My two kitty cats

Da er det bare 3 timer til fredagsroen kan senke seg over meg, for jeg vet at det vil skje så fort jeg hviler øynene på den vakre hytta vår. Kom nettopp tilbake fra Porsgrunn, og nå skal jeg bare lempe koffert, bag og hund inn i bilen, så er jeg klar for å ta fatt på den evig kjedelig veien hjem til mor og far. Har pakket med meg kaffe, iskaffe, eple, coco-roons og farris x 3, så det skal nok gå veldig fint, sånn bortsett fra stans på annen hver bensinstasjon.

Shorts DKNY (adlink) / Sko Marc by Marc Jacobs (adlink) / Topp og solbriller BikBok Arkaden / Jakke Twist and Tango – Boozt (adlink) / Ring Hasla / Armbånd Marc by Marc Jacobs / Veske Mulberry

Ville bare innom for å ønske dere en kjempefin start på helgen! Vi skrives fra familieparadiset 🙂

89 kommentarer

 1. Åh, alle bildene av deg er så utrolig fine om dagen 😀 Må kanskje ha noe å gjøre med at sommeren virkelig er på vei!

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk ;D

 2. Hei søte deg 🙂

  Jeg må bare spørre om noe 🙂 Går det ann å få skrevet en mail til deg? Skulle gjerne spurt om du kunne sendt en hilsen til ei venninne? Jeg vil ikke skrive så mye om det her, for henne leser bloggen din fast 🙂 Men vil gjerne forklare mer over en mail, er dette en mulighet? <3

 3. Charlotte

  Når du kjører til Sarpsborg, kjører du helt il Oslo også ned, eller tar du Bastøferja??
  Digger toppen, den klede du utrolig godt<3

  1. Fotballfrue

   Tar båten 🙂 tusen takk :))

 4. Du er så nydelig 🙂 Må skryte av fotografen din. 😉 Meget fine bilder. God helg og kos deg på hytta.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk fra begge oss 🙂

   God helg til deg også 🙂

   Klem!

 5. Så utrolig fint antrekk! Både søtt,casual og elegant på en gang!! Ha en flott helg på hytta og god tur til Tyrkia sunshine 😉 klemmer

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Er noe av det mest behagelige jeg har brukt på lenge også, ballerinasene er som å gå på skyer 😉

   Mange klemmer og goood helg 🙂

 6. Så fint!! 🙂 Kos deg på hytta! 🙂

 7. Ha en god helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   God helg og gode tanker 🙂

 8. Fina bilder! Här i Stockholm blir det marathon för mig imorgon. Alltid lika nervis!

  https://pernillabredolt.com

  1. Fotballfrue

   Å, så spennende! Lykke til 🙂

 9. Det der tror jeg faktisk er de søteste skoene jeg noengang har sett! 😀

  1. Fotballfrue

   Enig 😀

 10. Utrolig søte sko! 🙂

 11. Väldigt fina bilder och en härlig outfit 🙂
  Jag undrar vem som tar alla bilder av dig, är det din man, eller har du en fotograf som hjälper dig? Det ser i alla fall alltid väldigt professionellt och bra ut!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Lars-Kristian tar alle antrekksbildene av meg, han har blitt så flink!

   God helg 🙂

 12. Fint antrekk, og helt super den toppen du har der. Kos deg på hytta med familien 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 den er så sommerlig og fin, skal være flink til å bruke den :))

   Klem!

 13. Hei.

  Reiser til syden om en mnd og lurer på om du kan legge ut bilder og tips til sydenkjoler (ikke lange selskapskjoler) fra ulike nettbutikker. Har selv sittet og kikket på nett men finner ikke noe jeg liker. Blir veldig glad om du kan hjelpe 😉 PS. Jeg liker enkle, klassiske kjoler 😉

  Mvh.
  Nina

  1. Stemmer også for et innlegg om sommerkjoler/»sydenkjoler», det hadde vært topp! 😀
   Riktig god ferie!!

 14. Så søte sko! 🙂

 15. De skoene dine er så fine.Må jo bare ha sånne jeg som har katter.hehe;-)

  God helg:-)

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jo nesten et must for deg da 😀

 16. I want to rip off your kitten flats! How cute they are! Adorable combo Caroline, you look very sweet! Love the black skorts and the jacket, flawless style indeed!:) Baci!:)

  1. Fotballfrue

   Hahaha, you are too cute! Thank you so much 🙂

   Hugs!

 17. Kos deg i helgen, og ha en flott sydentur! Misunner deg! 🙂 og må jo bare poengtere at du er like flott som alltid! <3

  1. Fotballfrue

   Snille du, hjertelig takk <3 Håper du får en kjempefin helg 🙂

   Klem!

 18. I would like to ask you, what is the main thing about FIBER HUSK? We do not have it in my country, so I have no idea what can I use instead of usual flour? 🙁

  Have a nice day 🙂

 19. chatrine

  Hva er coco roons og hvor får man kjøpt de? 😀

 20. ♥ Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

  Så utrolig nusselige sko! Kjempefint antrekk 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 21. Dette var nydelig 🙂 og for noen søte sko, looking good girl 🙂

 22. Heisann! Først må jeg bare si att jeg elsker bloggen din og du er ei utrulig herlig jente!
  Jeg har et spørsmål angående trening som jeg håper du kan svare på:
  Jeg er ei jente som veier 66 kilo og vil gjerne gå ned noen kilo
  Trener 4 ganger i uken og spiser sunt
  Jeg merker att før jeg spiser veier jeg kanskje et halvt kilo mindre enn etter jeg har spist. Spiser sunt og jeg lurer på om dette er normalt? Når det er lavt fettinnhold og lite sukker, bør man ikke gå so mye opp i vekt, eller? Har middels eller lav forbrenning.
  Merker også att etter jeg trener veier jeg omtrent det samme eller noe sånt som før jeg trente. Er dette på grunn av att jeg får muskler? Vil ikke få noe spesielt masse muskler egentlig, vil bare forbrenna fett og kalorier. Når jeg løper på tredemølle går jeg ca ned 0,4 kilo. Er dette fordi man ikkje får muskler av å løpe? Vil ikke ha muskler..

  1. Mitt tips til deg er å snakke med noen, for det er ikke normalt å veie seg før og etter man har spist, trent osv. Dette kan utvikle seg i en uheldig retning hvis du fortsetter å tenke på mat og trening på denne måten. Kroppen trenger mat for å fungere, mye og bra mat. Mat er kroppens bensin. Når man har en aktiv livsstil så trenger kroppen mer mat. Jeg synes det er trist når jenter får et slikt bilde av mat og trening.

 23. For noen bein du har! Fantastiske, spreke, sunne, lekre ben. (Klarte bare ikke la være å kommentere det). Sånne står øverst på ønskelisten min. Ha en nydelig helg og god tur sørover!

  1. Fotballfrue

   :O tuusen takk!! Ha en nydelig helg du også 🙂

   Klem!

 24. Fine bilder! Uvant å se deg med lave sko!

 25. Lillelien

  De skoene er så utrolig kule!

 26. Så søte sko!!
  Bare lurte på en liten ting… Når dagen kommer at du og mannen tenker på familieforøkelse; hvordan stiller du deg til adopsjon og surrogati?
  God helg fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Dersom behovet er der, ser jeg ingenting galt i det. Synes det er veldig bra at tilbudet er der, og adopsjon er jo flott 🙂

 27. Du ser fantastisk vakker ut Caroline 🙂 Elsket antrekket ditt 🙂 Ha en flott kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk :))

   Goood helg!

   Klem 🙂

 28. margrete

  Åå, så gøy å se deg i lave sko iblant og:) Du kler virkelig alt Caroline!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Veldig deilige sko også :))

 29. Hvorfor stopper du på annenhver bensinstasjon?:)

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg må tisse når jeg drikker så mye og kjører så langt :p

 30. For noen herlige sko, så søte :-)) Kos deg så mye i familieparadiset, og ikke minst den kommende uken i Tyrkia 😀
  Her ligger jeg rett ut, har hatt forferdelige magesmerter i en uke, og etter å ha lest altfor mye på nett så er jeg sikker på at jeg har fått magesår.. Har vel ikke noe erfaring med dette du? Ligger å vurdere å dra på legevakta, men jeg har skikkelig skrekken for alt som har med leger og sykehus å gjøre, så jeg utsetter det til det ikke går lengre, he he, huff! I det minste har jeg bloggen din som er et lyspunkt i seg selv:-))
  God helg kjære Caroline!
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Nei, så ille! Dersom det har blitt verre siden du skrev denne, håper jeg du dro på legevakten. Bedre føre var <3 Har ingen erfaring med magesår, men jeg vet jo hvor forferdelig det er å ha magesmerter. Uff, ønsker deg virkelig god bedring og håper helgen blir bedre <3

   Klemmer!

  2. Håper for all del du ikke har brukt Google, Wikipedia og lommelegen.. Er så utrolig mange som gjør det når de ikke føler seg bra eller blir syke. Rene skremselspropagandaen. Bruk nhi.no eller helsenorge.no i det minste. Sistnevnte et Norges offentlige helseportal 🙂 Dersom du mistenker at du ha magesår (ulcus) bør du ringe fastlegen din og be om en time, for den diagnosen bør ikke kimses av, men heller behandles 🙂 hilsen sykepleier.

   1. Har desverre lest altfor mye om det på nett, så ble skikkelig skremt igår.. Men, jeg ringte legevakta, og de mente det kunne høres ut som magesår, men det går jo ikke an å si sikkert over en telefon, så jeg skal til legen på mandag:-) Hun på legevakta sa at jeg skulle komme inn om smertene ble enda værre, men om ikke så gikk det bra å vente til mandag!

   2. Fotballfrue

    Å, det er så ille! Skremselspropaganda på sitt verste :/ Har selv gjort det før, men måtte slutte med det, blir jo helt hypokonder. Håper du blir bedre innen mandag, det blir du helt sikkert! Gode tanker og klem til deg 🙂

 31. Antrekket var veldig classy og fint, helt ned til anklene 😛

 32. Er ikke de Marcs’ene tøfler? De ser litt sånn ut, og fikk inntrykk av det på my-wardrobe…

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 de står under ballerinas og heter slipper shoe, så det er nok en sko 😉

   1. andrea

    «hese slippers are typical of the brand’s adorable aesthetic»

    Slippers er jo engelsk for tøfler.. Ganske sikker på at det er tøfler altså 😉

   2. Fotballfrue

    Det er ikke tøfler 🙂 du ser jo selv hvordan de har stylet modellen på hjemmesiden, i tillegg kan du selv google dem for å se hvordan andre streetstyles ser ut, i tillegg til andre bloggere 🙂 her er et eksempel https://www.stylebop.com/look.php?nbr=24873 🙂

   3. Slipper-Style Loafers, altså sko til utebruk :). Høyt på ønskelista! (Men om der hadde vært tøfler hadde det fortsatt vært ok å bruke de ute så lenge sålene tåler det… Sukk alt man kan henge seg opp i.)

   4. Ja, det er slipper-style loafers, altså flate sko, mokasiner. Fatter ikke at folk gidder å krangle om det 😮

   5. Jeanette

    Slippers/loafers er en form for ballerinasko/flats så selv om ordet betyr tøffler direkte oversatt, er det ikke nødvendigvis det 🙂 Superfine sko!! 😀

 33. Å, de skoene er jo bare helskjønne! Og resten av antrekket ditt var også skikkelig fint, søtt og elegant på en gang 🙂

 34. Så fint og casual outfit, Caroline! Kos deg på hytta! 🙂

 35. yaya nova

  kjempe fint outfit 🙂 siden jeg ikke har råd til å kjøpe de skoene, skal jeg kjøpe noen som ser ganske like ut på h&m de er bare i grå istede, men med katte tegning også 🙂

 36. Hei! Jeg lurer på hva du tebker om at du ikke lenger har norges mest leste blogg, men at topplassen nå innehas av en blogg som på mange måter gjør narr av såkalte rosablogger? Jeg synes din blogg er mye bedre enn sisteplass, synes nesten den er litt slem. Jeg mener, hva er galt i å ville ta seg godt ut og å tenke på helsen sin og trene masse? Stor klem <3

  1. Jeg har flere lesere enn sisteplass.blogg.no 😉 http://Www.blogglisten.no teller bare norske treff, ikke utenlandske. Hvis du trykker deg inn på hver blogg så ser du totalt antall lesere. Uansett har jeg lagt på 1.plass hele denne uken, først idag sisteplass gikk forbi på antall norske lesere.

   Om sisteplass hadde hatt flere enn meg, hadde jeg ærlig talt ikke brydd meg. Jeg er glad for de leserne jeg har 🙂 Hun har vel også uttalt at det ikke handler om å gjøre narr av rosabloggerne, og at hun på ingen måte har noe imot oss 🙂 Synes det er fint at det er litt variasjon på topplistene, så blir ikke alt så likt.

 37. Det var de søteste skoene jeg har sett! MÅ HA :O

 38. For ett fantastisk antrekk!! Nydelig er du! Lurer på om de skoene er smale eller brede. Min fot er litt bred og jeg kunne virkelig tenkt meg dem 🙂 Ha en fantastisk helg!!

  1. Fotballfrue

   De er helt normale vil jeg si. Jeg vet liksom ikke om jeg har smal eller bred fot, men disse sitter som støpt på foten min 🙂

 39. Føler jeg gjentar meg selv nå,, men du og du så flotte bilder! Og de beina dine.. Og skoene.. Ah, herlig!
  Ha en fin helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes det er så hyggelig å høre, tusen takk, skjønne deg! Og god helg 🙂

 40. Hei! Takk for en inspirerende blogg! Jeg har omsider klart å legge om kostholdet mitt slik at jeg nå følger en sunnere linje. Fallgruven min er at jeg kjører mye bil ( og elsker det) Men i min gamle vane liker jeg å ha noe snacks å tygge på i bilen. Kan du gi meg noen sunne, fornuftige tips til sånn snacks. Slik at jeg kan dumpe mr stratos og tyrkisk pepper:) Ha en strålende dag!

  1. Fotballfrue

   Nøtter! Det er jo så gode nøttemiksposer å få kjøpt på bensinstasjoner 🙂 I tillegg kan du ha Atkins-barer liggende, og for eks. kaffe, eller den nye iskaffen fra Tine med stevia? 🙂

 41. Oioioi!! Jeg er ikke akkurat den som kommenterer mest, men fyy som du stråler! Vakreste bildene jeg har sett på lenge! Du er jo heelt nydelig<3 disse bildene fortjente en kommetar fra meg!

  W-O-W

  1. Fotballfrue

   :O Tuuusen takk 😀 😀

 42. Hei. Sendte deg spm ang trening i dag tidlig. Kan du svare?:)

  1. Fotballfrue

   Har svart deg ang mila 🙂

 43. Hei Caroline! Har nettopp oppdaget din blogg og siden har jeg sett på bloggen din hver dag:) har aldri lest noen blogger før men liker din klesstil, mattips etc:) har et spm. Hvilken str har du på denne jakken? Veldig fin! Elsker sort og hvit kombinasjoner:) ha en fin helg:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å lese, tusen takk 😀 Denne jakken har jeg i 34, vil si den er helt normal 🙂

 44. Hvor i bilen har du/dere hundene når du/dere kjører, og sikres dem på noen måte i bilen? Har tenkt å kjøpe sikkerhetssele for hund til bil men vet ikke hvilken vi skal velge…

  1. Fotballfrue

   I baksetet med bilbelte rundt burene 🙂

 45. Så fint og casual outfit. Fine sko. Har du Xs eller S i bluse ( topp)?

  1. Fotballfrue

   XS 🙂

 46. For et fantastisk lekkert antrekk! Digger stilen din 🙂

 47. Nydelig antrekk! Virkelig inspirerende å følge bloggen din. 🙂

 48. Så fin outfit 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *