Avreise

Hei dere! Nå har reisenervene meldt seg for fullt, og jeg skal ærlig inrømme at jeg ikke er kjempehappy for mellomlandingen vår i Istanbul. Vi har fulgt med på UD sine hjemmesider helt fra demonstrasjonene startet, og de advarer ingen fra å reise, så jeg er glad vi kan dra som planlagt. Hotellet vi skal bo på i natt ligger på flyplassen, så vi slipper heldigvis å reise inn til sentrum. Når det er sagt, var svigerforeldrene mine i Istanbul i går, de fløy samme rute som vi skal med i dag, og de er trygt fremme i Bodrum uten å ha merket noe som helst, så jeg er helt sikkert på at det går fint. . men det hjelper jo ikke akkurat på flynervene mine. Krysser alt jeg har og senker pulsen på vår faste plass i Seafood Bar i dette øyeblikk, men når jeg poster innlegget har vi kommet oss opp i luften.

Får endelig brukt den fine Tommy Hilfiger for breast cancer vesken min 🙂 Hele reiseantrekket kommer neste gang vi sees!

Skrives fra Yalikavak ♥

21 kommentarer

 1. Riktig god flytur kjære Caroline! Jeg forstår godt bekymringene dine, jeg er akkurat lik, men det kommer til å gå så bra:-) Gleder meg til å lese bloggen fra Tyrkia:-)

 2. Det går helt sikkert fint. Flyet hadde vel ikke engang fått lettet om det var trøbbel i tårnet. Dette går nok helt fint, håper du fikk deg noe «kaldt og beroligende» på Seafood og får en trivelig flytur!

 3. Så fin veske! 🙂 God tur!! 🙂

 4. God tur Caroline og nyt ferien;))

 5. Marianne

  Håper du hadde en fin reise, Caroline, og at ferien blir deilig!

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk 😀

 6. Hvor er disse lekre skoene fra???

  1. Fotballfrue

   Aldo, har linket dem 🙂

 7. Hvor er disse lekre skoene fra?

 8. Hei! Lurte på hvor mye du veier?

 9. Nydelig sko! Ha en god tur 😀

  http://inamakeup.blogg.no

 10. Lykke til! Skal nok gå bra :))

 11. Silje :)

  God tur! Er helt sikker på at turen blir problemfri 🙂 Kos dere masse på ferie <3

 12. Victoria C

  God tur! Gleder meg til å se reiseantrekket. Jeg pynter meg alltid når jeg skal ut å fly. Håper du tar et glass vin og slapper av på flyturen. Kos deg masse på ferie og del mange bilder med oss. Fint om du skriver litt om hva du spiser på ferie. Mannen min og jeg er ofte i syden og jeg synes det kan være utfordrende å spise like sunt som hjemme.

 13. Hei på deg 🙂 Jeg lurte på en ting…. hvor kjøper du frøene/kornene som du har i musli/kornblandingen din? meny? 🙂
  God tur til Tyrkia sunshine, nyt hvert sekund!!
  klem

 14. ♥ Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

  Det går nok helt sikkert fint skal du se! God tur 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 15. Sunniva

  God tur Herlige du 🙂 er sikker på at dere får en rolig, fin tur 🙂

 16. Det går helt sikkert veldig fint! 🙂 Jeg var der på en mellomlanding til Amman i fjor, og da var det litt kaos pga forsinkelser, men de sørget for at jeg kom meg på rett fly 🙂

  God tur! 🙂

 17. Håpe turen gjekk knirkefritt 🙂

 18. Hei! Håper du er klar over at Tommy hilfiger produserer sine produkter på store fabrikker i Thailand for å tjene mer på produktene sine. Disse fabrikkene har utrolig dårlig forhold og de fleste som arbeider der dør av tilstandene. De får ikke betalingen de skal få og de jobber lange timer, det er til og med noen som bor på fabrikkene! Grunnen til at mange thailendere velger denne jobben er fordi de ikke har noen annen mulighet, de må forsørge familie og seg selv. Tommy hilfiger er en av mange tusen kjente merker som produserer klær, vesker, sko etc. i slike fabrikker verden over, så den vesken du bærer der er fra en eller annen fabrikk som en eller annen fattig arbeider har laget.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *