Bootylicious

Da var jeg hjemme fra et fantastisk døgn i hovedstaden, vi dro fra strålende vær og kom hjem til noe som gjør at jeg ikke en gang kan se hånden foran meg. Her øser det ned, men det er jo litt koselig også, spesielt nå som jeg har en del på tapetet. Rakk så vidt å knipse noen bilder av konsertantekket i går, både Siri og jeg var sent ute som vanlig, så det ble litt halvveis, men jeg viser dere likevel.

Topp BikBok / Jakke BikBok / Skjørt VILA (sponset) / Boots Asos / Veske Oasis (sponset) 

Skoene selger jeg også helt nye på bloppisen min, her 🙂

Egentlig ganske uvant å vise litt mage, men med skinnjakken over følte jeg meg likevel påkledd nok for konsert. Det var SÅ varmt der i går, jeg holdt på å svime av ved flere anledninger. Men konserten var helt rå, dama var rå og sangene enda bedre, så vi danset og hylte og koste oss. Avsluttet kvelden på Bislett Kebab, og selv om vi var  relativt tidlig tilbake på hotellet, ble Siri og jeg sittende oppe og skravle til langt på natt. I dag er jeg både trøtt og hes, og det er akkurat sånn det skal være. Det var så deilig å se de andre jentene igjen også, nå må jeg bare få samlet alle og invitert dem hjem hit en gang eller to i løpet av sommeren.

Jeg inngikk nylig en avtale med Hotell Royal Christiania, så jeg er så heldig å få bo der gratis to ganger i måneden om jeg skulle trenge det. Dermed får jeg lov til å komme med et tilbud til dere, som gir 15 prosent rabatt ved booking av et enkelt- eller dobbeltrom inkludert frokost og tilgang til pool- og fitness-avdelingen i hele juli, men bookingen må skje fra i dag og frem til 04. juni. De som booker et opphold får i tillegg to frokostkuponger som kan benyttes på andre Clarion-hotell i Norge, eller du kan gi dem bort til venner og familie som ønsker å spise frokost med deg. For å bestille med rabatt må du bruke  kodeordet Fotballfrue, enten per telefon eller per epost.

Vil også si tusen takk til alle fine lesere som kom bort til meg før, under og etter konserten i går, det var så hyggelig 🙂 Ønsker alle en deilig kveld ♥ 

105 kommentarer

 1. Kult antrekk, Caroline! Og den toppen var helt nydelig 🙂
  Thumbs up!

  Klem fra Ungarn.

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk 😀

   Klem tilbake!

 2. Vi skal også på konsert i dag. Alejandro Sanz, en skikkelig stor stjerne i Spania, har sin første konsert her i Barcelona som markerer starten på turneen. Men her blir det wedges, jeans og en eller annen topp. Det er faktisk litt smått kjølig!

  Hadde jeg hatt mer penger skulle jeg definitivt sjekket inn på hotell oftere. Hotell Christiania er et godt valg som samarbeidspartner for deg som er så ofte i Oslo.

  1. Fotballfrue

   Så stas, håper dere nyter 🙂 Ja, jeg er veldig fornøyd med avtalen vår! Jeg har jo alltid brukt dette hotellet selv, fra jeg var liten og bodde med mamma og pappa 🙂 Det er så sentralt og fint!

   Klem til deg. . og send over sola!! :O

 3. Hei Caroline

  Ett spørsmøl vedr. Babyfoot ska man bruke det i fem dager x2 timer eller?? FIkk den beskjeden på Vita idag er det riktig??
  En annen ting vil dette hjelpe for «sprekker» i helen
  rune

  1. Fotballfrue

   Du bruker sokkene én gang, og de skal da sitte på i 2 timer 🙂 Etter 5 dager starter det å skje ting, men du bruker de kun én gang. Det skal kunne hjelpe sprekker i hælene, ja 🙂

   1. hei
    Takker for svaret hvor ofte mener du man skal bruke Babyfoot??

    rune

   2. Fotballfrue

    Jeg tror ikke at det er noe poeng i å bruke den oftere enn nødvendig 🙂 De holder seg myke og fine veldig lenge, så det vil du nok se selv 🙂

 4. Behøver vi ikke en kode for å få rabatten på hotellet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, det gikk litt for fort her, fotballfrue er kodeordet 🙂

 5. Siw Irene

  Hei,
  hvordan får man booket med rabatt?

  Forresten, utrolig stilig antrekk.

  1. Fotballfrue

   Glemte helt å skrive det, har oppdatert teksten nå 🙂 Men kodeordet er fotballfrue 🙂

   Takk 😀

   1. Det står bare at koden ikke er gyldig. Prøvde med stor og liten f 🙂
    Utrolig fint antrekk forresten!

   2. Fotballfrue

    Da ville jeg ha ringt inn i stedet 🙂 Så skal jeg høre med dem 🙂

   3. Siw Irene

    Takk for kjapt svar…. men det går ikke å få booket med koden…. 🙁

   4. Fotballfrue

    Så merkelig :/ Kanskje du må ringe? Eller prøve stor F 🙂

 6. Veronika

  Hei Caroline! Du er meget vakker 🙂 Jeg lurer på hvordan størrelsen på skjørtet du har på deg er? God kveld til deg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig 🙂 Det er normalt i størrelsen 🙂

   Klemmer og good kveld tilbake 🙂

 7. Skal du ikke merke innlegget med «annonse»? Trodde dette var noe dere var påkrevd jeg…

  1. Du kan jo vurdere selv om du mener det er godt nok 🙂

   § 3. Presentasjon og dokumentasjon av markedsføring
   Markedsføring skal utformes og presenteres slik at den tydelig framstår som markedsføring.

   Min setning: Jeg inngikk nylig en avtale med Hotell Royal Christiania, så jeg er så heldig å få bo der gratis to ganger i måneden om jeg skulle trenge det.

   Hele innlegget er ikke en annonse, annet enn at jeg bor der gratis 2 ganger i måneden, og dette skriver jeg sort på hvitt.

   1. Da jeg leste det tenkte jeg faktisk «Herregud, lurer på om noen komme til å klage bare fordi det ikke står det spesifikke ordet «annonse»», og jaggu.. Må bare si at jeg prøver å unngå å lese kommentarene til innleggene her, fordi innimellom blir jeg så utrolig provosert, selv om de fleste er hyggelige. Jeg er imponert over tålmodigheten din, Caroline.

    Generelt sett syns jeg du gjør en kjempejobb som blogger, med å opplyse om markedsføring, sponsing osv., og også å balansere omtalen av kosthold og sunnhet, ved å nesten alltid fokusere på god smak og matglede. Det setter jeg stor pris på, siden det er så lett å bli opphengt i hva man «kan» og «ikke kan» spise, og dessuten er det veldig inspirerende! 🙂

    Jeg blir ofte oppgitt av mye av kritikken som rettes mot deg, enten fordi den er helt unødvendig, eller helt grunnløs, og særlig de gangene det helt tydelig kommer fra folk som ikke vet hva de snakker om, og bare forbeholder seg retten til å kritisere folk som fremstår som vellykkede. Jeg har flere ganger tenkt på hvor mye mindre (offentlig) kritikk bloggere som skriver om mer problematiske ting som sykdom og psykiske problemer, får. Rart hvordan folk rettferdiggjør ufin oppførsel.

   2. Fotballfrue

    Tusen takk for fine og ærlige ord, det setter jeg stor pris på!

   3. Yes, da fikk jeg skrevet alt det, men glemte å si at jeg virkelig ELSKET antrekket ditt, både skjørt og topp og jakke, og at det blant de fineste du har hatt på lenge, lenge!!

    Så får du ha en fin dag 🙂

   4. Fotballfrue

    Tusen takk 😀 Ha en fin dag du også 🙂

   5. Andrea

    Fikk ikke du nettopp en mail om at det skulle merkes på toppen av innlegget, og ikke kun mitt i teksten eller under?

    Og hvis argumentet ditt for å slippe å merke dette innlegget på den måten er at «hele innlegget ikke er en annonse», så mener du kanskje også at om du tilføyer mye ikke-reklame-prat i de innleggene som faktisk er annonse, så kan du unngå regelen om merking?

   6. Nei, jeg fikk et brev hvor de informerte om at de endrer sine retningslinjer for hvordan vi merker. De retningslinjene følger jeg 🙂

    Om jeg vil, kan jeg skrive annonse kun ved lenkene.

    Du ser uansett paragrafen fra markedsføringsloven i kommentaren min over her. Når alt kommer til alt, så er det den som gjelder. Det kommer tydelig frem at jeg har en avtale med hotellet, og hva avtalen går ut på.

  2. Karoline

   Jeg personlig setter stor pris på at det står annonse tydelig på toppen. Jeg synes ikke det er spennende å lese reklameinnlegg fra ulike nettbutikker etc. Da kan man selv hoppe over det man ikke vil lese. Ikke irriterer jeg meg heller. Det er jo fint:)

 8. ♥ Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

  Så heldig du er som har avtale med de, da! 🙂 Det er jo virkelig de flotteste hotellene etter min mening, med den beste frokosten. Nå kan jeg ikke reise noe mer med fly før etter fødselen (ææhh, føler virkelig at det nærmer seg nå..), så det spørs om vi ikke tar en kjøretur med hotellovernatting i løpet av sommeren, ja! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Ja, svangerskapet ditt har jammen gått fort 🙂 Lykke til med resten av det, håper du nyter og at du er i god form 🙂

   Klem!

  2. Hvorfor kan du ikke reise noe mer før fødselen. Det går helt strålende å fly helt opp til 2 uker før termin. Trenger bare en legeattest.

 9. Liker det mye bedre når du reklamerer sånn som dette 🙂 Skjult reklame med adlinks, produkter, osv liker jeg ikke. Ærlig reklame – det tåler jeg!

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri bedrevet skjult reklame. Synes det er synd at du har det inntrykket, innlegget med sponsede produkter blir merket med «annonse», innlegg med klær som har en adlink blir merket med «adlink» Det er jo like fullt en ærlig sak 🙂

  2. Skjult reklame med adlinks? Står det adlinks er det da vitterlig ikke skjult reklame :p

  3. Hehehe.. skjult reklame med adlinks.. Syns du har vært veldig flink til å merke reklame og annonse de siste to årene Caroline, hos meg er det ingen tvil på hva som er reklame/annonse, for du er alltid veldig ærlig om tilsendte varer osv 🙂

   Selv skal jeg snart i seng, etter en laang natt med bare tre timer søvn *gjesp*. Håper du får en fin kveld videre =D

   1. Fotballfrue

    Hjertelig takk! Jeg er sikker på at ingen ønsker å gjøre feil, så det gjelder å gjøre så godt man kan og det gjør i hvert fall jeg 🙂

    Å, jeg føler med deg! Sov altfor lite i natt jeg også. Håper å være fornuftig i dag 🙂

    Sov godt <3

 10. Aleksandra

  Flott antrekk, Caroline. Du er en av mine største inspirasjonskilder når det kommer til både klær og trening!
  Ha en fin uke videre! <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 😀 <3

 11. Hei -C

  Linken til vesken , linker inn til skoene. :))
  Vesken er kjempe fin. Eller hele antrekket.

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for at du sa ifra, skal ordne det 🙂

   Ha en fin dag du også 🙂

   1. Claudia

    Hei.

    Tusen takk.
    Kjempe rimelig pris, trodde den var mye dyrere.
    Er den myk eller hard?

    Klem. 😉

   2. Fotballfrue

    Den er hard 🙂

    Bare hyggelig!

    Klem 🙂

 12. Så fin du er! Jeg lurte på om du vil vise noen treningsøvelser for mage og rumpe som du liker? Du er en stor inspirasjon for mange! Ønsker deg og dine en fin uke <3

 13. Dama var rå? Beyoncé ER rå!! Er du ikke en ordentlig fan, eller?

  1. Fotballfrue

   Du skjønte vel hva jeg mente 🙂 Jeg synes hun er rå, men jeg er ikke en fan som går av skaftet fordi jeg er på konsert med henne. Koste meg masse 🙂

 14. Åå, jeg hadde så lyst til å treffe deg i går! Trodde egentlig jeg hadde en grei sjangs til å se deg, men med en gang vi kom til Telenor arena skjønte jeg at den sjangsen var det bare å glemme, haha. såå mange folk! Men konserten var råbra og jeg storkoste meg masse jeg også 🙂
  *tankeoverfører den klemmen jeg ville ha gitt deg i går*

  1. Fotballfrue

   Ja, det var jo helt sykt, og jeg så nesten bare jenter 🙂

   Så synd at det ikke gikk den veien :/ Kanskje en annen gang 🙂 Klemmer tilbake!

 15. Hei! Så utrolig bra blogg du har, Caroline! Blir så utrolig inspirert av å lese/se alt du deler med dine lesere:) Du er et stort forbilde og mange ser nok opp til deg både når det kommer til mote/ livsstil etc. Fortsett slik! Du er topp <3

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, det gjør meg så glad å høre 🙂

   Klem til deg!

 16. Lene Rørheim

  Hei 🙂 Jeg trener nesten hver dag, og lurer om du bruker protein pulver eller lignende for å få slik kropp du har? Fortell gjerne litt om det 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tror ikke proteinpulver har formet kroppen min, da jeg alltid har vært slank 🙂 Jeg bruker ikke proteinpulver veldig ofte, men en gang i ny og ne dersom jeg har trent hardt og ønsker raskt påfyll etter trening 🙂 Synes whey tech er veldig bra, og smaken melkesjokolade er knallgod! Blander det med melk, blir som milkshake 😀

   Klem!

 17. Så utrolig kult antrekk! Kunne ønske jeg fikk tak i billetter til konserten i går, det virker som at den var dødsbra 🙂

 18. Så fine fargekombinasjoner i antrekket, det var helt nydelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀

 19. Nathalie

  Elsker antrekket ditt! Lurer på hvilken str du har i skinnjakken og hvordan er den i str ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tok small, for den er litt kort på ermene :/ Fortsatt litt kort :/

 20. Antrekket var råkult, synd du ikke fikk postet flere bilder, ville gjerne sett et helfigur.
  Bye the way, magen din er helt RÅ.

  Ha en fortsatt fin dag

  klem fra TonjeS

  1. Fotballfrue

   Helfigur forfra tenker du? Rakk ikke, dessverre :/ Får bruke noe lignende igjen på ferien i Tyrkia 😀

   Klem!

 21. Så nydelig du ser ut ! Et spm, kunne du si hva malingen heter den som er brukt i stua, deres. Jeg digger den fargen og skal pusse opp huset snart 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke, ettersom det allerede var malt her da vi flyttet inn. Men jeg vil jo tippe på en kaffe latte 🙂

 22. Regn? Regner det fortsatt der?
  Jeg elsker regn, det må jeg nesten når jeg velger å bo i Bergen 😉 Men de to siste dagene har vært utrolig varme og fine, nesten som i Torrevieja 🙂

  Noe jeg begynte å tenke på når jeg leste kommentarene over her: Hvordan holder du oversikt over reklameavtaler, med tanke på selvangivelse, skatt og slikt?

  1. Fotballfrue

   Ja, det har regnet noe helt sinnsykt her i Siljan etter at jeg kom hjem fra Oslo :/

   Jeg har regnskapsfører 🙂

 23. Den magen. Den er rå den! Blir misunnelig her eg sitter med gravidkula mi;)
  Kjempefint antrekk! Veldig god oppskrift i dag:) takk!

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 🙂 Gratulerer med graviditeten 🙂

 24. DEN magen!! Og flott antrekk – som vanlig 😉

  1. Fotballfrue

   :O Takk 😀

   1. Ja, den magen din! Hjælp! Du skal ha applaus for jobben du gjør da, den blir jo ikke sånn av seg selv!:) du er kjempeflink, og du ser dødsbra ut.. og du har en sykt fin brunfarge! dessverre har eksamenstiden gjort at jeg snart går i ett med de hvite stueveggene her. trenger sol asap!

   2. Fotballfrue

    Tuuusen takk :O 🙂 Det er lenge siden den har fått kjørt seg noe særlig nå, så det er kjempehyggelig å høre 😀 Jeg er heldig som har fått litt sol i Hellas, da 😉

    Klem!

 25. Linn Johnsen

  Kjempe fine klær! Syntes magetoppen passet ypperlig til deg 🙂
  Kjempe kjekt med litt tilbud på hotell! 😀 Takk for % avslaget! 😉

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig 🙂 Tusen takk!

 26. Så fint antrekk!! 🙂

 27. Hei. Er det ekte skinn i jakka, og er den fra i år ? Den var veldig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjøpte den i forrige uke, ikke ekte skinn 🙂

 28. Bra antrekk for en konsert. Synes det var smart med magetopp jeg. Det er jo veldig inn for tiden, og på en varm konsert. Er det jo ypperlig!

  1. Fotballfrue

   Tror kanskje jeg hadde besvimt om jeg hadde hatt på meg noe mer :p

 29. Det antrekket måtte bare kommenteres…så tøft, sexy og søtt på samme tid..helmax spør du meg 😉 Ogh med den magen så må du jo vise den frem…! Er det ekte skinn i den jakken?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er ikke ekte skinn 🙂 Tusen takk, forresten! Så utrolig hyggelig å høre 🙂

 30. åå.. så deg ikke på konserten i går.. hadde virkelig håpet på å treffe deg! jeg og noen venninner stod nesten helt framst, det var heelt SYKT 😀 er veldig stor fan av Beyoncé og har sett alle dokumentarene og videoene av henne (hehe)! kom noen tårer i øyekroken når hun poppet opp på scenen!

  elsker forresten antrekket ditt♥ du har veldig bra smak og stil i klesveien og den er veldig lik min, så du er e fin inspirasjonskilde!

 31. Hvor stor er jakka di? Xs eller s i storrelse. Du ser veldig fint ut

  1. Fotballfrue

   Jeg tok en S, men synes fortsatt den er noe kort på ermene :/

 32. Hun var HELT RÅ! For en konsert! Var så svett etter så mye dansing. Så etter deg i går, men var jo så mye folk. Men for en konsert 😀

 33. Hei søte deg! Jeg bare lurte på en ting 🙂 har du noen annen jobb en bloggen?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 34. wow, you look great!

 35. Elisabeth

  Hei. Lekkert smekkert!!:)
  Hvilken str har du i skjørtet? Hva står det i det, og hva bestilte du i uk?
  Bruker medium i vila… Ser M= uk12… Mens i sizeguiden er uk 12 str 40, og uk 10 str 38 Derfor ble jeg usikker om jeg skal bestille uk 10 eller uk 12 for å få norsk medium(38)

  Ha en finfin kveld!:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har xs, uk6 🙂

   1. Elisabeth

    Men det står at xs er uk 8, ikke 6… Derfor jeg blir forvirra, for det stemmer ikke…

   2. Fotballfrue

    Bare gå ut fra at xs er uk6, har alltid passet ift min strl 🙂

  2. Charlotte

   Hei, Jeg synes UK str er litt smaa om man sammenligner dem med den klassiske stoerrelsesguiden, og fnner at uk 10 er en blanding av norsk str 34 og 36. uk 12 er som norsk 38 -40. dette har jeg kommet frem til ved mine mange kjoep av klaer fra uk:

   small i norge: UK 8-10
   medium i norge:UK 12-14
   large i norge: UK 14-16

   Jeg kan selv bruke baade small og medium! Jeg kan ikke uttale meg om Caroline’s str da hun er en xs-s.

 36. Hei 🙂 jeg og kjæresten har booket oss inn på Royal Christiania for helgen 🙂 Gleder oss veldig! Vi skal på et superior dobbelt rom, det ser veldig bra ut på bildene, har du noen gang bodd på dette type rommet? Også må jeg spørre: koster det ekstra å bruke treningsrommet?

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg, deilige rom 🙂 Det koster ikke noe ekstra 🙂

 37. Tonje Kristin

  å herregud for noen magemuskler.. går det an å bli mer perfekt enn deg?
  det virker som alt går din vei, og at alt er bra hele tiden. vet jo at det sikkert ikke er sånn, men alikevel 🙂

  1. Fotballfrue

   Ingen er perfekt, men tusen takk for fine ord <3

   1. eller, ALLE er perfekte!! Inkludert dere to.. 🙂

 38. Den magen!!!!! <3333

 39. Hei! Jeg har funnet to jakker som er ganske like på Bik Bok,
  er det den som koster 349,- eller 299,-?

  1. Fotballfrue

   349,- 🙂

 40. Elisabeth

  Det er jo godt du synes det er hyggelig med lesere som sier hei :)) HEHE jeg satt ved siden av deg ved frokosten i går. Ble så paff da jeg så det var deg at jeg bare: oi hva skal man si nå da? Litt redd for å forstyrre osv.. MEN, jeg måtte bare si ett eller annet! Hadde jo angret hvis ikke. Så ble det kanskje litt kleint, haha du må tro jeg er kjemperar. Anyways, fikk ikke sagt at jeg liker bloggen din! Og så var du jo så hyggelig, og pratsom, det synes venninnen min også :))

  1. Fotballfrue

   Nei, det er bare koselig 🙂 Setter stor pris på at dere sier hei, så det skal du aldri tenke på 🙂 Håper turen hjem gikk fint 🙂

   Klem til deg 🙂

 41. Isabelle h

  Så nydelig du er:) rabatten på hotellet passet jo helt perfekt nå, for
  Hadde uansett tenkt å bestille der til rihanna i juli:) og nå er det booket, klappet og klart;) da er det bare å begynne å
  Glede seg:) synes du er kjempe flink til å merke innleggene dine, helt utrolig hvor mange som henger seg opp i det..
  Klem

 42. Alexandra

  Åå! jeg elsket antrekket:) superfint!:)

 43. Hi Caroline! Your new header is so great, love that photo:) Btw, your combo is so glamorous, the crop top is gorgeous and love the jewelled details, it suits you perfectly since you have an amazing body! Great booties and bag as well!:) Kisses!

 44. Karoline

  Hei.

  Ja du har rett i at det var varmt der inne, nå vet jo jeg ikke hvor langt fremme du og dine venner sto, men jeg og min BFF sto LANGT fremme og vel, mens det gikk greit med meg så ble faktisk hun så dårlig at hun kastet opp når vi skulle ut etter konserten. Det kan ikke være forsvarlig å ha konserter der når klimaanlegget er så dårlig!

  Ellers så var jo konserten helt RÅ! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *