New In: my-wardrobe

På en regntung dag som denne, var det en fryd å se den gule DHL-bilen komme mot meg da jeg satt på kjøkkenet med frokosten min tiiidlig i dag. Jeg sier ikke nei takk til 2 dagers ventetid på denne leveringen, for nå har jeg bestilt meg mye fint 🙂

Disse nydelige skoene får meg til å smile uansett vær, vind og humør ♥ Fra Marc by Marc Jacobs ♥

Clutchen skal få være med på mange festligheter i sommer, først Tyrkia, så mest sannsynlig en sommerfest eller to, for ikke å snakke om 30-årsdagen til mannen ♥ Og på ferien vår i juli!

1. DKNY Tuxedo Pleated Shorts 2. Vivenne Westwood Anglomania Amaryllis 3. Marc by Marc Jacobs Nuova Love Flat Slipper Shoe 4. AILA Exclusive Edgy Envelop with gold studs (adlinks) 

Toppen fra Vivenne Westwood er lik min mønstrede anglomania amaryllis. Jeg er fullstendig forelsket i de hvite dressbuksene mine fra DKNY, så jeg måtte bare ha den sorte shortsen. Dessuten, hvilken anledning eller kombinasjon av plagg er det den sorte shortsen ikke fungerer til? Ingenting!

my-dog!

Nå skal jeg snart stryke bunadskjorte, og så venter tredemøllen på meg. Jeg har planlagt en langkjøring, og håper at smertene jeg kjente på innsiden av låret og i lysken i går er borte. Jeg må tydeligvis bli enda flinkere til å tøye, som om ikke 20-30 minutter etter endt økt er nok? I går var det plutselig så vondt at selv knebøy var en utfordring, så det var innmari kjedelig. Prøvde noen knebøy for å sjekke tilstanden tidligere i dag, hehe, og det kjentes overraskende greit. Jeg krysser alt jeg har!

Kjempegøy at dere likte 17.mai-innlegget så godt, det gjør meg glad 🙂 Pavlovaen er borte vekk her i huset, men cupcakesene har jeg spart noen av, slik at vi kan ta dem med til frokosten hos Siri & Kristoffer i morgen 🙂 Håper dere har en fin dag og at forberedelsene til nasjonaldagen er i boks ♥

70 kommentarer

 1. Hellu 🙂
  Skal du se kampen i kveld?
  Har sendt deg PM på FB siden din.

  Hege.

  1. Fotballfrue

   Å, jeg ser dessverre aldri disse meldingene, om det er på facebook fanpage? :/ Men ja! Det blir kamp på meg i dag 😀

 2. Utrolig fine innkjøp! 🙂 hva betyr egentlig adlinks?

  1. Fotballfrue

   Adlinks: Innkjøp jeg har selv har gjort/kjøpt, men linkene er koblet via et partnerprogram som gjør jeg kan få mellom 5 og 10 prosent provisjon av et eventuelt salg.

   🙂

 3. Haha, My-dog!!

  Så utrolig søte ballerinas! I want. Kanskje det blir eksamensgave fra meg selv til meg selv?

  -Følger fortsatt med 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det synes jeg! De er helt nyydelige på foten 🙂

   klem!

 4. The things you ordered are amazing but how cute is your dog with the my-wardrobe.com bow!!! Cutest thing ever 🙂

  https://fashionloverette.com

  1. Fotballfrue

   Hahaha, he says thank you 😀 <3

 5. Karoline!!!!!

  Så mye fint du har bestilt! Hvilken kjole ble til at du bestilte til du skal være brullypsgjest i sommer? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Deeet får du se om en ukes tid 😉 Det er allerede den 25.mai 🙂

   Klem!

   1. Karoline!!!!!

    Så spennende! Can´t wait:D

 6. Anbjørg

  Så mange fine innkjøp :)! Kos deg med langkjøring! Tihihi knebøy er stort sett den eneste treningen jeg får gjorde for tia da jeg har en liten gutt på 7 uker så gråter en del, men blir helt stille når vi gjør knebøy sammen :p satser på sprettrumpe til sommeren ;)!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Så herlig, hehe 🙂

 7. Nina Marie

  Hvilken bunad har du? <3

  1. Fotballfrue

   Har svart deg 🙂 Løkenbunad heter det, evnt. løkendrakt 🙂

   1. Nina Marie

    Unnskyld, fikk feilmelding så jeg trodde den ikke hadde blitt registrert! Ha en fin dag:) <3

 8. Nina Marie

  Hvilken bunad har du? Kan du evt legge ut bilder av den??

  1. Fotballfrue

   Har blogget om den hver hvert år siden 2009, så det ligger masse bilder av den ute 🙂 Kommer flere etter morgendagen også 😀 Her er fra i fjor https://fotballfrue.no/2012/05/17/hurra-for-norge-3/ og https://fotballfrue.no/2012/05/18/bilder-nasjonaldag-i-siljan-og-skien/ 🙂

 9. Det blir dessverre lite 17. mai feiring her, men kjenner jeg har lyst til paa litt pavlova likevel. De spiser jo det her hele tiden 🙂 Likte clutchen godt!

  Ashild x

  1. Fotballfrue

   Det er bare å bake, da 🙂 Håper du feirer litt inni deg <3

   Klem!

 10. ÅÅ søte Hugo 😀 åssen får du han alltid til å snu hodet når du tar bilder av han? ser ut som en liten modell der han sitter <3 kjekken!

  1. Fotballfrue

   Spør om han vil ha goodbiiiit 😉 Haha, virker hver gang 😉 Så får han godbit etter bildene 🙂

   1. Helene

    hehe så morsomt 🙂 smiler alltid når han kommer på bloggen han er så søt 🙂

 11. Haha, for en hjerteknuser Hugo er 😀

  Kjipt med regn da, her i nord skinner sola som bare det! Får håpe sola titter frem hos dere til nasjonaldagen i hvertfall!

  Ønsker deg en nydelig dag videre, kjære fine du 🙂

 12. Når skal du til Tyrkia og hvor i Tyrkia skal du? Så mye fint du hadde kjøpt 🙂
  skulle gjerne tenkt med noe av det selv ;))

 13. Åih, liker at du brukte nesten 9000 ,- på fire varer.
  Tror kanskje jeg har tatt feil yrkesvalg 🙁 :p Misunneliiiiig! (Og dette er ikke ment som kritikk altså, jeg hadde glatt gjort det samme hadde økonomien vært hyggeligere her :p)

 14. Marita Ø

  Haha, for et søtt bilde av Hugo <3 Elsker forresten shortsen din, kjempestilig! Ønsker deg en fin torsdag og en enda finere 17.mai-feiring i morgen 😀

 15. AA saa fine sko! Jeg og vil ha! Jeg skal bestille de i dag!

 16. Tar hunden jeg, takk…… Sååå søt!

 17. nemmen så herlig Hugo var på bildet 🙂 han er en sjarmør altså:) er skoene tenkt til innendørs bruk, eller kan de brukes ute?

  1. Fotballfrue

   de kan brukes ute 🙂

 18. Sunniva

  Hvor mye toll blir det ca på disse varene til sammen?

  1. Fotballfrue

   Toll er inkludert i prisen fra my-wardrobe 🙂

 19. Hvor er kamerabaggen din fra?

  1. Fotballfrue

   Sony 🙂

 20. Victoria Madeleine

  wææ, betalte du virkelig 2000kr for de skoene der? åh. Får håpe du blir fornøyd da, det er jo det viktigste

 21. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Ååhh, så mye lekkert! Du er heldig altså! =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 22. Hei!
  Har du skrivd noen innlegg om London og basicklær? J skal snart på tur og prøver å få plass en garderobe, med litt varierende resultat! Gode tips trengs!:-)

  Takk for fin blogg!

 23. kristine

  Når mannen din runder 30, er det ikke på tide å tenke på barn da snart? Hvem ønsker seg vell gamle foreldre?

  1. Fotballfrue

   Ble de sosiale antennene dine kuttet ved fødsel?

  2. Kristine. Vær så snill, link til undersøkelser gjort der 30 år som alder på far blir betraktet som «for gammelt» ift genetiske sykdommer etc.
   Det lærer vi nemlig ikke på medisinstudiet mitt, ihvertfall.
   Om du tenker på at foreldrene blir «for gamle» ift leking med barna, energi til barna, reising, you name it – det er så utrolig individuelt.
   Jeg tror virkelig ikke du stod først i køen da gud delte ut folkeskikk! Skam deg!

   Caroline, stå på 😀

   Klem fra Ungarn

   1. Fotballfrue

    <3

  3. Mind your own business! 😀 Really, why people waste their time worrying about things like that?

  4. Jeg har alltid vært fornøyd med foreldrene mine som var 38 da de fikk meg, så at ingen ønsker seg gamle foreldre synes jeg høres rart ut.. I tillegg er det frekt og ufølsomt å spørre på den måten, spesielt når du ikke kjenner personen. Ikke alle ønsker seg barn, og da er det slitsomt å konstant få spørsmål om det. Uansett er det opp til dem det gjelder når det er «på tide». Jeg håper virkelig du «bare» er frekk på nettet og ikke i virkeligheten…

  5. Hvem ønsker seg «vell» folk som deg i kommentarfeltet!? Lær deg rettskrivning, skaff deg sosiale antenner og hold kjeft. Masse andre mammablogger der du kan få ut verpesyken din!

   1. Elisabeth

    Ingen,absolutt INGEN, bør bry seg om NÅR/ OM/ HVORFOR /HVORFOR IKKE folk skal ha barn. Dårlig folkeskikk, uforskammet, invasion of privacy.selv om en blogger deler mye av livet sitt til glede og inspirasjon for andre, er det HUN som velger å evt skrive om private spørsmål. Og attpåtil er spørsmålet stilt på en dømmende og angripende måte. Makan!

  6. Haha. I miljøer der folk har høyere utdanning og der kvinnene har karriere er 26 år UNGT å få barn. Norske kvinner med høyere utdanning får barn senere og senere.

   1. men nå har jo hverken Caroline eller LK høyere utdanning. hvis ikke to år på en jalla fagskole er høyere utdanning da!

   2. Fotballfrue

    NKF er akkreditert av NOKUT, og kvalifiseres derfor til å kalles for høyere utdanning 🙂 Det samme er Bjørknes som Lars-Kristian går på. Så jeg har fullført høyere utdanning, og Lars-kristian er i ferd med å fullføre ved siden av fotballen 🙂

    Jeg regner med at du da også anser BI som en jalla-skole ettersom den også er privat? Jeg har flere studievenner som jobber hos både TV2, RadioNorge og Nrk, så pass deg nå, du leser antageligvis jalla-nyheter hver eneste dag :/

 24. Benedikte

  Ah, kjenner jeg er saa misunnelig paa de som faar trene (spesielt loepe!) for tiden! Jeg har selv vaert kraftig forkjoelet, og idag er den 12. dagen treningsfri :/ Uansett, haaper du faar en super torsdag!! Utrolig glad i bloggen din 😀

  1. Fotballfrue

   God bedring, kjære deg! Flott at du lytter til kroppen 🙂

   Klemmer!

 25. Utrolig mye fint du har kjøpt! Likte det veldig godt 🙂 Hvor og når er det du skal til Tyrkia?

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Skal til Yalikavak i nærheten av Bodrum, reiser 04.juni 🙂

   1. Benedicte Andreassen

    I hvilken anledning? Feire? 😀 Er det du og mannen som skal ut på vift igjen? 🙂 Skal selv til Tyrkia i slutten av juli på ultra all-inclusive i Side, og jeg gleder meg som et lite barn! 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, Lars-Kristian har en uke sommerferie, så da må vi jo på ferie 😉

 26. åå, så stilig 😀 Elsker shortsen!

  https://inamakeup.blogg.no

 27. Når var sist du kjøpte klær selv? Alt du viser fram på boggen er jo bare sponset! Føles veldig som en reklame blogg noen ganger!

  1. Fotballfrue

   Hva i alle dager? Dette har jeg brukt mine egne penger på, jeg kjøper alt av klær selv. Ikke uttal deg om noe du ikke har peiling på, det er utrolig frustrerende. Adlink betyr IKKE at det er sponset.

 28. Amazing new ins! I’m so in love with everything, nice choices and taste! In particular love the clutch and the flats, beautiful! Your puppy is so sweet! Kisses Caroline! xo

 29. Å den shortsen fra DKNY har jeg siklet på lenge, så nå er den på vei hjem til meg. Har du sett den med blonder i sort også fra DKNY. Jeg bare sier fantastisk. DKNY har mye fint denne sesongen. 🙂 Ønsker deg en aldeles nydelig 17-mai i morgen.

  Masse hilsner fra Vigdis
  PS ikke bry deg om de derre misunnelige drittungene som må slenge dritt som vi sier i Bergen. Kos deg med nye klær, de er deg vel unt. Sånn tenker jeg om folk maser om mine kjøp. 😉

  1. Fotballfrue

   Ha en herlig 17. mai-feiring, Vigdis 🙂

   Klemmer 🙂

 30. Åå, så nusselige sko 😀

 31. Har du prøvd foamroller??? Ble redningen min for den typer problemer. Ruller noen min når jeg varmer opp og nå kan jeg løpe, ta markløft og knebøy uten problemer. Klarer også p gå mye dypere i bøy en før, og helt uten smerter!! Fåes kjøpt på xxl, x-life ol. Masse videoer på you tube på hvordan det han brukes. Var umiddelbar forandring hos meg…

  God 17.mai

  1. Fotballfrue

   Oi, hjertelig takk for tips! Det skal jeg definitivt sjekke ut 😀

   God feiring i morgen!

 32. Åh, de svarta shortsen var ju så fina! De kommer du passa jättebra i! Den vita väskan var ju också helt underbar! I like! 🙂
  Hoppas att du får en fin kväll och tack för all underbar inspiration!

 33. kristine

  kan du legge ut 4 stjernes middag episoden din??

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jeg sikkert 🙂 du må ha en slags paytv for å se den, men jeg kan høre med TVNorge om det er mulig å ordne noe for bloggen 🙂

 34. Hva heter kamerabaggen din?
  Du er fantastisk nydelig, stå på søte deg. Ha en fantastisk 17.mai!!

 35. Like the shorts and the white clutch ^^

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *