Rekelunsj

Det blir mye mat og kos på hytta, og nå er det bare et par timer siden vi gjorde oss ferdig med lunsjen, så skal vi jammen spise igjen om en times tid. Mat og god drikke er virkelig en viktig del av livet, spesielt for meg og mine, så jeg storkoser meg. Ekstra deilig er det jo når mamma styrer og lager så mye godt 🙂

Nå er farmor på plass, og snart skal jeg avgårde for å hente storesøster i Gamlebyen. Det blir så koselig! Jeg står for middagen i dag, og skal lage lakseburgere til hele familien, perfekt hyttemat for grillen og en sen kveld 🙂

Fant forresten nettoppp ut at mamma og pappa har nesten hele serien til Jussi-Adler innbundet, så disse skal jeg låne med meg til Tyrkia og hjem. Lykke!

Ville bare stikke innom for å ønske dere en fin kveld, vi sees i morgen ♥ 

55 kommentarer

 1. Skrev nettopp en kommentar på det forrige innlegget, før jeg så at dette hadde kommet. Så selv om jeg gjentar meg selv så må jeg bare.. Hugo er såååå nydelig 😀 <3
  Kjenner at jeg trenger en hund i livet mitt igjen snart, blir så oppslukt av alle hundebilder rundt meg. Men Hugo er spesielt søt da, det skal han ha:)

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 Ja, han er den skjønneste 🙂

 2. Karoline

  Skal du ut og kjøre etter at du har drukket hvitvin???

  1. Fotballfrue

   Tror du? 😉

   1. Karoline

    Det står jo et hvitvinsglass ved fatet ditt og du skrev at du skulle kjøre og hente søstra di.

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg kjørte og hentet Anette og glasset er mamma sitt 🙂 Det ser mye bedre ut med et fullt glass enn et tomt glass på bilder, synes jeg. I tillegg satt jeg meg på mamma sin plass for bedre symmetri i bildet. Noe mer du lurer på? 😉

   3. Mariell

    Herlighet for en avslutning på den setningen.. Forferdelig nedlatende!

   4. Fotballfrue

    Å anta at jeg kjører etter å ha drukket alkohol er vel hakket frekkere, spør du meg 🙂

 3. De bøkene er så bra! Gled deg til den siste boka, Marcoeffekten, jeg las den på 2-3 dager, helt hekta! haha! God helg!

 4. Jeg synes det er så utrolig flott at du har så stort fokus på det å kose seg med god mat! Herlig å se! 😉 Ha en fin helg sammen med familie<3

 5. Ser ut som du koser deg masse! Ha en fin lørdagskveld med familien 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk, helgen har vært så fin 🙂

 6. Å herlig med reker. Nam nam
  Gratis stylingbok for de som vil ha her https://stylistaz.com/fa-en-ny-stil-pa-10-dager

 7. Seems you are having a nice and cosy time! Adorable photos, you look too pretty! And your puppy is very sweet! Kisses! xo

 8. Hei! Hvor er den blå joggebuksen fra? Elsker den, ser så fin ut. Mulig du har svart på det før et annet sted jeg ikke har sett.

  1. Fotballfrue

   Lexington 🙂

 9. Blir du ikke litt av skremt av det som skjer i Tyrkia nå? Syns det er uhyggelig jeg med det opprøret som sprer seg der nå. Kusina mi og familien avbestilte Tyrkia-turen sin nå, og da hadde reiseselskapet sagt at de holdt seg fortløpende orientert om de evt skulle avlyse sine turer til Tyrkia inntil det evt roet seg. Håper selvfølgelig dere får dratt, og at dere ikke merker noe, du har jo gledet deg så 🙂 Ta med deg solen hjem i hvertfall, her regner det voldsomt i dag….Klem

  1. Tyrkia er veldig stort, så det som skjer der merker man gjerne svært lite til på strandstedene. Jobber selv på reisebyrå og hender at det kan være demonstrasjoner, men har ikke vært snakk om å sperre reisemålene. Veldig mange reiser til Side og Alanya f.eks, men det er maaaange timer unna 🙂 Så ingen ting å uroe seg for det der. Har selv jobbet i Tyrkia og det er faktastisk feriested med mange reisende 🙂 Selger turer dit daglig og reiser selv til torsdag. Man kommer ikke til å merke noe til det 🙂

 10. Hei Caroline.
  Så hyggelig dere har det. Vi har også en hytte og mine to voksne sønner liker også å komme på besøk fordi det alltid er gode luncher og middager.
  Hver søndag er det søndagsmiddag kl. 19.00 og da er det «stinnbrakke» for de innviterer gjerne med kjeresester og venner. Jeg elsker det og det gjør sikkert din mor og far også. Kos dere videre. I skrivende stund lager min eldste sønn dessert, vaffler og vi skal få jorddbær og is til.

  1. Fotballfrue

   Høres herlig ut 🙂 Håper dere har hatt en deilig helg 🙂

   Klemmer!

 11. Det ser så nydelig ut hos dere, skikkelig familieidyll :-)) Jeg blir glad av å se på lykkelige mennesker, og du og din familie ser så lykkelige ut :-)) Ha en herlig lørdagskveld!
  Klem fra nordmøre <3

 12. Høres ut som dere koser dere masse! Ha en fortsatt strålende helg med familien og god mat og godt drikke 🙂

 13. Så koselig. God mat og hyggelig selskap er en stor del av livet. Kos dere. Og ps: de bøkene er fantastiske. Skumle og bra!!

 14. Dejligt med lidt dansk litteratur. Kan kun anbefales. Synes dog du skal starte med «Kvinden i buret» som er den første i serien. Har du den? Mvh. Line fra Danmark

  1. Fotballfrue

   Ja, den leser jeg nå 🙂

   Klem!

   1. Det var godt. Den og «Flaskepost fra P» er mine yndlings. God læselyst. 🙂

 15. ballerina

  Det så nydelig ut!:) forresten, sa ikke du engang at farmoren din jobbet som pianist på eldbjørgs ballettskole? Ganske absurd at jeg husker det, men jeg gikk nemlig der da hun spilte:) hvis det er henne jeg husker, hun hadde blondere hår da, satt opp ganske høyt. Virket å være en hyggelig dame:) har gjort mang en » grand battement » til hennes pianospill!

  1. Fotballfrue

   Ja 😀 Det er ikke mange år siden hun sluttet heller 🙂 Hun er så skjønn <3

   Klemmer!

 16. Hei Caroline 🙂 Hvor er solbrillene dine fra? Superfine! Hvordan er de i str? Sliter med å finne solbriller som ikke detter av når jeg bøyer hodet litt forover :p Ser så utrolig idyllisk ut hos dere, kos deg! Og god tur til varmen 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   De er fra BikBok og er helt normale synes jeg, sitter godt 🙂

   Klem!

 17. Hei, ser ut som du koser deg! Var inne på Getinspired or lurte på om du ikke har en rabattkode til oss? 🙂 Er gøy med nytt treningstøy til sommeren og jeg har så lyst på den treningsdakboken 🙂

  Klem klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/ Men kanskje om et par uker 🙂

   Klemmer!

   1. Hehe, helt greit 🙂 Men det blir dagbok uansett 🙂

 18. Jeg liker godt reker, eller spesielt rogna 😉

  Jeg har laget en blogaward, https://www.egedenne.com/2013/06/the-independent-blogger-award.html
  Jeg syns det er på tide med en annerledes award 🙂
  Vet du om noen blogger som det hadde passet å nominere her?

 19. Oh I absolutley LOVE your hair!!!! Stunning! Very nice pictures, that dog… <3

  Welcome to my chateau at http://www.beaut.ee, don't be a stranger!

  Love n light
  Eli
  Sverige

 20. ååå, reker og hvitvin…

  1. Fotballfrue

   Norsk sommer på sitt beste!

 21. my dear, I have almost the same chihuahua – such a cutie 🙂

  https://www.bloglovin.com/en/blog/4597997

  1. Fotballfrue

   Yes, I know 😀

 22. Hei, jeg har et spm. Ang cocosa oljen. Kjøpte en krukke, og glemte helt av at det var varmt i været, så plutselig var hele krukken flytende. skulle få den fast igjen, så satte den i kjøleskapet. Men den får ikke den samme konsistensen igjen. Det er akkuratt som om det er harde partier, og noe under det igjen er smeltet. Har du noen tips? er den extra verginom dett hjelper. Tusen takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/ Men det er jo fint å bruke den flytende? 🙂

 23. Jeg har vært en fast leser av bloggen din i de to siste årene, og nå er det på tide at jeg etterlater meg kommentarer. Jeg må bare si at bloggen din er en stor inspirasjonskilde for meg! Både når det gjelder trening, kosthold og å ha det godt med seg selv. Du er så utrolig flott og virker like vakker på innsiden som på utsiden 🙂 Jeg har lagt om livsstilen og spiser ikke melk, hvetemel og sukker, gjær og kroppen min fungerer så mye bedre! Jeg trenger mer fett og proteiner i kosten…har du og/eller Lars Kristian tips til gode proteinkilder når jeg ikke tåler melkeprodukt? 🙂 Ønsker dere en riktig fin ferie sammen

  1. Fotballfrue

   Jeg blir så glad for kommentarer, spesielt når de er så hyggelige som denne, så tusen takk 😀 Skal la Lars-Kristian svare videre på denne, han har litt mer peiling enn meg 🙂

   Klem!

 24. er blitt hekta på bloggen din i det siste. Du tar nydelige bilder og en attitude til livet man blir bare helt forelska i.
  Jeg elsker de blå kosebuksene dine og lurer på hvor du har kjøpt de? Ha en vidunderlig dag på hytta 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre 😀 De er fra Lexington 🙂

   Ha en fin søndag! Klem 🙂

   1. Hjertelig takk 🙂 God ferie <3

 25. Wow – så koselig det ser ut der!
  Sjelden jeg blir misunnelig på noe, men et sånt sted kunne jeg virkelig tenkt meg – lykke 🙂
  Og tusen takk for en fin blogg, inspirerende, lærerik og positiv – jeg må innom «deg» hver dag og blir alltid i mye bedre humør etterpå 🙂
  Håper du får en fantastisk fin ferie 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er så koselig å høre, tusen takk for det 😀

   Klem til deg og god søndag!

 26. Fast leser

  Hei, jeg har ikke peiling på dette selv, men er det sånn at mettet fett legger seg i blodåreveggene uavhengig om man spiser lite eller mye karbohydrater? Vil man ikke ha den samme risikoen for atherosklerose og blodpropper som andre som spiser mye mettet fett i tillegg til karbohydrater? ( I det lange løp, selvsagt ). Har du peiling på dette, Caroline, eller kanskje Lars-Kristian kan forklare, da han studerer ernæring. Jeg spør fordi jeg rett og slett er uvitende, enda jeg er sykepleier, ikke for å kritisere 🙂

  1. Mettet fett legger seg ikke i blodåreveggene helt uten videre, ting er nok mer komplisert enn som så 🙂 Atheroskleroseprosessen er kompleks, hvor mange faktorer spiller inn.

 27. Hannibal

  Håper loffen kun var til pynt!!! 😉

  1. Fotballfrue

   Hvorfor det? 🙂 En loffeskive i ny og ne skader ingen 🙂

 28. her var du utrolig fin på håret!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *