2 dager til ferie

Nå kom jeg nettopp frem til Hotell Royal Christiania og selv om hele rommet vårt stinket av McDonalds mat etter sunnmøringens utskeielser på grunn av gårsdagens festligheter, var det helt fantastisk å se ham igjen ♥

Turen fra Sarpsborg til Oslo går alltid som en lek, men i dag var jeg litt skeptisk på grunn av vannmassene. Ble superimponert over hvor fort de har jobbet med å få bort alt, for da jeg kjørte langs Mosseveien så det bare ut som det hadde vært litt duskregn. Vi så ingenting til dette været i Skjeberg, så jeg jogget meg en runde rett før jeg reiste, og jeg blir nesten alltid litt overrasket over hvor mye tyngre det faktisk kan være å løpe i terreng enn på asfalt og mølle. Jeg blir sliten på en helt annen måte, og det er så deilig! Håper det er slike forhold i Tyrkia også, det er jo lov å drømme litt 🙂

Jeg brukte Nike+ GPS-appen i dag, med god musikk på ørene og fin fart i beina ble løypen min seende slik ut:

Morsomt! Jeg fikk cheers underveis fra facebookvenner også, tusen takk! Den ene hjalp meg faktisk på vei opp en helt sinnsyk bakke, da jeg var i ferd med å gi opp. Perfekt timing!

Nå skal jeg pakke om litt i kofferten, og så blir det tidlig seng, for i morgen er det mandag og kun en liten dag til ferie *lykke* Gleder meg så! Selv om han endelig har ferie, har han eksamen på tirsdag, så han skal nok forberede seg store deler av dagen i morgen, mens jeg skal i et møte og sitte i lobbyen og jobbe litt. På kvelden skal vi ut og spise med Rasmus som fylte år i går 🙂

Håper dere har hatt en fin helg ♥

35 kommentarer

 1. Cathrine R

  Masse lykke tilmed eksamen til LK 😀 Satser på at det går strålende 🙂

  Du er like vakker som alltid, Caroline 😉 Nyt det som er igjen av kvelden 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk og takk igjen, snille deg <3 Håper helgen har smilt til deg 🙂

   Klemmer!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀 <3

 2. Hei!
  Takk for mye god inspirasjon, både trening, sminke,klær og mat!ingredienser til lakseburger er handlet inn og blir morgendagens middag!Gleder meg til å smake:)
  Lykke til til mannen med eksamen og ønsker dere en finfin ferie(er en smule misunnelig);)

 3. Ingvild

  Hva heter du på Nike sin app ?

 4. Jeg syns det er myyye tyngre på asfalt! Mine knær og nakke er lykkelig av å springe i terreng, mens det er hardt på asfalt-uansett hvilke sko jeg har 🙂 Er vel en vanesak bare. God tur når den tid kommer! 🙂

 5. Hei.
  Så utrolig flink du er. Ja er noe helt annet å løpe ute ja 🙂
  Var med på iformløpet i går, utrolig morsomt.
  Så deilig med ferie snart 🙂 .God tur 🙂

  Klemmer fra Elisabeth

  1. Fotballfrue

   Det var en venninne av meg også med på 😀 Kanskje jeg får stille neste år 😉

 6. Den stolen så helt fantastisk ut å sitte i.. regner med du ikke vet hvor den er kjøp da den hørte til hotellet, men det så ut som det var deilig å sitte i den iallefall.. og utrolig fint bilde av deg også!

  1. Fotballfrue

   Den er akkurat som love seat vi har hjemme, veldig deilig og plass til to 😉

 7. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men ville bare si at du har fått meg til å like blomkålsuppe 😀 Brukte oppskriften du har delt tidligere igår, og det ble sååå godt! Tusen takk for at du deler middagsoppskrifter!

  Hilsen fast leser

  1. Fotballfrue

   Det er jo kjempeflott! Jeg er bare glad for å dele 🙂

 8. Camilla

  Imponert over deg og alt du får til. Du burde skrevet en bok om organisering av hverdagen og motivasjon. Kos deg og ha en super ferie:-)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, takk for ideen 😉

 9. Ha en flott nye uke 😀

  http://inamakeup.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme til deg :))

 10. Hei!

  Jeg spør deg siden du er min treninsguru nr. 1 😀

  Jeg har netopp kjøpt meg nike+ sportsbånd og en sånn brikke for å ha i skoen. Jeg har også lastet ned appen da jeg har hørt mye bra om den. Men er det nødvendig å bruke appen når jeg bruker sportsbåndet? Og vil de kræsje med hverandre når det gjelder brikken som er i skoen? Skjønner ingenting jeg så håper du kan hjelpe meg! 🙂

  Du er en stor motivasjon, bare så du vet det!

  Stor klem <3

  1. Fotballfrue

   Du trenger ikke både app og sportsbånd, det holder med en av delene 🙂 De vil nok begge to registrere brikken i skoen 🙂

   Klemmer!

 11. Til mannen din; lykke til med eksamen.
  Fra hva jeg har lest tidligere så er han tydligvis veldig flink, så det burde nok gå bra denne gangen også 🙂

  Noe helt annet… SmileLab. Den forrige «versjonen» du brukte anbefales ikke brukt under graviditet/amming. Er den nye ok? Er jo ikke sikkert du kan svare på dette, man tenker vel ikke så mye over sånt med mindre man er i «situasjonen» selv 🙂

  Kos dere i Tyrkia!

  1. Fotballfrue

   Nei, den nye anbefales dessverre ikke for gravide den heller :/

   Klem!

 12. Helt enig, saver aa lope ute i norsk terreng. Her er d flatt og asfalt. Dersom jeg vil lope i terreng og bakker maa jeg kjore minst en time, og det gidder jeg ikke! Kos deg i Oslo og lykke til paa eksamen til LK 🙂

 13. Hei! Jeg bare lurte på hvor du skulle feriere? Mulig du har nevnt det på bloggen tidligere i et innlegg jeg ikke fikk med meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Se seneste bloggpost 🙂

 14. God morgen!
  Jeg lurer bare på hvor de søte skoene dine er fra?
  Jeg elsker nemlig striper og alt maritimt =)
  Takk for inspirasjonsinnputt hver morgen!

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte dem på Asos.com i fjor 🙂

 15. Så fint bilde av deg :))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   God mandag!

 16. Charlotte

  Du er så flink til å løpe! Imponerende joggetur:-D Har det alltid være like «lett»? Jeg skulle gjerne ønske jeg også fikk til 6 km på 30 minutter men jeg klarer som regel bare ca. 4 på samme tiden. Har du noen tips? Hehe.

  Kos deg i hovedstaden i dag, lykke til til Lars Kristian og GOD TUR! Heldiggriser! 😉

  1. Fotballfrue

   Nei, det har ikke alltid vært like lett 😉 Oppskriften er tålmodighet og trening, start i det små og juster både fart og tid etter hvert som det føles riktig 🙂

   Klem 🙂

 17. Bor dere alltid på suite når dere overnatter på royal christiania?

  1. Fotballfrue

   Nei, dette er ikke suite 🙂

 18. Hei.
  Fant bloggen din gjennom vg igår, og må bare si at jeg er virkelig imponert over stilsansen din, og hvor pen og utrolig gjennomført du alltid ser ut 🙂
  Er også sinnsykt imponert over treningen din, du har fått meg til å komme meg opp og ut for å jogge idag.
  Jeg har egentlig aldri trent før, jeg har alltid vært tynn, men merker nå at litt rumpe og armer osv begynner å henge litt.. Og det er ikke kult i en alder av 22 år.
  Har vært veldig motivert til å starte å trene en stund nå, men vet ikke helt hvordan jeg skal begynne og synes det er litt «skummelt» på en måte.
  Jeg lurte på om du kanskje kunne laget et innlegg med treningsprogram for helt nybegynnere som aldri har trent før? Om du har tid og mulighet selvfølgelig, tenker at er det noen man bør spørre så er det deg! 🙂 Da hadde du vært en engel, har så lyst til å bli aktiv, og få litt livskvalitet!

  Gratulerer så masse med barn på vei 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, Marte! Tusen takk 😀 Skal se hva jeg får til, men jeg anbefaler deg å få en treningsveiledertime på et senter, de pleier å være ganske flinke 🙂 Gruppetimer er også kjekt i starten 🙂

 19. Kristin

  Hvilken skrifttype bruker du på det bildet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *