Tips til deg som brud eller bryllupsgjest

annonse

I dag blir det et gjennomgående tema her på bloggen skjønner jeg, nemlig bryllup. Jeg er så inspirert om dagen, så jeg har lyst til å tipse dere om hvilke produkter som kan passe fint for deg som er brud eller bryllupsgjest. Hender, føtter og en fin glød er ting som er i fokus denne dagen, så her er mine favorittprodukter til nettopp dette.

1. Loofah Body Scrub: Denne tar jeg med meg i dusjen 4 ganger i uken, skrubber den inn på helt tørr kropp, før jeg dusjer det av meg. Huden blir så myk! Kan brukes over hele kroppen, både på hender, føtter albuer, knær – overalt. Dette er en aromatisk skrubbekrem basert på naturlig loofah, jojobavoks og grovmalt hasselnøttmel som virker stimulerende og eksfolierende. I tillegg inneholder den mentol, og det kjenner du godt på den litt kjølende effekten. Kjempedeilig, spesielt om morgenen etter en treningsøkt. Passer alle hudtyper. Denne er også  kjempefin å bruke på hele kroppen for å fjerne døde hudceller før du bruker en god selvbruner. Kan også brukes som skrubb til hender og føtter 🙂

2. SunSpa: Litt brunfarge er lekkert når du skal pynte deg i en kjole som mest sannsynlig viser litt bare skuldre og armer, og SunSpa er en ener innen sitt felt. Ingen over, ingen ved siden! Denne har jeg sverget til i noen år nå, og den gir meg en solbrun glød året rundt uten at jeg trenger solarium. Inneholder ikke parabener, lukter så og si ingenting i etterkant og er veldig enkel i bruk. Se video av påføring her. Min favoritt er SunSpa Chocolate.

3. Baby Foot: Skal gjøre føttene myke som en babyfot på en veldig enkel måte, uten fil eller kniv, og den gjør nettopp det. Pakken består av to sokker som du skal ha på deg i 2 timer, før du vasker føttene. Etter 5 – 7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av ved hjelp av friksjonen som inntreffer når vi beveger oss hver dag. I denne perioden skal du helst ikke bruke høye hæler, så gjør denne behandlingen ca. 14 dager før du skal vise frem de nye føttene dine, da er behandlingen ferdig.

4. Baby Foot krem: Denne skal balansere og regulere fuktigheten i føttene dine. En kjempegod fotkrem som dufter veldig rent. Det anbefales å bruke den over natten, så det pleier jeg å gjøre. Føttene er merkbart mykere dagen etter 🙂 Skrubb gjerne føttene med Loofah Body Scrub før du påfører denne. Jeg synes dette er et godt alternativ til deg som ikke ønsker eller har tid til å bruke Baby Foot. Påfør en fin neglelakk og vips, føttene er klare for sandaler og åpne sko. Et tips er å file neglene på tærne også, da blir neglelakken mye finere på.

5. Deborah Lippmann: En utrolig fin neglelakk som gir en nydelig, glitrende effekt på neglene! Perfekt til anledninger som denne, da den verken er for mye eller for outstanding til pene kjoler. Bring on the bling heter den, og du finner den her. Kan brukes på både hender og føtter.

6. Travalo: Kjekt å ha i vesken for en liten update på godluktfronten en stor og lang dag som denne. Travalo rommer nok parfyme til 50 dusjer og veier kun 13 gram. Du bare setter flasken ned på din favorittparfyme og pumper i vei. Finnes her.

7. Glo Minerals Blotting Paper: Genialt for deg som blir blank utover dagen. Denne pakken inneholder 100 ark som fjerner overflødig olje fra ansiktet uten å ødelegge sminken. Resultatet blir en matt og ren finish. Arkene er skånsomme og irriterer ikke huden. Et ark brukes én gang.

8 og 9: GloMinerals Concealere: Disse har alltid vært mine favoritter fordi de har en helt utrolig dekkevne som jeg aldri har funnet i noen andre concealere. Kjempefine å ha i vesken for en touch up, enten det gjelder ringer under øynene eller urenheter som må dekkes til. Jeg bruker fargen natural på begge. Camouflage Concealer finner du her og Under Eye Concealer her.

10. Vannfast mascara fra Glo: De fleste trenger nok en vannfast mascara under slike rørende omgivelser, og denne var min redning i går. Drysser ikke og sitter hele dagen, jeg liker børsten på den veldig godt, du kan fint påføre flere lag uten at den klumper.

11. Me me me – Bronzing Rocks: Denne er SÅ fin! Den er helt ny og jeg testet den for første gang i går. Kan brukes på hele kroppen og gir en utrolig fin glød til både bein, armer, bryst, kinnbein – hvor du vil!

Coverbrands har som alltid en rabattkode på lur, og denne gangen får du 20 prosent på absolutt alle disse produktene (SunSpa gjelder kun chocolate) bortsett fra på Deborah Lippmann-lakken. Koden du bruker er vcxub og denne varer ut 31. mai ♥

87 kommentarer

 1. Skal prøve ut noen av disse produktene! Så akkurat på Bronzing rocks fra mememe Hehe! <3 Elsker bloggen din forresten men jeg bare lurer på hvor du redigerer bildene dine sånn at du kan sette på skrift? Bildene dine og du er jo bare helt nydelige <3

  1. Fotballfrue

   Den er veldig god 🙂 Tusen takk for fine ord, skjønne deg! Jeg skriver over tekst i photoshop 🙂

   Klem!

 2. Jeg syns det blir så mange reklameinnlegg for tiden…. Og det er kjedelig. Du kommer vel til å mene at jeg tar feil, siden du ofte er raskt ute med å avfeie lesere som mener noe «negativt», men jeg syns altså at slike innlegg får for stor plass.

  1. Fotballfrue

   Har ingen planer om å avfeie, du må få mene hva du vil, men jeg ønsker likevel å opplyse: Jeg har ca. 19 innlegg hver eneste uke hvor 2 av disse er annonse-innlegg. Slik har det vært i et par år nå, tror jeg 🙂 Ettersom dette er min jobb, må jeg ha inntekter for å kunne holde det til en fulltidsjobb slik at jeg kan blogge såpass mye hver dag, og da synes jeg det er kjempegøy å gjøre innlegg som dette ettersom dette er ting flere av leserne mie uansett lurer på og ønsker innlegg om 🙂 Jeg anbfaler aldri noe jeg ikke bruker selv, så det blir det samme om jeg hadde fått produktene sponset eller ikke 🙂

 3. Kristine N

  Tusen takk for gode tips og rabattkode:)

 4. ååh, mang fine produkter 😀 Kunne tenkt meg den fotkremen!

  https://inamakeup.blogg.no

 5. Skal faktisk i bryllup om en liten måned, så dette innlegget var perfekt! 🙂 Du burde jo starte et eget brudemagasin Caroline! Du er jo fantastisk dyktig med styling, mote og skjønnhet generelt, men bryllup er virkelig din sterke side!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀

 6. Er det ikke sånn at dere nå må skrive øverst i innlegget at det er reklame..?

  1. Fotballfrue

   Jo, derfor står det øverst i innlegget 🙂

 7. Tack för dessa fina tips! 😀 Nu får man bara vänta att killen skall fria 😉

  1. Fotballfrue

   Hihihi 🙂 *krysserfingrene*

 8. Jeanette

  Aah, tuusen takk for supre tips!! 🙂 Vet du om det er noen parfymerier sim selger Glo Minerals? Jeg vil kjøpe, men usikker på hvilken farge jeg skal ta på evt concealer. Eller kanskje du vet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Troor kanskje de selger det i utvalgte frisørsalonger og spa-avdelinger, men det skal visst være rimeligere på nett 🙂 Men om du vil prøve, så skjønner jeg jo det 🙂

   1. Jeanette

    Men natural er nå sikkert den mest vanlige uansett? =)

  2. Om du bor i Oslo, så kan jeg iallefall tipse om Hud på Aker Brygge, der selger de Glo Minerals 🙂

   1. Jeanette

    Takk Mari : D

 9. Hei 🙂
  Dette har jeg behov for… Nå som sommeren nærmer seg, så er det flere anledninger som står på lista.
  Jeg lurer på om du kan lage en lignende innlegg der hvor du viser til hårfjerningsprodukter som du selv bruker?
  Stå på 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det kommer faktisk på onsdag :))

   1. ragnhild

    Wee 😀

 10. Hei! Det er noe jeg har lurt på, og jeg håper du ikke tar det negativt, for jeg spør KUN av ren nysgjerrighet!

  Jeg vet at du brukte laaaang tid på bryllupet ditt, men hvis du skulle giftet deg i dag (med samme man såklart), er det noe du ville gjort annerledes? Og hva? Tenker alt fra kjole, mat, bordkort osv.

  Stor klem:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke troen på å tenke på den måten, det kan man jo bli gal av 😉 Jeg hadde helt sikkert ikke gjort det hundre prosent likt, ettersom jeg har endret meg fra den gang da til nå, men temaet, fargene og alt rundt ville nok vært tilnærmet 🙂 Er utrolig fornøyd med at vi også hadde festen over en hel helg, det gjorde det hele til en mer intim feiring ettersom alle ble så godt kjent 🙂 Det er fortsatt det mest vellykkede jeg har opplevd og gjort, og den lykkeligste dagen i mitt liv 🙂

 11. Jeg kan skrive under paa at Baby Foot er helt supert! Jeg provde den sist jeg var i Norge (5 uker siden) og fottene min er fortsatt supermyke uten at jeg har gjort noe med dem siden da! Har dessverre ikke funnet noe lignende i Australia 🙁

  Ashild
  xoxo

 12. Må bare si at du var utrolig vakker i bryllupet i helgen..som alltid!:) Me me me bronzing rocks tittet jeg faktisk på inne på Coverbrands her om dagen, men så la jeg merke til at produktene deres inneholder opptil flere typer parabener, så da droppet jeg det.. Er vel uansett begrenset hvor mye man bruker av et solpudder, men mistet litt lysten uansett 🙁 Stor klem til deg!

 13. Hei!
  Jag beställde baby foot från coverbrands förut men har inte vågat använda den än, har hört att man inte ska träna på 1 – 2 veckor efter att man använt den. Har du provat den? Du tränar ju också väldigt mycket 🙂 Är det ett problem?
  Kram!

  1. Fotballfrue

   Jeg brukte den heller ikke på en stund etter jeg kjøpte den, fant liksom aldri et passende tidspunkt :p Men så bare gjorde jeg det en dag, og det gikk fint med treningen. Etter 4-5 dager startet huden å flasse, så jeg trente ikke de første 2 dagene sånn i tilfelle, og den tredje dagen trente jeg litt styrke og så yoga 🙂 ikke noe hard kondisjonstrening. Dette gikk helt fint, og etter enda 2 dager var det nesten over, så da trente jeg normalt igjen 🙂 med myyyke føtter 😀

   1. hvorfor skulle man ikke trene? jeg trente når jeg hadde brukt det:/

   2. Fotballfrue

    Det vet jeg egentlig ikke, men det står at man skal unngå aktivitet. Sikkert på grunn av flassingen, tipper at det ikke gjør noe 🙂

 14. Flaks at alt man trenger kan kjøpes på Coverbrands da…….

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? Utrolig flaks 🙂

 15. Hei!

  Jeg skal i bryllup i juli og har bestilt meg en kjole fra nelly.com
  https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/ax-paris-1107/jewel-maxi-dress-310180-133/

  Jeg lurte på om du ville ta deg tid til litt tips til denne kjolen:)
  Som sko, sjal tc.. hadde satt pris på det! 🙂

  Silje

  1. Fotballfrue

   Så nydelig den var 🙂 Jeg ville gått for kremfarget tilbehør, både veske, sko og sjal 🙂

   1. SiljeRM

    Tusen takk for tips 🙂

 16. Kan du skrive et innlegg om hvordan du og Siri ble kjent?

  1. Fotballfrue

   Det har jeg på en måte gjort 🙂 Her er det: https://fotballfrue.no/2012/04/18/daredevil/

 17. Marianne

  Hei. Jeg lurer på hvor du kjøpte skoene som er på bildet? Var det de du brukte når du giftet deg? Jeg ønsker meg noen fine sko til jeg skal gifte med neste sommer, jeg skal ha kort kjole og ønsker noen sko som syns litt. Har du noen tips om hvor jeg kan finne noe lignende som du hadde? 🙂

  1. Fotballfrue

   De er fra Neimanmarcus.com, kjøpte dem i 2009 / 2010 i anledning bryllupet 🙂 De er fra Louboutin, han har jo bare lekre sko!

   1. Har du gjort noe med dem for å holde sålen rød? Det ser ikke ut som de er blitt slitt..?

   2. Fotballfrue

    Har ikke gjort noe 🙂 Brukte dem jo bare den dagen 🙂

 18. Så tilfeldig! Snakket akkurat med noen om disse serviettene som fjerner olje fra ansiktet, men at jeg ikke husket hva det het eller hvor man fikk kjøpt det. Så kommer du som en reddende engel med dette innlegget:) Tusen takk!

  1. Fotballfrue

   🙂

 19. Hilde Marie

  Hei Caroline! Tusen takk for gode tips! Skal absolutt bruke noe av dette når jeg skal i bryllup i sommer 🙂 Og fint å ha noe gøy å lese i mens jeg venter på eksamen som ikke starter før klokken 14 i dag.. Hjelp.. vondt i magen

  1. Fotballfrue

   Masse lykke til <3

 20. Kine sikkeland

  Hei! Dette har ikke noe med innlegget over å gjøre…
  Men jeg liker så godt lavkarbobiscottiene dine.
  Synes det er så kjedelig å skolde og male mandlene!
  Tror du det går å bruke mandelmel? Har du prøvd?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke prøvd :/ Ville heller testet med ferdig malte mandler fremfor mandelmel, det tor jeg skal gå fint 🙂

 21. Tusen takk for muligheten for å få 20% avslag på prisen på disse produktene! Jeg har lenge ønsket å kjøpe sunspa, har bare ikke fått gjort det ennå..men da skal jeg trykke det hjem nå:-)

  I samme slengen, har du noen anbefalinger om en Ole Henriksen dagkrem med solfaktor? Den dagkremen fra OH jeg bruker nå har ikke solfaktor i seg ser du:-)

  Klem.

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Men denne kommer på tilbud den 12. juni, så jeg synes du skal vente til da 😉 Kommer mange oh-produkter på salg hos Covebrands 🙂 Jeg anbefaler skin insulator med spf. 15, den er knallgod 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk for svar Caroline, da skal jeg vente til 12/6. Tusen takk for at du opplyste om at den snart kommer på salg.

    Jeg er så fornøyd med OH, har prøvd både den oransje, rød og gule dagkremen (husker ikke navna i farten), men kom på at jeg må ha solfaktor nå:-)

    Ha en fin dag!

   2. Fotballfrue

    Da bør du gå for denne, den er super 🙂

    Klem!

 22. Veldig fin blogg, fast leser 🙂
  2 spørsmål, hvordan bruker du det nederste produktet du nevnte i denne artikkelen? Hvordan smøre det ut?
  Og hvem vant den konkurransen med den photoshooten med han bryllups fotografen?

  1. Fotballfrue

   Mener du konkurransen om fashionshooten? Den ble avslørt for veldig lenge siden (i febraur) og photoshooten ble gjennomført da jeg var på Rhodos, så jeg fikk ikke vært med. Innlegget med vinneren her: https://fotballfrue.no/2013/02/27/oppskrift-onsdag-lasagne-med-en-twist/

   Det nederste produktet er bare et pudder, ingen krem, det følger med en svamp som du klapper over de stedene hvor du ønsker shimmer 🙂

 23. Jeg skal i bryllupp pä lördag, og har kjöpt en knelang kjole (marineblä). Jeg har egentlig ikke peiling pä hva man har pä seg i bryllupp, hva tenker du om knelangt? Er det upassende?;)

  1. Fotballfrue

   Neida, synes det passer fint, selv om jeg er veldig glad i maxi-kjoler til bryllup selv, men knelang er like fint 🙂 Du kan jo for eks. ha bunad i kirken og skifte før festen? 🙂

 24. loofah body scrub til Ole H. får du kjøpt til 208,- på https://www.billigvoks.dk og 246,- på https://www.beautybay.com .
  De selger mange O.H. produkter der til en rimelig penge.
  Billigvoks.dk selger OPI negllakk til 49.-. bare noen tips!

  1. Har bestilt der tidligere – Og der kom moms og toll i tillegg.. Så ikke noe bra tips..

   🙂

 25. Har skrevet kommentarer både i dag og i går, men de blir ikke publisert…..

  1. Fotballfrue

   De er publisert og besvart 🙂

 26. hei Caroline! jeg lurte på om du kan hjelpe meg med en ting. jeg har enn sånn kjole ( linken er: https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/nly-trend-917/dreamy-dress-917173-1/ ) i fargen peach, og jeg lurer på hvordan jeg kan style den? har lyst til å kunne ha en jakke til, men jeg aner ik hva. håper på svar <3
  ha en super mandag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jakke til kjole er alltid vanskelig, men hva med en litt lang blazer? Det finnes også mange fine paljettjakker for tiden, det hadde vært nydelig til 🙂

   1. tusen takk for tips :)<3

 27. Bloggere som camilla pihl og co har aldri reklame å bloggen sin…

 28. hei, jeg har ikke solte meg enda nå i år. Anbefaler du uansett tan-in-a-can i chocolate for meg eller original?

  1. Fotballfrue

   Er du veldig lys i huden bør du gå for original 🙂

 29. Cathrine

  De concealerne, kan de brukes på all slags hud? Med tanke på at noen er brune og noen er bleike. Jeg er ganske bleik! Er redd for at de blir mørke til meg?

  1. Fotballfrue

   Ja, du må bare velge riktig farge til din hud 🙂

 30. Elisabeth

  Jeg prøvde Baby Foot for litt siden og reagerte med skikkelig allergisk kløe! Fullt av røde, opphovne klumper som klødde noe innmari. Gjorde som det stod på innpakningen og testet et lite område først, uten at noe skjedde da, men dagen etter greide jeg ikke sove, for det klødde så sykt på føttene. Aldri mer..

  1. Fotballfrue

   Å, hjelpes! Nei, det skjønner jeg 🙁 Hørtes ikke noe godt ut :/

 31. Hei Caroline!:) Så hyggelig å få både god informasjon på gode produkter, og ikke minst rabattkode!:) Jeg har endel spm, som jeg håper du kan svare meg på de. Kommer frakt i tillegg til prisen? Jeg er veldig usikker på hvilken spraytanfarge jeg skal bruke. Da jeg er lys i håret, er jeg redd jeg skal se fryktelig brun ut med chocolate. Hva er din erfaring med det? Får man rabatt på de andre typene spraytan og, eller kun chocolate?

  Til slutt vil jeg bare si at du faktisk har inspirert meg til å pynte meg mer i hverdagen. Jeg har alltid vært en forkjemper for naturlig skjønnhet (er jo det fortsatt da), men av den typen: håret mitt, tennene mine og leppene mine er som de er, og er jeg fornøyd får «du» være fornøyd. Allikevel har du altså inspirert meg til å bli litt mer jålete og rett og slett litt mer «jentete». Syns det er fint, jeg – ikke minst syns nok kjæresten at det er hyggelig!:) Du er flink til det, du Caroline!:)

  1. Fotballfrue

   De har gratis frakt 🙂 Det er kun rabatt på chocolate. Jeg får utrolig fin farge av denne, men må spraye meg to ganger for optimalt resultat. Jeg er sikker på du får en fin farge ved å spraye deg én gang. Eller er du veldig lys i huden? Se gjerne videoen jeg har linket til for hjelp til påføring, lønner seg å dekke til håret 🙂

   Tusen takk for fine ord, det setter jeg stor pris på <3

   Klemmer!

   1. Jeg er ikke veldig lys i huden, så da prøver jeg meg på den!:-) Takk for svar!

 32. Heii 🙂 Elsker å få slike rabattkoder! Benytter meg alltid av det når jeg har mulighet. Jeg tenkte å bestille noe nå, bla. Sunspa spray og concelaer mm., men rabattkoden vil ikke gi rabatt på de to produktene. Det stemmer vel at det var 20% på alt du nevnte? Hva kan det komme av? 🙂 Tusen takk for en super blogg, er super fan 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer, men rabatten er kun på chocolate fra sunspa 🙂

 33. Lotte Strand

  Jeg får ikke rabattkoden til å fungere 🙁

  1. Fotballfrue

   Hva bruker du den på?

   1. lotte strand

    GloMinerals Concealere

 34. Bryllupsgjest

  Takk for gode råd og tips, dette har du virkelig peiling på;) Jeg skal i bryllup i sommer og har så lyst til å gå til innkjøp av en fotsid kjole, maken til din, vila sin Hive dress. Så den først på deg og den er bare nydelig! Men problemet er, jeg er bare 162 cm.. Og har ikke sjans til å gå mange timer på 13-15 cm heels 😛 Har aldri eid en fotsid kjole da jeg alltid har tenkt at jeg er for kort, men kan jeg spørre hva du syns? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har du mulighet til å legge den opp? Den var akkurat passe til meg med hæler, så jeg tror nok den vil bli for lang :/

 35. Jeg får den heller ikke til å virke på GloMinerals camouflage concealer (men virker på den andre)

  1. Fotballfrue

   Skal høre med Coverbrands ang. dette 🙂 beklager at den ikke fungerer!

 36. Jeanette

  Rabattkoden fungerer ikke for meg heller 🙁 Det er ut dagen i dag sant? Er fortsatt igjen 40 min…?

 37. Camilla Sveen

  Hei. Det kom bare opp «ugyldig kampanje»……? Hmm, veldig kjipt siden jeg trenger mye av det du la ut i innlegget, og passer bra siden jeg skal i bryllup i sommer.

  1. Fotballfrue

   Å, så synd! Kanskje du kan sende epost til dem? Da kan de fikse manuelt 🙂

 38. Hei:-) Kjekt å få inspirasjon til bryllup:) Skal gifte meg i august og lurer på hvor du har kjøpt bryllupskoa dine ?:)

  1. Fotballfrue

   De jeg giftet meg i? De kjøpte jeg fra Neimanmarcus, Christian Louboutin 🙂

 39. Heisann Caroline. Brukte du spraytan når du giftet deg? Er selv brud i juli og ønsker å piffe opp brunfargen jeg ikke har,men er redd den skal smitte over på kjolen. Det gjør den kanskje ikke,men hadde vært litt kjipt om det skjedde. Har du noen erfaringer angående dette?
  På forhånd tusen takk for svar:-) Mvh Silje

 40. Hei søte deg 🙂 du stråler bare mer og mer 🙂 Bruker du vott/hanske når skrubber kroppen,? noen erfaring med hva som gir best effekt? Takk for mange fine tips. God sommer! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 🙂 Jeg bruker noen ganger cognac sponge, den er kjempedeilig! Synes begge deler gir like fin effekt, det kommer litt an på hva du synes er mest behagelig 🙂

   Good sommer <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *