Finale: The Amazing Race Norge

Så spennende! I kveld er det duket for finale i The Amazing Race Norge og vi er benket foran tv-skjermen for å få med oss hvem som stikker avgårde med seieren. Skal innrømme at jeg holder en kanpp på Omar og Bilal til tross for den merkelige oppførselen deres, de fortjener virkelig en seier, så solide og fantastisk suverene som de har vært hele veien! Men alt kan jo skje, så det blir spennende, er veldig fan av Sveinung og Solfrid også, men synes det var så kjipt av dem å dolke Omar og Bilal i ryggen forrige gang. Hadde hatt verdens dårligste samvittighet om det var meg, konkurranse eller ikke.

Foran oss på bordet er Lisboasalaten min, den er så god, så dersom du ikke har laget den før anbefaler jeg å prøve hvis du blant annet liker laks, fetaost og valnøtter 🙂 Oppskriften finner du her.

Vel, ha en fin kveld, skjønne mennesker! Dere har vært helt fantastiske i kommentarfeltet de siste dagene, og jeg setter så stor pris på alle sammen 🙂

P.s: Så dere nettopp sirkuset i skiløypen?  Haha! Priceless!!

87 kommentarer

 1. Jøss du kommer med det ene fantastiske innlegget etter det andre for tiden (ja du gjør jo alltid det da;-)), skikkelig «kose-innlegg» i dag, fikk nesten litt høstfølelse:-) det er kaldt og surt ute nå her vi bor, så vi fyrer i peisen!

  Nok en gang, middagen deres så kjempegod ut! Den vil jeg lage til «kvess» i helgen:-)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 😀 Å, quiz er gøy! Snart helg nå 🙂

   Klem!

 2. Sååå fin og fresh du ser ut her, Caroline;) God tv-kveld til dere;D

 3. Så utrolig fin du var i den genseren! Det kledde du virkelig! 🙂
  Hvor er den fra?

  Ha en fin kveld videre 😉

 4. Benedicte Andreassen

  Du er å utrolig vakker når du er naturlig sminket <3

 5. Jeg blir så utrolig glad når jeg ser bilder av deg i «vanlige» klær 🙂 🙂 🙂 Med det mener jeg at du ikke er pyntet i kjole, hæler og sminke. Du er veldig naturlig pen, Caroline. Jeg håper jeg ser flere slike bilder av deg – totalt avslappet i bukser, ullgenser, håret i en topp, morsomme sokker og lite sminke. Du kler det veldig veldig godt 🙂 Jeg syns du ser strålende ut når du er pyntet, men det gir meg en ekstra good-feeling å se en annen side av deg. Noen ganger tenker jeg; «jamen herregud da, det er jo ingen som går så pent kledd hver dag! La meg se en «hjemme-og-slapper-av-Caroline»». Og da mener jeg bilder som dette her. Hehe 🙂 Gjør det oftere! Kos dere med finalen i kveld. Maten ser nydelig ut! Klem

 6. Naam, den må definitivt prøves til neste grillmat 😀 Flott og flink du er Caroline. Du så også så voksen ut på disse bildene.

 7. Du er alltid pen, men her var det noko ekstra ved deg! Du strålar 🙂

 8. shanaz Horori

  Haha, ja, holdt på flire meg inni døden..! Var også artig da de sang, Solfrid altså 😀 Nå håper jeg bare at jenteparet ryker..

 9. Hei 🙂 Hvor er de fine putene i benken kjøpt?

 10. Hei C!
  Du jeg lurte på en ting. Du har jo hendrix hair du og, men jeg ser jo at du går mye med håret stramt i hestehaler, høye topper osv. Jeg fikk jo beskjed om at jeg IKKE skulle gjøre det, for da dro jeg gradvis ut litt og litt av håret 🙁 Og selv om jeg ikke har gjort det, har jeg mistet extensisons 🙁 og håret mitt da som fulgte med… Ganske skuffet egentlig. Først da jeg hadde satt i ørten pakker hår, ga de beskjed om at jeg ikke burde dukke håret når jeg bader, pluss dette med oppsatt hår. For ikke å snakke om at håret faktisk ikke blandet seg og så naturlig ut. Så da måtte de klippe mitt eget mye opp og tynne det… Igjen, noe jeg fikk beskjed om ETTER håret var satt i. Nå har tre stykker falt av/røket. 🙁

  1. Fotballfrue

   Dette høres merkelig ut :/ Jeg både bader håret på ferie og setter håret opp hver eneste dag (når jeg trener) Har aldri vært noe problem for meg. Det er nok heller slik at du ikke burde bade det hver dag, det skjønner jeg jo, men dette med å ikke sette det opp har jeg selv aldri hørt. Så leit at du er skuffet. Hviken avdeling var du hos?

   Klem!

   1. Har ikke lyst å brette ut avdelingen/frisør på bloggen din, men er som sagt helt utrolig misfornøyd/lei meg. Går rundt med tydelig skille mellom mitt hår/extensionsen, og har knapt kunnet gått med det løst. Alt «mitt» faller ut av flette og. Har ikke råd til flere pakker om det er det som må til, da jeg synes det var nok å betale for det keg fikk forespeilet. Først da alle de pakkene var i håret, sa de at jeg måtte ha en pakke til… Jeg måtte jo bare ta den og selvfølgelig, men 2800 kr ekstra er jo ikke barebare.

    Prøvde finne mail til «selve» Hendrix, for å skrive en mail direkte, da det ble 12000 sure kroner tilsammen. Skulle ønske jeg turte å gå til salongen og si det som det var, at jeg rett og slett er kjempeskuffa, men det har jeg ikke klart. 🙁 Da jeg tok opp at det ikke blandet seg, ble jo håret mitt klippet VELDIG masse i, og grunnen til at jeg ville sette i extensions var jo for å spare det…

   2. Fotballfrue

    Jeg ønsker virkelig å hjelpe deg, for jeg synes dette høres helt merkelig ut. Jeg vet de har hatt litt trøbbel etter at de startet ny salong, så det kan være at du dessverre har vært uheldig. Kan du ikke kontakte med på epost, så kan jeg videreformidle? caroline@fotballfrue.no

    Klem!

 11. Må bare få sagt det: herligland så nydelig du så ut idag! Håper dere koser dere med sofakos og finale! 😀

 12. Så utrolig vakker du var i dag 🙂

 13. Fantastisk vakker 🙂

 14. Magnhild

  Jeg vet ikke, men du hadde en så spesiell og varm glød i deg idag! Ønsker å se mer av denne siden av den perfekte Fotballfrue 🙂 Klem

 15. Du tar pusten fra meg! Snakk om å være naturlig pen 🙂 Du stråler i dag, du 😀
  Gjør ikke noe med regnvær utendørs, når sola skinner innendørs 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg! <3

 16. Camilla

  På disse bildene var du utrolig flott! Liker at du ser rett inn i kameraet:D

 17. May-Liss Heggland

  Hei Caroline!
  Så fin genser du har på deg, hvor har du kjøpt den?
  Så også veldig god ut den salaten du hadde der, må prøves! 🙂

 18. Hei 🙂 Har du noen forslag til tilbehør når man skal ha biff? Mannen ønsker så veldig det til middag i morgen (sen middag), og jeg er ikke så fan av det «vanlige» fløtepoteter og alt det der 😛

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Blomlåkmos og bearnaise 🙂 Oppskrift her: https://fotballfrue.no/2013/04/17/oppskrift-onsdag-baconsurret-torsk-med-bearnaise/

   Klem!

 19. Har prøvd mange av rettene dine og de er enkle og gode, så denne salaten skal prøves neste gang vi skal ha laks. Fin genser og puter. Vil du dele hvor de er fra?
  Hanné

  1. Fotballfrue

   Håper det faller i smak også 🙂 De er fra Kremmerhuset 🙂

 20. Maja J.

  Haha, Hugo på det siste bildet! Hvor er de nydelige putene dine fra, forresten? 🙂

 21. Å, så frisk og vakker du så ut her! Herlig når du smiler er du og! 🙂

 22. Du er nydelig, Caroline!
  Elsker genseren din! Hvor har du kjøpt den? 🙂

  Ha en fin kveld videre 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine deg! Den er fra Worn Pretty, fjorårets 🙂

 23. Det første/øverste bildet av deg i sofaen er det fineste bilde av deg EVER! Så naturlig og søt. Med fare for å bli for kritisk, så syns jeg noen av de antrekksbildene kan bli vel oppstilte og unaturlige. Derfor var det gøy å se et slikt bilde av deg, Caroline. Du er en flott jente/dame (hva foretrekker du?)

  1. Fotballfrue

   Jente? Nei, jeg vet ikke :p Kvinne? Dame høres veldig fjongt ut 😉

   Klem 🙂

   1. Ingvild

    Er det bare jeg som synes «kvinne» høres litt… gammelt ut? Ser for meg bare de over 40 som kvinner, haha! Selv er jeg 19 år, og vil aldri slutte å bli kalt jente 😀 Uansett, du er smellvakker, Caroline, absolutt i en klasse for deg selv!

 24. Alexandra

  Fineste bildet jeg har sett av deg, skjønne! Du er virkelig vakker når du sminker deg slik: naturlig med lyse toner. Du ser virkelig lykkelig ut. Klem!

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk 😀 Jeg er jo veldig lykkelig også *smile* 🙂

   Klemmer!

 25. Nathalie

  Hei Caroline 🙂 Du er så inspirerende og motiverende! Har kjøpt boken din og tester mange av oppskriftene du legger ut. Du er utrolig flink med mat, og det er jo et stort pluss at det er sunn, god og næringsrik mat 🙂
  Har et spørsmål til deg; Hvor har du kjøpt putene i sofaen på bildene i dette innlegget? Utrolig fine!

  Ha en strålende kveld!

  1. Fotballfrue

   Takk, så hyggelig å høre 🙂 Putene er fra Kremmerhuset 🙂

   Klem til deg!

 26. Håper dere får en super kveld! 🙂 Kan jeg forresten spørre hvor du har kjøpt de utrolig lekre putene? 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   De er fra Kremmerhuset 🙂

   Klem!

 27. Wow! Hverdagssminke=smashing på deg! Du kler veldig den naturlige og avslappa stilen!

 28. Tenkte bare å hinte om at på mobilvetsonen til iPhone (5) for bloggen din legger en treasures-reklame over «neste side» knappen slik at man ikke kan bla bakover i arkivet ditt 🙂 regner med det ikke er hensikten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Absolutt ikke, skal sjekke opp 🙂

 29. Jeanett

  Og der kom hodet til søte lille Hugo, he he ;D

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 30. Merethe Steen

  Du er NYDELIG! Så naturlig og vakker!
  (Ikke vær «redd» (vet du ikke er det, men fant ikke noen smartere måte å si det på..:P) for å være så naturlig på sminkefronten oftere!)

 31. veronica

  Såååå vakker tror jeg at jeg aldri har sett deg 🙂 Du er alltid vakker, men på disse bildene syns jeg virkelig du overgår deg selv 😉 Hehe…håper kvelden ble bra 🙂

 32. Ah, du ser nesten enda bedre ut i slike koseklær og lite sminke enn når du pyntet!
  Fina!

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk!

 33. Therese Jacobsen

  Det enese jeg kunne var å le når de stod i skibakken. De gikk (rullet) jo baklengs gjennom nesten plassene. Det verste var jo at de ikke en gang visste at det heter skistaver og ikke stokker. :p
  Nå skal jeg legge meg, god natt Caroline og alle andre. ♥

  1. Fotballfrue

   Hahaha, stokker <3 De er rare! Absolutt verdige vinnere 🙂 Håper du sov godt i natt 🙂

 34. Du ser fantastisk ut! Jeg vet du elsker å pynte deg, og fin er du uansett – men jeg tror ikke jeg har sett deg penere enn akkurat idag! 🙂

  Klem fra Ungarn!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du!

 35. Karolina

  I dag så du virkelig vakker ut!

 36. WOW her var du pen! 🙂

 37. Karoline

  Må bare få si hvor sinnsykt vakker du var på disse bildene! Du er jo alltid det ellers også, men det var noe spesielt med disse. Kan nok ha vært den avslappende stilen jeg likte så godt 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle er så snille og positive her at jeg blir helt satt ut! Tusen takk til deg og til alle andre for så fine ord, virkelig <3

   1. Tina A

    Det er din positivitet som smitter over på oss lesere da, vettu! 😀
    Virkerlig- ta det til deg! Because you’re worth it 😉

   2. Fotballfrue

    Vakre deg <3 Du er alltid så snill og god, tusen takk for det!

 38. Du trenger absolutt ikke blomster på hodet, – denne frisyren kledde du godt. Kjempe fint og naturlig bilde av deg.

 39. Mari Øverland

  Så utrolig fine bilder av deg! Du er så mye penere med kun basesminken, ser mye naturligere ut!
  Kan du lage et innlegg om bikini og hvilken bikini som passer til de forskjellige kroppsfassongene?
  Elsker bloggen din!

 40. Madeleine

  Hvor er putene fra? 🙂

 41. Kristina

  Fine Caroline =)

 42. Jeanette

  her så du bare kjempefresh ut! Og den salaten har jeg spist minst en gang i uken siden du la ut oppskrift.Elsker den! Ble overrasket over hvor godt den faktisk metter til å være salat

 43. Birgitte

  God morgen 🙂
  Har et spørsmål ang. Dolce Gusto kaffemaskin.
  Hva er best å velge, manuell eller automatisk?

  1. Fotballfrue

   automatisk, uten tvil! 🙂

 44. Dette var det fineste bilde jeg har sett av deg Caroline!!! Jeg elsker slike hverdagsinnlegg. Jeg har laget Lisboasalaten din mange ganger. Den er kjempe god! Det nye bordet deres er så fint 🙂
  Håper du får en fin dag 🙂

 45. Elisabeth

  Kun basesminke i dag sa du? Du er jo så fin! Jeg syns du var så utrolig pen på alle bildene av deg i dag! Du så så naturlig og avslappet ut! Du ser jo alltid bra ut, men på de fleste antrekksbilder er du veldig pyntet. Og sånne gensere er jo så deilige! Gjeeeerne legg ut flere slike koselige innlegg. Og hugo på det siste bilde, så søt 😀

 46. Solveig

  Så fin du var her, akkurat passe comfy og elegant 🙂
  Har ikke fått prøvd denne salaten enda men gud så godt det så ut, må prøves fortløpende 🙂

 47. Så nydelig avslappet og vakker du var her. Og så likner du en venninne av meg 🙂
  Og den salaten så fantastisk ut! Håper dere hadde det kjekt 🙂

 48. nå har jeg fulgt deg daglig i noen år, og kan med hånden på hjertet si at det øverste bildet her er det fineste jeg har sett av deg. beauty is a blessing.

 49. Denne siden av deg er så utrolig ekte og naturlig 🙂 elsker det! du stråler 😀

 50. WOW! Du er slående vakker på disse bildene! Du kler viiiiirkelig den naturlige looken best 🙂

 51. Jeg må si meg enig med alle andre og si at på disse bildene så du nydelig ut 🙂

 52. Vanessa

  Åh, her var du helt nydelig!!

 53. Cathrine R

  Herremin så vakker du var på disse bildene, Caroline 🙂 <3

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3

 54. Persille

  Så utrolig vakker du er!
  Her kom det fram. Jeg synes du mister deg litt i for straighte outfits, «perfekte» hårfrisyrer (krølltang og bølgetang) og for mye sminke. Dette får fram den naturlige deg 🙂

 55. Kristine

  Så vakker du var på disse bildene!:-)

 56. Du er virkelig nydelig med håret satt opp sånn, Caroline! 🙂

 57. Åh, de kaffekapslene har jeg ikke sett før! Vi har samme maskin som dere, og pleier bare å handle kapsler i dagligvaren. Syns de med to kapsler smaker litt… risengrynsgrøt noen ganger, så hadde vært gøy å teste ut denne. Må de bestilles/kjøpes på elkjøp, eller har dere kjøpt disse også i dagligvaren? Var innom i dag, og kunne ikke finne de.

  Ellers må jeg si at hjemmet deres (det vi får se på bilder) ser så lyst og sommerlig ut 🙂
  God kveld!

  1. Fotballfrue

   Jeg fant dem på elkjøp, men de skal sikkert finnes i butikk også, håper det 😀

 58. Du er så flott Caroline!

 59. Ingebjørg

  Nydelig!!:D

 60. Så. Fantastisk. Vakker.

  Aldri sett deg finere, Caroline.

  1. Fotballfrue

   :O TAKK! 😀

 61. Hei Caroline. Herlig blogg ! Lurte på et kjapt spørsmål, hvor er stuebordet deres fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Seikdar 🙂 Eller mener du dette sofabordet? Det er fra TM Design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *