Konkurranse: Bli Catzys nye ansikt

Catzy er på jakt etter sitt nye ansikt utad, og du kan være den rette! Reglene for å delta er enkle, og alt du trenger å gjøre er å legge ut et bilde av deg selv og din favorittfrisyre på instagram med hashtaggen #catzymodell. Det kan helt sikkert være en fordel om du benytter Catzy sine hårprodukter, men det er ikke et krav. I skivende stund er det nesten 200 deltakere, men konkurransen varer ut mai-måned, så det er lang tid igjen. Aldersgrense for å delta er 16 år, men det er ingen øvrig aldersgrense. Les mer om reglene her.

annonse 

Ut fra alle deltakerne trekkes også 10 vinnere som stikker avgårde med hele Catzy-serien. Blant alle Catzy sine produkter er tørrsjampoen deres min absolutte favoritt. Denne var ny på markedet rett før jul i fjor, og har blitt en fast del av mine hårprodukter. Pluss for at den er så lett tilgjengelig, selges blant annet på alle Coop-butikker, Ica og Meny. Tørrsjampo er helt fantastisk å bruke for meg som trener såpass ofte og som ikke har tid eller lyst til å dusje håret hver dag. En god tørrsjampo som denne absorberer fett og olje fra hårrøttene, og gir faktisk en ren følelse, selv etter at du har trent. Mitt tips dersom du har en løpe- eller treningsøkt og blir våt i håret, må være å la det lufttørke (ta for eksempel ut hestehalen og lag heller en flette, slik at det tørker fortere mens du trener styrke eller tøyer ut) og deretter bruker du tørrsjampoen. Den brukes ved å riste flasken godt og spraye ved hårrøttene. Det lønner seg også å massere det litt inn, deretter grer du gjennom og kan style det som du vil. Jeg liker å spraye litt utover i håret også, den løsner floker ganske bra i tillegg til at det da vil lukte friskt av hele håret 🙂 Det vil føles litt tykkere etter at du har brukt denne.

Catzy tester ikke på dyr ♥

4 kommentarer

 1. Vilken underbar tävling =) Har inte instagram men kanske får fixa det.
  Hoppas du mår fint. Ha en toppen dag sötis <3

 2. Ann Iren

  Hei!
  Siden jeg vet at du har en dolce gusto- kaffemaskin så tenkte jeg å spørre deg om hvilken vanlig kaffe du synes er best? Jeg tenker da på slik vanlig kaffe som kan kan servere mamma når hun kommer på besøk, ikke noe fancy som latte og espresso.

  1. Fotballfrue

   Zoega-kaffen (de røde kapselene) er utrolig gode 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *