Siden sist @fotballfrue

God morgen, dere ♥ Nå sitter jeg og skravler med farmor over en kaffekopp og venter på at resten av hytta skal våkne. Litt skyet i dag, men fy søren, så deilig temperatur! Snart skal jeg kjøre søster på jobb, og etter det blir det tilbake på hytta med sen frokost før jeg skal trene litt. Lurer på om jeg skal bli her til i morgen eller om jeg skal reise inn til Oslo allerede i dag for å møte Lars-Kristian, frister jo å bli her bare én dag til, siden det helt sikkert er altfor lenge til neste gang. Vi får se 🙂

Jeg har oppdatert en del på instagram siden sist, så jeg synes noen av bildene fortjener en bloggpost. Følg meg gjerne – @fotballfrue.  

1. Fiine kjolen min fra La Femme, håper jeg får brukt den igjen en gang eller to veldig snart. 2. Beyoncé live, den råeste stemmen! 3. Kebab er et must etter to-tre timer med sang og dans, bare kjedelig at halve Oslo tenkte som oss. 4. Min nye, glitrende paljett-bh som skal pynte opp noen antrekk i løpet av ferien. Finnes her (adlink) 5. Jeg tester nyheter fra Ole Henriksen, og han skaper hudmirakler gang på gang! 6. Første antrekket til ferien er pakket klart, gleder meg til å bruke dette. 

 7. Jeg pakker og Hugogutt legger seg i protest oppå kofferten. Han hater at vi reise på ferie. 8. Klar for en morgenøkt! 9. Velkomstchampagne venter meg på hytta 🙂 10. Varmet godt opp i går før jeg løp EN DEL runder opp og ned denne bakken bortenfor hytta. Den ser kanskje ikke så bratt ut her, men den ER bratt. Bra støl i dag, så jeg får bare løpe rolig for å løse opp litt. 11. Dobbelburger! Mamma og jeg laget lakseburger til hele familien i går, oppskrift her. 12. JENTENE MINE! Savner dem hver dag. Vi må snart samles igjen ♥ 

Nå skal jeg kjøre Anette til Gamlebyen, vi sees etterpå 🙂

37 kommentarer

 1. Hei! Ville bare si at linken til BHen fører til en jakke – en kul en, men ingen BH der, hehe 😛
  Følger deg såklart på insta også!
  Ha en fin søndag, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nå er den riktig 🙂

   God søndag!

   Klem 🙂

 2. Så fine bilder, ha en fin dag videre 🙂

 3. ♥ Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

  Det må være så utrolig koselig å ha hytte altså! Innen jeg er tretti skal jeg eie en selv 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Det er en fin tanke 😀

 4. Vilde Eriksen Fosheim

  I Oslo tordner det og hylregner!! Kos deg mens du kan!

  <3

  1. Fotballfrue

   Ser ut til at det er på vei hit også :/ Uhu!

 5. Hei 🙂

  Hvordan reagerte foreldrene dine til at dere gikk over til lavkarbo? Er ikke det slitsom for de, at de må forholde seg til dette?

  1. Fotballfrue

   De spiser sånn selv og har gjort det i mange år 🙂 Og hvorfor skulle det være slitsomt om de ikke spise lavkarbo? Det er helt normal mat og ikke snakk om å lage noe ekstra eller annerledes.. 🙂

   1. Har de merket noe forskjell på helsen? Vekt osv? Hva var de største endringene du gjorde den første uken? hvordan «begynte» du? Tok det lang tid før du ikke hadde den slappheten og kvalmen til at det stabiliserte seg?

    Stor klem 🙂

   2. Fotballfrue

    Nei, jeg har hatt stabil vekt i flere år, så det har ikke vært noen endringer der 🙂 Dette har jeg skrevet om veldig mange ganger føler jeg 😉 I starten var vi ganske strenge, for å komme inn i det hele, men vi har moderert oss etter hvert og ligger i dag på et moderat lavkarbokosthold. Tok nok en måneds tid før jeg følte energien var tilbake, og da var den veldig mye bedre enn før 🙂 Kvalm var jeg vel de 3 første ukene, husker ikke helt :/ Var også helt sinnsykt tørst i starten. Lavkarbo har kun medført fordeler hos meg, helt fantastisk å slippe alle mageplagene og det stabile blodsukkeret gjennom dagen 🙂

    Stor klem tilbake 🙂

   3. Det vet jeg du har, mente derfor om det var noen forandringer hos foreldrene dine 🙂 hvor lenge var dere streng da, og hva vil streng si? rundtom 50g?
    Holder på å lese meg opp på dette nå, og vurderer en livsstilsendring til høsten 🙂 Ttakk for at du alltid svarer og er så goood!! 🙂

   4. Fotballfrue

    Ja, var nok rundt 50 gram i starten og nå er det opp mot 100 – det meste gjennom grønnsaker, div. melkeprodukter og nøtter – er SÅ gad i nøtter 🙂

    Pappa endret livsstil for å gå ned i vekt, og det gjore han. Mamma la om fordi hun bla. ville bli kvitt mageplager og endre livsstil (mye letter når begge gjør det sammen også), så de har fortsatt med kostholdet ettersom de trives veldig godt med det 🙂

 6. Anita A.

  Så fine bilder! Ville bare gjøre deg oppmerksom på at linken etter BH-en er til feil produkt. Jeg får opp en jakke her ihvertfall 🙂

  1. Fotballfrue

   Nå er det riktig 🙂

 7. Hei!
  Hvor har du kjøpt shortsen på bilde 8?

  1. Fotballfrue

   Den er fra Nike 🙂

 8. Hei Caroline! 🙂

  Kunne du sett denne filmen, «Hungry for change», og kanskje tipset andre om det på bloggen din? 🙂 Jeg vil si at den har endret livet mitt, og jeg vil så gjerne at andre skal få samme muligheten! Jeg tror du ville likt den 🙂

  Klem 🙂

 9. Saa deilig med hytteferie 🙂 Kos deg masse!!

  Klem

 10. Fine bilder! 😀
  Ha en fin dag videre fine Caroline! <3

 11. Happy Sunday Caroline! Adorable images! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀 Happy sunday!

 12. Hei ! Hvor har du kjøpt den gule singletten? Utrolig fin farge på den ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Den er fra Kari Traa / Getinspired 🙂

 13. Hei! hvor er nike shortsen fra? Har tenkt å begynne å jobbe og trenger en god shorts:)

  1. Fotballfrue

   Bestilte den på zalando for noen mnd siden 🙂

 14. Hei! Hvordan er den BH-en i størrelsen? Bruker vanligvis 65D eller 70B/C. Jeg vurderer å bestille small siden det står at det tilsvarer 70B, men hvis den er liten i størrelsen så kan det hende at small er for lite.

  1. Fotballfrue

   Jeg bestilte en S, sitter som et skudd, bokstavelig talt 🙂

 15. Elsker den gule treningstoppen 🙂 Så fresh!

 16. Hei!

  Litt ut av sammenheng men hvor har du sett Vampire diaries? Har akkurat sett ferdig sesong 2 på netflix men der ligger det ikke flere sesonger. Har lyst å se neste sesong….

  1. Fotballfrue

   jeg så alle sesongene gratis på cokeandpopcorn.ch 🙂

 17. Du er så pen, og har helt perfekt kropp! Drømmekroppen! Hvor høy er du, og hvor mye veier du? 🙂

 18. Kom akkurat hjem fra en uke i Tyrkia, å jeg vil dra igjen…! Koseligere mennesker skal du lete lenge etter! Var et slag i tryne å handle i Norge etterpå.. Så vidt et surt hei å få..:/ du kommer til å stor kose deg!!! Sol, varme og bading!!!;) herlig! Tyrkia i mitt hjerte <3 ha en flott tur!!;) ps: spis ordentlig kebab der nede!! Mmmmmm;)

 19. Anne Marthe

  Hei 🙂 Likte så godt det treningstøyet du hadde på det ene instagram bildet ditt. Den gule singleten og den sorte shortsen, kan jeg spørre om hvor du har kjøpt det? Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Gul singlet fra Kari Traa og shorts fra Nike . henholdsvis getinspired og zalando 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *