte innlegg og det å henvende seg til leseren 🙂 Skriv om det du selv vil og ha det gøy!

   Klem 🙂

 26. karianne

  du so mer så vakker, hvorfor må du bruke så mye juggel? det blir for harry for min del desverre

 27. Nydeli du e! Syntes det e så arti att du kan ha på deg ka som helst på bilda og Lars-Kristian ser like bli ut, eg har sjøl sånn rosa blomsterkrans fra BikBok og samboaren syntes den e dritstygg. x) Hadde den på meg på torge på 17 mai men samboaren sa han skjæmtes litt over meg. 🙁

  Og om eg hadde hadd en sånn hodepynt som du har på bildan hadde han sekkert bærre flirt av meg. -_- Han e heller ikke gla i værken leopard- eller camo-mønster.. E det ingenting du går me som Lars-Kristian ikke e like begeistra førr? x)

  1. Fotballfrue

   Så ille at han gjør det! Du må jo få gå med hva du vil, for det vil vel han også? Lars-Kristian sier jeg er fin uansett, men at han liker meg best når jeg våkner om morgen uten sminke og klær :p

   Klem!

 28. Så vakker du er, Caroline! Du er alltid så gjennomført og fin, virker nesten som om du har et par sko til hvert plagg, haha!

  1. Fotballfrue

   Hehe *skyldig* 😉

 29. Fine billeder som altid.
  Er det dine naturlige negle, der er blevet så lange og fine nu?

  <3

  Pia Sabine

  1. Fotballfrue

   Jeg har akrylnegler med perlemortipp 🙂 Ser veldig naturlig ut 🙂

   Klemmer <3

 30. Thea ♥

  For et nydelig antrekk, og en idyllisk plass! Du stråler! 😀

 31. Therese

  Så utrolig nydelig kjole! Og så utrolig utrolig flott du ser ut! Spesielt på det bildet ved det huset var du utrolig vakker!:)
  Håper du har hatt en fin ferie i Tyrkia (og det ser det virkelig ut som du har hatt!), reiser dit selv om 4 dager og jeg gleder meg SÅ masse! 🙂
  Ønsker deg en fin sommer videre Caroline:)

  1. Fotballfrue

   Så herlig, håper du får en fantastisk ferie 🙂

   Klemmer!

 32. kristine l.

  Caroline, det antrekket der satt som et skudd på deg! Du er min største inspirasjon og du har den fineste stilen jeg har sett 🙂 Stå på kjære deg, du er RÅ.

  1. Fotballfrue

   Jeg blir jo helt satt ut av så fine kommentarer! Tusen, tusen takk <3

   Mange klemmer!

 33. Hva er den greia du har i panna??? fint antrekk, men…..

 34. Du ser FANTASTISK ut! Hele deg stråler, rett og slett. Håper du har hatt en super ferie!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk, skjønne deg! 🙂 Håper du har det fint <3

   Klemmer!

 35. Is this a necklace you used for your hair or a specific thing? Like your skirt 🙂

  1. Fotballfrue

   No, it is a headpiece 🙂 Take a looke at the link 🙂

 36. Marthe Nordberg

  Nydelig prinsesse <3

 37. charlotte

  Du er nydelig <3

 38. Michelle

  Så nydelige bilder av deg! Alle bildene fra Tyrkia har vært kjempe fine, ser ut som dere virkelig har kost dere 🙂

 39. Hei Caroline

  Du ser nydelig ut som alltid! Men linken til kjolen funker dessverre ikke 🙁

  Mange klemmer

  Silje

 40. Jeg har også flyskrekk, men hadde en fantastisk opplevelse med Turkish Airlines. De er helt rå på service, og jeg glemte neten at jeg var i luften i et øyeblikk eller to 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *