La Femme

Bryllupet i går var helt nydelig! Stemningen, maten og ikke minst brudeparet. De var så skjønne begge to. Jeg har tatt bilder, men det er en good del å gå gjennom, så bildedryss kommer litt senere. Vi hadde i hvert fall en kjempedeilig og morsom kveld, og det vet jeg brudeparet hadde også.

Her er antrekket mitt for i går, det ble denne kjolen fra La Femme på festen, i kirken hadde jeg bunad.

Hårbånd Asos (adlink) / Kjole onlineformals.com / Sandaler Publicité / Veske Don Donna / Ring Hasla 

Bestemte oss for å sove til vi våknet av oss selv i dag, så rundt klokken ti kjente kroppen min at den ville opp, men vi ble liggende i sengen nesten helt til nå. Deilig! Og en helt klart en fordel med at det er hjemmekamp. Jeg er forresten så støl at jeg har vært våken flere ganger i natt på grunn av det, tidenes gangsperre! I morgen er det forhåpentligvis bedre, og jeg håper, håper, håper at det vil gi seg til tirsdag, for da skal vi jo stå timesvis på konsert.

Nå er det sen frokost her, og så skal jeg trene litt for å løse opp stive lår. Senere er det kamp, i dag MÅ det bli seier!

Håper dere har en fin søndag Solen skinner 🙂

184 kommentarer

 1. Du er så vakker Caroline! Den kjolen kledde du virkelig!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 2. Michelle

  Er det mulig å være så utrolig vakker Caroline!! Stunning rett og slett. Kjempe fin kjole <3

  1. Fotballfrue

   Du da, tusen takk skjønne!

 3. Du ser så fin ut, fine Caroline 🙂
  – Gleder meg til å se bildene <3

 4. Monika Bostad

  Nydelige bilder av kjolen 🙂 fits you perfect :-)))) lekkert!

  1. Fotballfrue

   <3lig takk :D

 5. Nydelig kjole 😀

 6. Så vakker du er! Den kjolen var helt nydelig! Drømmer meg bort til hellas og turkist hav ved å se på den;)

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 🙂 Ja, fargen er veldig, veldig fin :))

 7. nydelig kjole. hvordan er den på størrelsen? hvilken str har du?

  1. Fotballfrue

   Synes denne var en smule stor i strl., jeg har strl 0 🙂

   1. Str. 0, norsk str. 32, det er utrolig lite, er ikke du 170 cm høy????

   2. Fotballfrue

    Jeg er 170 ja, men det er sånn jeg er satt sammen 🙂 Jeg er fornøyd med meg selv som jeg er 🙂

 8. Kjøpte du den kjøle på nettet? Helt nyyyydelig!!!!! Jeg trenger noe fint til vennines bryllup og 😉 noe tips?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har jo linket den 🙂 De har så mange fine på onlineformals.com 🙂

 9. Herlighet så nydelig du er! Den kjolen kledde deg perfekt!=)

 10. Du er et syn for guder! Du måtte ha kledd deg i en striesekk for å ikke «outshine the bride», vakker!!:)

 11. Nydelig kjole !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 🙂

 12. Jeg har aldri kommentert her på bloggen din før, men nå føler jeg plikten kaller! Første reaksjonen da jeg så kjolen var «DAMN!». Helt fantastisk kjole! Du er så utrolig vakker, Caroline 🙂 Håper du får en fin søndag!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig, tusen takk 😀

   Håper du får en fin søndag også <3

   Klem!

   1. ja e du e trøste me så utrule flott! Dayum førr å sei dæ på mi dialekt! 😉 du e ein flott jeinta caroline, stå på, du e kul :o) klem frå brønnøysund <3

   2. Fotballfrue

    :O Tusen takk!

    Klem 😀

 13. øøh…du har noe i panna? er det meningen?

 14. Veronika

  Synes det var en utrolig nydelig kjole, Caroline. Du kledde den kjempegodt! Dog synes jeg kanskje ikke at den egner seg helt i bryllup med tanke på den åpne ryggen, men det er mulig jeg er veldig «gammeldags» av meg.

  1. Fotballfrue

   Det var flere som hadde åpen rygg i går 🙂

 15. Fine, fine Caroline! Både kjolen og fargen kledde deg så utrolig godt! Må få lov til å påpeke den fine ryggen din! Guud hvor vakker du er!!

  1. Fotballfrue

   Neimen, takk 😀

 16. Amalie S

  Du er SYKT vakker!

  Beyoncé på tirsdag? Det skal jeg og 😀 Gleder meg skikkelig!

  Klem!

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 Ja, på tirsdag! Det blir gøy 🙂

   Klem 🙂

   1. Nora D

    Jeg også❤ gleder meg❤

 17. Hei. Jeg er ny leser av bloggen din. Det er så koselig å lese den, men når det gjelder antrekket ditt, vil jeg bare si en ting:

  N Y D E L I G! <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig! Tusen takk 🙂

 18. Nydelig kjole!!!!!

  Skal Lars-Kristian spille i dag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre. Han er ikke 100 prosent :/

 19. Kæreste Caroline<3
  Du er jo helt fantastisk, så utrolig vakker.
  Virkelig de smukkeste billeder, du er jo helt perfekt!
  Forsat god helg 🙂

 20. Helt nydelig, både du, kjolen, også falt jeg helt for hodepynten din! Håper kvelden var supert :))

 21. Helt nydelig kjole, ordentlig sommerdrøm 🙂

 22. Nydelig kjole!!! Åååå 😀

 23. Utrolig fin kjole, du var nydelig i den ♥

 24. ♥ Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

  For en fantastisk skjønn kjole! En sann drøm av et plagg jo! 🙂 Deilig å stå opp når man selv føler for det altså, bortsett fra når det blir straffet med mareritt på mareritt som det ble for min del i dag, haha. Ikke særlig behagelig når man først våkner :p

  ♥ Lizbethosnes.com

 25. Wow, slående vakker! Utrolig kul bruk av hårbåndet! God søndag!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 26. KristinaK

  Kjolen var NYDELIG til deg 🙂 Satt som et skudd og fargene passet deg godt. Vellykket kjole-valg 🙂 Syns riktignok at den pynten du har over pannen så skikkelig corny ut. Ødela hele kjolen! Du hadde vært såå mye penere uten, spør du meg. Men likevel, as always, så er du gjennomført vakker 🙂 Håper bryllupet var supert! Klem

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Selv synes jeg den gjorde hele antrekket 🙂

   Klem!

   1. Enig! Kjolen var helt fantastisk fin på deg, men hodepynten ødela det. Får litt sånn stil-kræsj-følelse. Bollywood vs. gresk gudinne.. passer ikke helt sammen. Men uansett, kjempefin var du uansett, den kjolen var helt nydelig på deg.

 27. so beautiful dress! turquoise color is one of the most beautiful ones!

  great changes and surprises! welcome!

  https://www.tinkerbellsdiaries.blogspot.com/

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂

 28. Åh vad fin du var 😀 Klänningen är riktigt snygg!

 29. Du ser jo bare fabulous ut i den kjolen, Caroline! Men du, jeg lurer på en ting. Hva er din mening om tattovering? Har du noen selv, eller tenkt på å skaffe sen?

  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det synes jeg er helt opp til hver enkelt, det er selvfølgelig fint på de som ønsker det 🙂 Selv vil jeg ikke ha det. Lars-Kristian har for eks. 6 stk. 🙂

 30. Hei Hei:)

  Så fin en kjole, den satt jo som et skudd på deg:) Måtte du betale toll og moms på den? Det er så kjedelig når man bestiller ting fra utlandet, så kommer den dumme tollregningen i ettertid:( Det hindrer meg ikke i å bestille bikinier fra V S, men hadde vært kjekt å sluppet det:)

  Her har vi allerede vært på en langtur i skogen, 2 freshe og svette timer med blant annet bakkeintervaller:) HAT mens man holder på, men så godt etterpå:)

  Kos deg i dag fine <3

  1. Fotballfrue

   Ja, man må nok det, dessverre :/

   Åh, det hørtes deilig ut! Trening på meg blir det senere, kjenner det er hardt i dag ettersom jeg er så støl :O Hehe, men ja, det er godt etterpå 🙂

   Mange klemmer 🙂

 31. Var du forlover? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det var barndomsvenninnen til Siri, Charlotte, som var forlover 🙂 Jeg har bare kjent Siri i ett år 🙂

 32. Så vakker du er! Absolutt nydelig kjole <3

 33. Ser kjempeflott ut 🙂 Krysser fingrene for at Odd vinner i dag, ellers ser det stygt ut på tabellen :/. Får håpe det ikke var full fyll for mannen din i går kveld da, hehe

  1. Fotballfrue

   Han vet å ta jobben sin seriøst, for å si det sånn 🙂

 34. Alexandra

  Utrolig nydelig kjole, ikke minst farge! Satt som støpt på deg, Caroline 🙂

 35. Oi, den kjolen var fin den! Og du så helt smashing ut i den 😀

 36. Hvorfor ser du alltid til den ene siden? Er det fordi du synes ansiktet er for bredt rett forfra?

  1. Fotballfrue

   Jeg gjør ikke alltid det, du må nesten sjekke kategorien min «antrekk» så ser du selv 🙂 Hvorfor føler du behov for å kommentere det? Jeg er fornøyd med meg selv som jeg er skapt, ansiktet mitt er forsåvidt ikke bredt, men hjerteformet 🙂

   1. er ikke dette et kommentarfelt da? og jeg kan si meg enig, mange av bildene er fra den ene siden selv om der jo er variasjon. treng ikkje fly i fistel av den grunn frue 🙂

   2. Fotballfrue

    Fly i fistel? Det har jeg vel ikke gjort, jeg svarte på en helt normal måte 🙂

   3. Må bare få si at jeg blir stadig vekk imponert over hvordan du klarer heve deg over både direkte frekke kommentarer, men også de som er «skjult» foran en smiley. Stå på, jeg hadde nok kommet til å fly i fistel om den kommentaren var til meg, haha 😉

   4. Hjerteformet… Det er vel det en mor sier. Jeg vet ikke hvorfor jeg komm
    enterte det. Synes bare det er påfallende.

   5. Fotballfrue

    Hjerteformet er en type ansiktsform, akkurat som oval og diamant, firkantet etc. 😉

 37. Du var nydelig i den kjolen!

 38. Å wow, den kjolen var helt nydelig til deg!

 39. Marita Ø

  Å, så fin kjolen er på deg! Ryggen er jo helt nydelig 🙂 Gleder meg til å se bilder fra bryllupet!

 40. Nydelig, nydelig, nydelig kjole til en vakre Caroline 😉
  Den var rålekker!!!! Du kledde den utrolig godt 😉
  Elsker kjolen!!!
  Ha en fin dag i sola 🙂

 41. NYDELIG!! 🙂

 42. Venter spent på bildedrysset. ELSKER bryllup ^_^

 43. eldbjorgandrine

  Jøss, bruke hårbånd som pannepynt.
  Det har jeg ikke sett før, spesielt.
  En artig vri.

  Du verden det må gjøre godt for selvfølelsen å lese hvor fantastisk vakker aller synes å mene du er.

  Du er flott altså, det er ikke det, men å få servert så mange «å gud kor nyyydelig du e» nå gjøre noe med selvtilitten og selvfølelsen.

  1. Fotballfrue

   Det gjør ingenting med selvfølelsen min, selv om det er utrolig hyggelig å høre. Jeg har beina godt plantet på jorda og hva andre mener endrer aldri mitt syn på meg selv, verken den ene eller andre veien 🙂

  2. Selvfølelsen går ikke til himmels og gjør en uspiselig selv om man får mye ros. Det er Janteloven som sier at for mye ros ikke er bra (største løgnen som har eksistert forøvrig).

   Når vi får mye ros, blir man ydmyk. Ikke arrogant.

   Ros har aldri skadet.

   Kritikk derimot, har knekt mange mennesker.

 44. Speachless;P Kjolen er akkurat det jeg vil omtale som perfekt<3

 45. Den kjolen var perfekt, Caroline 🙂 Gøy å se at du bruker hodesmykke, det kledde du!

 46. Karoline!!!!!

  Det var den kjolen jeg håpet du skulle velge:D Den var nydelig på deg!

 47. Caroline, du ser helt amazing ut!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 🙂

 48. Christine :)

  Nydelig kjole, fantastisk farge! Må nok kjøpe meg noe liknende å ta med på ferie, litt mindre pyntet kanskje 🙂
  Planlegger dere noen ferie til høst/vinter? Er så stas å drømme seg bort i reisebloggingen din 🙂

  Ha en super søndag!

  1. Fotballfrue

   Det blir ingen ferie i vinter, men vi skal på ferie i juni og juli 🙂

   Klemmer 😀

 49. Helt nydelig kjole! Du er jo vakker som alltid <3
  Hvor mye kom det på i toll? 🙂

 50. OMFG for en nydelig kjole!
  Du ser SMASHING ut – som vanlig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk, snille deg <3

 51. HELT NYDELIG! Dette er det vakreste jeg noensinne har sett deg!

 52. Nathalie.

  Så utrolig vakker du er! Og den hårpynten satt virkelig prikken over i’en! 🙂 Håper dere får en fin søndag og at du snart blir kvitt gangsperren 🙂

 53. amazing dress!!
  you look like a mermaid;)

  https://joannasylvia.blogspot.com/

 54. Brethtaking! You look like a princess! The gown is amazing and just adore the color! You are beyond the world gorgeous!:) Happy Sunday Caroline, kisses! xo

 55. Wow, du er så utrolig vakker! Her var du virkelig NYDELIG! Ha en fin dag videre 🙂

 56. NYDELIG kjole til en nydelig jente! Håper dere hadde en fantastisk feiring i går! Hvordan kan man ikke ha det i en sånn kjole 😉 Lykke til på kamp

 57. Nydelig, nydelig, nydelig kjole til en utrolig vakker jente 🙂
  Den passet deg perfekt i form og farge 🙂
  Elsker kjolen din og den fantastiske fargen 😉
  Ha en flott kveld 🙂

 58. Så nydelig du er i den kjolen, og fargen er fantastisk <3 Tror jeg må på jakt etter en lignende ^^,

 59. Karoline

  Hei!
  Jeg misunner veldig måten du er så effektiv og klarer å ha styr i hodet på alt du gjør hele tiden. Bare lurer: Du virker veldig perfeksjonist (positivt ladet), er det noe du streber etter eller faller det seg helt naturlig alt du holder på med? Sånn med tanke på full kontroll på trening, kosthold, jobb, dagsrutiner (sett bort fra middagstidene deres *knis*) osv.

  Var du slik da du gikk på skolen også?:) Toppkarakterer, gjorde mye lekser osv?

  Klem Karoline

  1. Fotballfrue

   Det faller seg helt naturlig, det er ingenting jeg streber etter, egentlig tror jeg ikke at det går an å ville være sånn uten å være sånn? Jeg har vært som dette siden jeg kom ut av mamma (hehe) og hun er akkurat på samme måte, så egentlig antar jeg at det er genetisk 😉 Uff, middagstidene er virkelig i en klasse for seg, klarer ikke gjøre noe med det, dessverre :/ Jeg var veldig dedikert til skolen da jeg gikk der, og jobbet hardt for å oppnå gode resultater 🙂

   Klem!

 60. Hei Caroline.
  For en tid tilbake siden la jeg igjen en lengre kommentar angående hvordan bloggkonseptet du fører påvirker meg generelt og mine tanker og undringer rundt noe av de politiske ringvirkningene den skaper. Jeg kan ikke se at kommentaren er blitt publisert, og har heller ikke fått noen personlig tilbakemelding. Jeg oppfatter at ivaretakingen av dine lesere er en viktig del av bloggvirksomheten din og er overrasket av at jeg ikke har mottat noen respons på en såpass utarbeidet kritikk jeg jobbet for å gi deg. Jeg hadde satt stor pris på at min kommentar ble publisert, om ikke annet enn til ettertanke og inspirasjon for andre lesere – eller ihvertfall en anerkjennelse på arbeidet jeg la inn i responsen jeg skrev. Kommentaren jeg henviser til ble gitt til innlegget «Hive Dress» den 12.mai.
  Takk og vennlig hilsen.

  1. Fotballfrue

   Flott om du kan legge igjen kommentaren igjen, da jeg ikke finner den. Mye mulig den har lagt seg i spamfilteret, og disse kommentarene blir slettet av seg selv etterhvert.

   – C

 61. du var pen, men fargen er ikke den peneste jeg har sett deg i. pluss for skoa! nydelige!

  1. Enig :). Husker du postet et innlegg med aktuelle kjoler du skulle bruke i bryllupet. Den blå kjolen du valgte, var med i det innlegget. Jeg personlig, synes den blå kjolen var den styggeste i forhold til de andre aktuelle kjolene. Men skoene var fine!

   1. Forklar meg en ting… Kommentarfelt eller ei. Hvorfor i huleste kommenterer dere ETTER en person ikke bare kledd seg, men faktisk kledd seg for et bryllup, som vil si at en person vil kle seg og ta seg ut på en penest måte, at noe med det antrekket var styg/-mindre pentt? Altså jeg vet at innlegget hadde et fokus på hennes antrekk noe som automatisk tiltrekker seg kommenterer seg rundt det,men jeg bare funderer på hvordan folk kan få seg til å si at den kjolen var den styggeste av flere hun har vist frem tidligere. Jeg vet (heldigvis) at Caroline ikke tar seg personlig av det, men jeg bare synes det er så utrolig unødvendig og uhøflig. Om jeg hadde sendt en venninne noen link over noen antrekk jeg kunne tenkt meg til en større anledning der jeg tilslutt sier hva jeg endte opp med å kjøpe også faller det ut av kjeften på venninnen «åja, men det du valgte ut synes jeg var det styggeste av alt du viste meg.», så hadde hun faktisk fått en ren skyllebøtte fra meg. Nei, jeg vet ikke jeg, måtte vel bare ta få ut et lite sukk over noen menneskers sosiale intelligens altså. Noen av dere slutter aldri å forbause meg.

 62. Nydelig kjole!
  Hadde det bare vært flere anledninger til slike!

 63. Birgitte

  NYDELIG!!

 64. fin kjole :)) er det mulig å bytte/eller få pengene tilbake hvis jeg skal bestille kjole? Hva kostet den? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er nok mulig å bytte, men jeg vet ikke hvordan det fungerer med pengene tilbake :/ Kan du ikke sende en epost til kundeservice der? De er veldig behjelpelige 🙂 Prisen på denne er ca. 2 300,- 🙂

   1. solveig

    Det kan jeg 😉 men vet du hvilken størrelse 0 er.,.? Jeg er vanligvis S/M.

   2. Fotballfrue

    0 tilsvarer 32 / 34 🙂 Du kan helt sikkert ha en 6’er, det blir som en m 🙂 Mye mulig du kan ha 4 også, det lureste er at du måler deg og sjekker tabellen slik at det blir riktig. Akkurat denne var noe stor, så du kan helst sikkert gå en ned og dermed ta en 4’er 🙂

   3. Solveig

    Tusen takk skal du ha Caroline ;o)

   4. solveig

    unnskuld mas ;P men er det glidelås i siden eller?

   5. Fotballfrue

    Bare mas du 🙂 Ja, det stemmer 😉

 65. Nydelig, nydelig, nydelig slående vakker er du Caroline 🙂
  Kjolen var utrolig nydelig og satt helt perfekt til deg 🙂
  Elsker kjolen 🙂 Ha en fin kveld 🙂

 66. Akkurat den kjolen jeg håpet du skulle ta. Perfekt! Du så ut som en gudinne

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk, snille du!

 67. Det fremste tegnet på hjerteformet ansikt er brede partier. 😉 Det har du, kan jeg se ad bildene. Men det betyr likevel vakkert. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, da så 🙂 vet bare at jeg har ganske smalt ansikt også, ved hakepartiet i hvert fall 🙂

 68. Hei 🙂
  Jeg har lest bloggen din lengee, men ikke kommentert så ofte!
  Nå måtte jeg bare skrive, den kjolen satt som et skudd på deg, og du bar utrolig nydelig i den kjolen! Kledde deg virkelig 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld videre, vakre deg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre 🙂 Håper du også får en fin kveld, her er det stor glede – endelig seier til ODD 😀

   Klem!

 69. Ja, det er typisk. Som hos deg og de fleste med hjerteform er både panne og kinn brede, men de smalner i hakepartiet. Min datter har og hjerteform og jeg synes det er riktig feminint. 🙂

 70. Nå er du like vakker som alltid <3
  Kjolen var helt nydelig, hvor mye betalte du i toll?
  Du er helt fantastisk 🙂

  1. Fotballfrue

   Tror det blir rundt 650,- Har ikke fått regningen i posten ennå 🙂 TUSEN TAKK!

   Klemmer!

 71. Så utrolig vakker du er!! 😀

 72. kristine l.

  Å, herregud Caroline – jeg er MÅLLØS. Du kunne ikke ha sett bedre ut! Super fin er du! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ååå, tuusen takk 😀

 73. Så nydelig du er 🙂

 74. Fantastisk nydelig kjole, så flott du var! Og veldig fine og romantiske bryllupsbilder, nydelig brudepar!

  Takk for blogginnlegget om løpesko, veldig interessant! Tror jeg ender opp med Asics, har hørt andre som løper mye også anbefaler di.

  Ha en fin kveld!

 75. Akkurat den kjolen som var min favoritt! Du ser nydelg ut !:)

 76. Nydelig kjole!!
  Du skriver at du bare har kjent Siri i et år.
  Ble dere kjent etter at dere flyttet til Siljan?

  1. Fotballfrue

   Ja, februar 2012 🙂

 77. Du er helt nydelig, Caroline! Fikk bakoversveis over hvor nydelig kjolen er og hvor bra den passer til deg. Blir så lei meg når jeg leser slemme og jantete kommentarer, slike folk kan ta seg en bolle. Du er så sterk og et fantastisk forbilde. Stå på fine du! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for vakre ord, jeg setter så stor pris på det!

   Klemmer <3

 78. Wow – så utrolig fin du var!!

 79. Så utrolig vakker du er! stor klem!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, Elise! Tusen takk 🙂

   Stor klem tilbake 🙂

 80. Den kjole er virkelig for lækker! 😀

 81. så vakker du er Caroline! jeg er fast leser men er lenge siden jeg har kommentert nå 🙂 vil du skal vite at du er en herlig person som gir meg utrolig mye inspirasjon og glede 😀 det er alltid en fryd å klikke seg inn på bloggen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, jeg blir så glad! Tusen takk, skjønne deg <3

 82. Det må være en av de fineste kjolene jeg noen gang har sett! Satt som et skudd på deg. Du er vakker, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du!

 83. Sikke en flot kjole!! 🙂

 84. Hei.
  Prøvde å lese gjennom kommentarne for å se om noen hadde spurt om det samme før, men måtte bare gi meg. Hvis men ikke har noe pent å si kan man jo bare holde kjeft..
  Er der «BH» i kjolen?

  1. Fotballfrue

   Det er innlegg, så du trenger ikke bh 🙂 evnt kan du jo bruke gelecuper for litt ekstra dersom cupen for eks skulle være for stor 🙂

 85. Absolutely fabulous!! Mener det var denne kjolen jeg «stemte» på for en stund siden 😀

 86. Hurra. Det var akkurat den kjolen jeg håpet å få se deg i. Du ser helt fantastisk ut Caroline. Den kjolen satt som et skudd på deg!

  Ha en fin start på uken.

 87. You are sooooo gorgeous!!!! <3 <3

 88. Nydelig kjole, Caroline! vurderer å kjøpe den selv, men sto ikke så mye informasjon om kjolen på siden, lurte på om det er noe glidelås på den?

  1. Fotballfrue

   Ja, glideås i siden 🙂

  2. Jeg kjøpte den i 12 (38/40), men passet ikke (jeg må ha større), så skal selge min på Finn.no. Ligger ute nå (mulig den ikke er godkjent enda, men ila dagen ligger den ute), søk etter la femme. 🙂

 89. Herlighet, SÅ vakker du var i den kjolen! Som en drøm 🙂 <3

 90. Hei, lurte på hvor du har kjøpt skoene? ser etter noen som ligner jeg kan bruke når jeg gifter meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Neimanmarcus.com, de beygnner å bli noen år ettersom jeg jo giftet meg i 2010 🙂 De er fra Christian Louboutin 🙂

   1. Jeg mente de skoene du har på her:)

   2. Fotballfrue

    Haha, beklager! De er fra merket som står under antrekket, kjøpte dem i butikk for ikke lenge siden 🙂

   3. tusen takk 🙂 finner ikke merket på nett, men da vet jeg at de finnes i butikk i hvert fall 🙂 da blir det bytur til uka 🙂

 91. Utrolig nydelig antrekk! Vakker kjole, og elsker hodepynten!

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk 😀 😀

 92. Den kjolen er helt insane fin!!<3

 93. Rett og slett vakker! Herlig at du brukte hodepynt på denne måten, viser bare at du tørr å gå for noe kanskje ikke alle ville valgt, og at du alltid er deg selv. 🙂

 94. Litt sent å kommentere dette innlegget, men jeg har sittet og sett på den nettsiden hvor du har kjøpt kjolen din. Jeg lurte på om du måtte tolle kjolen inn, og hvor lang tid det tok før du fikk den i posten?
  Ellers, en super blogg! Du kommer med mange gode tips 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det må man gjøre. Det tok 9 dager 🙂

 95. Du er utrolig nydelig, Caroline! kjolen også. Er kjolen ganske lang? og hvor lenge ventet du fra den var bestilt til du fikk den? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 den er veldig lang, jeg er jo 170 og hadde 10 cm hæler, den kunne gjerne vært lagt opp litt 😉

 96. pannepynt

  Hva er den greia du har i panna? Er det en form for panne-diadem? aldri sett før. Trodde bare bruden skulle bruke en slik pynt.

 97. Mulig dette er et skudd i blinde, men du er ikke interessert i å selge kjolen? 🙂 Jeg trenger en kjole i løpet av uken, og denne er perfekt!

 98. Jeg hadde lyst å kjøpe denne kjolen selv, men på bildene dine ser den blå ut.. mens på nettsidene ser den grønn ut. Kanskje det er kameraet som er annerledes på fargen? Er kjolen så blå som den ser ut på bildene dine, eller lener den mer mot grønt ?

  1. Fotballfrue

   Heller mer mot grønt 🙂

 99. Hei! Den kjolen var virkelig nydelig på deg. Har lett etter en kjole nå siden bestevenninna mi skal gifte seg i August, og denne var rett og slett perfekt! Jeg har lenge sittet og fundert på størrelsen jeg skal velge, for når jeg måler meg er str 4 litt for lite ifølge målene, mens størrelse 6 blir kun 1cm for stor over byste og midje, men over 10cm for stor over hoftene. Jeg er helt forvirra og vil helst treffe med størrelsen på første forsøk med tanke på fraktutgifter. Ser du tidligere har skrevet at du synes den var litt stor, men er det ifølge målene på tabellen, eller i forhold til hva en 32/34 vanligvis er?
  Blir kjempetakknemlig for svar fra deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Strl. 0 er 32/34 🙂

 100. Hei Caroline!
  Du var virkelig helt nydelig i denne kjolen.
  Er på vei til å bestille den selv og tror etter å ha målt at jeg er en 0 (pleier som regel å være det). Men så slo det meg at dersom du er en 0 må jeg sikkert ha str 2? Kan jeg derfor spørre hvilken str din er å hvilken bh str du har for å sammenligne?
  Blir kjempeglad dersom du svarer raskt siden jeg allerede bestilte den slik at jeg eventuelt rekker å endre str:-)

 101. Er det noe som helst «stretch» i stroppene bak?:) Nydelig kjole!:)

 102. Nydelig kjole. hvordan er den på størrelsen? hvilken størrelsen har du?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Den er helt normal, jeg har xs 🙂

   1. xs betyr der 0 eller 2?

   2. Fotballfrue

    Veldig sikker på det er xs, og at 4 er xxs 🙂

   3. Jeg har lest forrige kommentarer og naa stemmer absolutt ingetning. Du skrev «0 tilsvarer 32 / 34 🙂 Du kan helt sikkert ha en 6′er, det blir som en m 🙂 Mye mulig du kan ha 4 også, det lureste er at du måler deg og sjekker tabellen slik at det blir riktig. Akkurat denne var noe stor, så du kan helst sikkert gå en ned og dermed ta en 4′er :)» mens til meg at 4 er xxs.
    Mvh Kate

   4. Fotballfrue

    Å, det er jeg som surrer! Blander uk og us strl, unnskyld! I uk er nemlig uk 6 det samme som xs mens us 6 er en m :p Haha! Us-strl er 0=32 2=34 etc. Men La Femme er noe stort i strl., jeg har 0 i denne og synes det er en 34 🙂

 103. Jeg synes, du er den beste blogger.
  Takk igjen, og ønsker deg en fin kveld. I Polen er det ingen lik deg og:)

  1. Fotballfrue

   Så søt du er, det setter jeg pris på! Tusen takk 😀

 104. Hei! Kjolen er helt nydelig. Tror du det er mulig med gravidmage i denne? terminmage! he he, er det noe stretch i den?

  1. Tror det blir vanskelig :/ Lite stretch helt øverst.

 105. Christina

  Hei 🙂 Jeg har sååå lyst på denne kjolen, men klarer ikke å finne den? :-/ Du vil vel ikke selge din? Den er bare så utrolig fin!!!

 106. Marte Nystøyl Sæther

  Denne kjolen er bare helt nydelig, og du kler den utrolig godt! 🙂 Skal i bryllup i sommer, og vurderer sterkt å bestille den selv. Jeg lurer bare på hvordan kjolen ser ut fra siden? Går stroppene lagt frem? Og er den trang over hoftene? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *