Summer Blonde

Og så kom sola, dere, og det gjør meg så glad! Nå må den bare holde seg på himmelen over helgen 🙂 Her i huset har vi nettopp spist middag ute på terrassen, det er noe magisk ved nettopp det, norsk sommer på sitt beste, spesielt når det virkelig steker her på toppen i Opdalsveien. Midt på dagn er det jo faktisk uutholdelig, men det er bare helt greit. Merkelig hvor positiv man blir med en gang grå skyer blir hvite, eller hva?

Jeg kom hjem fra Oslo i 17-tiden, og siden det har jeg jobbet, trent og laget middag. Carina gjorde meg hakket lysere i dag, etter mitt eget ønske. Jeg blir så fort blond i solen uansett, og nå er det jo ikke lenge til vi skal ut og reise igjen. Litt lysere om sommeren er veldig fint, spesielt når jeg er vant med å være såpass blond, men samtidig føles det latterlig uvant. Tenker jeg venner meg fort til det, synes det ble en nydelig blondfarge i hvert fall 🙂

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med pelsdotter og mann, lakkere negler til bryllup og bare slappe av. Vi sees i morgen ♥ 

81 kommentarer

 1. Cecilie

  Herreguuud så fint det ble! Du er så vakker! Må komme meg til frisøren altså, har jo en ettervekts på flere meter føler jeg! Haha! Kos deg i bryllup imorgen <3 gleder meg til å se hvilken kjole valget falt på!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Ønsker deg en god helg <3

 2. Åh, du er så fin! Hele du er fin! =)

 3. KristinG

  Hvis jeg vil ha samme mørke striper som du har nederst/bak/»i nakken», hvordan forklarer jeg dette til frisøren?

  1. Fotballfrue

   Ta med bilde, kanskje? 🙂

 4. Charlotte

  Hva slags kamera og objektiv bruker du? Du tar så utrolig fine bilder! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *