Inspirasjon: Bli klar for konsert

Om bare 7 små dager skal jeg med jentene på Beyoncé-konsert, og for en gangs skyld bestemte vi oss for å bestillte ståplasser i stedet for sitteplasser. Det er noe eget å kunne stå og synge og danse med fremfor å sitte rolig på en plass litt for høyt oppe, så jeg gleder meg! Dessuten er det altfor lenge siden jeg har sett alle sammen, så det er en grunn til å glede seg enda litt mer. Som alltid kan antrekk være en utfordring når du vet det både blir varmt, trangt, mye dansing og såre føtter, så jeg har satt sammen noen forslag til perfekte kosertantrekk.

Håper du kan hente litt inspirasjon 🙂

Topp Sally & Circle / Sekk Asos / Skjørt Nelly.com / Sneaker Wedges Ash / Collegejakke ebay / Armbånd Pieces / Klokke Nixon 

Jakke BikBok / Boots NLY / Kjole Rut & Circle / Sekk Asos / Smykke Nelly.com / Armbånd MINT / Armbånd JFR 

Topp Super Trash / Shorts Issue 1.3 / Bh Club L / Sekk New Look / Skinnjakke NLY Trend / Armbånd Isolide / Boots BikBok / Øredobber Milan L 

adlinks 

Hvilket antrekk likte du best?

Jeg har en god nyhet: Klokken 12 startet et kjempetilbud hos Nelly.com og i hele 12 timer, altså frem til midnatt i dag, får du så mye som 20 prosent rabatt på absolutt ALT fra hele nettbutikken! Du bruker bare rabattkoden FOTBALLFRUE. Håper du finner noe fint 🙂

47 kommentarer

 1. Karoline

  Favoritten i midten 😉 Såååå mye fint, nå blir det shopping!

 2. Definitivt nr. 2 🙂

 3. Å, herregud! Her var det mye fint! Ja, takk til alt! 😀

 4. Likte alle antrekkene veldig godt! 🙂 Heldig du er som skal på konsert, jeg skal selv på konsert i juni, for å se bla Vinni, og som jeg gleder meg! Dette innlegget passet bra nå ja.
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem :-))

  1. Fotballfrue

   Så fint 😀 Konsert er gøy! Skulle nesten ønske dte var ute under åpen himmel i stedet for inne 🙂

   Fin uke til deg også <3

   Klem!

 5. Jeg skal også på den konserten! Gleder meg!! Tar med mannen og drar til helgen, så får vi oss en miniferie i byen samtidig 🙂 Antrekket i midten passa meg best, supersøt kjole med tøff jakke til! 🙂

 6. Nå føler jeg meg virkelig gammel.. Det er årevis siden jeg har vært på konsert 🙂
  Men, hva hvis det regner? Været ser ikke ut til å bli så altfor bra fremover?

  Over til ett annet tema:
  Jeg på hva du tenker om en boikott av kvinne-blader?? 😉

  1. Fotballfrue

   Det er innendørs 🙂

   1. Åja, det blir noe annet 😉

 7. Kristin

  Antrekk nummer 2 er veldig deg, Caroline 😀
  Kan du ikke ha på deg noe lignende enten på konserten eller en annen dag, hadde vært knall å se et antrekk i brun og gull-toner sammen med noe hvitt!

  Men fin er du uansett 😀

 8. Great sets, they all are very cool, my fav is the last one! Kisses Caroline! xo

 9. «Skjørtet» i den første kollasjen er en shorts! Kjempefine antrekk du har satt sammen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer! Jeg har kjøpt meg et helt likt skjørt, så jeg blander bare 🙂

 10. Emilie J

  Herlige antrekk!

  En ting som hadde vært morsomt er om du hadde hatt sånn test, hvor du tester feks tonere. At du tester alt fra billig merker til mellom og dyre merker. Du tester dem i en uke eller noe og gir tilbake melding om hva som er bra og ikke (:

 11. Hei 🙂 Jeg bare lurte på om du hadde noen løpesko/joggesko å anbefale? Jeg sliter med en «danseskade» i knærne og trenger derfor noen sko med gode dempere. Skoene jeg har nå er helt feil ettersom at jeg får vondt i både knær og ankel etter en løpetur på mølla. Så har du noen gode joggesko med gode dempere som du ville anbefalt?

 12. Jeg får ikke brukt koden desverre .. Ingenting blir trukket fra :/

 13. Jeg skal på Bon Jovi konsert i kveld 🙂 Hadde jeg ikke alt valgt et antrekk; jeans, boots og skinnjakke, skulle jeg gått for antrekket i midten 🙂
  Ha en fin konsert/festivalsommer 🙂

 14. Heisann 🙂
  Jeg lurte på om du kunne laget ett inspirasjons-innlegg for oss med timeglassfigur? 🙂

  1. Ja takk! 🙂 (Og gjerne for oss med timeglassfigur med litt ekstra mage, men smal midje.. Hvis det var forståelig?)
   Kanskje for ulike kroppstyper? *Med de klærne man finner i butikkene nå om dagen.

 15. Her var det mye fint, men jeg tror jeg må gå for nr. 1. Det var kjempefint <3

  Jeg har et spørsmål til deg som ikke handler helt om dette, men vet du om et sted hvor de selger slike "frynsebikinier" til en billig penge? De er bare sååå fine, men jeg finner dem ingen steder :/ Føler jeg har sett deg i en rosa også en gang… 😉

  Takk for svar, fine, flinke, nydelige deg <3 Ønsker deg en fin dag 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte min på Gina Tricot i fjor 🙂

  2. De har frynsebikinier på Asos og Cubus også 🙂

 16. Maja J.

  Jeg likte antrekk nr to best 🙂 Skal også på konsert (IIIIIH) og lurer på om jeg skal kjøre på meg maxikjole! Passe glam, men kan kjøre med behagelige sko under 😉

 17. Flott innlegg! 🙂
  Et spørsmål om noe helt annet, er Nike air-skoene gode til løping? Kan du eventuelt anbefale et par gode løpesko? Det er jo så viktig. Takk på forhånd! <3

  1. Fotballfrue

   Nei, de er mer joggedress-joggesko synes jeg, altfor klumpete å løpe med. Er veldig fan av asic selv, kan lage et innnlegg om de forskjellige skoene jeg liker 🙂

 18. Dit skal jeg også! Om jeg ser deg, kan jeg spørre om et bilde da? Ikke under konserten selvsagt, men før eller etter? Eller liker du ikke det? Vil ikke trenge meg på 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig kan du det, det er bare hyggelig 🙂

 19. Caroline

  Hei 🙂 jeg har lett litt i arkivet etter oppskrift på lavkarbo-pizzaen din, uten hell. Kunne du linket den? 🙂 Klem

 20. Er det sant at du skal bytte blogg navn? Leste på en forum at du skall bytte til adeccofruen?? Hvorfor det?? I

  1. Fotballfrue

   Hahaha, så morsom du er 😉 Fotballfrue er fotballfrue, uavhengig av divisjon 🙂 Som jeg har sagt tidligere, vi er mange fotballfruer i Norge. Men nå rykker de heller ikke ned, såååå 😉

 21. ♥ Lizbethosnes.com - Gravid-blogger, hverdag, interiør, konkurranser - med mer!

  Nummer 2 og 3 var absolutt noe for meg! 🙂 Anbefaler virkelig ikke et snev av hæler på konsert, jeg snakker av erfaring! Hehe! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 22. Heldige deg som skal på konserten hennes:) Jeg har ikke vært på konsert siden vi var på Katie Melua for nesten 2 år siden, så jeg håper å få med meg samboeren på en i løpet av sommeren:)

  Så gøy at dere skal stå og ikke sitte.. Tipper det blir litt shaking da:D Det MÅ man jo bare til musikken hennes!! «Ikke noe misunnelig». . .

  Jeg skal titte innom Nelly, 20 prosent er jo ikke dumt:)

  Ha en kjempefin ettermiddag og kveld <3

  1. Fotballfrue

   Ja, shaking er obligatorisk 🙂

   Ha en kjempefin dag du også, skjønne deg <3

 23. Likte alle antrekkene, men hvis jeg måtte ha valgt ett, ville det blitt nr. 1 😀 skal også på beyoncé-konserten med venner, gleder meg masse! vi har også ståplasser, kanskje vi møtes? hadde vært hyggelig å møte deg 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jo hende 🙂 Kanskje vi sees 😀

   Klem!

 24. Heisann!
  Rabattkoden virker ikke hos meg.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Så rart, jeg har gitt beskjed og de sier alt er som det skal. Vil du sende en epost til dem, så hjelper de deg?

   1. Sånn nå funket det 🙂
    Takk for at du svarer så raskt! Ha en super kveld <3

 25. Elisabeth

  Har du vært i Telenor Arena før? For med skotipsene virker det ikke sånn. Generelt på konsert med ståplasser er hæler, om enn bare et snev av det, noe av det dummeste man kan gå med. Om du velger hæler i morgen kan jeg ikke gjøre annet enn å ønske deg lykke til, for det blir du å trenge da.

  1. Fotballfrue

   Det er jo ikke hæler noe av dette her?? Hehe! Ja, jeg har vært der før 😉 Konserten er neste uke 🙂

 26. Antrekk nr. 2 var utrolig fint!
  Kos deg på konserten! 🙂

 27. vanessa

  Fine antrekk, men jeg som er en erfaren konsert gjenger ville absolutt ikke anbefalt sko med hæler, og heller ikke hatt med noen form får stor veske/sekk. Når det blir trengsel bruker folk og dra i veskene/sekkene får å komme seg evt nærmere eller får og stå på tå (snakker av erfaring da jeg har vært på et to sifret antall konserter med ståplasser). Ofte blir det maaange timer med venting og ståing, helst rett opp ned ettersom det ikke er plass får å bevege seg, så gode flate sko anbefales. Og et tips til, om man står et stykke fram der det viiiirkelig er trengsel, da bør man droppe kjolen, får den vil da komme krypende opp ryggen og du står der med rompa bar 🙂 Man må smøre seg med tålmodighet når man har ståplasser, disse store artistene har en fæl tendens til og komme på scenen mye senere enn hva billetten sier. Bare noen tips:)

  1. yaya nova

   gode tips!

 28. Hmm. I would go for the black selection . Ha ha^^

  1. Fotballfrue

   I love that one too 😀

 29. Wow, det er umulig å velge ett av disse, alle var så fine! Jeg skal selv på konserten, men aner ikke hva jeg skal kle meg i, så dette innlegget hjalp! Kos deg på konserten, kanskje jeg får øye på deg?

  1. Fotballfrue

   Det kan jo være 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *