30 Days Challenge: Day 26

I går var det ingen challenge i mine notater, og det synes jeg egetlig var like greit, for nå begynner jeg å bli SÅ lei av dette her! Gleder meg til å blogge et normalt tredje innlegg igjen når disse 30 dagene snart er over, men en challenge er en challenge, og jeg får jo helt klaus av tanken på å ikke gjennomføre. Så! Dagens challenge: Ditt favorittprodukt akkurat nå.

Jeg har ikke bare ett enkelt favorittprodukt, men flere. Da jeg var på flyplassen på vei hjem fra Hellas og oppdaget at de solgte et utvalg fra Victoria’s Secret der, var gleden stor. De har SÅ mange gode bodyspray-lukter og jeg falt fullstendig for disse to:

Vanilla & Coconut og Black Currant & Vanilla. De dufter akkurat som navnene tilsier, om ikke bedre. Jeg bruker kun Vanilla & Coconut om dagen, så jeg føler meg egentlig som en vandrende kokosnøtt, for after sun-kremen fra Hawaiian Tropic er også en stor favoritt for tiden. Den kjøpte jeg ombord på flyet for å ha med til Hellas, og jeg måtte jo bare ta den med hjem igjen. Jeg har brukt den tidligere også, og kjøper den når jeg husker det eller når jeg kommer over den, den er jo helt super som after sun, ikke minst rimelig og ikke dyretestet. Nå smører jeg meg med den fordi den lukter så godt, er vel ikke akkurat fare for solbrenthet her. En tredje favoritt er selvfølgelig Lavendel Body Oil fra Ole Henriksen. Den smører jeg meg inn med hver eneste kveld før jeg legger meg.

Så ja, there you have it! Mine favoritter akkurat nå.

Vi kom nettopp inn døren, og jeg er SÅ mett, så jeg gleder meg virkelig til å vrenge av meg bunaden og kjenne den fluffy dyna mi mot huden. Mmm! Håper dere har hatt en fin dag, i morgen venter bildedryss 🙂 Sov godt, fineste lesere ♥ 

29 kommentarer

 1. hei caroline. dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men håper du vil svare meg allikevel 🙂 jeg skal lage din salat med granateple idag, men på den granateplen jeg har kjøpt, er det ikke bruksanvisning, som på den du brukte. Vil du forklare meg hvordan du skrellet den? / Fikk ud frøene? Eller hva man kan si? Håper du hadde en fin 17mai!

   1. Flott, tusen takk 🙂

 2. I LOVE COCONUT. Seriost, alt som lukter kokosnott, eller smaker kokosnott! Nam! Bruker kokosnottolje til steking og da lukter hele huset thailand! Seriost! Love, love!

  Ashild
  xoxo

  1. Obs obs!! Kokosnøttolje er det værste du kan steke i. Det er ikke sunt fett.

 3. Er bodyspray akkurat det samme som parfyme?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

  2. Eau de toalet, body spray og parfyme er tre forskjellige ting 😉 Så nå lærte du det, Thea.

   1. Hva er forskjellen? 🙂

 4. Linda :-)

  Hei 🙂

  Kunne du ikkje laga eit innlegg om dine morgon- og kveldsrutiner? 😀
  Det syns eg hadde vore spennande og kanskje du kunne komme med nokre lure tips 😉

 5. Selv om kanskje synes challengen er kjedelig, synes jeg den har vært kjempegøy å følge med på!:)

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre 🙂

 6. Får egentlig litt sommer følelse av det bilde :p

  https://inamakeup.blogg.no

 7. Hei! 🙂 først vil jeg bare si at du er en fantastisk blogger! Lurte bare på om du hadde en god «oppskrift» for å få løfte og stramme rumpen? hadde satt pris på tips! 🙂

  1. Fotballfrue

   Knebøy! Gående utfall er også kjempebra 🙂

 8. Jeg bare elsker den rosa body-misten fra VS. Den lukter sååå godt. Jeg bruker den bare til spesielle anledninger med tanke på at jeg bare har en liten flaske og at jeg fikk den i gave og aner ikke hvor den er kjøpt. Hehe!

  1. Fotballfrue

   Du kan helt sikkert kjøpe den neste gang du er ute og reiser, det er jo flere og flere flyplasser som får et utvalg nå, har jeg inntrykk av 🙂

 9. Jeg har prøvd aftersunen fra Hawaian Tropic, og synes den var god, men du vet at det er paraberner i den, sant?

  Ellers håper jeg du har en superfin dag, fine deg!

  1. Fotballfrue

   Nei, det visste jeg ikke :/ Men den er jo såå god 🙁

   Håper dagen din er fin også 🙂

   1. Astrid

    Jeg visste det ikke først jeg heller, og ble skikkelig skuffet når jeg så det 🙁

 10. Var det på flyplassen i Rhodos du fant de?:) Hadde de «vanlig» parfyme fra victoria’s secret der også? Skal tilfeldigvis til Rhodos i sommer, og holder på å gå tom av favorittparfymen min:/ Men da kanskje jeg finner den der:)

  1. Fotballfrue

   Ja, de hadde det også 🙂

 11. Jeg er helt avhengig av Coconut Passion -serien fra VS. Den lukter bare helt vidunderlig! Jeg bare lurte på om butikken som solgte disse produktene ligger slik til på flyplassen at det er mulig å kjøpe de når en ankommer Rhodos? Eller om den ligger i tilknytning til en egen avgangshall? 🙂 Skal til Rhodos selv om noen uker og det ville vært helt supert å kunne starte ferien med noen nye, deilige VS produkter 🙂

  1. Fotballfrue

   Du må nok vente til hjemreisen :/

 12. Solgte de VS bikinier eller undertøy der også? Skal til Rhodos om en uke og har så lyst på VS bikini!! 🙂

 13. Mimi12!

  Hei! Skal til Rhodos i sommer og vil nok ta meg en shopping runde i ny byen har du noe og anbefale der?
  Kommer man seg på Victoria secret på hjemme reise eller
  Er det bare da man avkommer?, har de bare Victoria secret sminke eller
  Har de klær og bikinier og?Har hørt vertfall at det skal være
  Victoria secret der det stemmer vel sikkert nok.
  Hadde blitt veldig glad med et svar

 14. Hei! Lurte på om man har mulighet til og komme seg på
  Victoria secret på hjemreise?
  Skal til Rhodos i sommer så har lyst og ta meg
  En tur, men selger de bikinier?
  Hvilken butikker har de i ny byen?
  Hadde blitt glad med et svar;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *