Happy Birthday

Shorts DKNY (adlink) / Pumps Asos / Topp Asos (adlink) / Veske Guess (adlink) / Øredobber Ráda / Armbånd Hermés 

I går hadde vi en litt for tidlig bursdagsfeiring av den kjekkeste, snilleste og fineste mannen i verden, som fyller 30 år om nøyaktig 18 dager. Vi ser Liv Guri og Gunnar såpass sjelden og de har ikke mulighet til å besøke oss på selve dagen, så da var en feiring mens vi er her veldig passenden 🙂 Vi ga beskjed da vi reserverte bord tidligere på kvelden, så de ansatte hadde ordnet med en utrolig god kake, fyrverkeri, sang og levende lys. Så ble det kommende bursdagsbarnet så rød som jeg aldri før har sett ham, men han blåste ut lysene, spiste kake og gliste fra øre til øre likevel, spesielt da det vanket bursdagsgave. Min bursdagsgave før han ikke før tiden, selv om den har vært klar veldig lenge. Ååå, jeg sprekker! Skulle gjerne gitt han den for lenge siden!

Nå skal vi avgårde til Gümüslük hvert øyeblikk, også populært kalt gummisluk blant sunnmøringene her 😉 Der skal det være helt nydelig, så jeg gleder meg til middag i solnedgangen. Faktisk skal vi feire min bursdag i dag, bare 5 måneder etter tiden *hehe* Sånn går det når vi sees såpass sjelden. Tenk at vi reiser hjem allerede i morgen, så altfor tidlig, jeg må opp klokken fem og halv syv reiser vi innover til Bodrum. Flyet går kort tid etter og så venter 5 laaange timer på oss i Istanbull. Bah! Håper solen skinner i Norge 🙂

54 kommentarer

 1. Så fantastisk vakker du er på disse bildene (og de andre fra Tyrkia!) 🙂 Kos dere på siste kvelden!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg! 🙂

 2. Nydelig topp! Og dette har du sikkert svart på før, men hvordan er det med toll og sånt når du bestiller fra f.eks Asos?? Er det slik at man må fortolle alt som koster over 200 kr? Prosent av kjøpesummen eller hvordan er dette egentlig? Takknemlig for svar da jeg vet du bestiller mye fra ulike land:)

  1. Fotballfrue

   Du må regne med å betale 10,7 prosent av kjøpesummen for tolling av varen, i tillegg til at du må du betale mva., som er 25 prosent av kjøpesummen og fortollingen. 🙂

 3. Så mange fine bilder!

  Hurra for mannen din 🙂

 4. Så fint antrekk! 🙂

 5. Lekker du var her Caroline;D

 6. Gleder meg til å få vite gaven, høres ut som noe bra! 🙂

 7. Du har bare en kjempefin stil. Du inspirerer til å bedre min egen stil:-) Følger med på bloggen din:-)

 8. Solveig

  Du er så utrolig vakker Caroline og ulastelig antrekk som alltid, selv om jeg synes du er veldig sprek i litt røffe klær og 😉
  Morsomt bilde av mannen, ser mer ut som en liten begeistret guttunge på det bildet enn en mann på tredve 😀
  Ha en riktig så god tur hjem når den tiden kommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar 😀

   Klemmer!

 9. Beste antrekket, ever. Detaljer please!

 10. Beklager, så detaljer nå… Er blånd, skjønner du. Ble nok blendet av det fantastiske armbåndet. Nydelig!

 11. Vært helt fantastisk vær den siste uka i Norge 😀 iallefall her hjemme hos meg på Østlandet!

  1. Fotballfrue

   Så deilig 🙂

 12. Kristin

  Wow, for et fint Hermès-armbånd! Hvor har du fått tak i det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kjøpte jeg i en av butikkene nede på marinaen 🙂

   1. Da håper jeg ikke du betalte så veldig mye, gitt!

   2. Fotballfrue

    De har kun merkebutikker nede på marinaen, ingen jallabutikker – alt fra Hermes til Herve Leger og Juicy Couture 😉 Så jeg betalte ordinær pris 🙂

   3. Hermès selges kun i deres egne butikker, og den eneste Hermès-butikken som finnes i Tyrkia ligger i Istanbul.. Så der har du nok blitt grundig lurt.

    Jeg har vært i Tyrkia selv og vet at butikkene som selger dette (noen av dem ihvertfall) ser «ordentlige» ut, men det er all fake. Så hold deg langt unna!

   4. Fotballfrue

    Men det var i en av de nye butikkene på havnen som åpnet ved slutten av forrige uke, resten av butikkene der åpner 22.juni og det er kun merke/designerbutikker. De hadde en egen avdeling ved kassen med et utvalg av hermes. Uff, jeg håper virkelig ikke at dette stemmer.

   5. Sigrid

    Å, så kjedelig at bli lurt slik…!! Det armbåndet ligger på 3000-4000 i Norge, håper ihvertfall at du ikke betalte så mye… 🙁

   6. Fotballfrue

    Jeg tviler sterkt på at jeg har blitt lurt. Betalte som sagt opprinnelig pris. . Får sjekke det opp.

   7. Det koster over 6000 i butikk, så da kan du jo regne selv. Hermes har som andre har skrevet kun utsalg i egne butikker, så dessverre høres det ut som en svært dårlig deal. Men får håpe det stemmer! Armbåndet er alltid å oppdrive et eller annet sted – Hermés har svært få sesongvarer.

   8. Fotballfrue

    Jeg betalte ikke 6000,- men rundt 4500,- Regner med det er ekte vare, ettersom butikken ligger på marinaen, som er svært eksklusiv 🙂

 13. Happy Birthday!
  You look very beautiful! 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀

 14. Gummisluk, hahahaha!!! 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 15. Hei! 🙂 Er det Jett shorts fra Runwaydreamz du har eller er det en annen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en av de jeg har, ja 🙂

 16. Sola skinner for fullt her i Bergen, så eg koser meg massevis 🙂
  God tur heim <3 Håper du har hatt ein toppers tur!

 17. Du ser fantastisk ut, Caroline! Så fjong og velstelt:-) Hårfargen du har nå kler deg utrolig godt og! Må nesten spørre hvilken farge det er brukt for å få de fine nyansene? Eller om du kunne gitt meg navn eller sted hvor du har fikset det, hadde jeg blitt veldig glad:-)
  Ønsket deg fortsatt fin ferie:-) klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg kan skrive det i et innlegg når jeg har snakket med frisøren min 🙂

   Klem!

 18. Mannen min blir 30 om 21 dager 😉 Har SÅ lyst å gi han gaven(e)! Er så vanskelig å la være 😉

 19. Solen skinner i hvert fall i Ålesund!:-) God tur hjem, fine deg!

 20. Lekkert antrekk! God tur hjem. Solen skinner i Oslo.

  1. Fotballfrue

   Så deilig å høre! Har jo ikke med meg jakke :p

   Klem!

 21. Divamamma.no

  Hørtes ut som en litt slitsomt hjemreise, men trøst deg med at her i Skien er det solskinn. Håper det varer til imorgen.. Og egentlig ut sommeren:-) hehe !
  God tur hjem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så deilig! Krysser fingrene for at det varer 🙂

   Klem!

 22. what a beautiful cake!!!

  happy birthday! may all your wishes come true!

  http://eternityinstant.blogspot.com/

 23. Gratulerer så masse! 🙂 Ser herlig ut 😀 Håper dere hadde en så fantastisk kveld som det ser ut til på bildene! 😀

  http://inamakeup.blogg.no

 24. elisabeth

  Fantastisk antrekk !!!Gjennomført til fingerspissene.

 25. Vanligvis kommenterer jeg ikke på utseende til folk på bilder og blogger, men nå må jeg fordi jeg synes du er helt sinnsykt vakker på disse bildene Caroline! Missforstå meg rett, du ser alltid bra ut, men på bilde 2,3 og 4 synes jeg du viser en helt fantastisk glød som det er en stund siden jeg har sett via bildene dine. You just look smashing!

 26. OH LOORD!! armbåndet! Er det ikke bare det fineste armbåndet som finnes?? 🙂 Jeg fikk et i rødrosa lizzard i morgengave og holdt på å dø. Det eneste som fantes i hele frankrike da, noe som gjorde det hele ennå mer klissete romantisk. CRED til din kjære for dette altså (om det er han som har overrasket deg! eller cred til deg om det er du som har overrasket deg selv;) u look fab by the way.

  1. Fotballfrue

   JOO! Jeg ble så glad da jeg oppdaget det, for jeg trodde ikke det var å oppdrive i butikk lenger 🙂 LEKKER! 🙂

   Klem til fine deg <3

 27. Caroline, you look simply divine! Love the combo, is so charming and classy! You are very wonderful and full of grace, I adore your style!:) Yum for all the food, the cake must have been so delicious!:) Baci!

 28. Ååååå, nå må jeg bare kommentere, jeg er altfor dårlig til det ellers – Det antrekket var helt perfekt! Fine du:)

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀

 29. på tur med svigers?

  vært i thailand? -anbefalt pakkeliste da?: ingen genser? ingen langbukser?

  hva slags kake til din mann? så NAM ut!!

  1. Fotballfrue

   Ja, svigers har leilighet i Tyrkia som de kjøpte for tre år siden, så det var på tide å besøke dem der 🙂 har hatt det så fint 🙂 Har vært i Thailand, men det er 5 år siden. Trenger ikke genser eller langbukse der 😉 Kaken var god, men jeg vet ikke hva de har i den, har jo ikke akkurat laget den selv 😉

 30. Du är så GALET vacker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *