Kvinnen i buret

Etter å ha levd i min egen, lille Beyoncé-boble siden klokken fem i går kveld (startet selvfølgelig vorspielet med låter fra gullstrupen) og vært høyt og lavt siden jeg kom hjem tidligere, kjenner jeg plutselig at jeg er helt DØD i kroppen. Virkelig. Jeg har ikke sjans til å gjøre noe annet enn å legge meg ned en times tid for å slappe av nå, og så bærer det rett i seng. Det er vel sånt som skjer når du får fire timer med søvn, så jeg er nødt for å ta igjen det tapte. Hadde tenkt til å starte pakkingen til ferien i kveld, men det får vente til i morgen. Jeg tar jo med meg alt til Sarspborg i helgen, for ettersom vi reiser tirsdag morgen, drar jeg heller rett til Oslo og møter Lars-Kristian der på søndag eller mandag, fremfor å reise helt tilbake til Siljan igjen og så til Oslo. Omvei er jo ikke noe poeng 🙂 Det har heldigvis meldt knallvær i Skjeberg fra fredag, så jeg kan forhåpentligvis bruke mye av det samme som skal med til Tyrkia, med unntak av joggedressen. Gleder meg masse til å være på hytta med mamma, pappa, søster og farmor. Det blir så koselig!

Jeg har startet med Adler-Olsen sin krimserie nå, så denne pluss en til må jeg ha med meg under ferieuken 🙂 Gleder meg STORT til den siste Harry Hole-boken kommer! Rekker dessverre ikke få den med meg til Tyrkia, den kommer vel for salg fra den 6. juni eller noe?

I dag stod blomkålsuppe på menyen, og etter den smakte jeg på en ny shake som kom i posten fra iherb i går. Bestilte 4 brett med forskjellige smaker. Haha! Det er jo så billig der, så det er altfor lett å ta helt av.. Denne var i hvert fall knallgod!

Jeg håper alt er bra med dere, vet det er mange som er midt i eksamensperioden nå, så jeg må bare ønske dere lykke til ♥ 

101 kommentarer

 1. Caroline you are every day so lovely beautiful and your posts are inspiring more and more 🙂 Please can you say me, if is this your tan from last vacation or have you some new tip for great gradual tanner lotion to look so famous like this? 😉 hug

  1. Fotballfrue

   Thank you so much for your kind words, sweetie! I use a spraytan called SunSpa Chocolate, it is really the best, I promise 🙂

   Hugs!

 2. Åååh fin ny header 🙂 KJEMPE fin sommerfølelse. Du er herlig!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 3. Hei! Jeg lurer på en ting.. Når du bestiller der, hva er grensen før du må betale tax/moms på varene? Er det noe grense på Matvarer? Hvor mye betaler du i frakt?

  1. Fotballfrue

   Bestiller den nyreste frakten slik at det kommer kjappest mulig frem 🙂 200,- er grensen 🙂

 4. Mette B.

  Den boka er fantastisk spennede. Litt annereledes enn Jo Nesbø, men man bare må lese videre for å vite hva som skjer.. Skal til på bok nr 2 av Jussi Adler-Olsen nå, gleder meg 😀

 5. Beyonce❤!, her er det eksamen og soling om hverandre, 25grader og strålende sol,kan ikke klage,men selvfølgelig spennende med eksamen,snart ferdig heldigvis!

 6. Kvinnen i buret er en veldig bra krimbok. Har startet på neste nå «Fasangjegerne»

  1. Fotballfrue

   Den lover godt hittil 🙂

 7. Huff, jeg er så utrolig sliten og lei av eksamener nå at den siste linja di fikk fram en klump i halsen min.. Haha! Takk for omtanken <3

  1. Fotballfrue

   🙂

   1. Samme her:( tusen takk Caroline, du er så snill og omtenksom. Takk for all den positive energien du deler via bloggen <3

   2. Fotballfrue

    Du er alltid så god, tusen takk <3

 8. Love that book <3 And Beyonce!!! 😉

 9. Åh, den lykke til ønskingen tar jeg til meg! Eksamen i biokjemi, analytisk kjemi og instrumentell analyse om bare 1 liten uke!! Iiiiik! Og du ser fantastisk ut utslitt eller opplagt 🙂

 10. Elisabeth

  Tyrkia er herlig 🙂 Hvor i landet skal du?

  1. Fotballfrue

   Bodrum / Yalikavak 🙂

 11. ååå, liker deg og bloggen din! utrolig søt header forresten <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk, søte deg! 🙂

 12. Marita :-)

  Hvor i Tyrkia skal dere og hvor lenge? Heldige dere, og vel fortjent 🙂 Klem til fine du 🙂

  1. Fotballfrue

   1 uke i Yalikavak / Bodrum 🙂

   Klem!

 13. Flodhest

  Har siste eksamen til uka,mog da skal jeg innta samme posisjon som deg; på sofaen med en krimbok! Det savner jeg fryktelig å gjøre i skoletiden, men føler liksom at hvis man skal lese så må det være pensum, så sommeren er høysesong for lesing hos meg iallefall 🙂

 14. Kos deg masse i kveld, og i helga som kjem! 🙂

 15. Jussi bøkene om avdeling Q er veldig bra, har lest alle unntatt den siste som akkurat har kommet ut 🙂

 16. Gjorde meg akkurat ferdig med kvinnen i buret. Den er så spennende! God lesing 🙂

 17. Hei 🙂

  Jeg har tenkt å begynne å bruke proteinpulver, mye pga. jeg har begynt å trene mye styrke, og ønsker muskelvekst. Så da lurte jeg på om du har noen typer/merker å anbefale? 🙂 Trener styrke 3-4 ganger i uken. Jeg er ikke helt utrent fra før, men har aldri trent spesifikt styrke.

  Lurte også på om du kunne forklare meg litt hva som er forskjellen på vanlig sukker og sukrin,, smaker det likt, og kan det brukes likt i baking? Gjelder dette også sukrinmelis? Lurer også på hva stevia er, og hva dette kan brukes som 🙂

  Du inspirerer meg så mye med bloggen din, Caroline! Alltid like kjekt å titte innom her 🙂

  Marte

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig glad i whey tech, og blander selv melkesjokolade med melk, kjempegodt! Ellers kan Atkins-shakene også brukes som proteinshaker 🙂

   Sukrin oppfører seg og smaker som sukker, så det kan erstatte vanlig sukker i bakst 🙂 Noen klager på en litt «kald» smak ved enkelte bakevarer, men jeg er ikke sensitiv overfor akkurat dette. Ikke bruk for mye, bare 🙂 Sukrinmelis er det samme som melis uten å påvirke blodsukkeret, det er kcal-fritt (?) som sukrin. Stevia er noe av det samme, men det kan du bruke mye mindre av i bakst ettersom det er søtere. VELDIG mye søtere enn vanlig sukker, men helt naturlig og gir heller ikke blodsukkersvingninger 🙂

   Klemmer 🙂

 18. Åh, Adler-Olsen bøkene er bra! Det er så god atmosfære i de bøkene, syns jeg 🙂 Forresten nydelig header, du er så fin på håret for tiden!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det, tuusen takk 😀

   Klem!

 19. Du er saa fin! Hva er blomkaal oppsriften din?

  1. Fotballfrue

   Tenker du på suppen? Linket til den litt lenger ned, i ukemenyen vår 🙂

   Klem!

 20. Karoline

  Nyyydelig header!

 21. Hei 🙂
  Et spørsmål litt utenom! Lett og lett, men klarer ikke finne akkurat det jeg er ute etter. Så tenkte jeg på deg, og forsåvidt leserne dine som har peiling på det meste 🙂 jeg er på utkikk etter et sofabord ala dette https://www.living.no/newsread/products/Detail_1.aspx?id=2810, men helst litt lysere! Tips? 🙂

 22. Anne-Grete

  Åh,Jussi Adler-Olsen er verdens beste!! Har lest dei fire første bøkene, slukte dei på null komma niks. Om du syns «Kvinnen i buret» er bra er det bare å begynne å gle seg, for det blir bare bedre og bedre. Min favoritt er bok nr. 3, «Flaskepost fra P». Kos deg med boka og håpa det gjer meirsmak.
  Har faktisk vore i Bodrum, såvidt. Var på en dagstur der når eg var på Kos.

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Da gleder jeg meg til jeg kommer så langt 😀 Skal kjøpe den med meg, jeg 🙂

   Klem!

   1. Enig!! ‘Flaskepost fra P’ er kjempespennende!! 🙂

 23. Utrolig fin ny header du har fått! Fine du 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, skjønne! 🙂

 24. Fantastisk header 🙂 enkel og stilrent. Heldgvis ferdig med eksamen og har bacheloren som ønsket!

 25. Måtte le litt. Var på mobilen, å gidda ikke leite på bloggen din etter oppskrifter da. Så jeg skulle google. Det første alternativet som da spratt opp va ikke noe med mat eller den fantastiske boka di… Men silikon og bikini. Litt latterlig at det er di tingene som er snakket/googlet mest når du har så mye annet (fantastisk) å by på:-D

 26. Jeg får nesten sånn «ueehh-tør du det»- følelse når du nevner ny bok og spesiell serie, pga forrige gang når en kom og røpet alt:S Men bevares du kan så jo klart ikke la sånne som det hindre deg i noe eller.:)

  1. Fotballfrue

   Uff, ja, men jeg satser på at det ikke skjer igjen 🙂

 27. Du har starta på ein sjuuuukt bra krimserie! Mykje godt lesestoff i vente 😉
  Er nettopp ferdig med eksamen, og har endelig tid til å sette meg ned med siste boka som er komt ut! Hekta frå første stund 🙂

 28. Ingenting er som en god bok:) Har egentlig et spørsmål som ikke hører hjemme i denne tråden, men spør deg likevel… Har du en øyenskygge å anbefale? Jeg gifter meg i august, og er ute etter en i jord farger som det ikke er så mye glitter i. Ha en ellers fin kveld… 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes både the balm nude tude og the balm meet matte er veldig bra 🙂

 29. Hei Caroline. Dette har egentlig ingenting med innlegget å gjøre. Men jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg om hvordan du sminket deg da du giftet deg. Jeg har forstått at det er spesielle knep ift. at sminken skal fungere bra på foto. Tips tas imot med stor takk ettersom jeg snart skal gifte meg. På forhånd takk. 🙂 mvh stor fan !

 30. Liker virkelig bloggen din, og syntes innlegget om ukes menyen var knall bra:) Den skal testes! Fant også bilde av deg på i et amerikansk nettblad, tenkte kanskje du ville se!
  https://fitness.allwomenstalk.com/great-workout-dvds-to-do-from-home

  Klem fra Hanne

 31. Akkurat ferdig med den boken, herregud så bra og spennendes, og Assad er jo kjempe morsom!

 32. Hei Caroline, hvilket merke er shortsen (er det en shorts?) du har paa her? Den ser sykt comfy ut 🙂
  Jeg ogsaa gleder meg til aa faa tilsend den nyeste til Jo Nesbo!!!

  Ashild
  xoxo

  1. Fotballfrue

   Det er et skjørt fra Vila 🙂

   1. Er det mulig aa faa tak i det ennaa tror du?

   2. Fotballfrue

    Det tror jeg ikke dessverre, det er fra i fjor :/ Fra bubbleroom, du kan jo sjekke 🙂

 33. Valeriya

  pls tell why don’t you write your posts in English so that everyone could understand what are you writing about?

  https://www.tinkerbellsdiaries.blogspot.com/

  1. Fotballfrue

   Please use google translate, and I will think about translating some of my blog into english in the future 😀

   Hugs!

 34. Gleder meg også til den kommer ut! 😀 Du kan jo kjøpe den på ipaden mens du er der nede? 🙂

  Klem!

  1. Fotballfrue

   JA! Det skal jeg søren i meg gjøre, smart 😀

 35. Michelle

  takk, skal ha eksamen om mindre enn en time, så sitter her med kaffe koppen og roer ned nervene. Lykke til til LK også! hvor i Tyrkia skal dere? :)) Så fin ny header du har fått deg forresten 🙂

  1. Fotballfrue

   Han har eksamen på mandag, krysser fingrene! For både deg og han 🙂 Vi skal til Bodrum / Yalikavak 🙂

   Klem!

 36. Malene Haar

  Åhh glæd dig til alle bøgerne – og de kommende film 🙂 https://www.b.dk/kultur/lie-kaas-spiller-hovedrollen-i-jussi-adler-film

 37. God morgen:)

  Helt enig, omvei er det ikke noe poeng i:) Det blir gøy å lese om hva du/dere synes om Tyrkia! Søss reiser dit sammen med samboeren i sommer, de var der i fjor også, og syntes det var kjempebra:)

  Det blir nok kjempekoselig på hyttetur, ikke noe er som å være sammen med familien! Så får vi håpe at solen velger å skinne over hele Norge i mange uker fremover:)

  Og du, den joggedressen! Herlighet, så FIN:) Kan jeg spørre deg om hvor du har kjøpt den? Mulig du har lagt det ut før, men jeg har ikke fått det med meg..

  Ønsker deg kjempefin dag frøken! Her skal jeg bruke hviledagen på en gåtur i skogen:) Koskos

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 Det er ikke en joggedress, men et skjørt og en topp 😉 Skjørtet er fjorårets fra Vila og toppen kjøpte jeg på BikBok for noen dager siden 🙂

   Mange klemmer <3

 38. Oi, har atkins shake?! De MÅ jeg prøve! Nå i disse eksamensperioder er det så greit med mellommåltider aom barer og shaker 🙂 så det skal jeg virkelig prøve! Kos deg på hytta i helgen! Jeg skal ligge rett ut i solen og lese 🙂

  1. Fotballfrue

   JAAA! De er knallgode! Har kjøpt meg fire forskjellige som sagt, så kan jo si ifra hvilke som er best 🙂

 39. Hva er det sorte du har på magen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er skjørtet jeg har på meg 🙂

 40. Hvordan er denne Atkins-drikken med tanke på magen? Jeg tåler ikke Atkinsbarene så godt.

  1. Fotballfrue

   Jeg får vondt i magen om jeg spiser en hel Atkinsbar, men om jeg drikker en hel shake merker jeg ikke det 🙂

   1. Da må jeg prøve shakene! 🙂

   2. Jezebel

    Lurer på det samme ang. Atkins barene… har Larsk-Kristian noen kloke ord her, mon tro? Pleier å spise de på jobb når blodsukkeret når bunnen…men ender ALLTID opp med magekniip :/

 41. Anne-Beathe

  Du er så fin 🙂 får masse inspirasjon fra deg! Det er så DEIIILIG og lese bloggen din om dagen, midt i eksamensperioden er det et lys punkt og komme inn på bloggen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 42. Den nye headeren er så koselig! Jeg lurte på en liten ting vakre Caroline, vi er samme fasong og jeg tenker å bestille en Victorias Secret bikini. Hvilken str har du i bh og underdel?

  1. Fotballfrue

   Bruker bare samme strl. som jeg har i undertøy fra H&M 🙂

 43. Hva er toppen du har på deg, kan du linke til den? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra bikbok 🙂

   1. Hvilken da? 🙂 Ser den ikke godt pa bildet

   2. Fotballfrue

    Det er en magetopp, det står BELAIR på den. Kjøpte den på BikBok Herkules 🙂

 44. Gikk inn på iherb- atkins prod- la forskjellige goodiser i handlekurv, men når jeg skulle betale levere de ikke til Norge- det må vær feil side jeg gikk inn på da ? kan du gi meg rett internett adr ? thanks 🙂

  Flott blogg som jeg er innom daglig…

  1. Fotballfrue

   iherb.com, de leverer til Norge 🙂

 45. Hei!

  Vet ikke om du bruker selvbruning, men kanskje du kunne skrevet ett innlegg om det, siden det nærmer seg sommer?

  Mvh Janne

  1. Fotballfrue

   Jeg ELSKER Sunspa! Kan skrive et innlegg om det 🙂 Men om du søker i bloggen ligger det en del innlegg ute allerede, video også 😉

 46. Vet du, jo nesbo og jussi adler var mine favoritter. helt til jeg fant bøker av lars kepler !! De anbefaler jeg 🙂 ha en nydelig dag <3

 47. Anbefaler Flaskepost fra P av Jussi Adler Olsen…den ER bra den;) go tur!!!

  1. Fotballfrue

   Er det i samme serie? Leser de bare etter hverandre, liker det best sånn 🙂

 48. Kan jeg spørre hva disse shaker er godt for. Er det som et ekstra måltid eller tillegg?
  Er det for de som trener masse? Har en sønn som trener masse men er kun i tenårene, passer det for han tror du?

  1. Fotballfrue

   De kan brukes som proteinshake for eksempel 🙂 Det er ikke noen måltidserstatning 🙂 Kan også brukes for et sunnere alternativ til milkshakes og iskaffe 🙂

 49. Så søt og sensuell du var på det øverste bildet! Ha god helg og ha en god ferie! 😉

  1. Fotballfrue

   Oi, tusen takk 😀

 50. Hej
  Beautiful dom.Ja I am at the stage of suiting my first mieszkania.Mam question whether she sent in order to for me a few photographs of one’s domku.By heads for me with inspiration:) I live in Poland my mail: sylwia152@onet.pl

  1. Caroline: her ber hun deg sende bilder av huset ditt, for hun er i ferd med å pusse opp sin første leilighet og hun liker bildene av huset ditt så godt. Og så lurer hun på om du kan gi henne linker og tips til møbler hun kan kjøpe (dvs hvor du har kjøpt dine, hehe). 🙂

   1. Fotballfrue

    Aha 🙂 Du kan jo jo kanskje linke til TM Design, har jo en del møbler derfra 😀 https://www.facebook.com/pages/TM-Design/248609961830100?fref=ts

 51. Heisan 🙂 Er alle produktene til herb/ Atkins uten sukker? Er det sukrin eller annet søtningsmiddel i stedet for sukker eller inneholder produktene (Shakene, barene) noe sukker?

  1. Fotballfrue

   De inneholder sukker som ikke skal påvirke blodsukkeret 🙂

 52. Hei Caroline, jeg kommenterer aldri bloggen din men leser fast hver dag 🙂 måtte bare si at den boken du har er VELDIG spennende! Veldig flink forfatter. Driver å leser en annen bok av samme nå, «flaskeposten» og den er minst like spennende! Hadde den med på ferie forrige uke og har igjen 50 nervepirrende sider av den 😉 Så anbefaler å sjekke ut flere av bøkene 🙂
  Ha en flott ferie 🙂

 53. Susanne Foldnes

  Hvor er den nydelige hvite sofaen fra ? <3

  1. Fotballfrue

   Fra Skeidar 🙂

 54. Du kommer til og få en fantastisk tur til Tyrkia.
  Har selv bodd der ett år, og hadde the time of my life, samtidig som jeg møtte mannen i mitt liv som jeg nå er gift med på andre året 🙂
  God tur!

  1. Fotballfrue

   Så herlig! Gleder meg til ferie med mannen 🙂

 55. Jeanette

  Så fin header! 🙂 Herlige Hugogutten deres! <3

 56. Jeg har lest tre av fire bøker i den serien! Du kommer til å elske dem! Det gjør i alle fall jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *