Rhodos: Mine tips

Her kommer litt informasjon, tips og anbefalinger fra turen vår til Hellas. Vi reiste til Rhodos og byen Ixia som ligger på vestkysten, så dersom du skal gjøre det samme håper jeg kanskje du vil få nytte av dette innlegget. Vi var bare borte i 7 dager, og hadde på forhånd bestemt oss for at vi skule nyte solen så mye som mulig på denne turen, samtidig som vi ønsket å se litt mer enn bare Ixia. Ixia ligger rett ved stranden, og fra flyplassen tar det ca. 10 minutter med buss til du er fremme . Fra Ixia til Rhodos by er det ca. 3.5 kilometer, så dette er et veldig sentralt sted å bo. Vi bodde på Sunprime Miramare Beach som ligger plassert helt på riktig side av Ixia, det vil si direkte på stranden.

Vi bodde i en Prime Bungalow på 60 kvadratmeter med egen terrasse, solsenger og den beste utsikten.

 Sol og bad i Ixia gjøres rett og slett best på Miramare. Her ligger du på solsenger helt for deg selv, og du er kun en stige unna havet.

Miramare Sunprime har 16-års aldersgrense, det vil si at dette er det perfekte stedet for to på tur, som ønsker å reise uten barn tilstede. Alle Sunprime-hotell har minst 4 vinger (4 stjerner) og tilbyr bra beliggenhet, spa, treningsrom og sats-timer, gratis internett i resepsjonen, moderne restauranter og ulike måltidspakker. Internett-tilbudet på akkurat dette hotellet hadde litt problemer i starten ettersom hotellet hadde åpningsuken da vi kom, men de siste 4 dagene hadde vi gratis nett over absolutt hele hotellområdet. Veldig deilig!

Vi var med på 2 sats-timer under oppholdet, begge gangene ble det yoga 55 minutter klokken halv ni på mogen, og det var utrolig deilig. Du får utdelt en timeplan ved ankomst, de har alt fra yoga til step og styrke, så mulighetene er mange. Jeg liker jo å jogge, så jeg tok meg en løpetur utendørs nesten hver dag, det er fine fortau hele veien inn til Rhodos by, men treningsrommet var også utrolig fint.

Vi hadde all inclusive og kunne dermed spise frokost, middag og lunsj på hotellet hver dag. Inkludert her var også drikke som vin, brus, vann, kaffe og enkelte drinker, i tillegg til snacks fra poolbar-menyen. Til frokost var det nydelig buffet med veldig bra utvalg, anbefaler gresk yoghurt (ikke low fat som er den tynneste), honning og frisk frukt. Nam! Kaffen de serverte var også helt nydelig. Til lunsj og middag var det ny meny for hver dag, og det som var så flott var at det var én meny for fisk, én for kjøtt og én for vegetar, dermed et utrolig bredt og godt utvalg. I tillegg til dette var det salat- og dessertbuffet ved siden av denne menyen, så du er garantert litt for mett til alle døgnets tider. De hadde veldig gode drinker og vin på hotellet også.

Dersom du ikke har all inclusive kan du også spise på hotellet mot betaling. Prisene her var kanskje 2-3 euro høyere enn da vi spiste ute. Er du ute etter rolige omgivelser, uten trafikkstøy og med nydelig utsikt over havet inkludert nydelig mat, må jeg bare anbefale restauranten på hotellet. Dette var absolutt det beste alternativet i Ixia, du kommer ikke nærmere havet og heller ikke nærmere en nydelig gastronomisk opplevelse.

Frokost-restauranten på dagtid, med helt nydelig og unik utsikt.

Bilder av den samme restauranten på kveldstid:

Lunsjen spiser du i poolbaren i andre enden av hotellområdet, her kan du også bestille drinker når du vil frem til klokken 17.00, og etter dette er det åpnet en bar på samme området som restauranten på kveldstid. Denne er åpen frem til midnatt.

Poolbaren:

Ønsker du likevel å prøve noe annet i Ixia, må du krysse veien. Her ligger supermarked og restauranter i klassisk sydenstil bortover hele, så det er absolutt ikke noe problem å finne seg en restaurant i gangavstand på 1-2 minutter fra hotellet. Vi spiste i Ixia sentrum én gang, og endte da på Romeo som så ut som det mest eksklusive og hyggelige.

Fantastisk mat! Vi er veldig glad i tapas ettersom dette medfører lang tid ved middagsbordet og flere retter du kan smake på. Grekernes svar på tapas er meze, så jeg anbefaler absolutt å bestille 4-5 mezeretter. Hos Romeo bestilte vi cheeze balls, humus, tzatziki, mushrooms i fløtesaus og auberginesalat fra grillen. Nydelig mat. Vi fikk også dessert med på kjøpet! De var  bare helskjønne der.

På hotellet er det mulighet for å leie både firhjuling, sykkel og moped. Onsdagen var det overskyet, så vi planla en tur til Rhodos by på sykkel, dette kostet 12 euro for to, og da hadde vi sykkelen hele dagen. Vi reiste fra hotellet rundt klokken 11 og var i Rhodos by rundt halv tolv – kvart på tolv. Hjem igjen brukte vi veldig lang tid på grunn av motvind. Haha, jeg var SÅ sliten!

Shoppingmulighetene i Rhodos by er som i alle andre storbyer, men i tillegg får du de klassiske greske småbutikene som også selger veldig billige ting. Kjeder som H&M, Zara og Mango finner du lett frem til, det samme gjelder merke- og designerbutikkene.

Ønsker du å spise lunsj på et litt rolig sted unna den masete turismen som faktisk råder i Rhodos by, anbefaler jeg Koykos! Her var det stille og rolig, fantastisk, gresk interiør og magisk mat, for ikke å snakke om vin! Be om husets hvitvin, den smakte helt himmelsk. 

Dersom du blir rastløs og ønsker å komme deg bort fra både Ixia og Miramare, men synes Rhodos blir for mye, MÅ du ta turen til Gamlebyen! Den ligger ca. 3 kilometer unna Rhodos by, så fra hotellet vi bodde på tok det rundt 15 minutter i taxi som kostet oss 10 euro. Verdt hver krone! Gamlebyen i Rhodos er på UNESCOS verdensarvliste, og det er imponerende å være omringet av høye borger og gamle bygninger, dempet belysning og nydelige små butikker og restauranter. Et utrolig romantisk sted, som jeg gjerne vil tilbake til. Jeg vil se mer! 

Hit dro vi to ganger, begge gangene kom vi rundt 19 på kvelden. Butikkene stenger klokken 22, men restaurantene serverer frem til 23, så dette ga oss nok tid til å kikke litt. Det er virkelig verdt å bare gå rundt for å titte i butikkene, de selger utrolig mange flotte ting til en rimelig penge, som nydelig øredober (skal vise dere et par jeg kjøpte den siste kvelden litt senere), skinnvesker og sandaler. 

Den første kvelden spiste vi på Archodiko, hvor vi satt nesten helt for oss selv i en trang, trang bakgate, litt i nedoverbakke. Det var SÅ koselig der! Fruen til eieren stod på kjøkkenet og laget maten helt fra bunnen av, og dette kunne vi kjenne, for her spiste vi virkelig et av de bedre måltidene. En god nummer to etter hotellets restaurant, men her får du jo også stemningen og den deilige, greske musikken på kjøpet. 

Den andre gangen tok vi først en drink helt i starten av gatene. Husker dessverre ikke navnet på stedet, men det er lett å kjenne igjen på grunn av restauranten som ruver ovet to etasjer, og øverste etasje med bord i 360 grader. Veldig fin utsikt og kjempegode drinker! 

Vi gikk et stykke innover i byen og kom til Main Scquare som kjennetegnes med en diger fontene, hvor vi spiste på Arkipelagos. Vi satt oss helt øverst og ytterst, så her var utsikten fantastisk vakker. Det blåste ganske kraftig og kaldt, men jeg vil tro at dette bedrer seg utover i sesongen. Deilig mat her også. Etter måltidet spaserte vi til venstre for fontenen, og her slo duften av crepes mot oss. Hjelpes, for en fantastisk duft! Vi var såpass mette at vi ikke hadde sjans til å presse ned varme pannekaker med sjokolade, men utvalget av gelato var også enormt, så vi valgte oss helt tilfeldig ut en av iskremselgerne og kjøpte oss flere kuler med hvit sjokolade og kokos. Det kostet bare 1 euro per kule, og det er vel minst halve prisen av hjemme? Isen var helt nydelig, se så fornøyde vi er, da! Haha 🙂 

Dersom vi hadde hatt bedre tid, ville vi garantert ha besøkt Lindos også. Lindos ligger østover, ca. 75 kilometer unna Ixia, og er en landsby med trange, svingete smug. På toppen troner Akropolis, hele 116 meter over havet, og denne panoramautsikten over havnen skal være veldig vakker. Borgen som ligger rundt Akropolis ble bygd av Johanniterridderne for å beskytte Lindos som på den tiden var en viktig handelsby. Dette høres helt fantastisk ut, så dersom du har tid og lyst synes jeg du skal ta turen hit. Ving tilbyr flere utflukter dersom du befinner deg i Rhodos, du kan også besøkte et annet land mens du er her, nemlig Tyrkia. Les mer om hva Ving tilbyr her.

Alt i alt gikk disse 7 dagene altfor fort, vi hadde en helt fantastisk tur sammen og jeg savner storesøster mer enn noen gang nå! Håper dere også synes det var mosomt å få være med Tror jeg har husket alt som var verdt å skrive om, men dersom det likevel er noe du lurer på, må du bare spørre 🙂

hotelloppholdet og flyturen var sponset av Ving 

168 kommentarer

 1. Vi besøkte Lindos i fjor sommer, og det var virkelig en fantastisk liten by med mye sjel, kultur og supre resturanter! Anbefaler på det sterkeste!

 2. Håper jeg får anledning til å reise til Gamlebyen 🙂
  Minner meg mye om Spania 🙂

  1. Fotballfrue

   Det håper jeg du får også, det er virkelig verdt 1-2-3-4 besøk 😉

 3. Kristin

  Den blå kjolen til søsteren din, er lekker! Hvor er den kjøpt?

  1. Fotballfrue

   Zara 🙂 Men det er noen år siden :/

 4. Wibecke

  Hvor har søsteren din kjøpt den nydelige turkise maxikjolen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Zara, enten 2009 eller 2010 🙂

 5. Et flott innlegg som jeg får stort utnytte av siden vi reiser til Ixia om tre uker..
  skal bo på et annet hotell, siden vi har barn med oss.
  Jeg har fått intrykk at det er for det meste bra spise steder der nede, men skal helt klart notere meg dine
  abefalinger…Var det enkelt å finne gangstien inn til Rhodos by? tenker vi tar dagstrimmen med å gå inn, og taxi hjem.

  Takk for tips! Line.

  1. Fotballfrue

   Det er fortau nesten hele veien inn, men gå da på venstre side (når du kommer fra Ixia) 🙂

 6. Åh, for et deilig innlegg med mye nyttig info. Jeg har ofte trodd at Rhodos har vært litt sånn party, party, men det inntrykket har jeg ikke nå lengre. De greske øyene er fantastisk vakre og jeg vil også se mer! Rhodos er herved på listen.:) Hils din søster og si at jeg elsker alle kjolene hennes!:)

  1. Fotballfrue

   Å, det skal jeg gjøre 🙂

  2. Det er mye party også… Da jeg og sösteren min var der så ble vi hele tiden plaget av innkastere på stranden, oftest norske eller svenske gutter og de var veldig pågående. Fant til slutt ut at det var enklere å ta i mot brosjyrene og si ja enn å si nei. :p
   Ellers er det fint på Rhodos, det blåser alltid mye og det er deilig. Fine gamle bygninger og bra shopping, stort sett bra mat.Men jeg syntes det var veldig trist og vanskelig å se alle de magre stakkars kattene som gikk rundt der. :,(

   Caroline, fikk dere turen sponset?

   1. Fotballfrue

    Dere bodde da i Rhodos by regner jeg med? For her var jo vi kun på dagitd én gang, så vi opplevde ingenting av denne sorten (heldigvis). Det nærmeste du kommer innkastere i Ixia og gamlebyen er jo de som ønsker at du skal spise hos dem, og de er egentlig bare søte 🙂

    Så ille at du så magre katter! Vi så et par katter i gamlebyen og kun et par på hotellet også, men heldigvis var ingen av dem magre. I tillegg ga vi den ene calamares ved bordet da vi var de eneste gjestene som var igjen 😉 Søte kattene <3

    Ja, som du ser i bunnen av innleget er det merket som sponset 🙂

   2. Greske katter er magre fordi rasen er slik!! Trenger ikke være synd på dem!!

 7. Jeg har et spørsmål utenom innlegget, håper det er ok 🙂 Jeg skal nemlig begynne planleggingen av min store, vakre bryllupsdag – og som fast leser her kommer jeg til å bruke din Bryllupsseksjon som inspirasjon fremover. En ting, har du laget/kan du evnt lage en sjekkliste på ting som er viktig å tenke på i forkant, alt fra valg av kirke, papirer, valg av sted for fest, til kjole – en type hva må man tenke på og når? DET hadde vært sååå fantastisk 🙂 Det ligger sikkert tilgjengelig her og der, men jeg vet du er nøyaktig med sans for detaljer, og det liker jeg. Ha en finfin dag og 17. mai!

 8. Nydelig! 😀 Så utrolig fint på Rhodos!

  http://inamakeup.blogg.no

 9. Fantastisk.
  Skal på samme hotellet i juli. Hvordan var egentlig den stranden som ligger i tilknytning til hotellet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så spennende 🙂 Det var høyvann stort sett hele tiden, så vi kunne bare gå rett ned i havet. Vi var ikke på stranden, dessverre :/

 10. For et kjempebra innlegg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 11. Sunniva

  Jeg har så lyst til å reise, og disse bildene gir meg ikke mindre lyst. Gleder meg så til å være ferdig å studere!

 12. Ååh, nå fristet det å dra til syden!!!
  Ser ut som dere har hatt en flott tur 😀

 13. Hmm jeg ser på alle bildene at du kun drikker VANN mens din søster drikker vin! Hihihi.. Og ikke klikk på denne meldingen, jeg bare har det sånn på følelsen og jeg syns isåfall det bare er superkoselig!

  1. Ikke bare jeg som la merke til det ser jeg, hihi 🙂

  2. å herregud…hvis du har det på følelsen så hold det for deg selv.

   1. Haha ok jeg skal holde det for selv 😉

   2. sandra

    litt sent nå gitt…tenk før du poster du.

   3. Ser ut som noen hadde rett, da 🙂

 14. Hei! Og takk for mye god informasjon! Vi reiser nedover en stor gjeng, voksne og barn, og skal virkelig inn til gamlebyen etter å ha sett bildene du har lagt ut! Vi skal også være i Ixia, men regner med vi leier bil og drar til Lindos en dag. I den sammenheng, hvordan var trafikken der nede? mye «villmannskjøring» ?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg synes de kjørte relativt pent 🙂 det var i hvert fall ikke slik at jeg kan huske at jeg tenkte noe over det 🙂

   Goood tur 🙂

   1. Jeg og samboeren leide bil da vi var på Rhodos. Ikke noe problem i det hele tatt =)
    De kjører pent der.
    Vi kjørte hele øya rundt, skikkelig fine veier, til og med 4-felt motorvei!
    Og når vi skulle fylle bensin, sa vi hvor mye vi ville ha også var det en mann der som fylte på =)

 15. Dersom du noen gang har planer om å reise til tyrkia og bo på hotell, burde du rvirkelig prøve ut Barut Lara Resort, suits and spa. Det er heeeelt faktastisk! Rene paradis <3

  1. Fotballfrue

   Vi reiser til Tyrkia om noen uker, men vi skal bo i leiligheten til foreldrene til Lars-Kristian 😀 Gleder oss masse! Takk for tips, forresten 🙂

   1. Så gøy! 🙂 Jeg og samboeren reiser også til Tyrkia snart, kan jeg spørre hvor dere skal være? 🙂

   2. Fotballfrue

    Vi skal til Yalikavak i nærheten av Bodrum 🙂 Dere da?

   3. Blir rett ved Alanya for oss 🙂 Skal også bo i leilighet (besteforeldrene mine sin), og jeg merker at jeg gleder meg veldig til å ikke bo på hotell! 🙂 Eller, egentlig bare til sol og varme, haha.

   4. Jeg var der ifjor, foreldrene til kjæresten min har også hus der. Det er virkelig flott der, og en heelt annen side av Tyrkia:) Skal tilbake nå i sommer også!

 16. Margrete

  Tusen takk for et herlig innlegg å drømme seg bort i midt i eksamenslesingen. Følte i noen minutter at jeg var i deilige grekerland istedet for på lesesalen… Stå på videre, håper du kommer til å skrive flere reisereportasjer fremover! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre! Lykke til med eksamen 🙂

   Klem 🙂

 17. Hei!

  Jeg lurer på om du har kåret vinneren fra luke 24 i julekalenderen? Kom til å tenke på det, kan hende det har gått meg hus forbi bare 🙂

 18. Woooow! så utrolig bra guide! 😀 Flinka! Du er og din søster er fine! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, veldig glad for at du likte det 🙂

 19. Looks like you had a lot of fun and your blog post has inspired me to want to go visit Rhodes too 🙂

  http://fashionloverette.com

 20. Søsteren din må ha det nydeligste håret på jord! Og så utrolig mange fine kjoler 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaa, det er jeg enig i 🙂

 21. jeg vil bare si at du er mitt forbilde<3
  du er kjempe pen og kjempe bra stil. jeg ser virkelig opp til deg<3 jeg er en fast leser. jeg får så mye inspisrasjon når jeg leser bloggen din.
  jeg håper du aldtid kommer til å blogge hilsen din største fan

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 22. Ser ut som dere har hatt en fantastisk reise! Jeg kjenner meg igjen på bildene fra Gamlebyen 🙂 Tror jeg kjøpte gelato på akkurat samme sted som dere. Den var så GOD! Var i Rhodos for noen år siden og skal garantert tilbake ved en senere anledning 🙂

 23. Nydelig sted med to flotte damer. Søstren din ser bare helt smashing ut.
  Så laidback, men samtidig så nydelig. Blir bare vakrere og vakrere 🙂

 24. Tusen takk for tips!!
  Mannen min tar meg med på kjærlighetsferie, uten barn, til høsten og dette er absolutt et sted vi skal sjekke ut.
  Har feriert flere år i Rhodos og er alltid fornøyde, elsker Hellas❤

 25. amandaa

  fine du<3

  1. Fotballfrue

   Snille deg!

 26. Elsker bungalowen, den er jo helt fantastisk innredet. Du som er så interessert i interiør burde hente litt inspirasjon fra den – den ser nemlig fin ut uten å bli upersonlig og kjedelig

  1. Fotballfrue

   Hahaha, jeg elsker hjemmet vårt, så om du synes det er upersonlig bryr meg faktisk midt på ryggen 🙂

 27. Gamlebyen ligger i Rhodos by, ikke 15 min unna.
  Jeg har sett Lindos, og ble så ufattelig skuffet… Så fint på bilder, så trist i virkeligheten…

  1. Fotballfrue

   Gamlebyen ligger 15-20 minutter unna Ixia, og 5-6 min unna Rhodos by/sentrum 🙂

   1. Gamlebyen er en del av Rhodos by!!! Jeg har vært så mange ganger i Rhodos by og gamlebyen at DET vet jeg! Besøker gamlebyen mange ganger i løpet av mine 3 ukers ferier der! En av inngangene til gamlebyen ligger nede ved havnen, midt i sentrum av byen! Byen strekker seg over et ganske stort areal, der noe er nytt og noe gammelt! Ellers var det et flott innlegg du har skrevet og jeg kjenner meg igjen i det meste! Lindos er nydelig, men om sommeren er det sprenghett der. Det blir fort over 40 grader! Likevel besøker jeg byen et par ganger hver sommer. Det går båtturer fra havnen i Rhodos by til Lindos. Disse turene er koselige. Badestopp underveis og ofte en del luftig vind på dekk!! Gleder meg til sommerens tur i august!

   2. Fotballfrue

    Hjelpes, så provosert da? :p Dette er opplysningene jeg har fått av de på hotellet og de som bor i Rhodos by, så jeg vet ikke helt jeg. Samme for meg, men fakta er at det er 4-5- min. unnna sentrum av Rhodos by og 15-20 min. unna hotellet vi bodde på i Ixia 🙂 Sånn er det bare, jeg ville jo ikke skrevet det om dette ikke var tilfellet, og jeg har nettopp vært der, så DET vet jeg 😉

   3. Ikke provosert, men engasjert! Når jeg leser innlegget mitt, ser jeg at det kan oppfattes slik. Ikke meningen, sorry 😀

   4. Vi var i sentrum for å titte og gikk bare inn i gamlebyen tilfeldig, så det er nok i sentrum!:)

   5. Fotballfrue

    Nei, det er ikke i sentrum 🙂

   6. Jo, det ligger i Rhodos by! Jeg stusset også litt på at du skrev at det var et stykke mellom disse, for gamlebyen er jo i forlengelsen av selve byen. Vi pleide også å ta taxi til byen, og så rusle gjennom den og opp til gamlebyen. Så dere har nok bare tatt taxi til en annen ende av byen eller noe:)

   7. Fotballfrue

    Så rart at både taxisjåfører og de hotellansatte sier noe annet, ca. 4 kilometer til Rhodos by fra Ixia, 6 kilometer til gamlebyen. Men, men 🙂

   8. Margrethe

    Jeg tror det kommer an på hvilken inngang man kjører til 🙂

   9. Fotballfrue

    Så godt å høre! Forvirrende med såpass splittende forklaringer :p

   10. Sophia

    Du må kanskje være mer kildekritisk, gamlebyen på Rhodos ligger i sentrum. Hilsen ei som har bodd der i elleve år 🙂

   11. Fotballfrue

    Javel 🙂 Helt i orden for meg. Merkelig at vi likevel måtte ta taxi 5 minutter etter at vi passerte sentrum 😉 Men, sikkert stort sentrum, da . . 😉

   12. Synes den tonen er unødvendig, Grete. Caroline har jo nettopp vært der! Selv har jeg vært på Rhodos over 20 ganger og i mine øyne passer hennes beskrivelse veldig godt :):)

   13. Det har jo ikke med hva som passer best, eller hvem som har vært der hvor mange ganger heller.. Gamlebyen på Rhodos ligger i sentrum av Rhodos. Hvis dere har tatt taxi så langt, har taxisjåføren kjørt en voldsom omvei. Gamlebyen og havna ligger jo ved siden av hverandre og havna er en del av sentrum! UANSETT, var dere på en restaurant i gamlebyen som het Romeo? kelnerne ser ut som greske guder, så den er lett å huske:) hehe

   14. Fotballfrue

    Nei, der var vi ikke, men det høres jo ganske bra ut 😉

   15. Kommer jo an på hvilken inngang, hvis man går inn nede ved havna er jo dette rett ved «nybyen», men hvis man går inn inngangen helt øverst i gamlebyen, er det jo fort et par kilometer opp dit. Men langt er det jo uansett ikke =)

 28. Heisann! så utrolig kjekt dere har hatt det!
  Reiser selv til Rhodos i sommer, gleder meg kjempe mye!!
  Men jeg lurer bare på litt priser og sånn? er designer tingene like dyr som i Norge? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, på designerklær og klær fra kjedebutikkene er prisen så og si den samme 🙂 mat og drikke er veldig mye billigere i Hellas 🙂

 29. Takk for et fantastisk bra innlegg, som alltid – Hellas frister veldig nå 🙂
  Du er like pen som alltid med ditt vakre hår, men må få lov å si at søsteren din også er utrolig pen. Og hun burde gå mer med løst hår for håret hennes er utrolig vakkert!!!
  Jeg ser at søsteren din ligner på moren deres, stemmer det? Hvem ligner du på? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har alltid vært slik at jeg ligner mamma og Anette ligner pappa 🙂 men det er øyet som ser 😉

   1. Ja, for når jeg ser deg på bildet sammen med moren din syns jeg dere er veldig like, men på disse bildene syns jeg Anette så veldig lik moren din. Om du ser på det første bildet, så ser du noe i blikket til Anette. Kanskje noe ansiktstrekk?

    Men det er selvfølgelig vanskelig for meg og alle andre å se når vi kun har sett bilder, og bilder viser jo ikke alltid sannheten 😉

 30. Å, du er så flink! Utrolig bra reiseguide 🙂

  Jeg savner Hellas! <3

 31. Hei! 🙂
  Jeg elsker den ring-clutchen i sølv med stener på som du kjøpte i juli i fjor. I neste uke skal jeg på gardeball, og jeg har i den anledning lett overalt(!) etter noe lignende, men finner kun varianter i andre farger som svart/rød osv 🙁 veldig frustrrende. Du vet vel ikke hvor man kan finne en lignende clutch? Eller kanksje du vil selge meg din??? (hehe er lov å prøve seg….elsker den helt seriøst kunne giftet meg med den, haha). Ellers må jeg takke for en alle tiders blogg 🙂

  1. Fotballfrue

   Troor ikke jeg vil selge min ennå :/ Evnt når trenger du den? Har du sjekket på bubbleroom? 🙂

   1. Gardeballet er 1. juni 🙂 Tusen takk for tips!! De hadde akkurat maken, så nå er den bestillt 😀 Kostet 599 da, men føler den er verdt det 🙂 Skjønner godt at du ikke vil selge din! Klem

   2. Fotballfrue

    Å, så bra 😀 Lykke til med kvelden <3

 32. Du er kjempeflink til å lage reiseguider, kjenner jeg får skikkelig lyst til å pakke kofferten med en gang og reise avsted.
  Heldigvis er det bare litt over en måned igjen til det er min tur, turen går til Mallorca, det skal bli så DEILIG !! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, glad du liker det 😀 God tur når den tid kommer, så deilig med ferie 🙂

 33. Kristine

  Supre tips 😉 Har dere vært i Thailand og eventuelt hvor?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg og Lars-Kristian var i Kao Lahk i 2008 🙂

 34. Oi, du er gravid! Så gøy! Gratulerer! Nå kommer det sikkert ut snart 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvordan kan du si det?

   1. kan ikke se mage.. men kanskje det at du drikker vann mens din søster drikker vin?!

   2. Fotballfrue

    Dette har jeg svart på lenger opp 🙂

  2. Hva i alle dager, Line?

 35. Så fargerike bilder! 😀 Så koselig ut!
  Er den ene pina coladaen alkoholfri? Den så litt.. rar ut? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke en pina colada 🙂

 36. Nydelige bilder! Fikk nesten følelsen av å være der selv 🙂
  Og jeg husker ikke om jeg har spurt om det før, men håret til søsteren din er så langt og nydelig at jeg nesten ikke kan tro det 🙂

 37. Herregud, søsteren din er helt nydelig! Hils henne og si det fra meg 😉

 38. Så fantastisk fint hotell 😀
  Veldig fint innlegg også! Dette må ha tatt deg lang tid 🙂

 39. WOW! Jeg elsker det lille billede af dig i den grønne kjole, hvor du griner! Du har et smukt smil, når det er naturligt! : )

 40. Elsker den bohemsk-retro ( eller hva jeg skal kalle den) stilen til søsteren din! Utrolig flott og pen dame. Fint å høre at dere hadde en bra tur:)

 41. Nydelig! Mange år siden jeg var på Rhodos, men jeg mener å huske at de var kjent for å selge paraplyer i alle farger og varianter. Ser ut som dere hadde nydelig ferie. Blir sulten av alle matbildene!

 42. Karoline

  Tusen takk for tipsene. Vi skal på akkurat samme hotellet i juli, så var kjekt med litt informasjon 🙂 Lurer på om det er strand ved hotellet, har hørt noe om en rullestenstrand, stemmer dette? Nydelig blomsterkrans du hadde på deg foresten.

  1. Fotballfrue

   Tror det skal ligge en rullesteinstrand til venstre for der hvor vi hadde rom, men vi var aldri der :/

 43. Hei, jeg likte utrolig godt den lange mint fargede kjolen din.
  Skulle ønske jeg turde gå med en slik. Føler du at folk glor på
  deg når du gikk med den? Siden andre i syden går så casual tenkte
  jeg

  1. Fotballfrue

   Så mange som pyntet seg jeg, heldigvis 🙂 Føler meg aldri beglodd, fikk så mange fine komplimenter 🙂

 44. Dårlig gjort å legge ut så mange herlige bilder, nå ble jeg ikke gira på sommer, liksom 😉 Ser fantastisk ut og både du og søsteren din er så vakre! Flott å dele slike opplevelser med en søster 🙂 Kos deg med mann og mai 🙂 Klem

 45. eldbjorgandrine

  Hei.

  Ser tur og fly er sponset av ving.
  Hva ligger i det?
  Betyr det at ving kontakter deg og tilbyr deg gratis flyreise og gratis luksusopphold, og evt en sum i «lommepenger» også slik at turen faktisk er gratis for deg og din søster…. i bytte mot at du tar bilder og forteller i bloggen din om hotellet og stedet, at dette blir som en reklame for dem?

  I såfall så må jeg si du er heldig, få gratis en slik tur, bare fordefolk er interisert i bloggen din og hva du synes og mener om ting og tang.

  -Eller har dere «taushetsplikt» og en enighet om at du kan si turen er sponset men ikke hvor mye osv.

  Vel, det ser ut som dere har hatt en flott tur, masse trening, god mat, fint vær. og flotte steder.
  -Jeg legger også merke til at søsteren nyter vin, mens du nyter vann, MÅ bare spørre, er det forde du ikke liker, eller forde du passer på kcalorier og slikt…..?

  Nyskjerrigper her asså.
  Men jeg spør jeg, så velger du jo selv om du vil svare 😉

  Koselig blogg du har !!

  1. Fotballfrue

   Hotell og fly er sponset, ikke noe utover det. Får ikke lommepenger av Ving. Jeg reiser som en hvilken som helst annen journalist som lager reisereportasjer 🙂 Det blir en jobb for meg, så selv om jeg er heldig, så er det altså en jobb, og jeg jobbet hele uken med ca. 3 innlegg daglig.

   Dersom du tror at jegt tenker på kcal. forstår jeg at du ikke har lest bloggen min noe særlig. Hva med drinkene, der er det jo en god del kcal., det samme gjelder jo iskremen og all den deilige maten. Jeg nyter vin tirsdag som lørdag, så det er i hvert fall ikke noe jeg er redd for. Vin er kanskje noe av det beste jeg vet i denne verden 😉 At jeg har vann på et par bilder er helt tilfeldig, må også legge til at Anette drikker vin utrolig sakte, jeg kan drikke 3 glass og hun er fortsatt ikke ferdig med sitt ene 😉

   – C

   1. eldbjorgandrine

    Aha, så det yer slik det er.
    Du reiser som journalist.
    Takk for at du belyste det 🙂

    ang kcal så fumderte jeg litt på det der med kcal, og tengte at det nok var snodig at du ikke skulle drikke vin av denne grunn.
    Jo da, jeg har lest bloggen din, kanskje ikke heeelt 100 prosent nilest den, men skummer iallefall igjennom litt….men har ikke intrykk av at det var så mye is og drinker….er jo vant til at det er minste 1 is hver dag når man er i syden………… Men, det er vel derfor du er slank og jeg er tjukk….at du begrenser deg, og det gjør/gjorde ikke jeg.

    Vel, synes du er inspirerende både mat og treningsmessig jeg.

    Takk for åpenheten din!

   2. Som journalist reagerer jeg på dette: «Jeg reiser som en hvilken som helst annen journalist som lager reisereportasjer». Innlegget ditt bryter i så fall både med Tekstreklameplakaten og Vær varsom-plakaten. Dette er ikke journalistikk, men sponset blogging – uavhengig av hvor hyggelig du hadde det.

   3. Jeg mente ikke at jeg reiser under de samme reglene som en journalist, men at det fungerer på samme måte som en journalist som reiser på vegne av arbeidsgiver. Eneste forskjellen er at det er Ving som dekker reisen, og ikke arbeidsgiver 🙂

    Blogging og journalistikk har mange likheter, men også ulikheter. Måten en jobber på kan på mange måter sidestilles, men pengespørsmålet er jo en faktor som gjør at det er viktig å holde tunga rett i munnen 😉

    – C

   4. Takk for svar, Caroline! Men her er det stor forskjell. Når en kommersiell aktør betaler deg for å skrive for dem, er det ikke journalistikk. «Jeg mente ikke at jeg reiser under de samme reglene som en journalist, men at det fungerer på samme måte som en journalist som reiser på vegne av arbeidsgiver.»
    Vær forsiktig med dette! Leserne fortjener klare svar – slik at de ikke misforstår, særlig mht hva journalistikk faktisk er og hva de kan/skal forvente seg av skikkelig journalistikk.

   5. Det er ikke journalistikk, men arbeidsmetodene er veldig like, var bare det som var poenget mitt. Jeg er jo på ingen måte underlagt de samme regler, og det er jo fordi det ikke er journalistikk, men blogg.

   6. Hanne: Får en følelse av at du forsøker å fremstille journalistikk som noe etisk og moralt, at dere jobber mot å være nøytrale og objektive og at dere er så dyktige i det. Fakta er jo noe helt annet, journalister er de verste til å vri og vende på sannheten, skinnhellige er vel et mer beskrivende ord. Hvor mye smøring får ikke de store mediehusene/journalistene i dagens samfunn?

   7. Sofie: Ikke noe – sett bort ifra dameblader, vil jeg tro.

   8. Hanne: Så du mener at VG/DB/AP ikke mottar bøker,IT, filmer, konsertbilletter, alkohol osv. «gratis» for å omtale det? Jeg har selv vært vitne til dette i såkalte «seriøse» redaksjoner.

   9. Sofie: Det kalles forbrukerjournalistikk. Å gi terningkast en eller seks til en bok eller en juleøl er ikke tekstreklame. Det er resultat av en grundig journalistisk vurdering (fagpanel vurderer mat, profesjonelle bok/fim/musikkritikere vurderer kultur etc). De har ingen bindinger og ingen oppdragsgivere, annet enn sitt eget mediehus og publikum. Du kan google Tekstreklameplakaten og Vær varsom-plakaten for å få vite mer om dette. Nå kan jeg dessverre ikke svare på flere påstander fra deg, må jobbe. Fint at du er engasjert! Vi journalister setter alltid pris på tilbakemeldinger.
    Mitt poeng var uansett at det er viktig å skille mellom blogging og journalistikk. Det er bra at Fotballfrue og andre merker innleggene sine tydelig, her syntes jeg det ble litt uklart.

   10. Men når disse journalistene sponses med bøker, filmer, turer osv, så forsvinner nesten skillet mellom journalistikk og blogg. Nå generaliserer jeg fælt her, men dette skjer i mediebransjen også. Reisereportasjer er ikke alltid så nøytrale og objektive som man skulle tro :/

 46. Takk for hyggelig innlegg. Til og med sengene så herlige ut. Og maten..Jeg har vært lite i Hellas, men dette fristet..

 47. Har det øl i all inklusive?

  1. Fotballfrue

   Ja, mythos 🙂

 48. Du e bare så nydelig! -og søstra di også. Flott innlegg – som alltid!
  Setter så stor pris på bloggen din; Tusen takk!

  må si at jeg bare må le av alle disse vann/vin kommentarene..

  1. Fotballfrue

   <3lig takk, fine deg <3

 49. For en fin reiseguide du har laget, nå må jeg også til Rhodos en gang 🙂 Det er virkelig et eller annet med måten du skriver på som får meg til å drømme meg helt bort. Skikkelig fin lesing 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, nå ble jeg glad! Takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *