Slik holder jeg leggene glatte

annonse 

Endelig er vi midt i sesongen for bare legger, armhuler og bikinilinjer, og i den forbindelse har jeg fått en del spørsmål fra dere om hvilke produkter jeg bruker til hårfjerning. Det er vel 1 år siden forrige gang jeg skrev et innlegg om dette, og faktisk har ingenting endret seg siden da. Jeg sverger til den gode, gamle høvelen, men ikke hvilken som helst høvel, jeg bruker fortsatt høvelen fra det norske brandet Mrazor of Norway. Denne har jeg sverget til siden sommeren i fjor, og både høvelen og systemet deres er rett og slett amazing. Nå har de i tillegg relansert hjemmesiden sin, blitt internasjonale og rimeligere.

Det er ingen hemmelighet at det florerer av høvler på markedet, og ofte kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken du skal gå for fordi prisene er ganske stive. Jeg var i tillegg elendig til å huske på å faktisk kjøpe med meg nye barberblader da jeg var på butikken, og derfor synes jeg Mrazor er så genialt. Her får du nemlig barberblader hjem i posten så ofte du selv ønsker. Mrazor har veldig god kvalitet på høvlene sine, og er basert på 5 blads-teknologien. Designet er rent, delikat og enkelt, og kommer i en fin pose som er kjekk å ha med seg i toalettmappen.

Dette er valgene du har, prisene er inkludert frakt:

♥ For dame: Mrazor Queen abonnement som koster 25 euro (ca. 190 kr) for 8 blader per utsendelse.

♥ For menn: Mrazor Boss abonnement til 25 euro (ca. 190 kr) for 8 blader per utsendelse. Menn har i tillegg to andre valg som er noe rimeligere, de kan du lese om her.

♥ For Par: Mrazor The Perfect Match abonnement til 35 euro (ca. 209 kr) for 8 blader til mann og 4 blader til dame per utsendelse.

♥ Startpakken kommer med gratis håndtak og pose til å ha høvelen i.

Utover disse kostandene betaler du ingenting, og prisene er rimeligere enn høvlene med samme standard som finnes på markedet i dag. Du velger selv hvilket abonnement du ønsker, og i tillegg om du ønsker å få blader tilsendt hver 3., 6., 9.måned eller én gang i året. Jeg synes det er veldig greit å få tilsendt hver 3. måned. Du registrerer deg her.

Mine rutiner er å gå over beina hver gang jeg dusjer, slik at de holder seg glatte hele tiden. Det er ikke alltid jeg bruker shavingkrem, med de gangene jeg gjør det, er det EOS sine kremer jeg absolutt foretrekker. Disse får du kjøpt hos blant annet Vita og Cubus.

Håper du likte tipset, jeg er i hvert fall veldig fan av dette 🙂

96 kommentarer

 1. Veronika

  Greit med litt tips! 😀

  Kanskje du også har noen tips til hvordan man kan få fine og myke føtter?
  Eller bruker du kanskje bare babyfoot som du tipset om her om dagen? 🙂

  – V

  1. Fotballfrue

   Enten babyfoot eller skrubben fra OH etterfulgt av en fotfil og kremen fra babyfoot :))

   1. Veronika

    Ok, takk for svar 🙂

 2. Vet at dette ikke har noe med glatte legger å gjøre, men ville bare si TUSEN takk for supergod oppskrift på baconsurret torsk m/tilbehør! Det ble så utrolig godt, og mannen min spiste det selv om han ikke liker fisk, hihi…! 😉 Men måtte gi opp på den bernaisesausen asså… Hvordan fikk du den så tykk? Min ble bare en tynn suppe… Kanskje den ikke kokte lenge nok? En annen ting jeg kan anbefale ved siden av i tillegg til blomkålmos og asparges, er faktisk kålrabistappe. Hadde litt rester av det fra middagen i går, og det var nydelig inntil! 😉 Burde du prøve! 😉

  Også tilbake til barbering: Intuition er tingen (fra Efi)! 😉

  Ønsker deg en super uke og helg! Klem til fine deg fra meg 🙂

  PS: Er det problemer å legge igjen kommentarer når man skriver fra iPad? Bare lurte, for syns nesten at hver gang jeg gjør det, så kommer ikke kommentarene igjennom. Enda jeg gjør det flere ganger… 😛

  PS (en gang til, hehe): …også ville jeg bare si til deg at du er en fantastisk blogger og utrolig flnk til å lese og svare på kommentarer! Tror leserne dine føler seg verdsatt av det! <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂 Tynn? Lagde du den over vannbad som beskrevet? Min ble heller for tykk, slik at jeg måtte spe den ut :p Skal ikke være problematisk å legge igjen kommentarer fra iPad 🙂

   Klem til deg 🙂

   1. Solveig

    Hm…ja, jeg hadde den over vannbad… Men jeg brukte margarin (Melange, ikke flytende) istedenfor smør, kan det ha hatt noe å si? Men kan ikke skjønne at den kan bli så tykk av bare smør og eggeplommer (før man tilsetter det andre). Men får prøve meg igjen, hehe… 😉

    Ang. blomkålmosen, tok du noe vann oppi kjelen når den skulle koke? Eller kokte du den bare rett i smøret? Jeg kokte den i smør, litt vann og en «dæsj» med matfløte, og da ble den veldig bra! Men hadde den ikke svidd seg uten mer væske enn det som står i oppskriften? Eller har det kanskje bare med varmen på plata å gjøre? Men mosen ble veldig god, da! 😉

   2. Fotballfrue

    Prøv med meierismør neste gang, sånn i tilfelle. Når eggeplommer blir varme, blir de jo fort tykke, så den skal ikke bli tynn 🙂

    Jeg koker alltid blomkålpurrén rett i smøret 🙂

 3. yaya nova

  nice med tips:) jeg sverger til intuition fra efi.no, helt perfekt for meg:) liker at den har såpe rundt høvelen, slipper barberkrem og jeg får det rett i posten 🙂

 4. Veronica

  Tar du både legger og lår hver gang du dusjer? Bruker du noen form for krem etterpå? Hva gjør du med bekinilinja og underlivet? Når du er i syden om sommeren tar du dette hver dag? Ganske ny p åbloggen her kan hende du har laget et innlegg om dette før. Vil bare si at jeg diger deg og at du deler så mange fantastiske tips med oss 🙂 Du er så pen, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør jeg. Bruker ikke noen spesiell krem annen enn den jeg bruker til vanlig, som regel ole henriksen lavender oil 🙂 Barberer bikinilinjen med høvelen også, for å unngå nupper er det fint å bruke pfb vanish 🙂 https://fotballfrue.no/2013/05/19/reiseklar-mine-favoritter-i-kofferten/

   Klem til deg! Alltid hyggelig med nye lesere 🙂

 5. Birgitte

  Har du noen gode tips til rødhet og nupper ved bikinilinjebarbering? Sliter endel med det, og har prøvd noen kremer som skal virke beroligende men syns ikke de har fungert så bra 🙂

   1. Birgitte

    Tusen takk 🙂

   2. Sølvi

    Min løsning etter mye prøving og prøving igjen og igjen ble disse bikiniskjørtene. Geniale!

  1. Camilla M

   Voks

 6. Takk for tips! 🙂

  Barberer du lårene? Jeg har aldri gjort det før, men ser stadig flere som gjør det og lurer derfor på om du vet om det er veldig vanlig? Om du ikke gjør det, har du noen gang gjort det og evt. hvilke erfaringer har du med det? Jeg er så usikker på om jeg vil gjøre det og om det vil vekse ut stive, mørke hår etterpå hvis jeg gjør det :p ellers kunne jeg godt tenkt meg glattbarberte lår også!

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg alltid gjort tror jeg 🙂 Det blir jo som å barbere leggene, null stress 🙂

 7. Jeg har gått over til epilator (med ledning). Da holder leggene seg fine i ukesvis og man unngår de stive hårene som vokser ut igjen. Jeg peeler kroppen et par ganger i uka så jeg er heldigvis ikke plaget med inngrodde hår. Men det er jo ikke overalt man bruker denne. *grøss* På «andre steder» bruker jeg Gilette Venus. Funker den også.

  Ser mange «liker» Shai sine høvler på Facebook, testet den?

  1. Fotballfrue

   Nei, har ingen erfaring med shai :/

  2. Hei Anja,
   Jeg bestilte Shai ettersom så mange bloggere skrev om den og skrøt så masse av den, men jeg må innrømme at jeg ble skikkelig skuffet. Høvelen i seg selv er veldig solid, og hodet er veldig bevegelig, noe som er bra (+ for den greia med sugekopper så man kan henge den i dusjen 😉 ), men jeg synes absolutt ikke den fikk barbert godt nok. Måtte dra over flere ganger over samme område.

  3. KamillaM

   Anja :
   Jeg bruker Shai og er kjempe fornøyd 🙂 Skader ikke å prøve, første pakken er jo gratis så bare stopper du abonnementet hvis du ikke er fornøyd 🙂

   1. Elisejb

    Ble også veldig skuffet over Shai som alle skryter så av! Enig med Trude A. I tillegg: uansett hvor mye vann og skum jeg bruker, blir huden sår etterpå og klør lett. Får masse røde nupper og det er lett å kutte seg med den, noe jeg ikke har opplevd med andre høvler. Så takk for tips Caroline, da kan jeg prøve Mrazor i stedet! 🙂

   2. Ja, jeg har også brukt shai flere ganger, men får veldig irritert hud av den. Jeg har ikke sensitiv hud. Virker som høvlene river opp huden på en måte andre barberhøvler ikke gjør, så skal slutte med shai og teste mrazor 🙂

 8. Kanskje du kan skrive litt om hvilke produkter osv du bruker på bikinilinjen også, siden det er sommer? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker denne 🙂 for å unngå inngrodde hår bruker jeg pfb vanish https://m.fotballfrue.no/2013/05/19/reiseklar-mine-favoritter-i-kofferten/ 🙂

 9. ♥ Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

  Fikk selv denne sponset i fjor, men i motsetning til deg må jeg innrømme at jeg er svært skuffet. Jeg bruker helt enkelt Gillette Mach3 for menn, jeg 🙂 Den eneste høvelen (vel, bladene da) jeg kan si meg fornøyd med etter å ha testet alt mulig på markedet 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Hva er det du ikke liker med den? Synes den er helt genial jeg, og msc3 har vel færre blader? Uansett er det kanskje smak og behag 🙂

 10. Hei, ser dere skal til Tyrkia neste uke, Kos dere masse 🙂 Hvor reiser dere i Juli? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 vi har ikke planlagt noe for juli ennå 🙂

 11. Hopper av tema her, men vet du hva som skjer med bloggawards? 🙂 Er ikke det nå til helgen? Har ikke hørt noe på leenge :/

  1. Fotballfrue

   Aaaaner ikke. Jeg var aldri en del av det samarbeidet, forresten. Det var en misforståelse fra tv2 sin side.

   1. Ok, men takk for svar 🙂

 12. Veldig smart konsept! Og ikke minst billig 🙂 Blader er jo så utrolig dyrt..

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Det er kjempesurt å bruke penger på det, egentlig :p Men når det er såpass rimelig synes jeg det er helt greit 🙂

 13. Jeg er tørr ikke helt å begynne med høvel, redd for å kutte meg etc.
  Så er det noe annet jeg kan bruke?
  Nå bruker jeg barbermaskin, men blir ikke like godt resultat…
  What to do? Tips??

  1. Fotballfrue

   Har dessverre ikke noe annet tips. Epilator fungerer ikke for meg, har prøvd x-antall stykk og det blir aldri bra. Også er det jo så dyrt :O Du kan jo prøve å vokse deg, da selvsagt 😉 Men er du redd for høvler, så er nok dette hakket verre 😉

  2. Hva med hårfjerningskrem, f.eks fra veet? Det har funket for meg (selv om jeg sjelden bryr meg om å barbere leggene). Bare pass på å prøve den på et lite område først – ikke alle tåler den!

  3. Persille

   Jeg vil absolutt anbefale brasiliansk voksing – både til deg og til alle 🙂 Det føles helt fantastisk etterpå, ingen stubber, helt mykt. Og når håret vokser ut igjen, vokser det først ut dun, så du slipper den «pigg» følelsen du får med høvel. Jeg gjør det en gang i måneden, tar 10(!) minutter og koster 380 kroner. Jeg gjør det på Skin Culture på Kiellans plass i Oslo. Billig, og hun som gjør det er DYKTIG.
   Når du først begynner å vokse, går du ikke tilbake til høvel igjen 🙂 Det er vondt første gangen, deretter blir du vant til det. SÅååååå verdt det! Fresht og delikat. Klem 🙂

 14. Heei:)! takk for tipset med barbehøvlene, og pfb vanish’en. Kjøpte begge 🙂
  Et spørsmål; om jeg en dag ønsker å slutte å få høvlene til-sendt til meg, hvor ringer jeg for å avbestille? er dette bare noe jeg finner på hjemmesiden dems?:)
  Jeg skal også flytte snart, må jeg inn å endre på adressen min, eller tror du dette skjer automatisk når jeg endrer bostedsadresse?

  1. Fotballfrue

   Det står både telefon og epost på posen som høvelen skal ligge i, så det er helt sikkert bare å ringe eller sende epost 🙂

 15. Heisann. I dag laget vi laks m/limesaus. Det var så utrolig godt og lett å lage. Mann og sønn likte det også, så dette blir en fast lakseoppskrift fremover. Tror jeg har laget alle fiskeoppskriftene du har på bloggen din Caroline, alt smaker så godt! Når man spiser fisk 2-3 ganger pr uke er det viktig å variere smak og konsistens slik at man ikke blir lei av fiskemiddager, så tusen takk for alle de gode oppskriftene du legger ut og inspirasjonen det gir oss (meg!) på kjøkkenet.

  Ha en fin kveld.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre! Jeg er jo så glad i å lage mat, så det er en glede å dele!

   Klem 🙂

 16. Kristianne

  Bruker du mrazor både på leggene, armhulen og bikinilinjen? Samme typer barberblad på alle plassene liksom? .

  1. Fotballfrue

   Bruker den samme overalt 🙂

 17. Først vil jeg fortelle at du har en kjempefin blogg. 🙂 Lurer på hvilken solkrem du bruker, og som du kan anbefale til daglig bruk, hvis du bruker solkrem hver dag da 🙂
  Jeg sliter med solkrem og blir blank med en gang, når jeg har foundation over. Ikke pent.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker en dagkrem med solfaktor 15, skin insulator fra Ole Henriksen. Når det kommer til solkrem på ferien, bruker jeg Le Tan Cocnut, innlegg om dette her: https://fotballfrue.no/2013/05/19/reiseklar-mine-favoritter-i-kofferten/ 🙂

  2. Dersom du sliter med at du blir blank velg en solkrem som er oljefri. Og bruk heller en dagkrem med solfaktor dersom du ikke skal ut i sola for å sole deg! Et lite tips bare.

 18. Jeg bestilte denne etter forrige post, og ble rimelig fornøyd! Men Shai barberhøvel er tusen ganger bedre!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Men shai har vel ikke det samme opplegget som mrazor med bestilling hjem i posten, og de rimelige prisene?

   1. karianne

    joda, shai får du hjem i posten hver 4 mnd,første utsendelse er gratis.
    det står fint her: «Som abonnent mottar du portofritt 2 pakker med 4 stk refillblad hver fjerde måned. Pris per pakke er kun kr 134.»

   2. Madeleine Norrman

    Jeg tror Shai er samme greia. På Shai sine hjemmesider står det:
    Som abonnent mottar du portofritt 2 pakker med 4 stk refillblad hver fjerde måned. Pris per pakke er kun kr 134.

    Altså, du får de hjem i posten og det er «forholdsvis» rimelig 😛 Selv om du selvfølgelig får mer for pengene her hvis du får 8 stk refiller hver 3.måned for 190 kr 🙂

   3. Fotballfrue

    Skjønner 🙂

   4. Ja, det er samme greia i grunn! Men etter å ha sammenlignet er jeg mer fornøyd med Shai, som er en 6-blads høvel. Men det har sikkert med smak og behag og gjøre, og kanskje med hårkvalitet?:)

   5. Fotballfrue

    Aha! Er det 6? Der visste jeg ikke 🙂 da er sikkert også grunnen til at det er noe dyrere 🙂 6-blads er helt sikkert kjempebra, men jeg har ikke merket noe til at jeg føler behov for mer enn 5 akkurat nå 🙂

 19. Vil anbefale Brazilian Wax til dere som sliter med rød nupper og kløe ved barbering av underlivet/bikinilinja. Det funker kjempebra og holder deg glatt i mange uker! 🙂

 20. Amalie M

  Sverget ikke du til dorco shai for en stund siden? Men denne tror jeg virkelig jeg må teste ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, dorco shai har jeg aldri testet eller skrevet om. Vet mange andre bloggere har gjort det og jeg har selv fått tilbud om det, men jeg liker å være trofast mot produkter. Skrev om mrazor for første gang i juni i fjor og har brukt det siden 🙂

 21. Jeg bruker også disse høvlene men i løpet av 6 mnd har jeg klart å knekke to høvler!! Heldgvis er de veldig snill så når jeg klager så får jeg ny gratis i posten! 🙂 Liker også at man får nye blader automatisk i posten for jeg var flink å glemme å kjøpe nye blader når jeg absolutt trengte nye før i tiden.

 22. På bikinilinjen bruker du først EOS shaive skum også bruker du spray etterpå for å unngå ingressen hår? Hvor ofte shaiver du bikinilinjen? Når du dusjer shaiver du både lår og legger? Bruker du noen krem etterpå? Takk for svar! Du er så flink til å gi tips, digger bloggen din og deg! Du er så pen, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Pfb vanish ser ut som en deodorant, så det er ikke spray 🙂 du bare ruller den over området, det svir litt. Selv bruker jeg kun denne i bikinilinjen og under armene, men du kan bruke den hvor som helst. Rekkefølgen er skum/krem-barbere-tørke-pfb 🙂 Jeg liker å shave både lår og legger. Bruker bare min daglige krem etterpå, som regel er dette Ole Henriksen lavender oil 🙂

   Klem!

 23. Synnøve

  Hei
  pleier du å vokse deg, eller fjerner du hår bare med barberingshøvel? foretrekker selv voksing, syns det er mer effektvt 🙂
  men skal bestille denne høvelen og prøve det ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruker bare høvel 🙂 Synes voksing er ok, men ikke ok nok tydeligvis, ettersom jeg returnerer til høvel :p

 24. Hold dere unna disse!!! Jeg kontaktet de da jeg flyttet og meldte fra om adresseendring noe som ikke ble gjort hos de, dette førte til at de sendte to barberbladpakker til min gamle adresse og disse gikk til inkasso. Heldigvis for meg ble jeg varslet om brevene av den nåværende beboeren på min tidligere adresse om dette før det gikk enda lengre. Jeg kontaktet da de på Mail og ringte credicare for å få satt kravene på vent, det tok en uke før jeg fikk svar fra kundesenteret(som virker som bare består av eieren av firmaet) og fikk igår klokken 2345 at de hadde mottatt barberbladepakkene og hadde slettet regningene også måtte jeg selv ordne opp med credicare.. Virker veldig useriøse og kan ikke kontaktes på telefon, kun på mail.

 25. Jeg spør igjen siden jeg ikke finner kommentaren min igjen, men jeg lurte bare på hva modellen på den runwaydreamz shortsen din med nagler heter? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har svart deg 🙂 husker dessverre ikke navnet :/

 26. Merethe Lian

  Vakre inspirerende menneske 🙂
  Dette vil jeg gjerne bestille, nye blader blir ofte glemt her i huset. Hadde du en rabattkode for denne bestillingen? Merethe

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/

 27. TIPS: ser det er fler her som lurer på hva man kan bruke på bikinilinjen for å unngå inngrodde hår og nupper, og de har en god gel på Kondomeriet som heter Unirens. Koster knapt 100-lappen, og jeg kan anbefale den på det sterkeste 🙂

 28. Bruker du noe hårfjerning skrem på intimedelen?

  1. Fotballfrue

   Både og 🙂 synes det går fint å bruke såpe også 🙂

 29. Hei! Ikke får å hakke ned på deg eller noe, fordi jeg ELSKER bloggen din! Men ser at stadig flere skriver om at de er imot dyreplageri som på f.eks sminke,sirkus og mat ++, men lurer på om du bryr deg om hvem som faktisk produserer klærne du bruker? Tenk hvor mange som dør av farlige kjemikalier i f.eks. Kina mens de produserer klær til blant annet HM.

  God helg <3

  1. Fotballfrue

   Jeg har flere ganger skrevet om dyretestig og det at jeg er imot dette. Bruker kun sminke, produkter og vaskemilder etc som ikke tester på dyr.

   Jeg handler betraktelig mindre på H&M enn tidligere, kan ikke huske sist jeg handlet der faktisk. Men når det er sagt, er det svært vanskelig å engasjere seg for absolutt alt.

 30. Hei, begynte selv å abbonere på disse høvlene etter tips fra deg. Angrer ikkje eit sekund! Eg og var veldig flink å glemme og kjøpe inn høvler, og nå har eg alltid nye barberhoder klar til bruk 😀 gøde høvler er det også.. Så tusen takk for godt tips 😀

 31. Jeg bruker Gillette for men.
  Mye bedre enn damehøvler, og det er fordi den er mye midre og man kommer bedre til både her og der =)
  Syns damehøvler er noe dritt…

  1. Du kan jo bruke herrehøvlene her f.eks 🙂

 32. jeanette

  Hvor mange lag legger du av D. Lippmann neglelakken ? (den lyse bling.)

  1. Fotballfrue

   Holder med to 🙂

 33. *liker* – ikke hørt om dette merket – thanx.

 34. Hvor ofte bør man bytte barberhode (eller hva det heter…) ??? 🙂 Siden det er så dyrt så bytter jeg dem ikke så ofte. Har hatt den samme på i nesten 6 måneder og det er vel alt for lenge….!? Merker at den ikke barberer så bra lenger så det er kanskje på tide! Hehe…

 35. Blir du sponset av Mrazor? Liker om du legger ved slik informasjon isåfall 🙂

  1. Det står annonse øverst.

 36. Hva skjedde med den forrige høvelen du reklamerte for og forgudet? Den rosa :p

  1. Fotballfrue

   Nå blander du meg med noen andre bloggere og du tenker sikkert på dorco shai? Jeg har ikke reklamert for noen høvel siden juni i fjor, og det var denne.

 37. Jeg har bare innsett at min hud verken tåler sol eller blir brun av det. Så nå har jeg gått til innkjøp av brunkrem (eller spray da). MEN, jeg lurer på hvordan i all verden jeg skal klare å beholde fargen på leggene da jeg helst barberer leggene hver gang jeg dusjer, spesielt nå om sommeren. Også lurer jeg på hvordan man går frem i under armene og slikt med brunkrem/spray. noe tips?!:) ellers, god helg!:)

  1. Fotballfrue

   Mener du selvbruning? Anbefaler at du barberer leggene før påføring 🙂

 38. violetta

  heei, du sa du barberte deg etter at du har dusja, hvor mange ganger i uka dusjer du? og dette er litt flaut men: kan man barbere den på håret der neden til også? 🙂

  1. Fotballfrue

   Dusjer hver dag, noen ganger to ganger daglig også, avhengig av når på dagen jeg trener. Tar en runde med høvelen én av disse gangen, aldri to ganger på en dag 😉 Høvelen kan brukes overalt.

 39. Lurer på om jeg skal prøve denne… Mulig mannen også bytter, Gillette er jo helt fantastisk dyre. Han skulle kjøpe 8 nye blader i dag og en shaving gel, ja det ble 549,-!! Himmel og hav! Hvilken shaving gel eller slikt liker Lars-Kristian?

  1. Fotballfrue

   Han bruker en fra Gilette 🙂

 40. du..
  jeg har altid barbert før jeg dusjer,men når bør man gjøre det? har noe å si?
  er det forskjell på jente og guttehøvel`?

  flaut,men spør for det,er privat da.. men barberer du bort alt eller har du noe igjen? for jeg vet ikke hva jeg tør gjøre da jeg er ganske ny med dette.. for redd at det gjør vont å sånn…
  håper på svar og tips fra deg

  1. håper du kan svare på spørsmålet mitt ?? hmm… sendte det for noen dager siden,men la det bare ut? kanskje for at du ikke ville svare på det?? :/ hmm..
   jaja… får se andre steder da kanskje..?
   fin og bra blogg 😀

   du..
   jeg har altid barbert før jeg dusjer,men når bør man gjøre det? har noe å si?
   er det forskjell på jente og guttehøvel`?

   flaut,men spør for det,er privat da.. men barberer du bort alt eller har du noe igjen? for jeg vet ikke hva jeg tør gjøre da jeg er ganske ny med dette.. for redd at det gjør vont å sånn…
   håper på svar og tips fra deg

   1. Fotballfrue

    Jeg har allerede svart deg 🙂

 41. Hei.

  Jeg leste over her at man kan bruke høvelen «overalt»,men bør man da gjøre den «ren» for hvert sted eventuelt eller kan man bare barbere?( bør vel da eventuelt ta en rekkefølge? ) Bør man bruke noe eller er det «greit» med bare vann?

 42. linn-helene

  Kitet som er ment for par heter The Perfect Match.

  Jeg ønsker å vinne Mrazor Queen.

  Skjørtet du brukte i forrige outfit post var supersøtt btw 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *