Flowers in my hair

Dette er det siste antrekket fra Hellas, faktisk er det fra fredagen, om jeg ikke husker helt feil 🙂 Jeg elsker at blomsterkranser til håret er så tilgjengelig som i år, det finnes nesten ikke noe enklere eller finere enn dette som tilbehør til sommerantrekket, det gjør utrolig mye og du trenger nesten ikke noe annet tilbehør i det hele tatt. Av mine 6 antrekk i Hellas var blomsterpynt til hodet inkludert i hele 3 av dem, og jeg gleder meg til å kunne ta bruke det om igjen, men det blir nok ikke på en stund ennå, været her hjemme tatt i betraktning.

Skjørt BikBok Arkaden / Topp H&M Conscious Exclusive Collection / Pumps River Island / Veske Red Valentino / Blomsterkrans BikBok Arkaden 

Nå er endelig kofferten min tom og jeg har fylt hele 3 søppelsekker med klær og sko i dag. Klær for det meste. Fikk plutselig ånden over meg og brukte hele 3 timer etter klokken fem på å rydde i skap og skuff. Dette gikk utover den planlagte treningsøkten min, så jeg får komme sterkere tilbake i morgen, jeg er nemlig superklar for en langkjøring kjenner jeg 🙂 Nå venter sashimi, litt sushi og Lars-Kristian på meg sammen med onsdagens episode av The Amazing Race, så nå skal jeg legge bort telefon og data og bare nyte de siste timene av denne dagen. Håper dere kan gjøre det samme!

56 kommentarer

 1. så nydelig du er!

 2. Ååh, for et nydelig antrekk!

 3. åå, du stråler!! <3 SÅ FIN

 4. Ååh, så fin du er! 🙂 Vakker med blomsterkrans i håret <3

 5. Kjempefint! Synes kombinasjonen av skjørtet og den toppen var veldig, veldig fin 😀

 6. Angelina

  Nydelig kjole!!!

 7. Madeleine

  Så fin hårpynt!! Hvor kjøper du de hen?

  1. Det står i innlegget 🙂 bikbok

 8. Hi Caroline! Love your floral headband, I’d love to have one too as yours!:) You look simply stunning, the aymmetric dress is dreamy and fits you perfectly:) You are a doll and always enjoy your outfits:) Kisses!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie <3

 9. Så nydelig!

 10. Åå, blomster i håret er så yndlig og vakkert! Gleder meg sånn til ferie og tur til Italia med verdens beste kjæreste i sommer, vertfall etter alle de fine bildene som du har lagt ut av turen din 🙂 Men jeg lurer på en ting, klarer du å gå med høye hæler i varm temperatur? Jeg vil sååå gjerne gå med høye sko til sommerbrune bein på ferie, men jeg klarer det rett og slett ikke da jeg blir så varm, hovner opp og rett og slett ser ut som en elephant på nåler. Så har du noen magiske triks?

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Nei, dessverre :/

 11. Kristijane

  3 søppelsekker med klær?! Wow! Håper du leverer til gjenvinning og ikke bare kaster det?

  1. Fotballfrue

   Nei, er du gal! Gir det til Fretex 🙂

 12. Ragnhild

  Tror du har flowers in your heart. 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 13. Har du glemt å merke Hellas-innleggene dine som sponset? Eller er det noe du slipper å gjøre? 🙂 Du er så fantastisk pen! Digger bloggen din.

  1. Fotballfrue

   Jeg har gjort som jeg skal 🙂

   Klem!

 14. Gleder meg til sommer nå kjenner jeg! Det var et helt fantastisk antrekk du har satt sammen her Caroline:-)

 15. Så utrolig nydelig antrekk, Caroline! Du er så vakker! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 16. Å, den toppen var helt nydelig på! Og jeg er helt enig, blomsterkrans i håret er såå fint 😀

 17. Christiane

  Nydelig du er Caroline 🙂
  Stor inspirasjon, både som person og i klesveien!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du!

 18. Skal du legge det ut til salgs? 😀 Bazar.no kanskje? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier å gi det til Fretex, kanskje jeg skal gjøre noe mer denne gangen 🙂

 19. Du er kjempe flink med antrekk 🙂 Liker stilen din veldig godt! Men håret ditt er litt kjedelig, det samme nesten hver eneste dag, håret ditt var NYDELIG på de bildene fra GHD eventet du var på, mye mer livlig 🙂

 20. freeyourstyle

  Love this dress ! <3

 21. Fredrick Wikestad

  Sashimi er så sinnsykt *vann i munnen* godt! Vet sånn cirka hva det blir i morgen. 😉 Lurte bare en ting i farta, når blir 17. mai konkurransens vinnere publisert? 🙂 Ha en fin kveld/natt!

  – Fredrick

  1. Fotballfrue

   Å, det skal jeg få gjort i dag 🙂

 22. karianne

  Du kler de blomstene så utrolig godt! Tror kanskje du vil like denne etsy butikken – norsk jente i london som lager de fineste kransene – http://etsy.com/shop/dearsonea

  1. Fotballfrue

   Oooo 🙂

 23. Hei 🙂 lurte på om du ikke kunne lage ett innlegg om disse: http://www.shopcameo.com/ProductDetail.aspx?itemId=130&culture=nb-NO , og: http://www.shopcameo.com/ProductDetail.aspx?itemId=118&culture=nb-NO . eller lage sånn budsjettgreier som du av og til lager 🙂 Hadde vært supert 🙂 Mvh. Silje

 24. kjempefint antrekk! du er alltid så utrolig fin.

  Jeg har ofte problemer med at håret mitt blir «krusete» når jeg er i et annet land. Har du noen tips for å unngå dette?

  klem <3

  1. Fotballfrue

   En god hårolje 🙂

   Klem!

 25. The Fashion Panda

  So pretty with those flowers!!
  http://thefashionpandacrew.blogspot.be/

 26. Hm, er det bare meg som mener at blomsterkrans i håret ser helt merkelig ut til kort kjole?
  Stilmessig så tenker jeg at en såpass stor blomsterkrans krever en lang, hvit kjole med blonder….
  Du er som vanlig nydelig ellers, men, please, du er jo mer enn vakker i bilder tatt fra flere vinkler!! 🙂

 27. Charlotte

  kan du vise hvordan du lager den hår frisyren, prøver hjemme, men skjønner helt ærlig ikke helt hvordan du klarer det 🙂

 28. Michelle

  Nydelig du <3

 29. Hei du som liker så godt Hellas, har du vert i Parga? Fantastisk sted. Jeg å mannen min giftet oss der. Han overrasket meg med bryllup. Leide bryllupsplanlegger alt va fikset å ordnet. Bare å ta med kjolen:) det var fantastisk å romantisk der:) fint bilde foresten:)

  1. Fotballfrue

   Nei, der har vi ikke vært 🙂

 30. Martine

  Denne hårfargen kler du veldig godt 🙂

 31. Silje Bremnes

  Kan du ikke skrive et innlegg om utdannelsen din? Hvor du gikk og om du trivdes?

 32. Kan du inte skriva / visa hur du lockar / fixar ditt hår? Det är så otroligt fint! Kram!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Her er en video: http://fotballfrue.no/2013/04/14/lansering-mast-vol-2/

   Klem!

 33. når kjøpte du blomsterkransene? ønsker meg, men finner ikke noe sted:( andre steder som har det? hvorfor fremhever du akkurat hvilken bik bok? har arkaden best utvalg?

  1. Fotballfrue

   Rett før jeg dro 🙂 Synes de har mye fint på Arkaden, jeg handler alltid der, de har alltid strl. jeg trenger :p

 34. Så pene øyne søsteren din har! 🙂 Ja dere er begge to nydelige foresten!

 35. Caroline

  Hei! Er helt forelsket i toppen, men finner den verken på nettet eller i butikkene.. Vet du hvor man kan få tak i den? 🙂

 36. Så flotte bilder av deg 🙂 Elsket antrekket 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine!

 37. Nydelig!! Helt perfekt 🙂

 38. […] – We’ve gone through almost 4 pounds this week} {Caroline’s flower headband – I’ve just ordered this one from Asos} {These Norwegian study cards I made for Andy […]

 39. Det finnes sånne små 1 porsjons yoghurtbeger med gresk yoghurt, tror de er fra Synnøve (Er ikke sikker her) Venninen min syntes de er utrolig gode! Har ikke smakt selv enda… Vet ikke hvordan de passer til ditt kosthold da

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *