Hade da, Miramare

God morgen, dere!

Nå har vi pakket koffertene, spist frokost og er klare for avreise. Satt og nøt solen i nesten to timer til frokost, og nå føler jeg meg egentlig ganske kokt. Haha, deilig 🙂 I dag har jeg treningsfri, men tok noen bilder av løpeskjørtet mitt fra Get Inspired da jeg var ute og jogget i går, så tenkte at jeg måtte vise dere hvordan det ser ut på.

Er det ikke fint? Elsker fargene! Kjempedeilig at det er tights under, føles nesten som å jogge naken. Haha! Dette skal jeg bruke hjemme også, gleder meg å komme i gang skikkelig etter ferien igjen. Skjørtet finner du her og sportsbhen her (sponset plagg) 

Uhu, jeg får vel klappe sammen macen og komme meg ombord på bussen. Skal forberede et innlegg til senere når jeg sitter i luften, har en del bilder å dele med dere fra gårsdagen og tidligere denne uken som jeg ikke har fått lagt ut ennå. Krysser alt jeg har for at vi lander trygt i Oslo og at vi sees fra Siljan. Både søster og jeg gleder oss stort til Starbucks etter landing, standard for meg er vaniljelatte på soya. Nam! Ha en fin søndag, dere ♥  

39 kommentarer

 1. Fantasia

  God tur hjem, igjen:)
  Du har sikkert fått det med deg, men de skal åpne Starbucks i kjelleren på Oslo city. Driver med bygging av det i disse dager!

  1. Fotballfrue

   Å, jeg så det da jeg var i Oslo før vi reiste 🙂 Kjempebra! Selv om det sikkert ikke blir like stas lenger etter hvert 😉

 2. Du er nydelig! Killer body 😉 Elsket løpeskjørtet, kjempe søtt 🙂

  1. Fotballfrue

   :O TAKK!

 3. Nydelig løpeantrekk og flotte farger!!

 4. Fint 🙂
  Samboeren min kjøpte tennis/løpeskjørt til meg i julegave (han syns visst at det er veldig søtt:p). Håper jeg får bruk for det snart 🙂

 5. Sykt fint bilde av søsteren din 🙂 og jeg gleder meg til du blogger om hverdagen din igjen. Det er noe magisk med hverdag også <3

 6. ihhh, ser jeg det jeg tror jeg ser? Gifler med sjokolade? Uansett får jeg såååå lyst på hotellfrokost nå haha, kanskje jeg bare sjekker inn i Tromsø ei natt bare for å få frokost hihi ^^

  1. Fotballfrue

   Hihi, ja 😀

 7. Du er så fin Caroline;) Drømmedama! Og gud som jeg lengter tilbake til hellas av å se disse innleggene dine. Mååå få overtalt min kjære til at vi har råd til en ny tur i august, får helt vondt i hjertet av lengsel 🙂 God hjemreise!

  1. Fotballfrue

   :O Snille du! Tusen takk :O Håper dere får dere en tur, ingenting er bedre enn et lie avbrekk 🙂

   Klem!

 8. Åhh, det er så kjedelig å reise hjem! Ihvertfall når det er så dårlig vær her i Norge. Ser ut som dere har kost dere masse 🙂

 9. karoline

  Du er så nydelig! Mitt sporty forbilde 😀 Haha. Du har ikke tenkt å løpe maraton eller noe sånt? Mener du har snakket om det før 🙂

  1. Fotballfrue

   <3lig takk, snille deg :) Jo, det har jeg veldig lyst til, men akkurat nå passer det litt dårlig. Jeg har likevel planer om det i fremtiden :)

 10. Hvor ser du frisk og glad ud. :O)
  Nu kan jeg næsten ikke vente med selv at skulle rejse, selvom det først bliver til august.
  Vi har lige købt rejse til Rom – jubii- glæder mig som et barn til en kæreste ferie.

  Skal I ud at rejse til sommer? Eller har I planer om drømmeferien på Maldiverne igen til vinter?
  *suk* Maldiverne, det er helt sikkert drømme bryllupsrejsen!
  Et lille spørgsmål mere, hvor længe før bestilte i jeres bryllupsrejse dengang?

  <3 og god rejse

  Pia Sabine

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian har en uke ferie i juni og en uke i jul (faktisk) FØRTSE gang han har så mye ferie ila. en sommer, så vi skal reise to ganger sammen 🙂 Vi pleier jo å ta en tur etter sesongen i november / desember, men i år tror jeg ikke det blir noe av 😉

   Klemmer <3

 11. hva heter hotellet du har vært på, og hvor ligger det? 🙂 var så fint! fikk lyst til å reise dit selv 😉

 12. Marita Ø

  Så lekkert et skjørt! Så utrolig deilig å bare kunne jogge i så lite klær 🙂 God flytur hjem, håper det gikk fint!! 🙂

 13. Kristin

  Så utrolig flott du var i det løpeskjørtet! Har lenge likt ideen med dette plagget (så lenge det, som du sier, er innershorts i det vel å merke, hihi), men har liksom alltid tenkt at jeg ikke «tør» å bruke et sånt skjørt når det kommer til stykket.

  Etter å ha sett disse bildene av flotte deg iført dette plagget må jeg nesten revurdere og kanskje driste meg til å klikke hjem et likevel :))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg liker det kjempegodt 🙂

   Klem til deg 🙂

 14. I hope you have a nice flight!
  I just wanted to say that I have been following your blog for a year now (how time flies) and you
  are just so amazing and you are such an inspiring person to me. 🙂 Thank you for that!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie <3

 15. Utrolig søtt skjørt! Jeg får veldig lyst på et sånt, men så har jeg dessverre ganske kraftige lår øverst. Så jeg er litt redd for at jeg får gnagsår mellom lårene hvis jeg løper med et sånt skjørt. Hva tror du om det, Caroline? (Du har jo ikke sånne lår så klart, men har jo kjempepeil på trening og fresht treningstøy, så du skjønner nok dilemmaet likevel.) 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er jo tights som sitter fast i skjørtet 🙂

   Klem!

 16. Hei jeg har noen spørsmål! Kunne du svart på disse? 🙂

  1. Hvilken str har du i kjolen Gatsby ( den hvite med frynser ) fra Cameo? 🙂

  2. Når du løper med helning på tredmølle, forresten gjør du alltid det? Gjør du det i starten/slutten/hele turen?
  Jeg er redd for å gjøre feil med hensyn til å bryte ned/bygge opp muskler!

  Tusen takk for svar på forhånd! 🙂

 17. Cathrine R

  Søstra di er så pen 😀

 18. Superfin farge, ja! Men synes det blir helt merkelig å trene i skjørt.. hadde selv gått for tights under, men da er det liksom ikke noe vits i å ha på skjørtet, med mindre man synes det ser bra ut da, hehe 🙂

  1. Fotballfrue

   Men. . det er jo tights under som sitter fast i skjørtet? Ser du ikke det på bildene da? Det er jo halve poenget 🙂

 19. Ser nydelig ut der:)

 20. Ååå så god maten ser ut 🙂 søsteren din er jo like nydelig som deg <3 Lykke til på flyturen hjem kos dere masse 🙂 Lurer på om jeg skal gå å trykke hjem et sånn fint løpeskjørt, må bare ta en titt på økonomien 😉

 21. Kroppen din er virkelig helt fantastisk!! Forbilde!! Håper du har kost deg masse i Hellas 🙂
  Et spørsmål, hvor er iPhone dekslet ditt fra? Elsker det!

  1. Fotballfrue

   <3lig takk :) Det er fra good cases :)

 22. Marianne

  I love the shirt of your friend. What brand is it from?

  1. Fotballfrue

   It’s vintage 😉

 23. Celine Hasle

  Jeg har en mistanke om at du er gravid.. Så jeg spør, er du gravid? Eller prøver du å bli det ? Klem Celine

  1. Fotballfrue

   Skjønner ikke hvorfor alle synes det er helt greit og naturlig å spørre meg om dette, ikke engang familiemedlemmer gjør det. Dette er, som jeg har sagt mange ganger tidligere, en privatsak helt til jeg sier noe annet.

   Klem tilbake – ingen sure miner, vil bare at alle skal forstå.

   <3

 24. Litt vel sent ute, kanskje? Men jeg bare lurte på hva slags bakverk (?) som er på øverste bildet til høyre? Og om det evt er på lavkarbo-vis og om du har oppskrift? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er nok helt vanlig bakst 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *