30 Days Challenge: Day 21 & 22

Rakk aldri å legge ut challengen i går ettersom hjemreisen dro seg litt mer ut enn forventet, men nå er jeg på plass igjen og jeg lover at de resterende dagene skal komme på løpende bånd 🙂

Gårsdagens challenge: Din verste uvane. Dette snakket jeg med Anette om da vi var i Hellas, for jeg synes denne er litt vrien. Jeg kan jo kanskje si at min verste uvane er at jeg biter negler, at jeg gnisser tenner i søvne eller at jeg ikke klarer verken rot eller støv, men vi kom heller frem til at den verste av dem alle må være den at jeg aldri klarer å slappe 100 prosent av. Jeg har lopper i blodet, og dersom jeg endelig tar meg tid til å sette meg ned i godstolen med en kopp te og en spennende bok, kan jeg sitte i ro i nøyaktig 12 minutter, og så kommer jeg på at det er andre ting jeg heller må, kan eller skal gjøre. Jeg klarer nesten aldri å legge plettfri neglelakk uten å ødelegge for meg selv engang, det krever jo, som de fleste vet, at en sitter i ro i noen minutter, og det går nesten skeis hver gang. Når jeg er på ferie er det også slik, jeg føler hele tiden at jeg burde gjort noe annet og får nesten dårlig samvittighet fordi jeg ikke sitter foran dataen og jobber, eller fordi jeg ikke gjør noe fornuftig i stedet for å sole meg, drikke vin og spise god mat. Jeg synes de som klarer å nyte øyeblikket, senke skuldrene og ta minutt for minutt er utrolig heldige, og jeg jobber hver dag for å bli bedre, men jeg tror bare at jeg er skrudd sammen litt. . merkelig. Dette er jeg ganske sikker på at jeg har etter mamma, for hun er akkurat lik, så jeg kan vel kanskje bare skylde på henne 😉

Dagens challenge: Dine 5 favorittvesker. Jeg er egentlig veldig glad i alle veskene mine, men for øyeblikket og sesongen, må det bli disse:

Red Valentino / Oasis / Aldo / Goodnightmacaroon / Mulberry Lily Medium 

32 kommentarer

 1. Birgitte

  Jeg er akkurat lik som deg! Sitter sjeldent lenge stille og får alltid høre av venninnene mine at jeg må lære meg og slappe av. Det med neglelakken er også et problem for meg, fordi jeg ikke er tolvmodig nok til og sitte i ro.. haha!

  1. Fotballfrue

   Haha, så ille :p

   1. Hvorfor ikke kjøpe en top-coat som tørker superfort? Du har det kanskje for travelt til å legge den 😉

   2. Fotballfrue

    :p

   3. finnigan

    det er det. prøv essie sin! funker som bare rakkern!

  2. Et tips er å ta på neglelakk når du har satt deg inn i bilen, for eksempel på vei til et møte. Ta på deg sikkerhetsbeltet, lakk neglene, og kjør. Da gjør du noe samtidig som du ikke ødelegger neglelakken. Funker for meg!

   1. Fotballfrue

    Problemet er bare at jeg liker å legge gel lakk som krever tilsammen 3-4 lag :O Lag 1 og 2 går som regel greit, men sååå.. . Haha :p

 2. Hehe, jeg skulle ønske jeg hadde litt mer lopper i blodet! Jeg kan LETT ligge en hel dag på sofaen uten å gjøre en dritt. :-p

  1. Det skal du se på som en gave Marita:) gled deg over det.. Nå skal jeg ikke komme for mye inn på min livshistorie, men den har bare blitt full av dritt fordi jeg ikke hadde/har den egenskapen og slappe av og her sitter jeg og er totalt utbrent og ser at livet mitt ikke noen gang skal bli bra igjen.. Så jeg sier igjen… NYT DET!!!!!! du kommer til å nå langt her i livet rett og slett pga den egenskapen der.. Oss andre må tilslutt sitte med skjegget i postkassa og angre bittert på at en ikke bremset og la seg på sofaen i tide….

 3. Jeg har det litt på samme måte – Multitasking er kanskje min værste uvane – sitter på PCen mens jeg ser på film og sånn… Er ellers også som deg at jeg MÅ ha det ryddig rundt meg. Dessverre så har jeg verdens mest rotete familie, så det blir jo et frustrasjonsmoment når jeg bruker timesvis på å rydde, og ikke minst holde det ryddig, og så går det 5 minutter så ligger ting og flyter utover alle flater i huset igjen… Fatter ikke hva som skjer jeg… (Ekstra latterlig blir det jo når jeg er den som blir beskyldt for å rote det til igjen – haha)

  1. Fotballfrue

   Uff, det skjønner jeg :/

 4. Hehe nogen er glad for tasker med den klassiske «Chanel-kæde» 😉
  Synes også de er veldig fine, har netop klikket en lignende hjem fra Asos, elsker at de er så tidløse og klassiske 😀
  http://www.asos.com//Asos/Asos-Quilted-Metal-Corner-Across-Body-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2762574

  1. Fotballfrue

   Hihi, ja 🙂 Kjempefin den også 🙂

 5. Jeanette

  den rosa oasisvesken var utrolig lekker! Herlig farge

 6. Hei Caroline! 🙂
  Jeg har et lite spørsmål: hvor fikk du tak i de (klister)lappene med monogrammet på som var festet på glassene i bryllupet deres?

  Håper du hadde det fantastisk i Hellas med Anette, bildene hittil ser fantastisk ut!

  Klem! <3

  1. Fotballfrue

   Bryllupsbutikken.no 🙂

 7. Fine vesker, jeg syns spesielt den fra Red Valention er helskjønn 🙂

 8. Alle de fine veskene <3 Jeg har også litt problemer med å sitte i ro, av og til. Noen ganger er det ikke et problem i det hele tatt! Synes det er morsomt å lese disse tingene om deg. Man blir på en måte kjent med andre sider av deg og det er alltid kjekt!

 9. Så fine vesker! Mulberryen er definitivt min favoritt 😉

 10. Kjempe fine vesker! 🙂

  http://inamakeup.blogg.no

 11. Åh, jeg er akkurat sånn jeg også! Hvertfall nå i denne perioden med mange avsluttende prøver og eksamener.. Man kunne jo heller lest til de enn å gjøre alt annet gøy, men noen ganger må man bare tillate seg å leve litt, og jeg håper du fikk til det i Hellas:-) Og du har så fine vesker, herreguuuud.

 12. Sliter litt med dette sjølv! Og det er noko dritt for å være ærleg. Slitsomt, ikkje minst!
  Det positive er at man får gjort masse då :)) Eg liker det best når eg virkelig får utnytta dagane mine.
  Men for all del, det er viktig å slappe av også.

  Nydelige vesker foressten 🙂 Ha ein fin kveld!

 13. jøss, jeg er komplett motsatt skrudd sammen! Jeg kan sitte stille å lese i mange timer i strekk, så husker jeg at «oisann..jeg skulle ha rydda» men da bare utsetter jeg det til senere. Og så er jeg en smule for mye spontan. Kan bestemme meg for å reise til utlandet og reise to dager etter at jeg tenkte det. Jeg tror spontaniteten er min værste uvane, selv om den fører til utrolig mange spennende øyeblikk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det tror jeg du bare skal være glad for, jeg 🙂

 14. Ønsker meg veldig et 17. mai-innlegg! 🙂 Med feks bordekkingstips, mattips og klestips!

  1. Fotballfrue

   Det kommer et i morgen, men ikke med klestips, det er vel litt sent nå 😉 Bordtips har jeg i boken min 😉 Du kan også se på innlegget fra i fjor: http://fotballfrue.no/2012/05/10/17-mai-detaljer-og-dessert/

 15. Hei! Angående det med at du alltid er på farten; ossen klarer du å være våken så mange timer av døgnet og likevel være så positiv og full av livsglede? Dette beundrer jeg deg virkelig for! Selv er jeg er person som trenger en del søvn og i og med at jeg går på skole og trener mye så blir det ofte en høneblund på ettermiddagen, hender det at du gjør det? Den siste måneden har jeg også lagt om kostholdet veldig, spiser bare «sunne» ting i form av mat med riktig næring osv. Når søtsuget eller lysten på dessert er der, så lager jeg ofte gode smoothier og spiser frukt og lignende. Jeg spiser mye mat, men sunn mat og jeg merker blant annet at det er mye lettere bare det å våkne om morgenen!

  Stå på videre, du er en kjempeinspirasjon (men dette vet du nok alt). Elsker forresten quotes og motivasjonsord, kunne du vært en engel og laget et innlegg med dine favoritter? Mitt er kanskje: hard work beats talent, when talent doesn’t work hard 🙂

  :*

 16. Caroline

  Heei! 🙂
  I forhold til det med neglelakk…. Kjøp gellack på H&M med sånn LED-lampe! Jeg skaffet meg det for var så lei av alle sårene som ble etterhvert, fordi det aldri tørket… Med gellack tar du på et strøk, putter hånda i lampen i 30 sek, og vips så er neglelakken både tørket og herdet! Fantastisk! Har blitt helt avhengig! 🙂 fungerer veldig bra på tåneglene også 🙂 +at det sitter på i bortimot 2 uker! 🙂 hadde ikke helt trua da jeg kjøpte det, men utrolig nok fungerer det veldig bra! 🙂

  Elsker bloggen din!

  Caroline 🙂

 17. Kjempe pene vesker! 🙂

 18. Er det noe jeg er glad for, så er det at jeg tillater meg å slappe av. I en såpass hektisk hverdag er «downtime» et must for meg, og å bare slappe av med en bok, et blad eller en tur ut er noe av det beste jeg vet. Spesielt i disse tider, med eksamen rett rundt hjørnet og flere avsluttende fag, er jeg helt avhengig av å koble av litt.

  På en annen side er du en av dem som får gjort utrolig mye på tiden du har, og det er jo ikke en dårlig egenskap 🙂

 19. Elisabeth

  Skjønner det du sier der, ja. Har maur i fua jeg også..
  Så et kanskje litt rart spørsmål: Hvor ofte vasker du sånn typisk kjøkkenskapene, kjøleskap, baderomshyller/skuffer, osv? Hehe 🙂

 20. haha, jeg bytter gjerne noen dovendyr i blodet mot noen lopper anytime. Men det er jo sant som du sier at det er fint å ha evnen til å slappe av også. Men det er jo ikke noe et iskaldt glass med rosévin på en sommerkveld klarer å ordne 😉
  Ser ut som om du koste deg på tur iallefall, og det var jo fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *