Kontortid: Fra gresk til norsk

God mandag, dere! Skal ærlig innrømme at denne mandagen har vært veldig annerledes enn mandager flest: For det første sitter jeg fortsatt i pysjen og for det andre spiser jeg frokosten min først nå, har verken trent eller dusjet ennå. Har en massiv kontordag foran meg, og den fikk jeg ikke startet før i 11-tiden, for Lars-Kristian kom nemlig hjem fra Sogndal klokken fire (!!!) i natt og jeg får ikke sove når jeg venter på han, i hvert fall ikke når det er over en uke siden forrige gang vi så hverandre, så jeg ble liggende på sengen og se film fra klokken to. Før det surret jeg rundt i huset, ryddet litt ut av kofferten og gjorde research til 30-årsgaven hans. Så vi sovnet vel i fem-tiden, og det er jo bare 1-2 timer før jeg bruker å stå opp, så denne mandagsmorgenen var dømt til å bli annerledes. Men det er helt ok, for det står i hvert fall ikke på motivasjonen. . eller på kjærleiken!

Det er helt skjønt å ha en mann og to pelsdotter å kysse på igjen, og til tross for at jeg egentlig blir litt deprimert og umiddelbart lengter tilbake til Hellas når jeg kikker ut av vinduet på regnet som pisker mot bakken, føles det på en måte helt greit også. Jeg har uansett så mye å styre med at jeg aldri i verden hadde rukket å nyte sol i dag.

Jeg får styre videre, kan jo si at jeg henger solid på etterskudd! Senere i dag skal jeg inn til byen og handle inn til inspirasjonsinnlegg i forbindelse med 17.mai. Det kommer i morgen eller på onsdag og vi snakker bakst! Håper dere har hatt en fin start på uken 🙂

56 kommentarer

 1. Så fine dere er:) Kjenner meg godt igjen, klarer heller ikke å sove før mannen er i hus! hehe
  Lenge leve kjærligheten <3

  1. Fotballfrue

   Godt å høre at vi er flere 😉

   Klem!

 2. Dere er så fine sammen! Og det siste bildet er et av de koseligste bildene jeg har sett på leeenge. Det lyser ekte kjærlighet lang vei, og det er så fint å se <3

  Ha en fin mandag i pysjamasen! Selv har jeg hatt eksamen idag, og er så utrolig lettet over å være et skritt nærmere sommerferie :))

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Så deilig å være ferdig, håper det gikk bra 🙂

   Klem!

 3. Kjenner igjen følelsen.. Selv har jeg ikke sovet ei hel natt siden mannen min dro, og han har vært borte i 6 mnd. Jeg må fortsatt vente i 7 mnd til før han kommer hjem, så du får kose deg med mannen din så ønsker jeg deg ei strålende fin uke

  1. Fotballfrue

   Uff, det var lenge å vente. Håper tiden går fort 🙂

 4. Marita Ø

  Nydelig bilde av dere to <3 Her er den verste mandagen på lenge! Eksamen er om to dager, og jeg tror nervene har tatt overhånd denne gangen. Så her sitter jeg som en slags zombie, lengter etter søvn! Vet ikke engang om søvnen var innom i natt.. Blæ! Ønsker deg en fin og effektiv mandag 🙂

  1. Fotballfrue

   Lykke til, fine deg! Det går så bra, krysser fingrene for deg!

   Klemmer <3

 5. Henriette

  Fine dere er! Men jeg lurer på en ting, hvor er kjøkkenet deres i fra? Du har sikkert skrevet om det tidligere, så beklager hvis jeg ikke har fått det med meg.
  Ellers takk for en nydelig blogg. You make me smile! Takk for at du er den du er:)
  Ha en fin Mandag!
  Klem Henriette

  1. Fotballfrue

   Mia kjøkken heter det 🙂

   Takk for nydelige ord <3

 6. It’s so nice to see you two so happy together <3 You are an amazing role model to many young women following your blog every day !

  If I dont check your blog at least twice a day my day is incomplete!

  1. Fotballfrue

   You make me so happy! Thank you so much for your kind words <3

 7. johanne

  SOGNDAL E BEEEST!! SAOGNDØL FØR EVER

 8. Vilka härliga bilder! Jag hade också bytt Norge mot Grekland alla dagar!

 9. Anne Berit

  Hva slags frokost har du laget deg? Så veldig godt ut! 🙂 Har du forresten noe innlegg/eller kan lage om forslag til lavkarbolunsj til å ha med på skole/jobb? 🙂 Synes dette er ganske vanskelig uten at det blir for dyrt eller tungvint.

  1. Fotballfrue

   Cottage cheese, tyrkisk yoghurt, mandler, kanel og sukrin 🙂 Veldig godt, men kan ikke sammenlignes med den greske frokosten jeg har spist den foregående uken 🙁

 10. Aw, søte dere er 😀

 11. Åh, så søte dere er! Akkurat på det bildet liknet Lars-Kristian på eksen min laaangt tilbake i tid, så nå begynte jeg å dagdrømme litt her 🙂
  Håper du kan ta vare på litt av go’-følelsen fra ferien. Det er jo alltid litt tungt å komme tilbake til hverdagen etter ferie, så ikke dumt med en «myk» start. Ønsker deg en god uke! 😀

 12. Nu skal det her ikke forstås på en måde der er sur eller noget, men undrer mig lidt over at du, når du lægger billeder ind af dig og din mand, vælger at lægge billeder ind hvor han har hånden på din…. Ja røv? Du har gjort det mange gange efterhånden og jeg ved at der flere der har kommenteret på det før, og jeg forstår ikke hvorfor du altid skal vise en stund der på den måde er ret så intim? I min verden er det noget der er intimt og nok også mere sexet end kærligt og derfor synes jeg det virker mærkeligt at sætte det til skue for så mange mennesker. Misforstå mig ikke: jeg har intet imod kysse/ kramme billeder (det er kun sødt) men på en eller anden måde, føles det som om man deltager i en stund der burde være holdt for jer selv.

  1. Fotballfrue

   Hehe, han gjør alltid det, tror ikke han tenker på det, og det gjør ikke jeg heller 🙂

  2. Enig med deg M! 🙂

 13. Madeleine

  Så utrolig herlig bilde! Selv synes jeg det beste som finnes er å ha masse papirarbeid, mail ol å gjøre. Det er så deilig med sånne ting som når man har svart, betalt, osv så er det ferdig! Ting som kan krysses av, som ikke blir hengende. Du er en fantastisk person og du inspirerer meg veldig med all positivitet, genuinitet og kjærlighet:) Kos deg masse idag, Caroline! 🙂

 14. Du skriver at du blir litt deprimert? Du vet det er en diagnose som varer over tid? Hvis du blir litt trist/nedfor å tenke på det, er det da bedre å skrive det, enn å overdrive med en så alvorlig diagnose som depresjon er. Hvis du hadde vært deprimert, tror jeg ikke du hadde stått på kjøkkenet og tafset på mannen din.

  1. Fotballfrue

   Beklager om jeg støtet noen, jeg regner med du forstår at jeg ikke sikter til diagnosen.

   1. Camilla

    Det går an å være både deprimert, psykopatisk og narcissistisk uten å ha fått diagnosen som depressiv, psykopat eller narcissist. Jeg forstår ikke helt kritikken her 🙂
    Stå på Caroline, har læst bloggen din de siste 2-3 år, og det fortsetter jeg nok med så lenge du skriver bloggen :-)!!

   2. *støtte

 15. Godt med litt anderledes mandager av og til også, du har jo tross alt vært borte mange dager 🙂
  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre men har lurt på det en stundt så jeg bare slenger inn spørsmålet her.
  Jeg lurer på hvilken BH du bruker når du har kjole og topper med bar rygg?
  Det er jo så mye finere det enn å ha en BH-stropp der.

  Ha en fin mandagskveld videre skjønne deg! <3

  1. Fotballfrue

   Da dropper jeg bare bh 🙂

   Klemmer!

 16. Hei elsker deg du er så fin og snill hvorfor er ikke alle som deg jeg er litt sjalu på akkurat det <3
  Du ser nydelig ut på håret bare sier det <3<3<3<3<3

 17. Alltid godt å komme hjem, noe av det beste med å reise det! Det regner i Lørenskog også…. Men jeg får ikke trent av den grunn…. Eller vært på kontoret. Men jeg kan hjelpe barna med lekser og jeg kan strikke…. Sistnevnte forårsaket umiddelbart hosteanfall hos min mor som så mitt forrige prosjekt i 7.klasse (som i grunn aldri ble en gryteklut).

 18. iiiik! Har akkurat klikket hjem kjolen fra vila som du viste i et tidligere innlegg!! For en fantastisk kjole! Jeg skal snart i bryllup og har enda ikke klart å finne kjole, men så stakk jegvinnom bloggen din, og vips der var drømmekjolen min! Bestilte den i koksgrå da vel og merke, men takk for at du alltid inspirerer!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

 19. Ja vi hadde 1 og en halv dagen fint vær her i Norge mens du var borte,man må nok reise for fåvarme …dessverre har de færreste råd til det 🙁

 20. For et fint bilde! Jeg liker å se at han tar et godt tak i rumpen din.;) Sånn skal det være!

  Er litt blåmandag her også. Drakk en kopp te til kvelds i går, og jeg tenkte ikke over at det var svart te, så jeg fikk jo ikke sove før jeg skulle stå opp, nesten.:)

  Håper du får en fin start på uken, Caroline! *god klem*

  1. Fotballfrue

   Hahaha, han gjør alltid det :p

   Takk, det samme, skjønne du!

   1. Hihi! Lagt merke til den rumpetafsingen jeg også – den er der på så og si alle kyssebildene! Men for all del – jeg skjønner han godt 😀

 21. Dette bildet av dere to fikk meg til å huske den harde ventetiden jeg hadde i Spania.

  Jeg måtte nemlig forlate alt i Norge, for å flytte til Spania, og for å få brukt EØS-løsningen for å få være sammen med Jamal. Det var hardt å være adskilt fra januar til april, for så å måtte reise igjen, i mai til Spania, og vente der til september, når alle papirer endelig var på plass og han kunne komme dit. Og egentlig hadde vi ikke tenkt oss tilbake til Norge, men jeg ble nødt til det pga min medisin og min helse.

  Så ta vare på tiden dere har sammen <3, det er ikke alle som er så heldige at de får være sammen med den de elsker.

  1. Fotballfrue

   <3

 22. kristina

  http://fotball.vgtv.no/?id=1028

  Så dette klippet idag, må si du har forandret deg!

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja, det har jeg helt klart, og Lars-Kristian også 🙂 Folk flest forandrer seg vel en god del på fire år når de er såpass unge 🙂

   1. Bergensfrue

    Fantastisk herlig&naturlig snutt av dere begge 🙂 og jeg digger hårstilen deres også 😉 !!

   2. Fotballfrue

    Hahaha, dauer av håret mitt :p

   3. Camilla K

    Hahaaa jeg også døde litt av håret ditt 😛 Ikke det at du var stygg, overhodet ikke, men du er mye flottere nå:)!!

   4. Fotballfrue

    Gjør ingenting at du sier det, det var jo ikke akkurta flatterende eller særlig pent 😉 Sminken er også ganske fæl spør du meg, men man lærer så lenge man lever 🙂

  2. Hehe, du er bare så urolig søt og vakker! Du ser ut som en engel! Ble i veldig godt humør av å se dette klippet. Er du alltid så glad og sprudlende? 🙂
   Tror mange har mye å lære av deg. 🙂

 23. Glad jeg er singel og slipper å ødelegge nattesøvnen på å vente på at en mann skal komme hjem 😉 Dessuten er jeg glad jeg ikke er så avhengig av noen at jeg ikke klarer å fungere selv om noen er borte… 😛
  Men jeg forstår meg vel ikke på sånt…

  Jeg er iallfall glad for at du er trygt hjemme i norge igjen og kan fortsette å skrive nye innlegg. Klem 🙂

  1. Veronica

   Haha, akkurat det samme brukte jeg å si før jeg møtte mannen i mitt liv og gifta meg med han! Jeg var så frustrert over venninner som var helt «ødelagte» om mannen skulle være borte noen dager. Men vips så var jeg i samme situasjon selv 😉 Bare vent å se du Vilde, en dag er du der du også :))

 24. For det første velkommen hjem nydelige Caroline, godt å se at du er trygt tilbake på norsk jord! Håper du har hatt en fantastisk uke i Hellas og fått ladet batteriene litt.

  Må bare rose deg for den fantastisk flotte jobben du hver eneste dag gjør med bloggen. Du er virkelig en inspirasjon og en person å se opp til: du virker alltid så positiv, selv om ting ser ut til å butte litt(?). Dette er en egenskap jeg prøver å tilegne meg selv. Etter å ha fulgt deg i noen år har jeg klart å snu de tidligere sure mandagene mine til noe positivt. For deg som for meg er nå mandager en sjanse til å «starte på nytt».

  Jeg vil bare takke deg for at du er den du er, og for at du sprer så mye positiv energi.

  Håper du får en fantastisk uke, og ikke minst en koselig 17.mai feiring, så får vi alle krysse fingere for at været vil være på «vår» side framover.

  Helt til slutt vil jeg bare spørre deg om noe jeg har undret meg litt over i det siste: da du var med i programmet «Typen til», plukket Leo opp noe han sa var en krydderkvern(?) fra kjøkkenbenken din, hva var dette egentlig, var det en krydderkvern?

 25. Hei! kort spm før nasjonaldagen.. i drn desserten du laget i fjor, brukte du kremfløte eller matfløte? Takk!:)

  1. Fotballfrue

   kremfløte 😀

 26. Caroline, Caroline..nå har jeg egentlig ingenting å kommentere, men føler bare jeg må legge igjen en hyggelig hilsen haha. Er så utrolig glad i bloggen din, og du fortjener positive tilbakemeldinger:) Innså hvor lenge jeg hadde fulgt bloggen din her om dagen da en venninne ikke klarte å komme på når det var hun skiftet hårfarge og jeg kunne slå til med «jo, det var jo rett før fotballfrue giftet seg!» Haha! Håper du får en hyggelig kveld og en super uke:) Stor klem

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra 🙂 Tusen takk <3

   Klemmer!

 27. heldige du 🙂 utrolig fint par, ja!

 28. lene =)

  Hihi, ser han har savnet rumpa di også 😉 Herlig bilde, dere to er rett og slett fantastiske sammen!

 29. Jeg så på klippet om deg og Lars Kristian fra en tid tilbake. Du må være en av de herligste skapningene på jord. Jeg tok meg selv i å sitte å le med deg når du skulle forklare om offside! Aldri slutt å blogg, Caroline! Da tror jeg at jeg får følelsen av å miste en venn. Riktignok et enveisvennskap, men du skjønner sikkert :p Stå på!

  – K

  1. Fotballfrue

   <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *