30 Days Challenge: Day 28

Dagens challenge: En vits du synes er morsom.

Vel, er det ikke typisk at du når du får spørsmål om dette, er det ingen morsom vits i hele verden du kommer på? Sånn er det i hvert fall for meg, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er helt blank. Men jeg må jo by på noe, og vitsen jeg skal dele med dere gir meg enormt flashback til da jeg var 9-10 år og gikk på teateret. Jeg vet ikke helt hvor Elise og jeg fikk vitsen fra, jeg er stygt redd for at vi leste den et sted da vi snek oss inn på rommet til storesøster hennes, men vitsen satt seg i alle fall fast i to små, nysgjerrige barnehoder og vi fortalte den med iver og glede videre. Det endte med at vi delte den opp mellom oss med karakteristisk innlevelse, og gjorde en slags sketsj ut av den på elevaften for Masken Barneteater. Den siste tiden har jeg hørt noe lignende i en eller annen tv-reklame, men den kan jo ikke sammenlignes med originalen. Uansett, til poenget: Morsom? Jeg vet ikke. Men for meg betyr den så mye, så jeg humrer godt hver gang jeg tenker på den, og på meg og Elise på scenen i folkets hus, med noe som skulle ligne militæruniform og guttestemmer.

Når du blir født har du to muligheter, å bli gutt eller jente. Blir du jente, er jo saken grei, men blir du gutt, har du to muligheter: Å gå frivillig eller ufrivillig inn i militæret. Går du frivillig er jo saken grei, men går du ufrivillig, har du to muligheter: Å havne i marinen eller i hæren. Havner du  marinen, er jo saken grei, men havner du i hæren, har du to muligheter: Å dø eller overleve. Overlever du, er jo saken grei, men dør du, har du to muligheter: Å havne i enegrav eller massegrav. Havner du i enegrav er jo saken grei, men havner du i massegrav, har du to muligheter: Å ligge øverst eller nederst. Ligger du nederst, er jo saken grei, men ligger du øverst, har du to muligheter: Å vokse opp til å bli en rose eller et tre. Blir du en rose, da er jo saken grei, men blir du et tre, har du to muligheter: Å bli avispapir eller dopapir. Blir du avispapir, er jo saken grei, men blir du dopapir, har du to muligheter: Å havne på jentedo eller guttedo. Havner du på guttedo, er jo saken grei, men havner du på en jentedo, har du to muligheter: Å bli tørka foran eller bak. Blir du tørka foran, da er jo saken grei, men blir du tørka bak: Da vil FAEN ikke vi i militæret.

Hehe. Nja, noen løse tråder er det kanskje, men den får meg uansett til å le og til å mimre 🙂 Du har kanskje noen bedre å dele?

Jeg har forresten endelig fått opprettet en bloppis, og det første jeg har lagt ut er en bestilling som ble dobbel fra Asos, av en eller annen grunn, så alt som ligger der er helt nytt. Du finner bloppisen min her, og jeg sier ifra neste gang jeg legger ut noe nytt 🙂

26 kommentarer

 1. susanne

  er vel reklamen til talkmore du tenker på da kanskje… 😉

  1. Fotballfrue

   Ja! 🙂

 2. En nordnorsk vits som er min favoritt – når jeg skal fortelle den ler jeg selv så mye at budskapet ikke kommer frem, like moro hver gang.:
  «En bil kjørte utenfor et stup, sikkert 100 meter dypt. Etter 2 timer kommer redningsmannskapet – de roper ned med megafon (usikker på om noen kunne ha overlevd noe sånt. De roper: Hallo vi er fra Røde Kors!! Er dere i live der nede? Hvorpå de hører lang der nede fra dypet: Nei, vi ska ikkje kjøpe nokka lodd nu!!!»

  1. Fotballfrue

   Hehehe 😀

 3. Det var en gang to kuer i et tre som satt å strikket syltetøy, så fløy en kjøttkake forbi, han hadde heller ikke sett noen traktor.
  Helt meningsløse greier 😛

  1. Fotballfrue

   :O

 4. cecilie

  Haha! Mulig æ har dårlig humor (eksamensleing tar på) men æ syntes den va festlig æ 😀

 5. Å så moro at du skrev ned akkurat den vitsen! Jeg og venninnen min elsket denne vitsen da vi var yngre! Fortalte den om og om igjen, og lo like mye hver gang. *memories*

  1. Haha! Dør av denne vitsen 🙂

 6. Haha! Denne har jeg og venninnen min også ledd mye av i løpet av oppveksten! Den er jo kjempe artig, må fortsatt dra litt på smilebåndet når jeg leser den 🙂

 7. Det var en gang to sandhauger, men så blei den ene skuffa over den andre… He-he-he 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀

 8. Monica M.

  Ha ha ha….. Den husker jeg og. Den er fra 90-tallet. Husker ei jeg var venninne med fortalte den.

 9. yaya nova

  hehe var jo morsom den! så søte dere er! du skulle ikke skjult smilet ditt! fint langt hår du hadde her:)

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 hadde verdens tykkeste og fineste hår helt til jeg klippet meg og det plutselig aldri ville vokse ut skikkelig igjen :/

   1. yaya nova

    så synd:( heldigvis fins det extensions 😉

 10. marianne

  Hei, du har så utrolig flotte negler 🙂 Hvordan steller du de? Er det ekte? Hvilken type neglelakk?Schellac? Den hvite tippen er så nydelig farge på, den er liksom ikke helt kritthvit..Jeg liker bloggen din veldig godt og du har et nydelig hjem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg ordner neglene mine hos Katrine Glenna som driver Super Nails and body i Skien 🙂 Dette er akrylnegler, hvor tippen har fargen perlemor 🙂 Mye finere enn den helt hvite. Jeg er kjempefornøyd! Lakker dem som jeg vil, de er like fine naturelle også 🙂

 11. Det var en familemann som hadde havnet på sykehuset. De kom frem til at han trengte en hjernetransplantasjon. sykesøsteren introduserte konen til mannen for to hjerner de hadde tilgjengelig for transplantasjonen. hun viste den ene som kostet 20000 og den andre til 5000kr. så spurte kona om hvorfor prisforskjellen var så stor. og da svarte sykesøsteren: det er fordi at den ene er en kvinnehjerne og den andre er en mannehjerne. Mannehjernen er selvfølgelig dyrest fordi den er minst brukt!!!
  Denne vitsen fikk jeg høre av en av de kvinnelige kundene mine på frisørsalongen;P

  1. Fotballfrue

   Hehe :p

 12. Dette er en av de bedre jeg har hørt på mange år:

  Et eldre ektepar sitter på en landsens kafe, mannen lener seg mot kona og sier
  – Husker du den gangen for femti år siden, da vi snek oss bak huset her og ut på jordet. Vi elsket stående mot gjerdet Hva sier du til at vi gjentar den bedriften?
  – Å ja, fniste kona. Jeg husker det godt. Du er gal, men jeg liker ideen. La oss gå.
  En politimann gikk akkurat forbi bordet deres, og han tenkte for seg selv; dette var et syn han ikke ville gå glipp av. Dessuten, rasjonaliserte han, om noe skulle skje de to gamle krokene der ute på jordet, så ville han kunne bistå fort. Så han fulgte etter de to gamlingene, som stavret seg avgårde, skranglende på stokkene sine. Til slutt kom de seg ut til gjerdet, kona løftet opp skjørtet og mannen lirket seg i posisjon. Plutselig bryter de ut i vill, hemningsløs sex, bevegelsene er utrolige, og begge stønner, hyler og bærer seg. Dette pågår i minst ti minutter, da de til slutt faller sammen i en haug, gispende etter pusten med skjelvende lemmer. Der ligger de og henter seg inn en lang stund, før politimannen til slutt bestemmer seg for å gi seg til kjenne. Han går bort og spør om alt er i orden. Pensjonistene, som såvidt har begynt å få orden på seg selv og klærne, mumler til svar at de har det bra. Politimannen tar mot til seg, og tilstår at han har sett det hele.
  – Jeg må virkelig si at dere må ha hatt et fantastisk rikt sexliv i alle disse årene. Jeg er nødt til å spørre om dere har en slags hemmelighet som kan forklare det jeg nettopp så?
  Den gamle mannen knepper busken med sjelvende fingre, skotter opp på politimannen og svarer
  – For femti år siden var det ikke et elektrisk gjerde som sto her.

 13. Det er så herlig med slike gode barndomsminner. Jeg og en venninne hadde det så mye artig med en reklame for Toblerone, som vi lagde vår egen vri på. Du skal virkelig ha skryt for denne Challengen! Dette er vel den første jeg har kommentert, men jeg har likt alle kjempe godt 😀

 14. Chriztine

  Haha syns denne her er dødsbra: en nordmann hadde hatt en ulykke, og måtte operere i hodet mens han var våken. Legen tar ut en bit av hjernen og spør mannen: går det bra? -jada, sier han. Så tar legen vekk halve hjernen, og spør igjen: nå da? -jada, helt fint, svarer mannen. Så fjerner legen hele hjernen og sier: uffda, her er alt ødelagt altså. – å? Sier mannen. -Jag tycker det e bra så her!

 15. Haha den var jo litt genial da.. To punktumer gikk over en vei, det ene punktumet ble kjørt over og da sa det andre punktumet: «komma» To steiner gikk over en vei, så ble den ene steinen påkjørt og den andre steinen sa: «Heisann!» haha gud, vitser er tragisk, men man må jo bare le :p Fin ettermiddag til deg <3

 16. Henriette

  Hahahahaha! Det husker jeg 😉

 17. Andrea Gundersveen

  Det var en gang to boller som var ute og fløy. Plutselig falt den ene ned.. Hvorfor? -boller kan ikke fly
  Oppfølgingsspørsmål; det var en gang to elger som var ute og fløy. Plutselig falt den ene ned… Hvorfor? -den fikk en bolle i øyet

  Hvilken fugl er mest opptatt på vinteren? «Måke»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *