Uteliv

Ah! Helg igjen, jeg kan kjenne det på hele meg! Spesielt når jeg innviet den med en dusj og lavendelolje fordi jeg allerede er støl etter styrkeøkten tidligere i dag, så nå har jeg satt meg godt til rette for å nyte noen timer med sol mens jeg gjør tåneglene klare for bryllup i morgen 🙂 Jeg var helt i Larvik tidligere, for å hente nok en pakke fra Asos som ikke kom frem i tide, så nå er jeg mektig lei av å kjøre bil. I hvert fall såpass lange strekninger. Det positive er at jeg fikk kjøpt med meg Lindt-sjokolade med chili hjem fra en av butikkene der, den er så god! Da jeg nærmet meg huset kjente jeg at de hadde begynt å gjødsle borti veien her, og det rare er, at i år tror jeg ikke at jeg synes det gjør noe. Jeg synes nesten det var litt koselig, som en påminnelse om at sommeren virkelig er i anmars. Og det var jo nettopp dette noen av dere sa til meg i fjor da jeg klaget så fælt 😉 Hadde jeg aldri trodd.

Ville egentlig bare ønske dere en god helg, håper dere har noe fint i vente ♥ 

77 kommentarer

 1. Nå fikk jeg også lyst på den sjokoladen:)
  Ønsker deg en fantastisk fin helg, Caroline:)

  1. Fotballfrue

   *tankeoverfører* Den er SÅ god! 🙂

   God helg, søta 🙂

 2. Apropos bryllup: jeg gifter meg juni 2014, lever i en stor bryllupsboble for tiden og skal på min første kjoleprøving nå på tirsdag (HYL!!). Alt annet er faktisk allerede under kontroll og i boks, bare diverse ting som må bestilles som utsendelseskortene og band som må bookes pluss klærne våre. (Takk forresten Gud for bloggen din og at du skrev om bryllupet deres her på bloggen, masse inspirasjon å hente!) 🙂
  Det jeg nå har begynt med er å teste ut sminke fram mot den store dagen. Godt å ha god tid på seg mtp at det kan bli litt mye for huden å teste forskjellig sminke ofte og over kort tid. Synes det er vanskelig å finne rett sminke siden nesten ALT av fundation er med SPF eller gjør meg blank i huden… Lysreflekterer jeg ikke tilbake mot blits og blir dermed kritthvit i ansiktet når det er SPF i sminken? Har du noen tips til hva jeg burde legge vekt på når jeg velger sminke og deres egenskaper? Skal legge den selv, men sliter som sagt med å finne de rette produktene. Blir ofte litt oljete og blank i kinnene/panna i løpet av en dag.. Åh, dette er vanskelig!

  Sender deg litt sol fra nord-Norge og ønsker deg og dine en fantastisk helg! Stor klem<3

 3. Dette kaller jeg en perfekt fredags/sommer-kveld. Sol og noe godt i glasset 🙂
  Hvor er møblene dine fra? Akkurat slike jeg har lett etter lenge..

  1. Fotballfrue

   De bestile vi i fjor fra room21 🙂

 4. Kos deg masse i bryllup! 🙂 Ja, jeg har noe fint i vente, hehe. Døgnvakt på ambulansen, jobbhelg må til det også 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sant 🙂 Håper du har en ferie å se frem til en eller annen gang i løpet av sommeren i hvert fall 🙂

   1. Veronika

    Det har jeg heldigvis! 🙂 Det blir Tyrkia om 20 dager, noe som blir utrolig godt 🙂

 5. Jeg digger deg og bloggen din, Caroline! Du er et fantastisk forbilde!
  En ting jeg lurer på; på en rumpe/lår-økt, hvor mange knebøy tar du feks? Har såå lyst på en slik rumpe som deg!
  Jeg tar ca rundt 100 knebøy, 120 hip-bridge (med tyngre belastning) og 140 donkey kick. Sånn har jeg holdt på 2-3 ganger i uka i flere måneder, uten å få noe veldig synlig resultat. Må vite antall mange øvelser må gjøres i en økt som gir deg resultater over lengre tid, så jeg muligens kan pushe meg litt til for å få sprettrumpa :-))

 6. Fraulukt er vårlukt 🙂 God Helg!

 7. Ja, der vekte du opp et gammelt velkjent minne om nyvaskede klær med møkkalukt pga møkkaspredninga 😉 hehe
  Så ikke heng opp klær ute til tørk 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, det skal jeg unngå 😉

 8. Jeanette

  så fin du er på disse bildene.Og glasset er så fint! Kos dere masse i bryllup,gleder meg til å se kjolen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, og takk for at du alltid sprer glede her inne 🙂

   Mange klemmer og god helg <3

 9. Marita Ø

  Så deilig med sol og noe godt i glasset ute på terrassen! Helgen kunne vel ikke startet bedre 🙂 Ønsker dere en fin fredag! Kos dere masse, fine deg <3

  1. Fotballfrue

   God helg, vakre! 🙂

 10. Mulig jeg var en av de som skrev det til deg! 😉
  Vi bor som nærmeste nabo til en gård, og mannen hater møkklukta når det gjødsles!
  Jeg derimot har alltid likt møkklukta på Det vitner om en ny vår og at sommeren er i anmarsj! 😀
  Så jeg syns det er en av de ‘koseligste’ luktene som fins! 😉

  1. Fotballfrue

   Hihi 🙂

 11. Cecilie

  Så koselig! Lurte på hvilken rens du anbefaler i Ole Henriksen? Håper du får en fantastisk helg:)

  1. Fotballfrue

   African Red Tea foaming clenaser er helt knall! 🙂 Jeg bruker selv en rens fra Glo Therapeutics og kremer pluss serum fra Ole Henriksen etter anbefaling fra hudpleier, men brukte denne tidligere 🙂

 12. Har noe så fint i vente som eksamenslesing. Skal gjøre det beste av det likevel! Fullt fokus nå fram til 29.mai, så er det nesten ferie, men bare nesten 🙂 God helg!

  1. Fotballfrue

   Tenk så deilig når 29.mai kommer! Masse lykke til, skjønne!

   God helg 🙂

 13. Ustabilt vær i Norge for tiden ja. I det ene øyeblikket kan vi krype under teppet med høstfølelse og varm kakao, mens i det neste nyter vi vin i solen på trerrassen 😉 Er det rosèvin? hvilken? 🙂

  Hvilken butikk får man fatt i sjokoladen på? regner med det er en spesiell en siden du fikk fatt i den på turen? 😉

  1. Fotballfrue

   Noen ganger finner jeg den på Kiwi, andre ganger på Meny og plutselig ikke på noen av butikkene :/ Så den er sikkert en folket vil ha 😉 Satdig utsolgt. Rosévinen er Langmann Schilcher 2008 🙂

   Good helg, søte deg!

   Klem 🙂

 14. Som min kjære morfar sier (oppvokst på gård): Lukten av gjødsel er lukten av penger 😉

  Bodde selv på en gård i noen år da jeg var liten, så jeg blir nesten litt nostalgisk av lukten, hehe.

 15. Kos deg masse i bryllup i helgen! Gleder meg til å se antrekksbilder fra morgendagen, tipper du kommer til å se nydelig ut som alltid :-)) God helg <3
  Klem

 16. Linda :-)

  Hei

  Kunne du anbefalt meg ein treningsbok med ulike øvelsar for dei ulike kroppsdelane?
  Eg finner ingen god bok om dette, og skulle gjerne visst korleis ein får trent rompe med vekter, apparat og berre kroppen 🙂

 17. Jeg har den samme morgenkåpa, men den sklir opp hele tiden og er bare laget av verdens mest håpløse, superglatte stoff! Men den er jo så fin. Hvordan går du den til å holde seg knyttet rundt kroppen?

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke, jeg bare knytter den? :/ Kanskje du kan prøve å ha en bomullstopp under? 🙂

 18. Oh, such a beautiful balcony to have a rest or BBQ 🙂 Enjoy the sun!

 19. Nydelig som alltid! God helg, vakre deg!

 20. Marianne

  Du Caroline må være en dame som har alt (vil jeg tro). Du er så heldig, også er du så vakker. Jeg har helt ærlig ikke sett mange kvinner så nydelig og flott som deg, og så er du til og med en engel av personlighet (med bein i nesa), det er mitt inntrykk av deg. Håper du får en deilig helg, og en herlig fin bryllupsfeiring! :)) Vit at du er likt og beundret av mange

  1. Fotballfrue

   Kjære deg, dette var veldig hyggelig å høre! Tusen takk 🙂 Ønsker deg en god helg 🙂

 21. Hmmmm jeg er en av de som ikke liker gjødsel lukt. Jeg er fra et sted med mye gårder og en gang så kjørte jeg scooter forbi et jorde som gjødslet eller skal vi kalle det spredte møkk. Jeg var litt close på og ……..ja du kan vel tenke deg hvordan jeg luktet. Men kos deg med rosevin, jeg elsker rosevin. Kos dere i bryllup. Skal dere på ferie nå eller ? ( det er vel et opphold i eliteserien på grunn av Em i U 21)

 22. Så bra du tok til «fornuft», hehe, og forbinder gjødsling nå med vår, som jeg sa ifjor 🙂 Ha en fin kveld <3

 23. Er sjokoladen sukkerfri? Går på diett nå, for å deffe og få ned fettprosenten så musklene synes bedre til sommeren. Så er på utkikk er noe som kan dekke søtsuget på spisedagen jeg har en gang i uken:D

  1. Fotballfrue

   Nei, den er ikke sukkerfri, men ganske mørk 🙂 86 prosent eller mørkere inneholder veldig lite sukker 🙂

 24. Hørtes ut som en fin dag 🙂 Kos deg i bryllupet! 🙂

 25. Så utrolig fin du er Caroline! <3
  Her er det overskyet og litt regn :/
  Jaja, jeg bor på Sunnmøre, så… Hehe! 🙂
  Ha en superfin kveld videre! 😀

 26. Ønsker deg en riktig fin helg og kos deg i bryllup! 😀
  For min del har jeg en fem timers eksamen i morgen…

 27. Så fint! 🙂 Hvor er utemøblene fra? Og hva gjør dere med dem på vinteren?

  http://inamakeup.blogg.no

  1. Fotballfrue

   De står ute hele året 🙂 De er fra room21 🙂

 28. God helg, fine Caroline! Kos dere i bryllup *krysser fingrene for fint vær hele helgen* 🙂

 29. Terrassen deres ser så hyggelig ut, må være deilig å få sitte helt i fred og ro der uten noe sus fra bilvei og sånn som man har i byen. Ønsker dere en kjempefin helg 🙂

 30. Sjokolade med chili har jeg prøvd en gang – aldri mer! Det var smaksprøver i en butikk og måtte jo teste noe nytt. Smaksløkene mine må være allergiske mot alt som er sterkt, selv om det er en veldig mild variant. Det var nesten så jeg gikk med tunga ut av munnen gjennom hele butikken før jeg fikk spytta det ut igjen, hehe 🙂

  Ha en strålende helg, Caroline!

  Et lite tips er fra en Grenlands-jente er å ta turen innom Barnas Dag i Porsgrunn i morgen. Det er jo som sagt; barnas dag, men likevel veldig koselig – i hvert fall barnetoget 🙂 Google: «barnasdag i Porsgrunn», så ser du hva det dreier seg om 🙂

 31. Elisejb

  Du er så vakker Caroline! God helg til deg 🙂

 32. Hei! Jeg prøver igjen, for i dag kom min kommentar opp i noen innlegg under som jeg kommenterte i går, men så stod det dette:
  Stine says:
  Your comment is awaiting moderation.
  May 23, 2013 at 16:49

  Hei Caroline!:) Jeg lurer på om du har noen gode tips til meg. Skal ha middag med foreldre+svigers og lyst til å servere noe sommerlig og godt. Har du noe å anbefale til forrett, hovedrett og dessert til meg?:D Som passer godt sammen!;)
  Reply

  Så vet ikke hva som har skjedd eller om du har sett den;)

 33. Camilla

  Hei! Liker stilen din utrolig godt, lurer på om du har noen garderobetips til hva jeg kan ha på meg på kontoret? =)

  1. Fotballfrue

   Hva slags kontor jobber du på? 🙂 Pencil-skirt, dressbukser, klassiske kjoler og sorte olabukser er i hvert fall underdeler jeg ser for meg kan passe inn i et seriøst miljø 🙂 Det er sikkert ingenting i veien for fargerike skjorter og gensere over 🙂

 34. Caroline Nilsen

  Jeg og samboeren akkurat kjøpt oss leilighet som ligger i et boligfelt, men med masse jorder rundt, og da jeg var der her om dagen, hadde de tydeligvis akkurat gjødsla.. haha, jeg gruer med til å måtte kjenne den lukta hvert år! Får håpe det skjer det samme med meg, at jeg liker den til slutt jeg også.. men har mine tvil 🙂 hehe!

 35. Du stråler for tiden! Vakker!

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne!

 36. Den sofakroken så forlokkende ut, og du ser superfresh ut som alltid. Ha en strålende helg:-)

 37. Haha! Jeg kjenner til den lukta… Personlig synes jeg rett og slett det lukter helt grusomt! Hehe! Men vi er forskjellige 😉
  Ha en strålende helg, skjønne du!
  Mange store klemmer fra meg! 🙂

 38. Jeg har noe veldig fint i vente tror jeg, i kveld sitter jeg på fly til Spania! Første gang jeg flyr, aldri turdt før, men nå skal jeg! Så det blir veldig spennende:D Kos deg masse i byllup og ha en fin helg! 😀

  1. Fotballfrue

   Håper turen gikk fint, det gjorde den garantert 🙂 Kos deg på ferie!

   Klemmer 🙂

 39. God morgen kjære deg <3

  Kjempefine bilder, nok en gang:) Jeg så på innlegget om kamerautstyret dere bruker, og jeg må si at jeg blir fristet til å kjøpe nytt nå. Vårt er jo noen år gammelt nå, og jeg har veldig lyst på et nytt:) Vurderer også å ta et fotokurs, men tenker også litt på å kjøpe en fotobok som du gjorde, og se om jeg kan lære noe derfra:) Om du tilfeldigvis har en å anbefale blir jeg VELDIG glad, men ikke stress noe med det altså:)

  Denne lukten har jeg helt panikk for, men om man bor i nærheten så blir man jo fort vant til det:) Jeg har bare alltid vært veldig sensitiv for lukter, og måtte faktisk slutte i en helgejobb på videregående pga en helt forferdelig lukt som konstant var der:( "Pripne Silje" ble jeg kalt! Kan ikke skjønne hvorfor..

  Ønsker deg en kjempefin lørdagsmorgen, du er nok allerede oppe og drikker kaffe:) DET gjør jeg også.. "Nespresso-Love"..

  Klem fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Hehe, så ille :p I dag stod jeg ikke opp før halv åtte, men du traff nesten 😉

   God helg, skjønne!

   Klem 🙂

 40. isabella

  Hei fine Caroline. Etter flere år i modell bransjen er jeg nå på et punkt hvor jeg jobber mot en master i filosfofi, og har en sønn som er 11 og aktiv fotballspiller på skeid i oslo ( heia skeid!) Jeg kan helt ærlig si at jeg sliter fremdeles med mitt forhold til mat,og jeg er redd for at det vil påvirke sønnen min. Jeg er ikke ut
  e etter easy fix, det må jeg jobbe med, og det blir bedre dag for dag. Dette er egentlig et spm til Lars Kristian fra gutten min. Hva er best å spise før og etter kamp. Og før og etter trening?

  På forhånd takk, dere er så fine. Og Lars Kristian er en av favoritt spillerne til William ( selv om han ikke spiller på skeid )

  Isabella & William

  1. Det er ikke noe spesielt man bør fokusere på når det gjelder barn og mat før og etter trening. Server han et balansert måltid i god tid før trening, helst 2 1/2 time før aktivitet, og et balansert måltid etter. Inntas måltidet tett opp mot trening bør det ikke være for mye, og samtidig bør det da også være noe lett fordøyelig som yoghurt med litt müslie evt en banan 🙂

   Sasasa, brabrabra, skeid skeid skeid 😉 (regner med du har hørt den)

 41. For et fantastisk stemningsbilde der du sitter i sofaen, helskjønt! Våknet til sol inn vinduet i dag, og det gjør meg så glad 🙂
  Ha en flott helg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   God helg <3

 42. hei:) er hagemøblene dine svart eller grå? sitter å skal bestille men klarer ikke å bestemme meg for svart eller grå møbler med grå puter. men dine så kjempe fine ut ser du har grå puter du også:) håper på svar;) ha ellers en fin fin solfylt helg <3

  1. Fotballfrue

   Synes de er mørkebrune egentlig, så da er de kanskje sorte? 🙂

 43. Så deilig! Nyt det 🙂

 44. Hei. Må si jeg beundrer deg hvordan du greier å holde det så ryddig og pent rundt deg hele tiden. Men nå er dere jo bare to voksne mennesker da, så kanskje det er litt lettere da. Har selv to små under tre år, og selv om jeg prøver å holde det ryddig til en hver tid så er det umulig. Det tar all energien min, og jeg får fnatt av alt griset. Vasker gulv hver kveld, støvsuger, tørker støv og rydder flere ganger om dagen. Men likevel føler jeg at det aldri ser strøkent ut her. Har du noen tips? Og hva tenker du selv når dere blir foreldre, hvordan kommer du til å takle hverdagsrot? (for tro meg, det er umulig å unngå…)

  Hilsen tobarnsmamma 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har dessverre ingen tips ettersom dette virkelig ikke er mitt område :/ Vi får se når den tiden kommer, jeg får bare ta det som det kommer og gjøre mitt beste, som du også gjør 🙂

  2. Mira Høyseth

   Denne synes jeg var smakløs. Er det virkelig viktigere for deg å ha et strøkent hjem enn at barna dine for leke, grise med maten og utfolde seg? Latterlig, du kan umulig være særlig moden. I så fall er dette noe du burde ha tenkt på før du valgte å sette to barn til verden. Jeg har selv en nydelig liten gutt på 5 mnd., og dersom jeg hadde hatt som mål å ha det strøkent hver dag, så hadde jeg ikke hatt tid igjen til å få en nær tilknytning til gutten min. Du kan da ikke sammenligne deg selv med Caroline som har et nydelig hjem og som er en fantastisk husmor, rene superkvinnen? Jeg er imponert over hvor pertentelig og huslig Caroline er, hun får det til, men du har barn. Barn burde alltid få høyeste prioritering, uansett. Virkelig kynisk tankegang du har, og det får meg til å lure på hva slags mamma du egentlig er? Jeg leker heller timevis med sønnen min, og koser meg med ham, enn å bruke halve døgnet på husarbeid.Er et rent og ryddig hjem virkelig viktigere enn kvalitetstid med de to barna dine? I så fall synes jeg mektig synd på dem. Hilsen en langt fra perfekt mamma med noen ekstra kilo

 45. Jeg må bare spørre om noe! Har du operert nesa? 🙂 Jeg har gjort det selv, og lurer på hvilke erfaringer du har med det, i så fall. Nå vet jeg jo ikke om du har gjort det, men må bare spørre, hihi 🙂 Du hadde en liten føflekk eller noe lignende ved nesa tidligere også, er den bort?

  Håper du får en flott dag med brylupp og hele pakka! Heldig. Her blir det eksamenslesing..

  1. Fotballfrue

   Nei, den har alltid vært som den er. Er jo helt lik fra da jeg var lita jente, ser det på bildene 🙂 føflekken er der ennå 🙂

 46. Hei jeg ville bare si at det innlegget med Playstation er det noe galt med.. Først kom ikke min kommentar op og nå så kan innlegget ikke åpnes.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Konkurransen er avsluttet, og når det er over 1500 kommentarer på en bloggpost klikker den av en eller annen grunn :/ Jeg får opp alle kommentarene og din er med 🙂

 47. Kan du ikke legge ut mer på bloppisen din? 🙂 Det er så gøy!

 48. Ingvild

  Hei,

  Hvor har du kjøpt vinglassene? Utrolig fine og sommerlige! 🙂

 49. Christina Neverdahl

  Hvor er vinglasset fra? 🙂

 50. Hei! <3

  hvor er de fantastiske vinglassene fra?

  xx

  1. Fotballfrue

   Åhlens 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *