Flashback Friday

God fredag, dere! Nå er endelig kofferten pakket og klar for en uke i Tyrkia og weekendbagen er full av hytte- og treningstøy. Det var litt av en kabal som måtte opp, jeg som er så glad i å planlegge alle antrekkene mine, så jeg tror jeg er fornøyd med resultatet. Får bare håpe at jeg fortsatt er enig med meg selv om noen dager. . Apropos trening: Jeg unnagjorde min økt før klokke åtte i dag, det ble en løpetur i nydelig vær, 6 kilometer etterfulgt av styrke her hjemme. Morgenøkter er de beste, det har dessverre ikke vært så mange av dem denne uken, jeg var jo helt ødelagt etter konserten, så jeg henger litt etter. Men det er godt med litt hvile også, og jeg gleder meg så enormt til å løpe ute i Tyrkia til uken, men først til skogturer med Hugogutt i det nye båndet sitt i morgen og søndag.

Til overskriften og flashback friday: Jeg tok et dypdykk i arkivet under frokosten i dag, og fant frem noen bilder fra utdrikningslaget mitt, som nå er hele 3 år og 1 måned siden på dagen! Jeg har faktisk fått noen spørsmål angående utdrikningslaget mitt den siste tiden, og det er kanskje ikke så rart at mange ikke har sett bloggposten om det, ettersom jeg har fått tusenvis av nye lesere siden den gang. I grove trekk kan jeg fortelle at dagen min bestod av mye latter, karaoke-taxi, strippekurs, spa, god mat og drikke, fotosession og en hel haug med mimring. Det var en drømmedag og vi skapte minner for livet.

Hihihi, fine jentene mine 🙂

Nå skal jeg komme meg i dusjen og deretter få unna ting som må gjøres klart før ferien, føler den starter i dag allerede, ettersom jeg reiser på hytta om noen timer. Men først er det jobb og plikter, og i tillegg en avtale i Porsgrunn. Ha en toppen fredag, snart helg ♥ 

48 kommentarer

 1. Når jeg ser dette så skjønner jeg at jeg har lest bloggen din veeeeldig lenge! Hihi, koselig å se igjen slike bloggposter!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

   1. Samme her, leste bloggen ganske lenge før du var klar for utdrikningslag. Men hælle min at det har gått over 3 år siden jeg startet å lese bloggen din er jo helt sykt og jeg husker jeg var så utrolig spent på hvordan du så Ut pg hvordan det gikk på bryllupsdagen! Respekt til deg som har skrevet så bra og variert at jeg har «holdt» ut i over 3 år, går nemlig fort lei blogger hvis det bare går i det samme uinteressante. Kos deg kjempe masse på hyttetur og i Tyrkia med mannen det er velfortjent!! 🙂

 2. Marita Ø

  Så hyggelig å se tilbake på! Begynner å bli mange år som trofast leser nå, skjønner jeg 🙂 Veldig gøy! Ønsker deg en fin fredag og ei god helg på hytta 🙂 Her skinner solen, og temperaturen er høy! Herlig start på helgen 😀

 3. Jeg bare lurer på en ting.
  Når det står «bunad/mørk dress» på bryllupsinvitasjonen, betyr det at man fint kan bruke bunad hele dagen/kvelden?

  God tur 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan du 🙂

  2. så lenge man ikke drikker kan man bruke bunaden hele kvelden, men man skal ikke drikke alkohol i bunad^^

   1. Fotballfrue

    Det er eldgammel skikk, drikk med måte og kos deg i bunaden 🙂

   2. Tusen takk for svar 🙂 Jeg elsker å gå i bunad, så det passa perfekt! 🙂

 4. Moro å ha fulgt deg så lenge 🙂 Du er så nydelig! Ha en fin dag, og lykke til med alle gjøremål 🙂

 5. Hei Caroline!

  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan du bestemte deg for å få hund og hvordan dette var? Sånn som jeg har forstått det ut ifra hvordan du og LK møttes, så hadde du på den tiden allerede hunden din. Hvordan var det å evt. være student og ha hund? Være en person med ansvaret for det, og i forhold til regelmessig liv osv. Hadde vært interessant å lese for en student som har lyst på hund, hihi.

  Ellers håper jeg du får en kjempefin tur til Tyrkia! Nyt det.

  Klem Ingvild

  1. Jeg er en leser som er hundeeier og student, og jeg vil si det kommer veeeldig an på hva man studerer, og hvordan man liker å studere.

   Går man fag hvor man leser mye på egenhånd OG trives med å lese hjemme, er det fint å være student med hund. Studerer man litt mer realfag med lab og slikt, eller fag som har mye forelesninger, kan det fort bli lange dager. Hvis man også studerer noe hvor det er praksis innbakt i studieløpet, bør man tenke på hvordan det er også. Vi kan i hvertfall på mitt studie fort havne over en time utenfor Oslo, og da er det fint å ha samboer som tar seg av hunden siden jeg fort er borte 10 timer i strekk.

   En annen ting, er at med mindre man eier, kan det være vanskelig å få leid leilighet når man har hund, i hvertfall i storbyene.

   Bortsett fra det, er det å ha hund helt fantastisk! Jeg bare vet at jeg aldri kunne hatt det uten en samboer 🙂

 6. God fredag frøken strøken:) Og helt enig, morgenøkter er det beste!

  Jeg hadde nok hatt ganske så store problemer med å pakke til både en hyttetur OG syden tur samtidig.. Synes det er vanskelig å pakke til en storbyferie bare;)

  Men vet du, etter at jeg leste pakketipsene du la ut på bloggen i fjor, så føler jeg at det gikk så mye bedre! Jeg testet ut alle antrekkene, og det gjorde så mye enklere da vi kom frem:) Husker jeg stressa fælt, skulle jo til Fiji, og da vil man jo helst unngå en skikkelig kles-krise på en sånn kjærlighetsferie!

  Jeg tipper du har full kontroll, og at det meste er med:) Hihi, tipper dere hadde det skjøy den dagen, ser i alle fall sånn ut! Fine bilder <3

  Masse god tur til hytta, jeg gleder meg masse til å lese om Tyrkiatur:) Klem fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg vet! Det er garantert noe jeg vil ha med som jeg har glemt. Men, men 😉 Håper du har en nydelig helg i vente, takk for at du sprer solskinn i kommentarfeltet mitt 🙂

   Klemmer!

 7. Husker det her som om det var igår! Har vel lest bloggen din en stund da.
  Har ikke blitt lei på så mange år, så det må du ta som et tegn på at du gjør det rett! 😀 <3

  1. Fotballfrue

   Det håper jeg, håper du vil følge med videre også 🙂

   Klemmer og goood helg 🙂

 8. Har jeg virkelig lest bloggen din i over 3 år? Tiden går så utrolig fort. Kan nesten ikke tro det. Nå er det på tide å få ferdig bacheloren, og skape seg et liv ja 😉

  1. Fotballfrue

   Du er herlig og har spredd så mye glede hos meg! Tusen takk 🙂

 9. Hei Caroline.
  Det er alltid koselig m tilbakeblikk på koslige ting. Har et spørsmål til dg ang Rhodos, Miramare. Vet du om det er mulighet for å vaske klær der, tenkte jg skulle booke for 14dager. Men så lenge vi har mulighet for å trene også, så kunne det være lurt å kunne vake noe treningstøy. Kjedelig å ta m for mye klær også. God helg til dg og dine og god ferie 🙂

  1. Fotballfrue

   Søsteren min leverte en bluse til rens der, og det gikk i hvert fall fint 🙂

 10. ♥ Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

  Oioioi, jeg har virkelig lest bloggen din i EVIGHETER! 😮 Haha!

  ♥ Lizbethosnes.com

 11. 3 år sa du? Oi, jeg synes ikke det er lenge siden! Har hatt noen år som fast leser da, skjønner jeg nå:-)) Så mye glede jeg har hatt av bloggen din, det skal du vite 🙂
  Klem til nydelige deg!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 😀

 12. Karoline

  tips til deg som liker og planlegge antrekkene dine; stylebook appen er fantastisk!!! Den koster 30 kr eller noe slikt og fungerer som kleskapet til Cher i Clueless. Du kan legge inn alle klærene dine, lage looks og legge de på kalenderen. Genius!

  1. Fotballfrue

   Den appen har jeg faktisk 🙂

 13. Ååå god tur til hytte og tyrkia. Håper vi får se litt hyttebilder, er alltid inspirerende med interiør tips 🙂 Du som har så mangen gode tips og ideer, har du noen tips på vertinnegave? Skal i sommerselskap, og har ikke så lysstå komme tomhendt bort, men hva kjøper man?… :-/

  1. Fotballfrue

   En god flaske vin, en frisk sommerbukett, fine stearinslys med nydelig bånd rundt, nykvernet kaffe. . ja 🙂

   1. Åh takk. Gode tips alt 🙂 !

 14. Morsomt! Var også på strippekurs på utdrikkningslaget mitt 😀 pinlig når JEG måtte fremvise alt vi lærte forann alle i et lakk sykehus kostyme. Haha!

  1. Fotballfrue

   Haha, kjenner til følelsen 😉 Heldigvis fikk jeg ha med meg to andre :p

 15. Hihi, så enig med Nora C over her, ante ikke at jeg hadde lest bloggen din SÅ lenge! :O tiden går så fort at det er skummelt… God helg og kos deg med velfortjent ferie når den kommer:-)

 16. Karoline

  For dere godhjertete dyrevenner, vær så snill å gå inn på https://www.facebook.com/questions/10151592269384590/ for å stemme på NOAH. NOAH jobber for alle dyr, og de jobber mot sterke krefter i samfunnet som ikke ønsker at dyr skal bli sett på som annet enn ting. De jobber uten en krone i statsstøtte, fordi Senterpartiets landbruksminister ikke vil at NOAHs stemme skal bli sterkere – og deres eneste mulighet til å skaffe penger til dyrs rettigheter er medlemmer og støttespillere! Nå har de en sjanse til å vinne 100 000 kroner som betyr svært mye for NOAH, samtidig som de har sjansen til å vise at dyrs rettigheter er mye viktigere for mange enn hva det politiske Norge har oppfattet. Vær så snill stem på NOAH og del videre!

  Sorry for reklame på bloggen deres, men er sånn passe desperat for å få spredt dette videre. Vi må stå sammen for å støtte dyrene. Dyrene har ikke stemme, og vi må være deres stemme!

 17. Du kler lyst hår veldig godt!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Jeg trives veldig godt med det mørke, dette var litt i lyseste laget :/

 18. Ikke si at det er 3 år siden, er det ikke 2?:S Hjelp tiden har flydd:/

  1. Fotballfrue

   I knooow! :O

 19. Kos deg masse i Tyrkia. Jeg kommer fra Tyrkia og skal dit om 12 dager så gleder meg veldig. Du kommer helt sikkert til å få et minne du alderi glemmer. Hvor og hvilket hotell? Kan du lage et innleg om det?

  1. Fotballfrue

   Det kommer mange blogginnlegg derfra, vi skal ikke bo på hotell, men i leiligheten til svigerforeldrene mine, det er derfor vi drar dit 🙂

 20. Herlige bilder 🙂 mitt utdrikkningslag var for snart 2 år siden, og jeg kunne godt hatt reprise på den dagen:)
  Jeg foretrekker også morgenøkter, og pleier å være på treningsenteret i 07 tiden, herlig å starte dagen slik, og deilig å trene når det er lite folk der.

  Ønsker deg en strålende flott helg, og en riktig god tur til Tyrkia:)
  Hvor i Tyrkia skal dere? Du har sikkert nevn det, men har gått meg hus forbi 😉

  1. Fotballfrue

   Vi skal til Bodrum / Yalikavak 🙂

   Klemmer!

 21. 3 år?!?! Wow, tiden går fort!!! Haha, blir nesten litt skremt, syns ikke det er så lenge siden jeg leste om bryllupsforberedelser jeg… Men kjekt å se bildene igjen da!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, tiden flyr! Vi må ta vare på hver dag 🙂

   Klemmer 🙂

 22. Wow, tenk at jeg har fulgt bloggen din i så mange år! 🙂 Det var faktisk rundt denne tiden, at jeg begynte å lese fast, og ikke bare en gang i blant. Gøy med litt mimring 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du har hengt med så lenge, det setter jeg pris på 🙂

 23. Hei! Saann veldig urelatert til bachelorette party; jeg har et sporsmaal til deg om celulitter! Jeg er ikke overvektig, ikke litt lubben en gang. Men pga gener saa har jeg vart saa heldig aa faa celulitter. Jeg blir saa sinnsykt flau av det, spesiellt naar det er sommer (hvilket det er ca 8 mnd i aaret her hvor jeg bor). Har du noen tips for aa gjore celulitter mindre synlige? Vet du om noen produkter kanskje?

  Sophie.

 24. Hehe, så koselig å se tilbake på:) jeg hadde helt glemt hvor mye yngre du så ut den gangen, tiden flyr:) du så strålende ut dengang, noe du fortsatt gjør:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *