Dette kan du gi til brudeparet

Skal du være bryllupsgjest i sommer, men er usikker på hva du skal gi bort? Jeg har fått en del spørsmål om bryllupsgaver den siste tiden, så jeg tenkte å komme med noen innspill på den fronten, basert på mine personlige erfaringer.

♥ Moccamaster: En god, gammel kaffetrakter er alltid kjekt å ha, enten du skal ha middagsselskap med venner, eller gjester til julaften. I tilegg er dette ofte en ting som samboere ikke gidder å investere i selv.

♥ En litt annerledes kaffemaskin: Dolce Gusto eller Nespresso lager utrolig god kaffe, og har ferdige kapsler. Dette er en veldig lettvint løsning dersom du er kaffelelsker som ønsker en kopp så fort som mulig, og ikke har tid til å vente på trakteren.

♥ Opplevelsesgave: Gi brudeparet en billett til noe litt annerledes. Det kan for eksempel være et gavekort på en konsert, et teaterstykke eller kanskje til en forestilling i Operaen? Det er også mulig å gå sammen med flere for å for eksempel gi et opphold på spa-hotell eller lignende.

♥ Raclettesett og fonduegryte: Matlaging kan fort bli en kjedelig hverdagsrutine, derfor kan det være spennende for de nygifte å innføre noen nye spisevaner i løpet av hvetebrødsdagene. Med et raclettesett, eller en fonduegryte, vil brudeparet få mange hyggestunder med mat og en god flaske vin, både alene og med venner.

♥ Kjøkkenutstyr: Som for eksempel en kjøkkenmaskin fra Kitchen Aid eller et vaffeljern. Til glede for begge to, da kan man virkelig lade mye god mat og bakst 🙂

♥ Speilreflekskamera: Dersom du har tenkt til å legge mye i en gave fra deg, er et speilreflekskamera en utrolig fin idé. Med dette kan de forevige både bryllupsreisen sin, og fremtiden som kommer.

♥ Et personlig maleri: Dette kan være en kjempefin gave, spesielt om brudeparet er glad i kunst. Er du usikker på hva de liker og hva du vil at kunstneren skal male, kan du for eksempel gi et gavekort fra den aktuelle kunstneren dersom det er mulig. Denne gaven falt vi på i år, for vi er så glad i bildene våre fra Cecilie Sundfær selv, og da vi oppdaget at det var mulig å gi gavekort, synes vi det var en fin og litt annerledes ting å gi. Kunst gir mye til et hjem. Cecilie kommer i tillegg hjem til deg om du ønsker det, og ser hva som kan passe. Du kan selv være med på å bestemme farger og litt motiv, og det er jo kjempemorsomt.

♥ Damaskduker: Hvem ønsker vel ikke å dekke et lekkert bord til festlige anledninger? En grov duk gjør susen, og er ofte prikken over i’en. Sats på rolige farger, enten hvit eller sort. Hvit er alltid en sikker vinner.

♥ Sengetøy: Velg et sengesett i delikate farger, som kan passe inn i alle innredninger. Sats på hvitt, brunt, beige eller kremfarget.

♥ Kakefat eller osteklokke: Kakefat er absolutt noe de nygifte vil trenge i fremtiden, men som de garantert ikke tenker så mye på selv. Til ekteskap hører ofte barn, og til slutt blir de en del av en stor familie, og dermed blir det mange familieselskap.

♥ Gavekort: Dette kan kanskje være kjedelig å gi bort, men dersom du for eksempel gir fra samme sted hvor de har registrert gavelisten sin, vil dette garantert gå til noe de virkelig ønsker seg og trenger. De fleste brudepar registrerer en liste på enten Tilbords eller Glassmagasinet, dette opplyser de helt sikkert om.

Har du noe å tilføye? 🙂

144 kommentarer

  1. Hvorfor skriver du ikke at det bare er en resirkulert artikkel du har skrevet før?
    http://femelle.no/annet/de-perfekte-bryllupsgavene/

    1. Fotballfrue

      Hvorfor skal jeg skrive det når saken du referer til er 3 år gammel og i tillegg er skrevet av meg? Regner med at ikke alle mine lesere har lest denne saken hos femelle. Jeg har også skrevet noe lignende på bloggen tidligere, men den har vokst en god del på 3 år, så jeg ser ikke helt poenget ditt. Det er jo mitt verk og tips er tips 🙂 Teksten er jo også endret siden den gang da 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *