Reiseklar: Mine favoritter i kofferten


Nå nærmer vi oss sommerferie med stormskritt, og for de fleste betyr dette én viktig ting i forkant: Pakking av koffert, og helst ikke over 20 kilo. For min del er det alltid toalettsakene som utgjør noe av det tyngste, ettersom jeg foretrekker å ha med meg gode kremer og solkremer, hårbørste og parfyme som jeg vet at jeg liker. I dette innlegget har jeg samlet noen tips i tillegg til mine favoritter som alltid får plass blant sko, kjoler og bikini i min bagasje. Håper du finner det nyttig 🙂

1. Le Tan spf. 30 2. DuWop Revolotion 3. Le Tan spf. 15 4. PFB Vanish 

1.+ 3. Le Tan er et av mine favorittmerker innen solkrem. Piz Buin har alltid vært den jeg sverger til, men ettersom det ser ut til at disse aldri forsvinner fra listen over dyretesting, har jeg kuttet den ut for godt. Le Tan Coconut Lotion er like god, ikke minst lukter den det beste jeg vet: Kokos. Den er nydelig å påføre og er ikke klissete samtidig som den er fuktighetsgivende og vannfast i opp til 2 timer etter påføring. Jeg bruker sjelden lavere enn solfaktor 15, i tillegg foretrekker jeg å starte med 30 i ansiktet de første dagene i solen, og jeg bruker alltid 30 på utsatte steder som fotblad, skuldre, ører og nesetipp. Fri for parabener.

2. Jeg har alltid med meg en bronzer av et slag, for å gi litt ekstra glød til brune bein og armer, og DuWop Revolotion er kjempegod til nettopp dette formålet. I tillegg til å gi litt ekstra farge, gir den også en nydelig glød samtidig som den dufter godt. Her har du også solfaktor 15, så dersom du føler for litt glød til for eksempel lunsjen, men fortsatt trenger solbeskyttelse, er det bare å smøre på 🙂 Jeg bruker fargen Deep.

4. PFB Vanish er alltid med. Dette er et veldig bra produkt som er utviklet for å unngå inngrodde hår, hevelser, rødhet og hudirritasjon etter barbering eller voksing. Kan brukes av både menn og kvinner.

5. Truth To Go Wipes 6. SmileLab 7. Tangle Teezer 

5. Jeg er avhengig av rensen min fra Ole Henriksen, men jeg synes dessverre at den tar litt for mye plass i toalettmappen, så med meg på tur har jeg alltid med meg Truth To Go Wipes i stedet. Disse veier nesten ingenting, dufter helt amazing og fjerner ALT av sminke. Disse er med meg i håndbaggasjen, utrolig deilig å ha under en lang flytur. Finnes her.

6. SmileLab må selvsagt være med! En liten, hvit touch up på tennene til den nye brunfargen? Ja, hvorfor ikke 🙂 Les hva jeg har skrevet om SmileLab tidligere her, her og her.

7. Tangle teezer er min reisefavoritt! Tar minimalt med plass, grer lett ut floker og kan brukes på både vått og tørt hår. Du kan lese mer om alle dens egenskaper her.

Lulu’s er selvfølgelig en fast reisevenn. Jeg har, som nevnt mange ganger tidligere, vært trofast mot disse toalettmappene i flere år, og begynner å få en solid samling. Siste tilskudd er hele den hvite serien, samt disse to i en helt nydelig grønn nyanse. Den under er perfekt for toalettsaker, mens den litt mindre passer fint i håndbagasjen.

Alt fra Lulu’s finner du her.

Travalo! Denne lille saken er HELT genial! Den rommer nok parfyme til at du kan ha den med deg i reisevesken, skal rekke til 50 dusjer og veier kun 13 gram. Du bare setter flasken ned på din favorittparfyme og pumper i vei. Finnes her.

Det var mine topp ti favoritter samt noen tips 🙂

Helt på slutten må jeg fortelle dere at Ciate har kommet med caviar-nyheter, blant annet Cotton Candy, som er min nye favoritt. Den er perfekt til alle de nydelige pastellfargene som florerer i klesskapet mitt om dagen. Du finner alle de tre caviar-nyhetene her, de to andre heter Lemon Friss og Tutti Frutti. Det er mye lekkert, men dette er kun limited edition, så de forsvinner fort!

annonse 

Coverbrands har som alltid en rabattkode å dele ut, og denne gangen får du hele 15 prosent på Lulu’s sine toalettvesker i fargen grønn, samt de to solkremene fra Le Tan. Ellers får du så mye som 20 prosent rabatt på resten av mine reisefavoritter, men ikke Ciate sine nyheter ettersom disse er limited edition. Koden du bruker er 3c45n og den varer ut neste uke 🙂

Håper dere har en deiiliig dag i solen ♥ 

100 kommentarer

 1. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Så mye fint! Jeg har SÅ lyst til å reise snart, men vi får se om det ikke heller får bli neste år i stedet 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 2. Perfekt tips med den lille parfymedingsen, den ble sporenstreks bestilt:-) Har du forresten tips til om og hvor moroccon oil selges på små flasker?

  1. Fotballfrue

   Vet at frisøren min selger det i hvert fall, Hendrix Hair 🙂 De har det sikkert hos andre salonger også 🙂

 3. Sliter sånn med å få de små kulene til å sitte fast i neglelakken, de faller så fort av 🙁 Hvordan gjør du det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg gjør som beskrivelsen sier, legger et lag med lakk, lar det tørke og legger et lag nummer to hvor jeg drysser over perler med en gang. Presser de litt ned i lakken forsiktig 🙂 De faller av etter 24 timer hos meg også 🙂

  2. Damen på Visage i Oslo anbefalte meg å ta ett lag med blank top coat over kulene for å få dem til å sitte lenger. Jeg har ikke testet det selv da, for jeg kjøpte det i gave, men hun sa det funket 🙂

 4. Hei

  Så flott innlegg. Alltid så kjekt med tips, takk;) Du er sååå good<3

  Jeg prøvde bruke rabattkoden på Smilelab men fikk ingen rabatt. Vet du hvorfor? Jeg har sendt en mail til Coverbrands og håper på positivt svar. Dumt hvis rabattkoden ikke fungerer hvis dere har et samarbeid :/

  Nuss fra S

  1. Fotballfrue

   Ja, det var rart! Flott at du sier ifra, jeg skal høre med dem jeg også 🙂

 5. Hanne :)

  Her var det mykje fint:) Kanskje eg skal plukka med meg noko til Tyrkiaferien i slutten av juni? Etter at 3. og siste år på viaregåande er ferdig!
  Alltid kjekt å sjå innom bloggen din Caroline, sjølv om eg burde lesa til økonomieksamen på torsdag 🙁

  – Klem!

  1. Fotballfrue

   Å, goood tur 😀 Vi reiser også til Tyrkia i sommer 🙂 Hvor skal du?

   Klemmer!

   1. Hanne :)

    Eg skal til Afselar, litt før alanya. Mormor har flytta ned der for nokre år sidan, så no passa da seg med eit besøk 🙂

   2. Fotballfrue

    Så koselig 🙂 God tur 🙂

   3. Hanne :)

    Da må dåke ha og 🙂

   4. Fotballfrue

    Takk 😀

 6. WencheS

  Flott innlegg med mange gode tips:-)
  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om barbering? Siden det nå er høysesong for bl.a barbering av legger hadde det vært supert med tips om alt fra hvilken høvel du syns er best, barberskum, «forarbeid», hyppighet osv osv, altså det ultimate barberinnlegg:-) Jeg har drevet og gått å fått vokset leggene, men det blir så dyrt i lengden, samt at det er tungvint å bestille time, få det til å passe med fridager, osv osv.

  1. Fotballfrue

   Det kommer faktisk i løpet av et par uker 😀

   1. WencheS

    Så flott:-) Gleder meg!

 7. Camilla

  Får ikke man rabatt på smilelab? Kommer ikke opp noe :/

  1. Fotballfrue

   Det skal være det. på smilelab sensitive 🙂 ?

   1. Camilla

    Ja sensitive, kommer ikke noe rabatt :/ Prøvde med andre produkt, det gikk fint 🙂

 8. Endelig! Lett etter gode dyrevennlige solkremer, takk for tips! de må bestilles med en gang 😀

  1. Fotballfrue

   Disse er veldig bra, oljen er også god, om du vil prøve noe sånt 😉

 9. Åh, her var det mange fine tips til feriepakking:-) jeg lurer på å kjøpe en godlukt/kroppsspray som jeg skal ha når jeg er på båttur i sommer, ikke parfyme, for det kan jo ikke brukes i sola, men annet som dufter friskt og deilig, Har du noen tips?

   1. Ingrid

    Ja jeg leste dette innlegget og flaskene ser jo så innbydende ut 🙂 Delikate. Kan man kjøpe disse i nettbutikk?

   2. Fotballfrue

    Ja, her hos Coverbrands med 15 prosent rabatt 🙂

   3. Hei.
    Jeg klarer ikke å finne dem på Coverbrands. Hva står de under?

   4. Fotballfrue

    Å, beklager så mye! Jeg blandet din med en annen kommentar :/ Foreløpig vet jeg ikke hvor du kan kjøpe disse i Norge, jeg fant mine på flyplassen i Rhodos :/

 10. Hvordan er de toalett mappene inni? Er det lommer? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, i disse to er det små lommer på innsiden med glidelås 🙂

 11. Heihei..
  Takk for super blogg..
  Jeg lurer på om du tenker på noen av disse mytene med aspartam etc.. Har sett at Lars-Christian har kommentert litt ang dette, og syns det virker som om han har et litt bredere syn på dette enn mange andre..
  Det kommer jo alltid nye artikler der dette inneholder metanol,nervegifter osv, mens EU nå har kommet med en rapport som sier at aspartam er trygt.. http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2013/01/09/aspartam-er-trygt..
  Er ganske lei av å måtte forsvare meg for venner og kjente fordi jeg drikker Cola Light fremfor Cola.. Skal ikke påstå at jeg går på noe diett/kostholdsplan etc, men jeg prøver å unngå drikke med sukker, da dette er unødvendige kalorier..

  1. Aspartam er ut i fra hva vi vet i dag, helt trygt 🙂 Et mye bedre alternativ enn sukker. Når disse vennene dine kritiserer deg, så kan du si at aspartam består av 3 helt naturlige molekyler (aspartat, fenylalanin og metanol). 100gram kylling inneholder mer aspartat og fenylalanin enn 1 liter med Pepsi Max eller Zero, og et glass med fruktjuice inneholder mer metanol enn samme mengde Pepsi Max/Zero.

   – C

   1. Victoria

    Hei. Når jeg var i ketose, fikk noen glass pepsimax meg ut av ketosen. En venninne opplevde det samme. Dette gjorde meg litt skeptisk. Noen anelse om hvorfor? Vil det si at kroppen reagerer på det litt som sukker?

   2. Koffeinet i Pepsi Max vil kunne øke utskillelse av adrenalin, noe som frigjør glukose fra leveren. Dette vil kunne få deg ut av ketose. Men det betyr ikke at kroppen reagerer som om det var sukker 🙂

 12. Marianne

  Hei. Supert med reisetips! Turen går til Kreta i september (for tredje gang..) og det er alltid en utfordring å få med mest mulig uten å overskride vekten. Heldigvis erfarer man etterhvert hva som faktisk ble brukt under oppholdet og ikke så man lærer til neste pakkeseanse 😉
  Lurte på en ting som jeg håper du har tid til å svare på. Har du noe kjennskap til Mac sin Strobe Cream og Lustre Drops?
  Den første har jeg hørt så mye omtale om, såvidt jeg har skjønt er det en slags primer eller lignende som skal gi glød og fuktighet til ansiktet kombinert med foundation. Sistnevnte er en flytende bronzerkrem som kan brukes i ansikten og på kroppen. Husker for noen år siden da jeg var forlover i et bryllup at den ble brukt i forbindelse med make-up hos frisøren på utringning og på armene. Men har glemt hvordan effekten var, har du prøvd noe slikt før? Var sikker på at den hos frisøren var fra Glo Minerals men har lett på nettet og kjenner igjen denne flasken så det må være denne.
  Ha en fin kveld! Klem Marianne

  1. Fotballfrue

   Har lite erfaring med Mac generelt, bortsett fra concealere og skygge fra dem, og der måtte de se seg slått av andre merker hos meg 😉 Men denne primeren høres jo veldig bra ut 🙂 Nå er jeg usikker på om Mac har endret filosofi ift dyretesting, jeg må sjekke ut det først, så kan jeg jo se etter denne når jeg skal ut og reise neste gang 🙂 Både Glo, Smashbox og Bodyography har også fantastiske primere 🙂

   Klem!

 13. Hei! Hvor mange behandlinger er i en pk med SmileLab? 🙂

  1. Fotballfrue

   En boks har 14 pakker, dvs 14 strips til oppe og nede. 1 boks regnes som en hel behandling. Selv bruker jeg kanskje 1 pakke (altså 1 pakke strips) annen hver ue, så jeg har mine lenge 🙂

 14. Solveig

  Tusen takk for tips, Caroline! 🙂 PFB Vanish og Tangle Teezer blir garantert klikket hjem! 😉 Jeg har også sverget til Lulu’s i noen år nå, de er helt fantastiske!

  Men et lite spm/tips: Har du prøvd noen annen hjemmebleking enn SmileLab? Jeg prøvde de nemlig for rundt et år siden etter anbefaling fra deg, og så ikke så synlige resultater… :/ Enda jeg fulgte bruksanvisningen til punkt og prikke! I tillegg syns jeg ikke de satt så godt på tennene, og jeg siklet som en gal under behandlingen! Hehe… 😉 Men så prøvde jeg Crest Whitestrips (http://www.3dwhite.com/crest-products/3D-white-whitestrips-professional-effects.aspx#) rundt juletider, og syns de bare var SÅ mye bedre! Virkelig å anbefale! 😉 Samme prinsippet, bare at de sitter utrolig mye bedre på tennene, stripsene er litt større (så du får bleket mer, jeg sikler ikke (hehe) og resultatet ble mye bedre (resultatet varer lenge også). Jeg har kjøpt mine på eBay til en rimelig penge, så de er virkelig å anbefale!

  Ønsker deg en herlig pinse videre! Klem fra fast leser i 3 år nå 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂 Jeg er veldig fornøyd med SMileLab og de funker som de skal på meg, men på for eks. Lars-Kristian har de en litt svakere effekt, men det funker jo. Det varierer nok fra person til person 🙂 Det viktigste er jo at man finner noe som funker for seg 🙂 Jeg vet likte om crest, må lese litt om det, innhold og slike ting 🙂 Takk for tips uansett!

   Klem 🙂

 15. Jeg tror jeg skjønner hvorfor du pleier å få overvekt. Du har med deg TANNBLEKING på tur? i all verden? haha! Snakk om å ta med seg rare ting på ferie.. OG være avhengig av tannbleking 😛

  1. Fotballfrue

   Haha! De veier kanskje 5 gram tilsammen 😉 Jeg synes hvite tenner er kjempefint, derfor tar jeg med et par pakker 🙂

 16. Hei!:) Vet du ca. hvor lang leveringstid Coverbrands har? Må vite om jeg skal bestille til min hjemadresse eller studieadresse, på grunn av snart hjemreise:)

  1. Fotballfrue

   De er veldig raske 🙂 Maks 4 dager 🙂

 17. Passet perfekt med listen din nå når disse dagene har vært så fine,så begynte med en gang planleggingen til sommerferien.men fikk ikke rabatt på tivoli (men dei søv va billigere enn di andre fargene),duwop brozen og OH wiPes;( hva kan jeg gjøre med det?

  1. Fotballfrue

   Mener du travalo? Det skal ligge rabatt inne på alle, brukte du riktig felt?

   1. Karina

    Hehe;) ja ble visst endel stavefeil her i farten;) men mente travalo ja;) hva mener du med riktig felt? Jeg fant først alle produktene jeg ville ha og så slo jeg inn rabattkoden til slutt,da var det disse ovenfor som stod igjen uten rabatt…

   2. Fotballfrue

    Har du fortsatt ikke fått det til? Da synes jeg du skal sende Coverbrands en epost, så ordner de det for deg 🙂 Det ska fungere. Det finnes et felt for rabatt og et felt for gavekort 🙂

   3. Karina

    Jeg har prøvd to ganger,men alle gode ting er tre så satser på det går i orden;) takk for svar:)

 18. Hei! Skal kjøpe lulus toalettveske, en av de største ( ikke den med lokk), hvilken av de store rommer mest av den doble og den med bare en glidlås?:-) tenkte å bruke rabattkoden din 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmmm, godt spørsmål. Jeg har begge to, og synes egentlig de rommer like mye :/ Overraskende god plass i den doble. Jo, de rommer like mye 🙂

 19. Hva er forskjellen på NR 1og 3?

  1. Fotballfrue

   Solfaktoren selvfølgelig 🙂

 20. Christina

  Jeg trodde ikke det var lov med hjemmebleking lengre? 🙂 eller er det kanskje bare noe som det var snakk om skulle bli forbudt?

  1. Fotballfrue

   Dette produktet er nytt og helt etter loven 🙂

 21. Jeg har også tangle teezer og er super fornøyd, men denne her er mindre og veier kanskje litt mindre også pluss at den også har beskyttelse over «taggene» 🙂 Er ikke sikkert det utgjør så mye da 😉
  http://www.blivakker.no/product/TTZ0008/tangle-teezer-compact-styler-pink-sizzle

  Ha en fin kveld videre! 🙂

  1. Fotballfrue

   De har denne hos Coverbrands også 🙂 De er jo kjempesmarte 🙂

 22. Hei:) Jeg bruker piz buin allergi- solkremen fordi jeg får soleksem av alle andre kremer:( Men jeg liker ikke at den tester på dyr:( Vet du om noen andre solkremer som er «soleksemvennlige» ?

  1. Fotballfrue

   Å, beklager, det er virkelig ikke mitt felt 🙁 Uff, soleksem har jeg også hatt før, det er virkelig utrolig irriterende :/ Piz Buin er jo en kjempegod krem! Får bare håpe de kan produsere annerledes snart.

   1. Har du/dere prøvd P20? Jeg slet litt med soleksem på brystet tidligere, men etter å ha begynt med P20 er jeg helt kvitt dette problemet. I følge meg er dette den aller beste solkremen på markedet! Den er som en olje, men har god beskyttelse. I tillegg trenger du kun å smøre deg om morgenen og den holder hele dagen, helt fantastisk. Jeg pleide også å bli lett solbrent før brunfargen viste seg tidligere, men med P20 blir jeg ikke solbrent heller – bare brun (veldig fort). Denne får man ikke kjøpt i vanlig butikk, jeg har kun funnet den i taxfree. Jeg anbefaler alle å prøve denne, desidert verdens beste!

   2. Fotballfrue

    Jeg har bare hatt soleksem en gang, og det var fordi jeg glemte å smøre meg :/ Men dette er sikkert et kjempefint tips for Chris, om de også er dyrevennlige 🙂

   3. Eucerin sun sensitivity er laget for de med soleksem! Fantastisk solkrem som både forebygger og motvirker:)

   4. Martine

    P20 finnes hos VITA, er på tilbud nå 🙂 https://www.vita.no/catalogsearch/result/?q=p20

   5. Jeg så det faktisk selv i går rett etter jeg postet kommentaren! Veldig bra at man kan få tak i den andre steder 🙂 Har skjedd et par ganger at de har vært utsolgt på taxfree, og da er det full panikk hos meg.

   6. Så ikke dette før nå jeg. Litt treg;) Men tusen takk dere, P20 skal prøves:)

 23. Du Caroline, jeg lurer på en ting .. de caviar-lakkene.. hos meg så sitter ikke farven på perlene noe godt.. etter jeg har vasket hendene noen ganger, eller dusjet så er fargen nesten helt borte, og de blir blasse og fargeløse. Har du opplevd dette? Og legger du top coat over?

  Takk for svar.

  1. Fotballfrue

   Det er lurt å legge et lag meg klarlakk over, da holder de seg bedre 🙂 Mine holder seg fine i ca. 24 timer om jeg er forsiktig, ikke noe særlig lenger enn det :/

 24. Hei Caroline! 🙂

  Først av alt vil jeg takke for en kjempe fin blogg! -Hvem skulle tro at jeg skulle bli en fast bloggleser? 🙂 Når det er sagt så tenkte jeg å spørre om du kunne laget et bogginnlegg om hvilke «basisplagg» en «må ha» i garderoben sin? 🙂 Jeg har gått ned en del kilo i det siste og holder på å fornye garderoben så hadde det vært supert med noen tips! 🙂

  Håper du har en fin helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, Marte! Tusen takk 😀 Ja, det skal jeg notere meg 🙂

   Klem og fortsatt god helg <3

 25. hei, jeg lurte på hvordan man bruker den PFB vansih? den hørtes veldig smart ut:)

  1. Fotballfrue

   Du bare ruller den over det barberte området, den ligner en deodorant 🙂

   1. Kristine

    Skal man skylle den av etter en stund, eller skal den være på hele tiden? 🙂

   2. Fotballfrue

    Denne skal være på hele tiden 🙂

 26. Får man kjøpt Le Tan sine produkter i noen butikker i Norge, eller må de bestilles på nett? Reiser sydover i slutten av uken med venninner for å feire at eksamen er over – trenger solkrem!
  Liker bloggen din – masse inspirasjon å hente her!

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :/ Har bare bestilt den via Coverbrands selv 🙂 Bestiller du i dag har du den i god tid 🙂

 27. Camilla

  Hei:) På bildet ditt i innlegget «my lulu’s family» hvilke toalettmapirr har du der? Kunne du gitt meg navnene på de forskjellige? Jeg har den største, men kunne tenke meg de to str som er under den (på bildet ditt) men er usikker på navnene..

  Jeg får heller ikke til å bruke rabattkoden på dem 🙁 klem!

  1. Fotballfrue

   Rabattkoden fungerer kun på de grønne 🙂 De jeg har i det innlegget er beauty bag, beauty toilet bag, beauty cosmetics bag og beauty cosmetic pennal 🙂

   Klem!

 28. Trenger nye kremer til ansiktet og er nysgjerrig på Ole Henriksen prod. Er i 40-åra kjenner du til noen av de produktene for mere voksen hud? Eller er de for alle de produktene som du bruker? Trenger en rensekrem, dagkrem og nattkrem først og fremst. Var inne på coverbrands og kikket men ble litt forvirret for utvalget var stort.
  Tenkte kanskje du kunne gi meg noen raske tips!

 29. Hei vakre! Hva tror du om å bruke DuWop på armer/bryst til bryllup?? Farger den av? Skulle gjerne hatt litt ekstra glød den dagen 😉 Stor klem <3

  1. Fotballfrue

   Jeg kan teste for deg om den farger av 🙂 Stooor klem <3

 30. Kristina

  Hei!
  Når og hvor i Tyrkia skal dere? Skal også til Tyrkia i sommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Bodrum, eller Yalikavak (?), ligger ganske nærme Bodrum har jeg skjønt 🙂 Vi reiser 04.juni 🙂

 31. Hvor er shortsen i hjørne på bildet nr 2 fra? Den er så fin 😀

 32. I’m in love with your caviar nails, they are so eyecatching! Always curious to try it too!:) Have a great week Caroline!

 33. Hei, vil ikke mase men sendte deg en kommentar på dette innlegget på søndag kveld… Har du ikke fått den?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg kan ikke finne noe :/

 34. Heisann! takk for tipset om solkremen men jeg får ikke til rabattkoden, det kommer opp ugyldig kode? Burde jeg sende en email til covebrand? Mvh Sigrid

  1. Fotballfrue

   Ja, gjør det 🙂

 35. Hei!
  Jeg prøver å bestille SMILE LAB Teeth Whitening Strips Sensitive, men koden din virker ikke. Skulle den ikke virket ut dagen i dag?
  Supert med et raskt svar, slik at jeg kan benytte meg av rabatten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, den skal virke ut dagen :/ Jeg skal høre med dem 🙂

   1. Tusen takk, du er en knupp! Nå gikk det:-)

 36. Helle-Beate

  Da har jeg kjøpt med smileLAB hjem. Etter å ha lest dine og andre bloggeres anbefalinger tror jeg virkelig på dette produktet. Så nå gleder jeg meg til å komme hjem fra jobb i kveld og prøve det ut!
  Kos deg på ferie Caroline!

 37. bruker du smile lab nå som du er gravid?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 38. Hei! Jeg har nettopp kjøpt Smilelab og PFB vanish etter tips fra deg. Du er sikkert klar over dette, men ville bare gi deg beskjed om det i tilfelle du ikke vet: ingen av disse produktene skal brukes hvis man er gravid. Det står i bruksanvisningen. Håper alt er bra med deg. Du er en virkelig dyktig skribent og har en veldig inspirerende blogg. Gratulerer så mye med graviditeten! Du har så mye bra i vente! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg 🙂

 39. Mange gode tips her 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *