Color Splash

Bukse Asos (adlink) / Skjorte VILA (adlink) / Veske GoodNightMacaroon / Ring & Armbånd GoodNightMacaroon / Pumps Zara 

Hei! Vi kom nettopp hjem fra byen, har handlet ferdig bryllupsgaven til Siri og Kristoffer i dag, gleder meg SÅ til helgen! Håper bare det blir fint vær, selv om litt regn i sløret tross alt betyr lykke. Nå skulle vi egentlig vært i full sving med middagen, men grilling stod på planen, og nå høljer det ned her. Får håpe det blir opphold snart, tenkte å lage litt forskjellig grilltilbehør som dere får oppskriften på i morgen, men jeg orker jo ikke å grille i regnet! Er så redd det er dette som venter oss i sommermånedene fremover, fint vær i 2 dager, regn i 1 uke. . Får ikke håpe det. Tror jeg skal snøre på meg joggeskoene og ta meg en joggetur i stedet, men det må bli en kort en, for i går kom søren i meg strekken tilbake. Argh! Jeg er tydligvis ikke tålmodig nok, å trene kun styrke er liksom så kjedelig, pluss at da burde jeg dra inn til ELIXIA og det er så langt. . Kanskje i morgen, men definitivt på fredag. Ellers blir jeg bare sittende her og jobbe med de kommende månedene, i tillegg til å gjøre litt regnskap og andre småkjedelige oppgaver som hører hverdagen til. Senere kommer siste del av challengen, gleder meg til den er over!

♥ 

86 kommentarer

 1. Jeanette

  gleder meg til brullupsantrekket ditt!

 2. What ever you wear, you look gorgeous. It is amazing how you look so incredibly nice 😀
  You are the only blogger whose outfits I really-really love. You inspire me!

  1. Fotballfrue

   This is so nice to hear, thank you so much, sweetie <3

 3. Hei hei 🙂

  Siri var innom buitikken min i dag, sminke som må ordnes til helgen… spennende!!!! 🙂
  Men du, ville bare tipse deg om en ting, du burde spørre om lov å ta bilder der ved Løvensjold… Fordi du har huset hans med på bildet… Håper du har søkt… 🙂

  Fint antrekk forresten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi spurte hun ene som bor der (en utrolig classy og søt, eldre dame), så det var ok å ta bilder om vi holdt oss til broen 😉

   Så spennende! Det blir garantert en fin lørdag 🙂

   1. Fru Løvenskiold var det da kanskje 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, kanskje det :))

  2. Du har vel strengt tatt taushetsplikt overfor hvem som kommer for å handle i butikken din..

 4. Dette antrekket elsker jeg. Synes det er så utrolig fint når fargene passer sammen, uten at det er de samme farger som går igjen flere steder. For meg er det akkurat det som er tegnet på god stil, for å finne et plagg og en assesoar i samme farge er lett, men å finne noe i to forskjellige farger som passer perfekt sammen er en kunst! Ser jo selvsagt at fargen på toppen går igjen i blomstene på buksa, men vesken gjorde susen. Det er også litt ulikt deg, for jeg hadde sett for meg at du hadde valgt en gul veske til dette antrekket, for å igjen ta opp fargen fra blomstene på buksa, så det er nok litt derfor jeg likte detta antrekket så godt, fordi det var litt uventet. Godt jobba, nå ble jeg inspirert 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg!! 🙂

 5. Kjempe fin, likte veska spesielt godt 🙂

  http://inamakeup.blogg.no

 6. Så utrolig nydelig farger i antrekket! Kjempe fin er du 😀 Og særlig med hatt! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne Kaja-Marie!

 7. Å, du er så utrolig vakker og du gjør meg glad!

  1. Fotballfrue

   Og du gjør i hvert fall meg glad 😀

   1. Samme her! Du ser fantastisk ut Caroline 😀 Herlige bilder!

   2. Fotballfrue

    Hjertelig takk, skjønne Elise <3

 8. Christine

  Så nydelig antrekk, ble glad av alle fargene <3

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk, søte!

 9. Camilla

  Du var nydelig her. Du kler virkelig godt hatt:-) gleder meg også til å se hva du ska ha på i bryllupet:-)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tuusen takk 😀 det blir bunad på dagen i hvert fall 😉

   1. Åh, så koselig! Jeg elsker bryllup, det gjør meg alltid litt mindre kynisk til kjærlighet, hehe 🙂

 10. Dere er vel klar over at Løvenskiold er en privat bolig? 🙂 Vet ikke om dere kan gå inn der sånn uten videre. Har sett at dere har gjort det flere ganger.Det er derfor jeg sier ifra.

  1. Vi spurte eierne om lov 🙂 Var greit så lenge vi parkerte på utsiden og tok bildene på broen.

   – C

 11. Martine

  Åh, det andtrekket likte jeg veldig godt! Også er du så fin med hatt 🙂

  Lurer forresten på om du vet om DUWOP Revolution er fri for parabener? (Du blogget om den tidligere)

  1. Fotballfrue

   Den er safe 😀

 12. Det sies at man venner seg til nye moter,men slike bukser er bare heselige…. blomstrete klær i det heletatt, og da særlig bukser, er ikke pent. Synes jeg.

 13. Hvor kjøpte du det fine armbåndet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Goodnightmacaroon 🙂 fant det ikke igjen :/

 14. Veronika

  Å, det var et virkelig nydelig antrekk! 🙂

  – V

 15. Kjempefint antrekk, får skikkelig sommerfølelse av det <3 Og DEN vesken da! Ohlalla:)

  Her er det også regn i luften.. Tenkte å gå en kveldstur etter hvert, og håper bare regndråpene holder seg unna sånn akkurat mens jeg går tur;) Vi skal også i bryllup i sommer, og jeg stresser noe fælt med hva jeg skal ha på! Føler veldig for noe nytt, og her inne hos deg er det jo ikke akkurat vanskelig å finne inspirasjon:)

  Håper strekken din ikke vedvarer, VET hvordan det er å ha skader og begrensninger i kroppen:( Har slitt en del med betennelse i lang tid nå, men virker som det endelig begynner å gi litt slipp nå!

  Krysser fingrene for deg søte, kos deg på tur <3

 16. Marianne

  Så flink du er til å mixe og matche antrekk! Skulle ønske jeg hadde motesans, kjører alltid safe når jeg handler klær. Du ser helt fantastisk ut som vanlig :)) Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er 😀 prøv å mikse litt neste gang, du kan jo sette sammen noe i hodet før du prøver det, legg det ned på gulvet og test mitt forskjellig 🙂 det gjør alltid jeg 🙂

   Klem!

 17. Her (i Nord-Norge) har det vært strålende vær i en uke. Satt ute og solte meg tidligere i dag, og selv om klokka er 20.00 snart er det fortsatt 17 grader 🙂 Synes vi fortjener litt godt vær her oppe, som oftest er det jo dere som er værvinnerne uansett 😉 Men det beste er jo så klart godt vær over hele fjøla da! Fint antrekk og vakre omgivelser 🙂

 18. Cecilie

  Flott du er 🙂
  Ha en fin kveld videre <3

 19. Hei Caroline!
  Jeg kan vel ikke si så mye mer enn at du kler deg utrolig fint! Og ikke minst så kler du faktisk alt du drar på deg, helt fantastisk. Ha en fin kveld videre, det fortjener du:)

 20. Er du forlover i bryllupet?

  1. Fotballfrue

   Nei! Vi har bare kjent hverandre i ett år 🙂

 21. Så pen du er 😀
  Hvor bor du egentlig? Ser veldig pent ut der!

  1. Fotballfrue

   Jeg bor i Siljan 😉 15 km. unna Skien 🙂

 22. Hei skjønne deg!

  Ser du bestiller mye fra Asos og funnet en kjole jeg planer å kjøpe. Hvor mye kommer momsen/tollen på? Bestilt der ifra 2 ganger før, den ene gangen måtte jeg betale 200kr ekstra, den andre gangen ikke.. Vet du hva dette kommer av?
  Setter stoor pris på svar:)

  Elsker bloggen din

  1. Fotballfrue

   Du må alltid betale toll om du handler for over 200,- Du slipper toll på sko blant annet 🙂

 23. Mariann

  Lookin’ goood! HVOR er den lekre hatten fraa?:D

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Fra BikBok 🙂

 24. Don’t you wear your wedding rings in your outfit photos or what is the deal? 🙂 Would like to see it 🙂

  1. Fotballfrue

   I NEVER take it off! It’s on my right 🙂

  2. Solveig

   In Norway, the wedding ring is worn on the ring finger of the right hand… 😉 Caroline has posted pictures of it earlier… It’s gorgeous! 🙂

 25. Nydelige bilder, elsker antrekket!! 🙂 klem til deg vakre <3

 26. Liker at du legger ut så mange bilder på outfitpostene dine, og ikke bare et par-tre 🙂

  Bestilte meg forresten litt nytt fra Nelly nettopp, hihi. Hurra for rabattkode!

 27. Helt nydelig! Er jo sola i Skien, du 🙂 Ha en fin kveld!

 28. Hei Caroline:) Har prøvd å begynne med lavkarbo da jeg har lagt på meg et par kg det siste året, og ikke orker å styre med å telle kalorier eller gå rundt og være sulten. Allikvel er jeg litt skeptisk til så mye fett i kosten.. Skjønner at du kan spise det siden du er så slank, men kan jeg virkelig spise så mye fett jeg vil når jeg prøver å gå ned i vekt? Går også på vidregående og er veldig opptatt av skole. Er redd for at lavkarbo vil gå utover prestasjonene eller hjernen hvis hjernen ikke får nok karbo? Skole kommer fremfor en slank kropp… Har også fint klart å spise lavkarbo en uke, men så kommer en kraftig sprekk hvor jeg kan spise 4 brødskiver elr noe, fordi jeg får så sykt cravings på brød… Får ikke du det noen ganger eller går det over etter hvert?
  Klem:)

  1. Det er ikke mengde fett, karbohydrater eller proteiner som bestemmer om du går opp eller ned i vekt, men totalt inntak av kalorier. Mer fett på bekostning av karbohydrater i kosten vil for de aller fleste gjøre at de føler seg mett lenger, og automatisk kutter ned på inntak av kalorier. I studier hvor man ser på effektene av lavkarbo vs høykarbo, og vektnedgang, viser det seg at selv om deltagerne som spiser lavkarbo kan spise ubegrenset, og de som spiser høykarbo har kaloribegrensning, er det lavkarbogruppene som kutter kaloriinntaket mest 🙂

   Hjernen din vil få den energien den trenger, enten fra glukose, ketoner eller laktat. I begynnelsen vil du kunne føle deg slapp og sliten om inntaket av karbhydrater er veldig lavt, men dette er forbigående. Du kan evt kutte gradvis ned på karbohydratene, eller evt legge deg på et moderat lavkarbokosthold.

   Den svneske mesteren i hukommelse spiser et ketogent kosthold, dvs streng lavkarbo. Dette gjør han fordi det gjør han ekstra skjerpet 🙂

   Klem tilbake 🙂

 29. Merethe

  Hei!
  Flott dame som alltid!
  Skulle gjeerne benyttet meg av Nelly tilbudet – da lillemor (8,5mnd), trenger en full sommer garderobe, men så oppdaget jeg at dessverre ikke er så mye hjelp i 20%, når prisene der – er dyrere enn andre =(
  Ha en fin fin kveld! Håper dere fikk/får grillet!

  1. Fotballfrue

   Nei, så kjedelig 🙁 de har mye fint og rimelig i kjedebutikkene da 🙂

   Klem!

 30. Hei, når man handler fra net-a-porter, må man da betale toll? Har lest dette «Når du handler fra net-a-porter eller outleten deres, er toll og moms inkludert, så da slipper du altså irriterende ekstra-avgifter når du henter pakken.» Betyr dette at når varen jeg kjøper koster €350.00, og frakt €15, så blir prisen på vesken €365 ink moms og toll? Beklager for spørsmål som ikke har med innlegget å gjøre, men vet ikke hvem andre jeg kan spørre om dette! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er fra my-wardrobe at det er inkludert, ikke net-a-porter. Der må du betale i tillegg :/

 31. Karoline

  For et stilig antrekk!! 😀 Men forresten, hva synes du om tatoveringer, og kunne du tenke deg og tatt tatovering selv? Jeg synes det er veldig stilig med rette motivet på rette personen, og særlig små og søte tatoveringer. Men jeg tror ikke jeg tør eller kommer til å ta noen selv:)

 32. åååh 🙂 så utrolig fin du var i dag 🙂 synest alltid at du er fin..:) men av og til er du bare HELT NYDELIG 🙂 takk for inspirasjon 🙂 bloggen din er bare så utolig gjennomført og fin 🙂 hadde bare alle «nettsider» vert så gjennomtenkt og gjennomført bra:) ha en fin kveld:) klem Renate 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg <3

   Klem tilbake fra en veldig GLAD Caroline :))

 33. Åh,hjelpes!! Hadde ikke tenkt å dele dette tipset med noen, men jeg bare må! Banan og peanutter som du spiser sammen med yoplait, dobbel 0% kokos (oh yes, du hørte riktig- sesongens smak!!). Det er bare SÅ fantastisk godt. Nam!
  klem <3

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig :))

 34. Michelle

  helt NYDELIG, elsket antrekket!! Ja til store hatter og blomstrede bukser 😀 <3

 35. Hei Caroline!
  Jeg beundrer stilen din for du er alltid så chic selvom du er casual! Ahh, skulle ønske jeg hadde tiden og ikke minst kreativiteten til å gjøre dette i hverdagen, men du vet prioriteringer… I tillegg til at hovedinteressen min ikke er mote slik som deg. Men nå til spørsmålet mitt: Jeg lurte på om du også går så casual ut som å gå med Converse, hettegenser og jeans en dag?

 36. Hva er det du hra under skjorta? Siden man ikke ser noen overgang til noen BH under eller en topp?

  1. Fotballfrue

   Hudfarget bh 🙂

 37. Cathrine

  Hei Caroline, jeg har et skikkelig dilemma som jeg håper du kanskje kan hjelpe meg med siden du kan og vet så mye om diverse hårprodukter, samtidig som du reiser en del. Jeg planlegger en tur til Canada, men av erfaring vet jeg at min rettetang og hørføner ikke virker der borte på grunn av strømforskjellen. Etter mye googling er det beste svaret jeg kan finne er at for eksempel GHD rettetenger Mark 4 og 5 har noe som heter dual voltage og er like effektive i USA/Canada (med et adaper selvsagt). Men jeg er veldig usikker på hva som er best.Personlig vil jeg gjerne ha alt klart og med meg når jeg reiser, og slippe å lete etter rettetang og føner når jeg kommer ned dit. Men er jo veldig kjedelig om det jeg kjøper her og tar med meg ikke virker der nede likevel. Har du noe peiling/erfaring med dette??

 38. Så vakkert armbåndet ditt var 🙂

  Birte

 39. ragnhild

  Åh, håper vi får se bilder fra bryllupet i helgen 😀

 40. I really like your bag! So awesome color!

 41. Herlighet, du altså 🙂 Du ser fantastisk ut! Har lest bloggen din i mange år, og blir stadig imponert over dine lekre antrekk og ditt sprudlende vesen. Unner deg alt godt, det fortjener du virkelig, ditt flotte inspirerende menneske! Du får meg til å smile, hver dag. Husk det når det kommer noen kjipe kommentarer. Klem

  1. Fotballfrue

   Så utrolig skjønn du er, tusen takk for vakre ord <3

   Klemmer!

 42. fant dette innlegget http://fotballfrue.no/2010/06/29/bursdagsmuffins/ da jeg gikk langt tilbake til arkivet. Måtte le da det stod at du ikke hadde bakeskills. Ting forandrer seg tydeligvis 🙂 Like søt og pen den gangen som nå 🙂 Ha en fin kveld videre!

  1. Fotballfrue

   Haha, skal love at det har kommet seg – både interessen og ferdighetene 😉

 43. Hei,

  Den buksen satt jo helt fantastisk på! Du har ikke sett noen lignende bukser på asos som ikke har mønster?

 44. Kristine

  Vet ikke om du har prøvd det før, men anbefaler virkelig kettlebells hvis du trenger variasjon til løpetreningen pga strekk etc! Jeg elsker å løpe, men har ikke hatt mulighet til det den siste tiden pga skade i foten. Styrke blir litt kjedelig, men kettlebells! Dæven! Har en kule på 8kg foreløpig, men må snart kjøpe tyngre. Makspuls på ca 30sek, morsomme øvelser, ekstremt effektivt (noen øvelser forbrenner ca 20kcal per min), lett å trene hjemme og synlig resultater fort.. Hvis du søker på youtube på full length kettlebell workout, får du en video fra fitnessblender som varer ca 40min. Jeg er spyferdig ca halvveis 😉
  Høres ut som jeg driver reklame her, men jeg er bare ivrig!
  God bedring med strekken 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg trent litt med 🙂 Er ikke så fan, men det er helt ok, og all bevegelse er bedre enn ingenting når jeg ikke før løpt som jeg pleier 🙂 Enig i at det er et slit! Men det er jo deilig etterpå 😉

   1. Ingeborg

    Kjøp deg Redcord slynge, genial styrketrening hvis en ikke gidder å dra på treningssenter hele tiden. Og jeg skal LOVE deg at musklene får gjennomgå;)

 45. Juliane

  Elsker stilen din og bildene dine! Du stråler, Caroline!! Ååh blir så glad av å lese bloggen din!! Du er forresten kjempe fin med rett hår, får frem et helt annet uttrykk i ansiktet ditt! God kveld videre!! :-)))

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk, søte deg <3

 46. Elisabeth

  Jeg har vel aldri kommentert antrekksbildene dine, sikkert fordi det er ikke det jeg syns er mest spennende. Men dette! Nå fikk jeg lyst til å kjøpe meg blomsterbukser :)) utrolig fint! Men jeg hadde nok droppet skoene ettersom jeg ikke takler å gå på hæler 😛

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀 Disse hælene er bare 10 cm. lette og gode å gå på 😉

 47. Så vackert, och fin outfit! Jag önskar att få ett inlägg med tips om bröllopsgåvor när vi ändå pratar om gåvor! Om du har några tips till oss som ska på massor med bröllop i sommar 🙂 Kram från Sverige

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Det kan jeg få til, det kommer 🙂

   Klem!

   1. Vad kul! Tack, det ser jag fram emot! 😀

 48. Hi Caroline! This splash of colors is truly mesmerizing! Love the pants, the blouse and the bag! The hat gives a very classy tough to the whole look, you are too handsome!:) Kisses! xo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *