30 Days Challenge: Day 27 og kinodate

Håper ikke vi i Telemark er alene om helt nydelig vær i dag 🙂 Solen steker rett og slett her i Siljan, så jeg ble nødt for å legge løpeturen ut i dag. Det ble 8 svette kilometer etterfulgt av styrketrening på terrassen med den fineste utsikten: Mannen som klippet gress i bar overkropp. Ja, takk! Nå skal jeg dusje litt før det blir årets første grillmiddag, deretter skal jeg faktisk ha shorts på meg for første gang i Norge i år, for i kveld skal vi jo på kino! Snakket med mamma på telefonen tidligere, og hun hørte på meg at jeg gledet meg. Haha! Jeg er kanskje litt rar, men det er noe med 20-tallet som alltid har fascinert meg.

Dagens challenge: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag. Denne beskriver kanskje ikke hvordan jeg føler meg akkurat i dag, men jeg synes det er en nydelig sang, og den får meg så utrolig glad og i sommerstemning! Og glad, DET er jeg! Jeg byr på Do You Want To Know a Secret av The Beatles. Vet ikke om jeg har fortalt dere at jeg er Beatles-fan? Elise og jeg hørte MYE på Beatles da vi var yngre. Minner ♥ 

18 kommentarer

 1. Man må jo bare elske The Beatles!! <3

  1. Fotballfrue

   <3

 2. Ha en flott helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme skjønne!

 3. Måtte bare lete bakover i arkivet ditt når du sa at du ikke har hatt på deg shorts i Norge i 2013. Og der fant jeg dette http://fotballfrue.no/2013/04/03/waiting/

  Men jeg regner med at du kanskje mener uten strømpebukse 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig mener jeg uten 🙂

  2. Elisabeth

   Da har man jammen mye å bedrive fritiden sin med… 😉

   1. HAHAHA. Er det mulig.

   2. Maiken

    Ja 🙂

 4. Så stillig innlegg:)
  Vi har hatt nydelig vært i hele dag, men det har vært varmt.
  I følge klokka mi så er det 31,6 grader på rommet mitt, tross vindu oppe, luka og vifta på.
  men, men man skal ikke klage

 5. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Åh, for en koselig sang! 🙂 Helt herlig stemning bak den syns jeg!

  ♥ Lizbethosnes.com

 6. Man må jo bare elske stemmen til George <3

 7. Therese

  Jeg har også vært og sett The great Gatsby i kveld.. Var historien så kjedelig, eller var det noe jeg ikke skjønte? Var Nick egentlig Gatsby? Ellers var historien litt kjedelig, men filmmusikk og måten den var filmet på var kjempebra, synes jeg.

  1. Fotballfrue

   Nei, Nick var ikke Gatsby 🙂

   1. Therese

    Nei, jeg fikk heller ikke det til å stemme, men mannen luftet den muligheten. Jeg synes bare historien var litt enkel, jeg forventet noe mer..

   2. Fotballfrue

    Ja, jo. Litt enkel, enig i det. Men jeg synes det var mye annet som dro den opp 🙂 Filmen altså.

 8. Jeg glemte helt hele 30 Days-Challange’n (selvom det jo står i overskriften; jeg blir vel litt surrete av solen :)), og tok det litt som en challenge til oss lesere. Så da må jeg bare si «Birds» av Anouk. Den er bare så melankolsk og nydelig. Trist, men ikke helt depressiv heller. Om du ikke fikk den med deg i går, så anbefaler jeg absolutt å gi den noen gjennomlyttinger. Den er av typen sanger som bare «vokser» og blir vakrere og vakrere for hver gang man hører dem. Kos deg i fineværet! 😀

 9. Visste ikke at du liker the Beatles! Hurra! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *