We all scream for ice cream

Endelig fikk jeg smakt den nye krone-isen med vanilje, bringebærsorbet og sjokolade! NAM! Den var så god! Jukset litt og spiste den før middag, men isen gjorde meg egentlig bare mer sulten – sulten på noe annet enn is, nemlig ordentlig mat. Så nå er lakseburgerne i stekepanna og vi skal spise hvert øyeblikk 🙂

Senere skal jeg pakke Oslo-kofferten, jeg blir jo over til onsdag. Gleder meg så!

Håper dere har hatt en fin dag, antrekksbilder kommer i morgen tidlig. Tenkte også å endelig avsløre den heldige vinneren av Playstation 3 og spillet Sly Cooper. Den utvalgte ble Sara Kristine, og hun er kontaktet på epost. Gratulerer så mye ♥ 

81 kommentarer

 1. Michelle

  Så fine bilder av deg, det så helt herlig ut med sol og is 😀 jeg lurer på en ting, hva er din absolutt favoritt varmebeskyttende produkt for håret? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, jeg fikk sånn sommerfølelse da vi satt der! Jeg er veldig glad i produktene til moroccan oil, og de beskytter til en viss grad. Ellers er jeg veldig glad i argan oil fra Gun-Britt, den er 100 prosent varmebeskyttende 🙂

   1. Michelle

    Tusen takk 🙂

 2. Cathrine R

  Du ble kjempe fin på håret, Caroline 🙂 Fint å ha det litt lysere om sommeren 🙂

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 3. Utrolig fine bilder 😀 Veldig fin du er på håret!
  Vakker du er 🙂

 4. veldig fint antrekk! du er en stor insperasjon for meg innen, kosthold, trening, mote osv 🙂
  klem

 5. Du er så skjønn! Stor treningsmotivasjon <3

 6. Så fantastisk fin farge på håret, du ser strålende vakker ut! 🙂

 7. Åå, vakre menneske! <3

  Ha en fortreffelig lakseburger, jeg spiser nystekt hjemmelaga grovbrød for alle penga, haha!

  Ha en fortsatt fin dag, og kos deg mye i Oslo og på konsert, mange klemmer sendes <3

 8. Den isen er så enormt god, spesielt sorbeten! Jeg spiste den for første gang for 2 uker siden, det blir definitivt ikke siste gangen heller. Kos deg masse med middagen, vakre deg 🙂

 9. Du er så fin ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne!

 10. Hvor er buksa fra? Klarer ikke å vente til i morgen 🙂 Ser ut som noe som kanskje passer til meg som er gravid, ikke stramt! Hvordan er den i livet? Strikk?

 11. Nam, IS <3 Men ble litt skuffet over den du spiser : / trodde den skulle være litt bedre.. men men 😀 Godt uansett!

  1. Fotballfrue

   Skulle ønske deg var større, jeg! Synes krone-isen var SÅ stor da jeg var liten :p

 12. Nam, så deilig 🙂
  Blei is på meg også i dag! Ein stor Daim is, faktisk 😀 Har ikkje spist den på kanskje 2 år, så det smakte godt!

  1. Fotballfrue

   Den er god den! Nam! Is er stas om sommeren 🙂

 13. Kjære fine deg:) Først må jeg bare si, du gir så mye glede, inspirasjon og ikke minst motivasjon i hverdagen 🙂
  Har du oppskrift på lakseburgerene? Kanskje den kommer på onsdag? 😉
  Ønsker deg en fin uke
  Klem fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Disse lakseburgerne er det beste jeg har smakt av oppskriftene mine hittil i år, så gled deg! Ja, de kommer i morgen 😀

   Klemmer 🙂

 14. Herlige sommerbilder 🙂

 15. Så utrolig fin du ble på håret 😀 Det kledde du veldig godt!

 16. Fine bilder 🙂 ! Spiser du kjeksen også eller unngår du de karbohydratene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Spiser kjeksen, er jo uansett ikke så ofte jeg spiser is 😉

 17. Du gløder jo for tiden..!! 🙂 😉
  Jeg foretrekker den vanlige jordbær-kroneisen, nam! 🙂

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀

   Sender deg gode tanker 🙂

 18. Hvor er toppen din fra? Den var nydelig, og spesielt nydelig på deg 🙂

 19. your life seems to be so perfect… i bet so many girls wished to be you! you’re very lucky 🙂
  maybe one day you could make a video for us, it would be nice to hear your voice at least once 😉

  1. Fotballfrue

   You can take a look here for videos 😀 https://fotballfrue.no/category/video/

   Hugs!

 20. Så fine bilder av deg! Og jeg er helt enig, den isen er SÅ godt 😀

 21. Den isen er god! Moro når det kommer noe nytt å prøve ut. Håret ditt er så fint – kunne slått for å fått det. Ikke deg altså.. Men en eller annen. Haha 🙂 Liker at det ser naturlig sol-bleket ut med striper 🙂 SuperYEY! Jeg har pønsket ut 8 kjappe – tar du utfordringen? 🙂

  1. Vinter eller sommer?
  2. Rødvin eller hvitvin?
  3. En kosekveld hjemme med L-K eller ut på byen med jentene?
  4. Skjegg eller bart?
  5. Kake eller gjærbakst?
  6. Ullsokker eller tøfler?
  7. Fjell eller sjø?
  8. Manikyr eller pedikyr?

  Gleder meg til å se svarene! God natt og sov godt. Klem!

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 🙂

   1. Sommer
   2. Rødvin
   3. Kosekveld
   4. Skjegg
   5. Gjærbakst (boller <3)
   6. Ullsokker
   7. Sjø
   8. Manikyr

   Klem 🙂

 22. Hei 🙂 har lest et sted at du/dere er medlem av nordic choice club? Stemmer det? Og at dere da har fått bonusfordeler på choice hotellene? Er inne på siden der nå, men kan ikke finne informasjon noe sted om denne klubben er gratis eller ikke, tenkte du kanskje visste noe om det? 🙂

  1. Det er gratis 🙂 Bestiller du mastercardet deres, koster ca 200,- i året, blir du automatisk oppgradert til Silver. Da har du krav på oppgradering fra til neste ledige romkategori, pluss andre goder som du kan velge 🙂

  1. Fotballfrue

   hehe 😀

 23. Denne bloggen er på høyde med de beste norske kvinnebladene. Du er model, redaktør og journalist på en gang. Tar av meg hatten!!!

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk, nå ble jeg så glad 🙂

   1. Helt enig! Du gjør en strålende jobb, Caroline 🙂

 24. Hva skal du egentlig med en ukesmeny?!

  1. Fotballfrue

   Vi sparer utrolig mye penger når vi handler inn for en hel uke fremfor når vi handler inn dag for dag. Vi sparer et hav av tid også 🙂 Men du veøger jo selv hva du foretrekker.

   – C

   1. Hmm. Det er veldig vanlig å lage en ukesmeny? Handler også kun en dag i uka. Sparer utrolig mye penger på det!

   2. Mener selvsagt hvorfor du skal ha den når du ikke følger den!

   3. Fotballfrue

    Jeg følger den, følger alltid ukemenyene vi setter opp 🙂 Unntaket var mandag som blir byttet med onsdag, siden jeg måtte lage onsdags-oppskriften på mandag for at dere skulle kunne få den på oppskrift-onsdag. Jeg er i Oslo. Krever planlegging å blogge 🙂

 25. Margrethe Sandnes

  Så utrolig fint og naturlig bilde av deg Caroline! Du har et utrolig smittende smil, blir så glad av å se på deg 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 26. Herlige bilder 🙂 Den isen var så god, prøvde den selv igår!

 27. Mmm gleda meg til å smake den!

 28. hei:) nydelige bilder av deg!! lurte på om du kan fortelle litt om hvordan en burde sette opp styrketrengings-plan uke for uke? jeg sliter veldig med å finne en balanse over hvor ofte jeg skal trene hvilken del av kroppen..
  klem!

  1. Fotballfrue

   Dette har jeg dessverre ikke nok kunnskap til å dele, jeg får selv hjelp av PT til akkurat dette, så anbefaler at du spør noen som har litt mer peiling enn meg 🙂

   Klem 🙂

 29. Den isen skal prøves, så alt for god ut!! :p

 30. Hva slags solbriller har du? De var fiine:-)

  1. Fotballfrue

   De er fra BikBok 🙂

 31. Nå ligger jeg nesten i fosterstilling. Forspiser med alltid på den fantastiske blomkål suppa di:-) Du er virkelig en inspirasjon og et forbilde.
  Har prøvd så mange år å bli kvitt de lette spiseforstyrelsene mine. Å det å se hvor sunt forhold du har til mat og trening, har jeg latt meg lære av. Jeg har nå gådd opp de kiloene legen anbefalte meg.

  Takk<3

  1. Fotballfrue

   Hahaha, herlig 🙂

 32. Krristina =]

  Nam, den isen må jeg kanskje prøve 🙂
  Jeg lurte på en ting; du skal på Beyonce konserten imorgen. Om jeg skullevære så heldig å møte pådeg iom at jeg og skal dit 😀 hadde det vært mulig å fåbtatt et bilde sammen med deg da??:))

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 🙂

 33. Jeg synes også at du ble helt fortryllende vakker med litt blondere hår nå på sommerstid! Og blondt hår mot solbrun hud er så å si uimotståelig vakkert – spesielt på deg 🙂 Skulle ønske jeg også hadde muligheten til å dra på konsert, men pliktene kaller, og eksamen nummer tre må gjennomføres i morgen. Måtte bare en liten kjapptur innom bloggen før jeg tok kveld 😉 God tur til Oslo, kjør forsiktig! Klem <3

  1. Fotballfrue

   Så snilt av deg, tusen takk 🙂 Masse lykke til med eksamen, tvitvi <3

   Klem tilbake 🙂

 34. Det nederste bildet er breath-taking Caroline! Du er nydelig!
  Q; har du noen erfaring med å bestille bryllupsprodukter fra amerikanske sider? Er et hav av alternativer, men har aldr bestillt noe selv så hadde vært greit å høre om det er non som har erfaring med det & da tenkte jeg selvfølgelig på deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂 Ja, jeg bestilte bordkortholderne våre fra bellenza.com, og det var ikke noe problem, bortsett fra en diger regning fra tollvesenet etterpå 😉 Nå bestilte jeg jo 100 stykk, så :p

 35. Hva skjedde med blomkålsuppa?:o

  1. Fotballfrue

   Vi måtte lage lakseburger i dag, ettersom oppskriften på den skal ut på onsdag og jeg er i Oslo da 🙂 Blomkålsuppe på onsdag i stedet 🙂

 36. Du er så vakker! Digger håret ditt her!! 😀 Ønsker deg en fin uke 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Du må ha en veldig fin uke du også 🙂

 37. Veronica

  Du ble utrolig fin på håret!! 🙂 Deilig med litt forandring mot sommeren 🙂

 38. Nam, så fristende den så ut! Må prøves 🙂

 39. Er ikke så rart du ble sulten etter is – kalde-retter lurer magen til å tro det er plass til mer! Derfor man alltid får en kald rett i sånn…10 retters måltider og sånn. Morsom funfact 🙂 Ha en flott dag!

 40. Hei!

  Vil bare nevne at kronesisen du spiser her ikke er den samme du har snakket om tidligere (den med blåbær,bringebær og hvit sjokolade). Du bør prøve den også, supergod! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det, den finner jeg ikke noe sted :/

 41. Caroline, du er så pen! Håret ditt ble så fint, og antrekket ditt er nydelig som alltid:) klem <3

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀 <3

 42. I cant say no to an ice cream, never happens:) Nom nom:) You look utterly wonderful in the last photo:)))

 43. Så utrolig fin på håret! 🙂 Hvordan får du til å lage så fine krøller? 🙂

 44. Nathalie

  Hei 🙂 Lurte på hva str du har i buksa ? 😀

  1. Fotballfrue

   Uk6 🙂

 45. Nathalie

  Okay 🙂 Takk for svar . Uk 6 er det en str S/36 ?

  Jeg var usikker på str så jeg bestilte både UK 14 og UK 16 i samme sleng 😀 Det ente opp med at
  UK 16 var altfor stor. Og UK 14 føler jeg henger en del på meg rundt lårene.

  Hvilken str vil du tippe er den som passer best for meg som bruker str 40/L ? Enten UK 10 eller UK 12 ?
  Jeg håper sånn jeg treffer riktig i neste bestilling 😀

  Du er kjempe flink til å blogge. Dette er den første og eneste bloggen jeg bare må lese hver dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, takk 😀

   UK6 er XS, dvs. at UK8 er S også videre 🙂 Bruker du 40 ville jeg altså gått for 12 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *