Reiselysten

Hei dere! Har dere en fin torsdag? Jeg hadde en avtale i byen klokken ni i dag, og deretter klokken tolv, så her har det gått i ett siden jeg slo opp øynene i seks-tiden. På vei hjemover stoppet jeg i dyrebutikken for å kjøpe en ny løpelenke til Hugo, og nå er han så fin! Denne sitter mye bedre enn den forrige jeg hadde.

Vi skal ut og teste i regnet senere, tenkte vi. Deilig å bli litt våt innimellom også, og en perfekt anledning til et bad når vi kommer inn igjen. Den fine, nye lenken blir med oss til Sarpsborg i morgen, Ronaldo reiser til Oslo for å bli der mens vi er på ferie, men jeg tror han skal være med en tur på hytta først, dersom pappa tror han kan tankle mye pels og pollen. Utrolig trist at han er såpass allergisk. Kommer til å savne pelsdottene mine så innmari den kommende uken!

Senere i dag må jeg pakke. Rakk en tur innom BikBok Arkaden tidligere også, og med meg hjem ble en del plagg som får plass i kofferten. Var ikke denne fin? Med ananas på *hihi*

Vi sees om litt!

73 kommentarer

 1. Hei 🙂 Min første kommentar her etter to år som fast leser 😮
  Dette har forsåvidt ingenting med innlegget å gjøre, men spør likevel: 1) Har Lars-Kristian et favorittlag i England? Og 2) Hvilke produkter bruker du når du rengjør huset? Tenker da på at de fleste som fås kjøpt i vanlige butikker er testet på dyr :/

  1. Fotballfrue

   Nei, han «hater» engelsk fotball 😉 Ecover, Rema 100 og First Price sine produkter tester ikke på dyr 🙂

   1. Madelen

    Ecover tester på lopper og kaninblod.. Men andre fine alternativer er Ecoleaf og Sonett 🙂

   2. Når jeg vasker med Rema 1000 sine rengjøringsmiddel føler jeg at det ikke blir helt rent… Bruker du disse?

   3. Fotballfrue

    Nei, jeg har for det meste brukt First Price sine, vi handler en del på Kiwi 🙂

   4. Hvorfor hater Lars Kristian engelsk fotball? :p

   5. Fotballfrue

    Hater er i gåseøyne, så det er sikkert bare for å understreke at han absolutt ikke under noen omstendigheter er fan :p

 2. Hei! Jeg vil kjøpe de skolettene du hadde på deg på konserten, men lurer på en ting før jeg tør klikke dem hjem. Jeg er en mellomstørrelse mellom 39 og 40. Hvordan vil du si de er i størrelsen?

  1. Fotballfrue

   Helt normale 🙂

 3. Det er så godt å bade! Havnet i karet i natt, etter konserten, med en liten flaske cava og andre boken i Fifty Shades. Var alt annet enn feil!

  Kos dere på løpetur!

  Ps. Tips til far er å ta sprøyter hos fastlegen. Mannen har tidligere tilbragt våren innendørs men etter disse sprøytene kan han nå sove med vinduet oppe, være med familien ut og kose seg.

  1. Fotballfrue

   Han er hundeallergisk i tillegg :O Popper piller som bare det når vi er på besøk, huff :p

   Fortsatt god ferie <3

   1. Alexandra

    https://www.dooa.no/nyheter/petacleanse.htm Dette er et produkt jeg har hatt veldig nytte av! Er selv allergisk mot hund, men har èn hund selv som absolutt ikke er allergivennlig. Behandler med denne og merker ingenting til allergien etterpå. Jeg har brukt det på to hunder, og de har ikke fått noen bivirkninger.

   2. Fotballfrue

    Oi, takk for tips! Skal si ifra til far 😀

   3. Mariell

    Huff, jeg er selv allergisk, så vet hvor frustrerende det er. Regner med dere ikke har hundene i oppholdsrommene inne, men da har de ute eller i gangen/bilen? :p Er ikke bare «der og da» det går ut over allergikeren, men allergien forverrer seg for hver gang man blir utsatt for allergener, og man kan også ende opp med å utvikle astma. Det er heller ikke «bare» å støvsuge for å bli kvitt allergenene :p Skjønner at folk som selv ikke er allergiske ikke vet dette, men det er så utrolig viktig å ta hensyn til allergikere 🙂

   4. Fotballfrue

    Pappa har astma-allergi, dessverre :/ Han blir helt ødelagt når hundene er der mer enn to dager, i hvert fall begge to, men med lille Hugo går 1 uke greit dersom han tar tabletter. Om sommeren går det greit at de er litt inne på hytta, men de er mest ute på verandaen og i hagen, de sover på gjesterommet / boden med meg 🙂 Etter 7 år med Hugo og 6 år med begge to har vi lært litt om hvordan vi skal takle det, men det er ikke barebare. Skulle av hele mitt hjerte ønske at pappa ikke var allergisk :/

 4. Marita Ø

  Enig med deg, jeg syns det er utrolig digg å løpe ute i regnet av og til! Jeg gleder meg SÅ innmari og ubeskrivelig mye til å kunne starte opp igjen treningen snart, etter kyssesyken har forlatt meg hundre prosent 🙂 Og så må jeg få sagt det: antrekket du hadde på Beyoncè-konserten – HOT! Du er så latterlig lekker, at jeg nesten blir misunnelig 😀 Håper du kan bruke det om igjen slik at vi kunne fått sett hele antrekket forfra 🙂 Digget det, rett og slett!

  1. Fotballfrue

   Å, det skjønner jeg godt! Gleder meg til en løpetur jeg også, har hatt to fridager nå, så trenger å bevege meg litt 😉

   Herlighet, så snill du er! Tusen, tusen takk for komplimentet :O

   Klemmer!

 5. Superfint smykke, er det også fra bikbok?
  Jeg hadde eksamen i dag og er rett og slett litt sliten nå!;)

  1. Fotballfrue

   Det er fra Makestyle / Second Female 🙂

 6. Hei!

  Jeg lurer på en ting som ikke har noe med innlegget, men vil du anbefale Spa Miami? Beautynorway hadde venteliste til august:P Tenkte å ta vippe extensions nå på Spa Miami, holdt det lenge på deg? Syns jeg har sett du har vært der før 🙂

  1. Fotballfrue

   Anbefaler IKKE å gå der, jeg mistet MANGE av mine egne vipper, dessverre. Da jeg gikk til Beautynorway fikk jeg virkelig en aha-opplevelse, kan ikke sammenlignes :/

  2. Jeg kan anbefale Neglhuset ved Karl Johan i Oslo, superflink 🙂 HVIS du må gjøre det, for jeg anbefaler det ikke til noen, mine egne vipper var en tragedie etter kun tre mnd, tok laaaang tid før de vokste ut. Da vil jeg heller anbefale Priori Lash Recovery Serum og ca 4-6 ukers tålmodighet 🙂 BEdre og billigere, win win!

  3. Hei 🙂 Jeg kan også anbefale salongen min hvis det er lov. Jeg har lagt ut masse bilder av arbeidet mitt på bloggen, så det er bare å ta en titt 🙂

 7. Hvor kjøpte du k9selen?
  Har tenkt til å bestille, men hvis det går
  og prøve på er jo det det beste:-)
  Den er så fiin!

  1. Fotballfrue

   På dyrebutikken på Herkules 🙂 Veldig kjekk!

 8. Kos deg masse på hytta og på ferie 🙂 Og Hugo sjarmøren er bare så nydelig 🙂 God helg og klem fra vestlandet

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, nå fikk du ham til å rødme 😉

 9. Kjempe fin topp! Kan du mekke sammen et antrekk med den toppen?? 🙂

  1. Fotballfrue

   Helt klart 😀

 10. Er Hugo lett å løpe med? 🙂 Mannen og jeg vurderer å skaffe oss en Cavalier King Charles Spaniel, men vil gjerne ha en å løpe med, men er redd den er for «lat». Noen tips til hunderase som ikke er for stor, men som kan løpes med? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, han er kjempeflink! Startet å trene med han i fjor, men rakk ikke så altfor mye før kulda satte inn. Starter igjen nå 🙂

   1. Jeg har en cavalier Cathrine, og han kunne jeg løpe med i 3 år, så var det stopp. Dessverre er dette en rase med tidlige aldringsproblemer som hjerteinnfarkt, dårlig syn og hørsel. Min hun er bare 7 år nå og gidder så vidt å gå opp i sofaen. Kommer han seg i det hele tatt opp der, så blir han værende til jeg løfter han ned 🙂 for all del, en kjempe koselig og familievennlig hund som ikke krever mye. Men ingen trenings-buddy dessverre 🙁

  2. Jeg har en Cavalier King Charles Spaniel – og han er utrolig utholden! Når vi går en times tur med han hvor han løper rundt kunne han godt gått en time til for å si det sånn. Det er en kjempefin rase på veldig mange måter! Og dette er en rase som liker og trenger mosjon!

  3. Jeg lover deg at det ikke er cavalieren som blir mest sliten 😛 Vår er med og løper som en sky i skiløypa og på joggetur. De kan være kjempespreke, men det kommer kanskje an på personligheten til hunden 🙂 (Han er nå sju år og i kjempeform)

   1. Har selv to cavalierer og de to er veldig ulike når det kommer til lysten på trening! Hanhunden elsker aktivitet, både innendørs og utendørs, En veldig aktiv hund med andre ord! Den andre hunden foretrekker helst spise, sove og kose. Det varierer veldig fra hund til hund, men cavalier er en veldig fin rase 😀

   2. Hunden min, Melvin, er blanding av dvergpuddel (aktiv og smart rase), og malteser (litt lat og litt naiv rase), en såkalt maltepoo. I kveld var han med på 21 km rolig løpetur i skogen. Han er fem kg tung (toy-størrelse) og fyller tre år i sommer. Han fikk en hel kotelett halvveis, og vi stoppet to ganger for å drikke. I går var han med på 12 km rolig tur på asfalt. Jeg har løpt med ham siden han var en neve stor, han er veldig slank og får mye mat utenom det kjedelige tørrfôret (mest kjøtt, fisk, egg). Melvin løper omtrent 3-5 mil i uka, og vil han ikke, så slipper han. Jeg tror det med hunders form er helt avhengig av eierne. De må trene opp formen på samme måte som oss. Gjør du det, har du en god treningsvenn i alle raser, kanskje bortsett fra akkurat bulldog og mops og slike som sliter med luftveiene og/eller høy muskelvekt. Jeg har møtt både late og spreke cavalierer, men dessverre mest overvektige og med andre helseplager. Jeg vil anbefale en liten dvergpuddel eller toypuddel, de er spreke og nette og du har vel omtrent aldri sett en puddel som sliter med vekta? Nettopp 😉

   3. Fotballfrue

    Melvin er så skjønn og imponerende flink 🙂

 11. Hvilken str kjøpte du toppen i? Den var veldig fin! 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   xs 🙂

 12. Jeg har tidligere ikke helt «turt» å bruke topper som viser magen, men når jeg så hvordan du gjorde det med et skjørt som er litt høyt i livet og en jakke over fant jeg ut at det gikk jo faktisk an å bruke det uten å se «thatchy» ut, hehe 🙂

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂

 13. Har vurdert om jeg skal kjøpe løpelenke til min shihtzu, og nå fikk jeg veldig lyst til å prøve! Hvis Hugo kan så klarer sikkert han å henge med også, verdt et forsøk 😉 Håper dere har hatt en fin tur ute i regnet 🙂 klem!

 14. Kristina

  Heisann!Ikke så ofte jeg kommenterer, selv om jeg leser bloggen din hver dag. Ville bare si at jeg synest du gjør en forskjell!
  Du lar ikke misunnelse og til tider idiotiske kommentarer ødelegge lysten din til å dele av din hverdag og det må du fortsette med!
  Janteloven er sterk i Norge. For meg er du den beste bloggeren og best av alt så virker du som ett godt menneske!!
  Stå på. La deg aldri knekke! Ps: blir glad om du lager flere innlegg med tips til løpemusikk:)
  Klem fra Kristina, Ålesund:)
  Heier på deg!

  1. Fotballfrue

   For en fantastisk hyggelig kommentar, tusen takk! Skjønne deg <3 Løpemusikk skal bli, må bare komme over enda flere gode låter selv 🙂

   Mange klemmer sendes din vei 🙂

   1. linnie

    Må bare si meg heeeeelt enig med henne 🙂 stå på! Du er fantastisk 🙂

 15. Lovely necklace! 🙂

 16. Bahama mama? 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, ananas 😀

 17. Er du sponset / har en samarbeidsavtale med BikBok Arkaden siden du passer på å nevne dem så ofte?

  1. Fotballfrue

   Nei, da ville det gått frem av teksten 🙂 Grunnen til at jeg skriver hvilken butikk det er, er kun for at de som ønsker å kjøpe det samme og er fra Skien skal vite at de kan få det der 🙂 Det er ikke alle butikker som har det samme utvalget.

 18. Tonje Cathrine

  Den selen har jeg til mine hunder også. ( Litt større hi hi ) Den er knall bra. Det finnes også bryst stykke som er fint når man fek går på ski eller sykle. Kos deg på hytta nydelige Caroline.

 19. Et spørsmål: hva slags mat gir dere hundene deres? Høyfettkosthold som er basert på animalske matvarer er jo det mest naturlige å spise for mennesker, i motsetning til et kosthold basert på korn. Tenker dere på dette når det gjelder hundene, hva som er den mest naturlige maten å spise for hunder? Raffinerte hundematprodukter er jo ikke hundemat, det er industri…Kanskje noe av allergiproblematikken ligger der?

 20. Så nå at det ikke ar hunden som var allergisk 😛 men spørsmålet gjelder fortsatt, minus allergidelen 🙂 *trøtt-i-hjernen-etter-mye-lesing*

 21. Hei 🙂 Må bare si at den nye headeren din er utrolig fin. Så sommerlig og herlig, for ikke å snakke om den vakre frøkna 😉 Også håper jeg dere får en super tur på hytta, krysser fingrene for at dere får godt vær! Klem

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀 Krysser fingrene for nydelig vær jeg også 😀

   Klemmer!

 22. Kjempe fint det smykket, elsker slike smykker 🙂 Hvor i Tyrkia er det du skal egentlig? Hvilket hotel skal du bo på?

  1. Fotballfrue

   Foreldrene til Lars-Kristian har kjøpt seg leilighet der, og det er derfor vi reiser dit 🙂 Vi skal bo hos dem 🙂

 23. elisabeth

  blir helt MATT av og til, av kommentarer som bare er laget for å «ta» Caroline på reklame/inntekt osv. Når folk spør hvor hun har kjøpt et plagg eller en ting, må hun for himlens skyld kunne få svare. Jeg finner det ikke vanskelig i det hele tatt å se når hun har reklame eller sponset link etc,fordi hun da HELT KORREKT skriver det i eller på toppen av innlegget, som hun skal. Håper VIRKELIG du ikke går drittlei av bloggingen pga alle disse misunnelige liksom-politi’ene her i landet, for jeg synes det er en fryd og en inspirasjon å lese bloggen din. Og jeg er ikke i din vanlige målgruppe,vil jeg tro ( er 54 år) men synes det er helt herlig å vite at sånne som deg er med på å spre glede og gode holdninger og verdier til leserne sine! STÅ PÅ! <3

  1. Fotballfrue

   Herlige deg, tusen takk for fine ord! Jeg blir så glad 🙂

   Mange klemmer!

 24. Amalie M

  Hvor er løpeskoene fra? De var nydelige!

  1. Fotballfrue

   Adidas 🙂

 25. Stilig! God tur

 26. Utrolig kjipt at faren din er allergisk mot hunder. Min mor er også allergisk, men heldigvis finnes det allergivennlige hunder. Vi har en kongepuddel nå:)

  1. Fotballfrue

   Dessverre, vi har prøvd absolutt alt av hunder, men han er allergisk mot huden til hundene, ikke pelsen. Det er ingen hunder som går til ham :/ Vi var på x-antall hundegårder i flere dager i strekk da jeg og Anette var små, hadde så lyst på hund :/

 27. Hei Caroline 🙂 Først må jeg si, jeg digger bloggen din! 🙂
  Har et lite spørsmål til deg, synes jeg husker at du slet med leggene under løping? Jeg sliter veldig med vont i leggene når jeg løper, spesielt på asfalt. Hva gjorde du for å bli kvitt smertene? Håper på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, leggene har jeg ikke hatt vondt i, det er løperkne og slimposebetennelse jeg slet med :/

   1. Andrea

    Fotballfrue, var det PFSS du slet med? 🙂

   2. Fotballfrue

    Hva da tenker du på nå?

   3. Andrea

    Du skrev du slet med løperkne så lurte jeg på om det var PFSS 🙂 du kan søke på Google

 28. Kjære deg, hvor har du kjøpt den superkule vesten til hugo ?? 🙂 Den må jeg ha til Dino og Bolt ! 🙂

  Ha en superfin helg ! 🙂
  klem!

  1. Fotballfrue

   På dyrebutikken på Herkules i Skien 🙂

   Det kan jo være de selger disse online også, om du googler navnet på den 🙂

   Goood helg!

   Klemmer 🙂

 29. Kristina

  Hvilken skrifttype bruker du på bildene?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *