Dinner Date

Skjørt Nelly.com (adlink) / Topp Nelly.com (adlink) Pumps Kurt Geiger / Smykke Second Female / Veske Lulu’s 

Dette ble gårsdagens middagsantrekk. Vi endte på en 4-retter, akkurat passe for å sitte ved bordet i nesten tre timer 🙂 Hadde en kjempehyggelig kveld. Nå har Lars-Kristian og jeg nettopp spist frokost, så skal vi snart bort i leiligheten til Laila og Rasmus for å fortsette dagen der. Lars-Kristian har eksamen og jeg må få unna litt innlegg og forhåndsskriving før vi reiser. Vi skal jo mellomlande i Istanbul og deretter sove noen timer på hotell der, før flyet går videre til Bodrum, så jeg får nok ikke oppdatert dere før i morgen utover dagen om jeg ikke gjør klart noe nå 🙂 På planen min står treningsfri, i dag rekker jeg ikke annet, gleder meg til noen løpeturer i varmere strøk nå!

Håper dere får en fin dag, så sees vi snart igjen ♥

95 kommentarer

 1. Margrethe

  Nydelig antrekk!! God tur 🙂 Kos dere masse! Gleder meg til å se bilder 🙂

 2. Heilt nydelig 🙂

 3. Cathrine R

  Fina! <3

 4. Åå, jeg blir så glad av å se på deg Caroline! Du gir så mye inspirasjon og motivasjon 🙂 Jeg vil så gjerne si takk til deg for at du deler dine tanker med oss lesere, du er rett og slett en sunn, vakker og utrolig nydelig gledesspreder!

  1. Fotballfrue

   Så stas å høre, tusen takk 😀 mange klemmer!

 5. good…

 6. Wææ, Istanbul? Er det trygt der nå, mtp alle opptøyene som har vært den siste uken? Ønsker dere en fin tur! Det fortjener du 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal ikke være noen fare å reise til flyplassen, opptøyene er vel inne i byen og vi skal ikke dit 🙂

 7. Elsket dette antrekket!

 8. Nydelig antrekk.
  Jeg håper også at folk ser hvor mye du jobber med bloggen. Jeg har ikke funnet en annen blogg som er så allsidig, presis, fargerik og som alltid har nye innlegg sånn som denne.

  Kos deg i tyrkia 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, skjønne deg! Tusen takk 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Helt enig med deg, Nora! 🙂

  1. Fotballfrue

   That is so nice to hear, thank you so much, sweetie! 🙂

 9. Vil bare ønske dere en fantastisk tur 🙂 Håper dere får deilig vær og en strålende tur! Gleder meg til å følge med på en ny tur. Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du!

   Klemmer 🙂

 10. claudia.

  Hei 🙂

  Så bra at dere koste dere på SudØst Restaurant.
  Jeg tok nemlig reservasjonen da Lars Kristian ringte inn og bestilte bord , men var usikker på om det var dere.
  Mistenkte det siden dere i Oslo, så kom det opp på bloggen. Morsomt.

  kos dere masse med Svigers.
  Ha en fortsatt fin dag. 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂 ha en fortsatt fin dag du også 🙂

 11. Dinner date-antrekk til Lars-Kristian også!! Inspirasjon, inspirasjon 🙂

 12. Nydelig! 🙂

 13. Hei dette har ikkje nåke med dette innlegge å gjera men eg spør i vei. Bruker du ansiktkrem frå ole henriks no, med eller uten solfaktor? Eg spør for eg har begynt å brukje ole henriksen THRUTH REVEALED SUPER CREME SPF 15 og har fåt ein del kviser og lure på om det kan vera den kremen som gjer da, og om det er solfaktoren som huden reagere på.

  1. Fotballfrue

   Jeg har brukt produktene til OH i 3 år nå 🙂 Akkurat nå bruker jeg skin insulator med spf. 15 som dagkrem 🙂 Har aldri opplevd uren hud spm følge av hans produkter, men folk kan jo reagere forskjellig :/

   1. Jeanette

    Hei! Disse produktene er av personlig erfaring super gode, men man reagerer dessverre ulikt. Ville prøvd å fått meg en hudkonstulasjon (som de ofte gir gratis), så finner du prod. som passer deg perfekt 🙂

  2. Kristin

   Jeg opplevde uheldigvis å få merkelig utslett/kviser i kinnene og på haka av OH-produkter :/ Veldig synd, for produktene lukter jo så godt og er veldig innbydende. Men, ikke alle produkter passer for alle, dessverre.

 14. Hei! Jeg har lagt merke til at du skriver en del om tyrkisk youghurt, og jeg lurer litt på hvorfor du spiser dette i stedet for vanlig youghurt? Hva er forskjellen?

  1. Fotballfrue

   Veldig lite karbohydrater, rikitg med fett og nydelig smak!

  2. Veeeeldig høyt sukkerinnhold i mange av dde «vanlige» yoghurtene..

 15. Så fin du er, Caroline! Masse god tur til Tyrkia, jeg håper dere får en strålende tur.:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du <3

 16. Hei hei.

  Du er en enorm positiv og inspirerende person. Men jeg lurer bare på om du kjøper alle antrekkene dine selv eller om du får mye sponset? Hvem er det som tar alle de flotte bildene av deg som du legger ut på bloggen? Og hvilke nettsider anbefaller du å shoppe fra? Hvilke internasjonale sider er frakt, moms og toll inkludert i prisen?

  Ha en kjempefin tur med din kjære.

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøper så og si alle klærne mine selv, med mindre det står at de er sponset, så jeg vil si 95 prosent av klærne er egne kjøp 🙂 Adlink og spons er to forskjellige ting. Lars-Kristian er fotografen min 🙂 Jeg handler selv mye fra my-wardrobe.com, der er både toll og moms inkludert 🙂

 17. Så nydelig! God tur fine deg 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! 🙂

 18. Kjempe fint skjørt! 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂

 19. Åååh, har också bokat en resa till Bodrum/Torba i september, så berätta gärna hur det är där! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg gjøre 🙂

 20. Hei! Er du ikke litt bekymret for å mellomlande i Istanbul? Siden det er opptøyer der nå?

  1. Fotballfrue

   Opptøyene er ikke rundt flyplassen så vidt vi har fått beskjed om 🙂 Vi skal ikke inn til byen.

 21. Fint antrekk men ville personlig roet ned push upen. Så veldig presset opp ut:P

  1. Fotballfrue

   Det er ikke push-up i denne toppen 🙂

   1. Er det silikon da?

   2. Fotballfrue

    Nei, bare pupp 🙂

   3. Haha fantastisk svar:) syns du var vakker jeg, som alltid! Det var da virkelig ikke mye push up her.

   4. Som vi sier i Halden der jeg har min opprinnelse:

    Jæ trur jæ dævver!

    kongekommentar, frue, you nailed that one!

   5. Solveig

    Hahaha:)

   6. Bare pupp? eh… Har sett deg her i Skien asså… Og for så vidt på alle de andre bildene dine (med bikini å, som avslører jo en god del…) Du har ikke så mye å fylle med, kjære deg…

    Vær ærlig til dine lesere a plis!

   7. Fotballfrue

    Hahaha, du kan i så fall ikke ha sett meg å en stund 😉 Jeg har. . *kremt* mer enn nok å fylle med akkurat nå 🙂

   8. Her sier du direkte at puppene dine er større nå enn tidligere, hva skyldes det da?;)

   9. Herlighet, hun er nok ærlig. Det er helt vsnlig at puppene vokser mye når man er gravid 🙂 Hvorfor i slle dager skille hun lyve på bloggen sin..

   10. Magnhild

    *liker*
    haha folk altså!

   11. andrea

    Veel de ser jo ikke sånn ut til vanlig. Mulig det er måten du står på.. De så veldig presset opp ut i hvertfall.

   12. Fotballfrue

    De ser slik ut til vanlig akkurat nå, ja 🙂

   13. Hmm, akkurat nå… Er du kanskje gravid? 😉

   14. Åhh, hvorfor er de så store om dagen da? 😉 hihi, neida.

   15. Er du gravid? 😉 ikke noe slemt spm. men tenkte siden du sa de var blitt større nå og pupper blir jo gjerne større da, men magen er jo like fin 🙂

 22. hei!
  ser UD fraråder å dra til istanbul, og ser mange som er der nede som skal mellomlande i istanbul bytter flyplass/fly… er vel mye uroligheter der nede nå…

  1. De fraråder å dra til de stedene hvor det demonstreres 🙂

   http://www.landsider.no/land/tyrkia/reise/sikkerhet/

  2. Inger Marie Bardakci

   Åååh folk er så uvitende at det blir latterlig. Jeg Bor i istanbul ca 50 km fra sentrum. Flyplassen er ca 10 km fra der demonstrasjon pågår, dessuten er det kun på kvelden og natten det skjer! Seriøst! Ikke noe å være redd for! Nordmenn blir blendet av media! Sitter å ler litt for meg selv her…..

 23. Så nydelig antrekk! 🙂

  Og så lurte jeg på en ting; tror du at du kan ha en spørsmålsrunde snart? Synes det er så lenge siden.. Lurte på når du startet med lavkarbo!

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jeg ha om noen uker 🙂 Startet kostholdsendringen i desember 2010 🙂

 24. Nydelig, Caroline!
  Uff, jeg synes det er så grusomt det som skjer i Tyrkia nå. At en regjering kan oppføre seg sånn mot egen befolkning, det er helt forferdelig ekkelt. Jeg lærte mye av å lese dette blogginnlegget: http://defnesumanblogs.com/2013/06/01/what-is-happenning-in-istanbul/. Greit å lese med tanke på at dere skal dit, så er det fint å vite ordentlig om situasjonen 🙂
  Håper dere får en fantastisk ferie! Stor klem.

  1. Fotballfrue

   Leste dette selv i går. Ja, det er en veldig lei situasjon :/

   Tusen takk!

   Klem tilbake .)

 25. Jeanette

  Hei!

  Så bra du så ut i dag 🙂 Jeg har sett litt på den samme toppen/bustiern selv på Nelly, men er usikker på hvordan de er i størrelsen. Bustier er alltid så vanskelig å handle over nettet synes jeg. Kan jeg spørre hvilken str du har i den og om den er med spiler?

  God tur til Tyrkia!

  1. Fotballfrue

   Trooor det er tynne spiler i den, faktisk la jeg ikke merke til det, men den holder seg godt oppe og toppen er veldig tynt vattert, nesten ikke i det hele tatt. Måtte gå opp en cupstrl. denne gangen, så jeg har en S, men den er noe stor rundt livet. Altså er den helt normal i strl. 🙂

   Klem!

   1. Stor i livet? Men helt normal? Så alle klær med normale str. er store rundt livet ditt? Da må jo noe vær unormalt her. Javel.

   2. Fotballfrue

    Du misforstår meg :/ Jeg bruker til vanlig xs, derfor er s litt stor i livet.

 26. Hei 🙂 Dette kunne kanskje vært noe for deg, med din store og kjente blogg! http://www.123hotels.com/heldiggris/

 27. Pauline

  Hei Caroline!
  Elsker antrekkene dine! Men jeg bare lurte, hvor høy er du?
  Jeg ser at du veldig ofte går i høye hæler. Jeg er en 180 og
  har en kjæreste som ej 178, og tør nesten ikke gå i
  høye hæler siden jeg er såpass høy :/ noen tips? <3

  1. Fotballfrue

   Ja! Gå i høye hæler dersom du ønsker det og vær stolt av høyden din! Høye kvinner er nydelig! Selv er jeg 170 🙂

 28. Hei!
  Star Tour, eller TuiflyNordic, flyr direkte til Bodrum. Ikke fordi du skal väre bekymret for sikkerhetssituasjoen i Istanbul, men direkteflighter er jo alltid mest praktisk. Da vet du til evt neste gang 🙂

 29. Wooow! Push-up eller?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er ikke noe push-up i denne toppen 🙂

   1. Ser jo ut som tidenes push-up 😉

   2. Fotballfrue

    Men det er det ikke 😉

 30. Hei! Har vurdert å kjøpa tredemølla, lurte på om du kunne skriva eit innlegg om det? Har vurdert å kjøpa brukt, men det er så mange ulike typar.. Kan du hjelpa?? O:)

 31. Hei Caroline 🙂
  Du har extensions, har du ikke? Kjempefint hår! Jeg bare lurte på hvor langt håret ditt er med og uten extensions? 🙂
  Og om det er mulig, kan vi kanskje få se håret ditt uten extensions en gang? 🙂
  Elsker bloggen din <3 Klem !

 32. Hi Caroline! What I love most browsing your blog is seeing your outfit posts as million times I’ve written you:) This cause I really love your style, always flawless and too classy! I really like the combo of the top and the skirt, you look fantastic! The leopard heels give a really cool touch to the whole colors matching!:) Kisses!

 33. Du så kjempefin ut! 😀

  Jeg lurer på om du kan ha spørsmålsrunde hvor Lars Kristian svarer på spørsmål om deg, og omvendt? 🙂 Hadde vært gøy, og føler man blir bedre kjent med dere begge på den måten. Eventuelt bare at Lars Kristian svarer på spørsmål om deg, hvis ikke han vil utleveres så mye 🙂

 34. Soooo gorgeous again!! <3 🙂

 35. Nydelig antrekk, du er vakker 🙂

 36. Michelle

  nydelige bilder, elsket håret ditt på disse bildene! God tur, kos dere 😀

 37. men vatterte skåler.

  1. Fotballfrue

   Nja, de er ikke noe særlig vatterte 🙂

 38. Tiril Lobekk Kvame

  Du er utrolig heldig som skal dra til Bodrum. Jeg har selv vært der, og det er virkelig helt fantastisk der. Kan jeg spørre hvor i Bodrum du skal? Jeg husker at jeg selv var på en plass som heter Turgutreis(?) og det var så utrolig gøy der! Vi var ikke helt heldige med været, men det var nesten vinter når vi var der, så det er nok annerledes nå. Du må uansett kose deg kjempemasse! Jeg håper at du får en fantastisk ferie!
  Og et lite tips: de har fantastisk spa-behandling i Bodrum!

 39. Så nydelig du er, Caroline 😉 Du stråler jo virkelig! Misunner deg veeeeeldig turene til utlandet nå, både til Hellas og Tyrkia 😉 Brunfargen din er ihvertfall veldig fin 😉 Jeg bare lurer på; spiser du slike youghurtnøtter du får tak i på butikken? Jeg har hørt at de ikke er så veldig sunne, og da med en del kalorier. Er det for eksempel bedre en vanlig lys melkesjokolade?
  Ønsker deg og Lars Kristian en nydelig tur til Tyrkia! 🙂

 40. The most beautiful Woman my eyes have ever seen!

 41. just perfect!

 42. Jeg har lest bloggen din i flere år nå, men jeg er så lite flink til å kommentere (fy skam meg!). Men nå måtte jeg, for dette antrekket var SÅ fint! Elsket alt! Det er mange av antrekkene dine som er fine på deg, men som aldri hadde passet på meg. Allikvel synes jeg du er veldig inspirerende, og bloggen din er en perfekt blanding av velvære, mote, trening og hverdag. Hvis det er noen dager siden jeg har fått vært innpå bloggen din, så blir jeg så glad når det er masse innlegg nedover som jeg kan kose meg med, hehe 🙂

 43. Er du gravid Caroline? Du har den spesielle gløden!!

 44. Må bare si at du har en nydelig kropp. Har du noen tips å komme med? Er en 26 år gammel alenemor til 2 barn og jeg ser ut som ett dass:( feit er jeg også.. Noen tips? Ingen mann vil ha meg slik jeg ser ut nå og vil ikke leve livet alene heller 🙁

  Hilsen tjukka..

 45. Natalie

  Utrolig kule leopard-sko!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *