12 filmer som garantert får deg til å le

Husker dere innlegget jeg gjorde om filmer som garatert får deg til å gråte for en stund tilbake? Dette innlegget finner du her, og nå tenkte jeg å lage et lignende som handler om det totalt motsatte: Nemlig filmer som garantert vil få deg til å le, rene komedier 🙂 Perfekt i disse regntugne dager, eller dersom du har solskinn kan du spare dem til det kommer en regnværsdag, for den kommer! Dette med humor kan jo være ganske individuelt, men disse filmene får i hvert fall mine lattermuskler til å jobbe. Jeg kan nesten si at disse kommer med stølhetsgaranti.

♥ Bridesmaids ♥ The Green Hornet ♥ Analyze This ♥ Ice Age  ♥ 40 Year Old Virgin ♥ Superbad ♥ Yes Man ♥ I Love You, Man ♥ 21 Jump Street ♥ Hangover ♥ Et Kongerike For En Lama ♥ Ace Ventura

Det er sikkert MANGE jeg har glemt, men tenkte det var greit at jeg holdt meg til tolv. Har du noen å tilføye?

54 kommentarer

 1. Croods, den er morsom! 😉

 2. Hei Caroline! Har kikket litt i arkivet ditt, og kom over bilder av deg fra 17. mai i fjor – hvordan i huleste får du kysen til å «sitte fast» på hodet? Er det bare jeg som er helt teit siden jeg ikke får til dette? Forøvrig så du helt fantastisk ut i bunad, håper at du også i år skal gjøre stas på Norge 😀

  1. Fotballfrue

   Den sitter som støpt bare jeg tar den på 🙂 Kanskje de er sydd forskjellig? :/

   1. Min kyse har «innsydd» hårbøyle. Derfor sitter min godt 🙂

   2. Fotballfrue

    Det virker som kysene er sydd litt forskjellig fra sted til sted, for jeg kan ikke se for meg at den kan falle av :/ Men hårbøyle er nok sart for dem som har den litt liten / kort i front, ja 🙂

  2. Til bergensbunaden kan man få sydd inn en «klemme», du vet slik som gamle damer bruker for å sette vekk håret.:) Aner ikke hva de heter, men den fester du i håret og kysen holder seg på plass.:)

 3. Som jeg skulle lagd det selv 🙂 Men har du sett den nye filmen Tedd?? og du må jo ha med Anchorman og Starsky and hutch 🙂

 4. Hvordan får du bildene i en slik collage? Gjør du det direkte i innlegget, eller lager du det i et program på macén? 🙂

  1. Fotballfrue

   Veeldig mye styr, gjør det i photshop, setter inn hvert enkelt bilde, og de må ha samme mål, lengde og bredde 🙂

   1. Sara Katrin

    Heidi. Evt kan du laste ned photoscape gratis via google. Der kan du lage slike collager enkelt, ved å trykke på knappen «koble til». Da er det bare å skyve over bildene, også justerer photoscape str automatisk. Du kan også bestemme antall rader og hvordan den skal settes sammen. Jeg bruker den hele tida, så den anbefales.

   2. Annette

    Hvis du synes det er styr med sånne collager, så kan jeg anbefale Adobe InDesign 🙂
    Det er et layoutprogram, som hører til Adobes Creative Suite pakke, sammen med bl.a Photoshop, og er laget nettopp for slike oppgaver. InDesign er det programmet det er vanligst å bruke for å lage layout til magasiner, plakater osv, 🙂 Jeg bruker begge disse programmene omtrent på daglig basis, og InDesign er suverent best til akkurat dette. Dessuten er det gøy!
    Ganske lett å lære også!

    Ellers vil jeg benytte anledningen til å takke for den jobben du gjør 🙂 Jeg har akkurat levert inn masteroppgaven min, og midt oppi alt kjøret har bloggen din vært et friskt pust av positivitet og glede 🙂

   3. Fotballfrue

    Det brukte vi da jeg studerte, kanskje jeg skal ta opp det igjen 🙂

    Håper oppgaven gikk bra 🙂 Og tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen så fine ord <3

   4. Bra program, synd det koster heroin:p

   5. Det går fint med PicMonkey også. Og det er gratis og enkelt.

 5. Hangover is the best !! 🙂

  http://www.lovethisthread.com

 6. Step Brothers er en klassiker. Hvis du ikke har sett den så er den en klar vinner, gjett om du blir støl da!!

 7. Jeg er egentlig ikke noe fan av komedie, men jeg syns Silver linings playbook både var morsom og rørende 🙂 Og See no evil, Hear no evil med Gene Wilder og Richard Pryor er hysterisk.

  Ellers: Easy A, Just Friends og Hitch er bland komediefilmer jeg liker. Blant serier er the The big bang theory, New girl og tidligere sesonger av How I met Your mother. 🙂

 8. Åh, Ace Ventura! Den kjøpte jeg faktisk på dvd.:) Jeg vil legge til Mr. Deeds. Den er hysterisk synes jeg, spesielt om du ser den dagen derpå med en god venninne.

 9. Bridesmaids er en film som vil bli en klassiker tror jeg. Den er så bra! 🙂

 10. Ah, Et Kongerike for en Lama <3 Og Death at a funeral (norsk: stor ståhei) er den morsomste filmen jeg noen gang har sett. Den britiske versjonen vel og merke, den amerikanske er helt forferdelig. Fantastisk hvis du liker litt absurd, ironisk humor og ikke den typisk overtydelige amerikanske.

 11. Kristine

  The inbetweeners movie, den er så sykt lættis!!!

 12. Istid filmene er på topp 3 hos meg, sammen med stort sett alle American pie filmene og hangover! Haha, ler så jeg griner :p

 13. Det fins jo utrolig mange morsomme filmer. Men en jeg absolutt vil legge til er Intouchables 🙂 Den er fantastisk! Basert på en sann historie… Ellers elsker jeg Ted <3

  1. Fotballfrue

   Men den er ikke morsom-morsom. Jeg sikter til rene komedier 🙂 Har forsåvidt skrevet om denne filmen to ganger før, den er nydelig 🙂 https://fotballfrue.no/2012/06/25/2-ekstra-tips-til-ferien/ https://fotballfrue.no/2012/08/25/16-filmer-som-garantert-far-deg-til-a-grate/

 14. Blir det ikke oppskrift-onsdag i dag? :/

  1. Fotballfrue

   Jo, men det tok SÅ lang tid å forberede i dag, er ute nå 🙂

 15. haha! Mange herlige filmer der ja 😀 Kunne tenkt meg mer tid til å kunne slappe av med en film!

  https://inamakeup.blogg.no

 16. Kamilla

  Åå, det var AKKURAT det jeg trengte nå! Småforkjøla og regnvær ute – på tide med en god film som får meg til å le 🙂 Thank you! 🙂

  1. Fotballfrue

   Good bedring <3 🙂

 17. du burde også se «she’s the man» hahah dør hver gang 🙂
  takk for tipset, forresten 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips fra deg også 🙂

 18. Åh, Bridesmaids er så bra! En annen minst like god film er Pitch Perfect – da får man virkelig trimmet lattermusklene 😉

 19. De morsomste filmene jeg vet er Napoleon Dynamite og Zoolander – anbefales virkelig hvis du ikke har sett de! Blir morsommere for hver gang du ser de.

 20. Hei,

  kan du lage et innlegg om va du skal lage til frokost på 17. mai? Evt va du har laget noen år tidligere?:)

  1. Fotballfrue

   Beklager, men slike innlegg er så tidkrevende, så det rekker jeg ikke i år. Har et helt kapittel om 17.mai frokost i boken min 😉

 21. susanne

  Due Date! Hysterisk morsom! Og Silver Linings Playbook, selv om den er litt mer seriøs enn «vanlige» komedier. Hvis du ikke har sett den enda, anbefales den på det sterkeste 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, den er såå fin! Men jeg synes den er litt drama også 🙂

 22. lisa-mari

  Hei Caroline:)

  Mange bra filmer der! Men vet du hva, du er NØDT til å se en fransk film fra 2011. Det er slik en rørende, morsom og flott film 🙂

 23. Kristin

  ‘Despicable me’ er også en film som er verdt å se! Haha, den og ‘et kongerike for en lama’ er favorittene mine når det kommer til tegneserier hvertfall

 24. Hei 🙂 Lenge siden jeg har kommentert nå, men har hatt fire kjempeoppgaver som skulle leveres i mai, så jeg har kun kikket innom og ikke kommentert. Var fantastisk å følge deg i Hellas, elsker det landet, og bildene dine fikk meg til å savne Rhodos veldig. Syns også bildet av deg som nyvåken er helt nydelig, selv ser jeg mindre vakker ut når jeg er nyvåken. Takk og lov for kaffe og dusj! 😉 Jeg ler forresten så jeg griner hver gang jeg ser narkotika-scenen i 21 Jump Street. Og mange av de andre, komedier slår sjeldent feil. Håper du får en super 17. mai, cupcakesene så kjempegode ut 🙂 Stor klem

  1. Fotballfrue

   Hahaha, jeg også! Tror aldri jeg kan bli lei av den filmen :p Håper oppgavene dine går så det suser og at du har en velfortjent ferie å se frem til 🙂

   Tuusen takk for fine ord <3

 25. Alle disse filmene er jo bare fantastisk morsomme! elsker at du har tatt med et kongerike for en lama. det må jo bare være tidenes film 😀

  1. Fotballfrue

   Hahaha, ja! Den må jeg nesten se igjen 🙂

 26. Smala Sussie
  Terkel i Knipe

 27. Kristine

  Ååå I love you man er jo bare tidenes film! Ler meg ihjel hver gang! » Slappin da bass!»

 28. Elisabeth

  Bridesmades haha! Det skjer så mye flaut i den filmen! ‘Good luck, Chuck’ er genial! Og ‘White chicks’ 🙂

 29. Liker veldig godt filmtipsene dine!! Takk og fin dag til deg;)

 30. Ja, jeg har en sykt morsom å tilføye. Den heter «The sitter». Jonah Hill spiller i den, verdens beste skuespiller 😀 Burde absolutt sees!

 31. Hanne M.

  Big Stan, White Chicks og Horrible bosses må føyes til på lista 😀
  21 Jump Street er konge!

 32. Mange bra komedier her:) Vil legge til de gode gamle klassikerne, som min favorittkomedie over alle komedier (en av få filmer som får meg til å gapskratte) : «Alle elsker Mary», og «Dum og dummere» (nå kommer det snart en oppfølger faktisk!).

 33. Herregud. . Du har ramset opp alle favorittfilmene mine!

  Har du sett Elling forresten? Jeg har sett den ca 15 ganger.. Den er vakker, meningsfull og hysterisk morsom, alt på en gang:-)

  Herlig blogg du har, veldig inspirerende og nyttig:-)

  1. Ja, jeg har sett Elling 🙂 Kanskje den burde vært med?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *