Guide: Behold fargen uten sola i sommer

sponsede produkter 

Jeg har sverget til Sunspa i et par år nå, og etter at jeg oppdaget vidunderet, har jeg verken testet eller gått tilbake til noe annet, for jeg er ikke i tvil: Denne selvbruningen er den beste på markedet. Det er heller ikke uten grunn at den seiler ut som testvinner gang på gang, og hylles av flere kvinnemagasiner.

Nå er vi midt i sesongen for å kaste litt klær, og for mange av oss er det helt klart stas med en gyllen glød i disse sommermånedene. Problemet her i Norge er bare det at sola kan la vente på seg, så da er det kjekt at det finnes hjelp, selv for overfladiske ting som dette. Sunspa gir deg garantert den fine fargen og gløden du er ute etter, men jeg får stadig spørsmål om hvordan det fungerer og hva som er forskjellen på de ulike boksene, så selv om jeg har skrevet om dette en god del ganger tidligere, tenkte jeg å gjenta meg selv og lage en liten guide til dere 🙂

Hva er Sunspa? Sunspa sine produkter er ikke kremer (bortsett fra 3D lotion), men spray med airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene. Fordelene med dette er mange, blant annet at du slipper skjoldete farge på hendene. I tillegg fordeles fargen jevnt og fint på huden, og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Farge vil ikke forsvinne flekkevis, men gradvis. Du slipper den typiske «selvbrunerlukten» når du bruker Sunspa, den dufter godt når du sprayer den på deg og lukte dagene etter er så og si ikke merkbar. Et digert pluss for dette, lukt etter selvbruning kan være noe av det kvalmeste.

Sunspa tester ikke på dyr og inneholder ikke parabener.

Her er en liten oversikt over de forskjellige typene selvbruning som Sunspa tilbyr:

1. Sunspa Bodyfitness er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. En absolutt fordel at du ikke får skille etter sportsbh. Denne er en av mine favoritter, men jeg foretrekker likevel SunSpa Chocolate fordi den gir meg en finere farge. Dersom du ønsker farge på hele kroppen og i tillegg er aktiv og svetter mye, kan denne være det beste valget for deg.

2. Sunspa Original anbefales til de med litt lysere hudtone. Denne vant Best i test i Tara desember 2012, og anmeldelsen kan du lese ved å følge linken.

3. Sunspa 3D Lotion er en krem og ikke en spray, slik som de andre produktene fra Sunspa. Forskjellene på 3 day lotion og sprayene er ikke så veldig mange, annet enn at jeg synes en lotion krever litt mer tid, men til gjengjeld får du et fantastisk resultat. Til deg som ønsker farge på hele kroppen, er mitt tips derfor din favoritt Sunspa-spray i ansiktet og Sunspa 3D lotion på kroppen, dette er etter råd fra leverandør, så jeg har ikke testet den i ansiktet selv. Les gjerne en anmeldelse jeg gjorde i fjor sommer, her. Den er helt amazing!

3 day lotion:

♥ har en såkalt “guidecolor” som gjør at du kan se hvor du har smurt deg

♥ gir et jevnt resultat og gjør huden silkeglatt, faktisk helt utrolig!

♥ er beriket med fuktighetsgivende Aloe Vera og E-vitamin, som gir fuktighet og dermed en mer varig, gyllenbrun farge

♥ fargen varer i rundt 3 dager (derav navnet) og vil ikke forsvinne flekkevis, men gradvis

♥ anbefaler å bruke denne votten for påføring

4. Sunspa Chocolate: Min absolutte favoritt! Dette er den som gir best farge og glød til ansiktet mitt, så denne bruker jeg i ansiktet, men også noen ganger på brystet og armene, selv om jeg som sagt foretrekker 3 day lotion på kroppen. Nå har jeg gylne toner i huden fra før av, slik at jeg heller vil anbefale Sunspa Original til de som har en litt lysere hudtone. 

Jeg har som sagt skrevet om disse en del ganger tidligere, så her er noen linker til før og etter bilder i tillegg til en video jeg har laget som viser hvordan du skal spraye deg for best mulig resultat:

♥ Sunspa Bodyfitness før og etter ♥ Sunspa 3 Day Lotion før og etter ♥ Sunspa video om påføringsteknikk

Generelle tips: Bruk en god skrubb i dusjen før du smører deg, da fjerner du døde hudceller og fargen vil sitte bedre. Sprayen skal virke i 6-8 timer FØR du dusjer den av deg. Når du dusjer den av deg, bruk en god såpe og vask deg skikkelig. Smør deg gjerne om kvelden slik at fargen kan virke i løpet av natten. Bruk gjerne sengetøy som ikke er hvitt, selv om eventuell farge som kommer på sengetøyet vil gå av i vask.

Sunspa gir 15 prosent rabatt i HELE weshoppen til alle mine lesere frem til 9.juni, og rabattkoden du bruker er sommer15. De første 25 som gjør en bestilling får med en liten overraskelse i form av en smykkegave på kjøpet.

Dersom du ønsker å kjøpe i butikk og ikke på nett, finner du en oversikt over forhandlere her. Ønsker du å bli forhandler kan du klikke her.

Tror jeg har husket det meste, men spør gjerne om det er noe dere lurer på 🙂

99 kommentarer

 1. Ida Maria

  Hei Caroline..

  Da har jeg prøvd min første sunspa – det ble en sunspa lotion og chocolate. 🙂 Jeg må bare si at aldri har jeg vært så fin og naturlig brun. Er ganske bleik fra før.. Men det var så enkelt og det ble bedre enn jeg hadde drømt om. Takk for kjempe bra tips.

  🙂
  Ida

  1. Fotballfrue

   Så deilig å høre, produktene er virkelig helt fantastiske 😀

   Klem!

 2. Igår fikk jeg den originale og fitnessen som jeg bestilte, så jeg prøvde dem selvfølgelig. I et resultat av det, våkner jeg til en forferdelig stank av selvbruning og en veldig skoldetet/flekkete brunfarge. Vet du om jeg har gjort noe galt? Jeg har sett videoen din om påføringsteknikk, og leste igjennom artikkelen din x antall ganger for å forsikre meg om at dette ikke skjedde, men likevel skjer det. Og er det meningen at det skal komme lilla/brun flekker på kroppen? Fordi det skjedde når jeg påførte salvbruningen. Da kom det slike flekker hvis jeg holdt flasken litt nærme. Eller er poenget at du skal holde flasken litt borte fra kroppen slik at det ikke kommer noen flekker igjen på kroppen? Jeg setter veldig pris på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Bestilte du via selvbruner.no? Dette skal ikke skje, så jeg ville kontaktet dem slik at de kan sende deg nye. Pass på å riste boksene GODT før bruk 🙂

 3. Karoline

  Så var det bare å håpe på å finne dette herlige produktet! 🙂

 4. Rabattkoden virker ikke

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *