30 Days Challenge: Day 20 + Lunsj & Iskrem

Dagens challenge: Parfymen min. Denne var så kjedelig at den ikke fortjener et eget innlegg synes jeg, så jeg gjør like gjerne to innlegg i ett i kveld 🙂 Parfymen jeg bruker til vanlig er som regel Lolita Lempicka. Sliter med å finne en annen som er like god, og som også er fra en produsent som ikke tester på dyr. Lolita tester ikke på dyr, så denne er både duftgod og dyregod.

Fiine strandkjolen min fra Cameo, her / Blomsterkrans fra BikBok Arkaden 

Nå står vi på farten for å reise inn til Gamlebyen nok en gang, det var så hyggelig der, og det er jo så mye fint å ta bilder av, så vi kunne ikke la siste kvelden gå med til noe annet. Dagen i dag har bare vært kos, og jeg har fått spist meg mett på favorittisen min for tredje gang, Cookies And Cream. Denne gikk ned før lunsj, lunsjen ble haloumiost med grillede grønnsaker (har jeg nevnt at maten her er helt fantastisk?) og etter lunsj ble det en mojito. Er det siste dag av ferien, så er det siste dag av ferien. Det må jo nytes til det fulle.

Håper dere har en fin kveld, vi sees i morgen!

62 kommentarer

 1. å, du ser så fantastisk flott ut – du stråler jo!
  kunne du ikke vist oss bilde av deg i de (eller i alle fall en av de) flotte bikinene dine da? du pleier jo alltid å vise det når vi er på tur, også ser du jo så flott ut!
  kos deg siste kvelden!

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 Har ikke blitt til det denne uken, har jo vist meg i bikini for senest et par uker siden, og det er den som har vært med på tur, så da droppet jeg det 😉 Kan legge ut bilder når jeg skal til Tyrkia i stedet 🙂 Reiser om under en mnd. 🙂

   Klem!

   1. oi, Tyrkia! Så deilig! Hvem reiser du med denne gang? Er det mannen din som har vært så heldig og fått fri og kan være med? Synes det er ekstra gøy å følge med på bloggen din når du reiser, så da gleder jeg meg med deg til neste tur 😉 god tur hjem!

   2. Fotballfrue

    JA 😀 Nå er det sommerferien hans 🙂 Foreldrene / svigers har leilighet i Bodrum, så i år går turen dit, vi må jo titte på hvordan de har det 🙂

    Klemmer!

 2. heihei:) håper du koser deg på ferie, men håper du også kan svare på denne selvom, hihi. lurer på hvilke rullgardiner eller plissegardiner (så ikke helt hva dere hadde på bildene) dere har på soverommet og oppe i andre etage? finner ikke helt ut hvilke jeg selv skal ha på kjøkken…:):)

  1. Fotballfrue

   Vi har bestilt etter mål til vinduene våre, da vi ikke har standardmål. Luxaflex heter de. Veldig dyre, men kjempeverdt det 🙂

 3. Hvilket hotell ligger dere på?

  1. Fotballfrue

   Miramare Sunprime 🙂 Bare bla deg bakpver denne uken, har skrevet en del om det 🙂

 4. Camilla

  Skal dere ikke stifte familie snart? Dere har jo vært gift en stund nå og jo lengre dere venter med å få barn, jo mindre tid blir det sammens med de. Og barnebarna lengre i fremtiden… 😉

  1. Hallo, for en kommentar! Og for en argumentasjon…!

  2. Inga Helene

   SLUTT SLUTT med dette evinnelige maset noen av dere holder på med!!!!!!!! Har dere ikke snev av antenner som forteller dere at det er vanvittig,,, LANGT over grensen for god folkeskikk,det dere holder på med,DERE???
   Det er absolutt INGEN av oss lesere som har noe som helst krav på å vite noe omkring dette gravid-familie-baby etc..spørsmålet. INGEN!

   Tenk dere om en gang til. Evner dere ikke å se noe av hva som er galt i å blande seg oppi, hva PRIVATLIVET til et menneske handler om ??
   Er dere blottet for selvrespekt?? – Mye tyder på det. Og da har dere heller ikke respekt for noe annet menneske. FYSJ,SÅ STYGT AV DERE! Rett og slett SKAMMELIG!

   Uff,Caroline….. jeg ber DEG om unnskyldning hvis du syns jeg gikk over streken nå. Og blander meg inn. Jeg gjør det ikke først og fremst for å forsvare deg,for det vet jeg at du fint klarer selv. – Men jeg tenker jo på deg. Deg som menneske. Og hva du gir oss lesere ubetinget hele tiden. Hele tiden. Flere ganger for dagen i flere år. Hadde virkelig ønsket at du slapp å få tilbake slemme og frekke kommentarer.

   Jeg blir mektig provosert av disse EGO-TRULTENE som tydeligvis bare tenker på sine behov igjen og igjen! De kjører på med sine frekke løsmunnede kommentarer. Totalt BLOTTET for RESPEKT.

   Ønsker deg og din søster riktig God tur hjem,Caroline! <3 – Det har vært svært fornøyelig og fulgt deg og dere 🙂

   1. Fotballfrue

    <3

  3. For det angår deg eller?

  4. Cathrine

   Dette er et veldig personlig spørsmål, som kanskje gode venner kan stille, men som ellers er direkte frekt!!

  5. For et mas. Dårlig folkeskikk å spørre folk om noe så privat.
   Caroline er enda ung,kan fint vente 10 år til.

  6. Vet du Camilla, det å få barn er faktisk ikke for alle. Noen ønsker ikke å få barn, andre kan faktisk ikke. Tenk hvor sårt det faktisk hadde vært om Caroline og Lars-Kristian veldig gjerne ønsker seg barn men ikke kan få, og da stadig måtte svare på dette svært private spørsmålet på en slik åpen arena som denne bloggen. Har du tenke over det? Når man ser på statistikken så er det faktisk slik at vil alle sammen kjenner noen som ikke har muligheten til å få barn. For de menneskene så kan den problemstillingen være svært vanskelig og vond å bære. Jeg sier ikke at Caroline og Lars-Kristian ikke kan få barn, men bare at du må tenke over at det vet du faktisk svært lite om. Selvom du kanskje føler at du kjenner Caroline gjennom bloggen, så er det ikke derved sagt at du kjenner henne og vet alt om henne. Vær så snill og tenk deg litt om, du kan gjøre noen virkelig, virkelig lei seg med å fyre løs med slike spørsmål som du gjør her.

  7. For en utrolig idiotisk ting å spørre om! Er det mulig…noen mennesker har bare så utrolig mangel på sosiale antenner at det er til å bli flau over.
   Hvis dere er verpesjuke selv så er det flott men ikke plag andre med det. Finnes andre ting en unger her i livet! Grrr
   Synes Caroline burde slutte å poste alle babykommentarene.

   1. DENNE skriver jeg under på 😀

  8. ÅÅ jeg blir så jæ#%#*$ irritert på slike som deg Camilla.. kan ikke du og alle andre bare holde kjeft om det å få barn.. Ingen vet hva eller hvordan livet til den enkelte er.. Jeg selv er i midten av tredveårene og livet mitt har så langt ikke vært en dans på roser men bare trøbbel trøbbel atter trøbbel.. Slik det har blitt har faktisk ikke barn vært en mulighet for meg enten jeg hadde hatt lyst på det eller ikke…. Barn er en privatsak!!!! og å få spørsmål og måtte forklare seg/forsvar seg hver gang er slitsomt som bare det..

  9. Elisabeth

   Dette er et veldig privat spørsmål, og slike spørsmål kan også være veldig såre å få hvis man f.eks ikke har så lett for å få barn, eller at man spontanaborterer flere ganger slik som jeg har gjort. Så tenk deg om før du spør om dette til noen, det er ikke sikkert du vet den fulle sannheten. Eller så vil de bare nyte hverandre i noen år før det kommer noen småtroll som tar opp mye oppmerksomhet. Skjønner godt at Caroline ikke vil svare på dette spørsmålet.

 5. Alle disse nydelige bildene på de siste innleggene dine! Altså, du har alltid mye fine bilder, men fra denne ferieuken din så snakker vi feelgood altså! Jeg blir så glad av deg og bloggen din, åh :-))
  Nyt siste kvelden, så blir det vel herlig å komme hjem til mann og hunder snart 🙂
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre 😀 Tusen takk 🙂

   Klemmer tilbake!

 6. Tatiana

  Hello!! Have a great vocation!! i thinkHugo and Rolando missed u so much!! Who take care about them when u and Lars- Cristian out???
  I’d wish to know one thing about your dogs – how u teach your dogs to be cleany and tractable? Thay have toilet inside of a house, or making it only outside? You feed them with natural food or special ready dog food!! I have now little pomeraninan puppy and wanna know how to be a good mother for him))))

 7. Ingen mennesker på noen av bildene fra hotellet=?? Vet du ikke godtar denne kommentaren, men det er jo riktig!!

  1. Fotballfrue

   Hva mener du? Jeg passer jo på å ta bilder når det ikke er folk der, tror ikke gjestene ønsker å publiseres foran 100.000 mennesker på bloggen min, da må jeg spørre om tilatelse først og det blir jo SÅ mye styr. Skjønner ikke hva du vil frem til? Du kan jo sjekke hotellet selv (ving.no) og se at det er fullbooket her, mamma og pappa ville bestille tur hit etter å ha lest om det på bloggen min, og fant første luke hit i september 😉 Så det er rett og slett et populært hotell, og det med god grunn 🙂

 8. Superfin kjole! 😀 du såg fantastisk ut óg!

  Klem Silje

  1. Fotballfrue

   Tusen <3lig!

   Klemmer!

 9. Den isen har jeg drømt om helt siden jeg var i Ixia i 2004! Det finnes ikke like god noen andre steder 🙂 Kos deg!

  1. Fotballfrue

   Den er så goood 😀 Spiste meg kvalm på den i Hellas i fjor også 🙂

 10. Helene Furseth

  Hei 😉

  Har cameo lang leveringstid? 😉 kjolen var kjempe fin å kunne tenkt meg å hatt en selv til jeg reiser til Thailand i Juni ^^

  1. Fotballfrue

   Nei, normal leveringstid på 3-6 arb. dager 🙂

   Klem!

 11. Hei! Jeg lurer på en ting. Hvordan er det mulig å forbrenne mer enn man inntar? la oss si jeg har et daglig inntak på rundt 1500 kcal.. hvordan skal jeg klare å trene bort alt det på en dag?

  1. Fotballfrue

   Du har en hvileforbrenning 😉 Generelt utgjør hvileforbrenningen 60-75 prosent av den totale forbrenningen din, mens fysisk aktivitet utgjør 15-30 prosent. Det er altså ikke meningen av du skal «trene bort» de kcal. du spiser, da vil du ligger i solid underskudd :/

   1. Haha, unnskyld om jeg høres dum ut, men hva er hvileforbrenning da? hva har det å si på forbrenningen min? Eller med at man skal forbrenne mer enn man spiser?

   2. Hvileforbrenning er forenklet sagt de prosessene som skjer i kroppen din uansett om du ligger stille eller beveger deg, slik som feks å holde organer i gang, tilpasse temperaturen i kroppen, bryte ned næringsstoff og så videre – alt dette krever litt energi (altså kcal). Det går med andre ord en del kcal med til å bare være levende! Det finnes mange kalkulatorer og lignende for å finne din hvileforbrenning, men dersom du er et friskt ungt menneske, vil jeg tippe et sted mellom 1000-1400kcal daglig – spiser du under dette vil kroppen starte å tære på fettlager for å få nok energi (og om du drar det langt nok med et så lavt inntak vil også muskelmassen brytes ned). Derfor, om du spiser bare 1500kcal daglig og i tillegg er aktiv, så vil du gå i solid underskudd, dvs kroppen brytes mer ned enn den bygges opp.

   3. Marita

    Alle har en individuell hvileforbrenning – det vil si hva kroppen din forbrenner når den er i hvile. Altså det du forbrenner ved å ligge på sofaen en hel dag, uten aktivitet. Hvis din hvileforbrenning ligger på 2000 kalorier per da, og du spiser 1500 kalorier per dag vil det si at du har et kaloriunderskudd på 500 kalorier. Altså, du har forbrent mer enn du inntar. De dagene du trener skal du derfor spise mer kalorier. Husk at hvileforbrenningen er induviduell. Du kan regne ut din ca hvileforbrenning på forskjellige kalkulatorer på nett.

 12. Benedicte

  Lurte på om du har noen tips til kjæreste- tur? hvor kan man dra? Anbefaler du å dra til ett varmere strøk eller storby?
  Jeg selv tenker litt på Paris, da jeg aldri har vært der, har du? 🙂
  Klem <3

  -Andre kan også komme med tips

 13. Takk for mange gode motetips! Dere har veldig fint hjem. Jeg lurer mye på hvor du har kjøpt glasskapet dere har i stuen deres?

 14. Hei,

  Kan du lage et oppsummerings innlegg når du har komt hjem fra turen?
  Kjæresten og jeg reiser hit i sommer. Hadde vært fint om du kunne komt med noen tips til hvor vi bør
  spise å hva vi ikke bør gå glipp av osv. :-))

  Forsatt fin ferie:)

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg gjøre 🙂

   Klem!

 15. Åhh ble så glad for å se at du også bryr deg om at produkter ikke skal være testet på dyr (var ikke 100% sikker) 🙂 Lurte på om du visste om Loréal tester på dyr? Jeg har lest og sett, men ser bare forskjellige svar overalt :/

  1. De gjør ikke det 🙂 i mars i år ble det forbudt å selge produkter som er testet eller inneholder ingredienser som er testet på dyr og L´oreal følger dette.

   1. Dette stemmer ikke, anonym. Produkter produsert før forbudet ble innført selges fortsatt. Det er altså kun produkter produsert etter dette som er trygge å kjøpe, i tillegg til merker som tar avstand fra dyretesting. I tillegg gjelder regelen kun i EU og enkelte andre land i europa. Loreal og lignende merker vil med andre ord fortsette å teste på dyr i resten av verden, og ved å kjøpe produktene deres vil du støtte dette. Les mer her: https://www.hildechristina.com/dyretesting-ulovlig-i-eu

 16. Jeg har ett spørsmål angående Smile Lab-produktet. Jeg opplever å få skille/prikker på tennene hvor de er lysere enn mine egne tenner! Er dette normalt? Det går ikke bort heller. Håper du har ett svar. Tørr hvertfall ikke fortsette på kuren dersom det fortsetter:) Klem

 17. Margrethe

  Når jeg leser om ferien din gleder jeg med såå til sol og varme i Karpathos om bare 5 uker :):):):):)

 18. Du er en fantastisk inspirasjon! Fortsett med det du gjør:)

 19. Hanne :)

  Er det den nirvana isen? Det er det beste på jord nokon sinne trur eg! Vurderer og sende ein Mail til nestle, berre for å be dei ta inn den!! 🙂 god tur hjemover!

 20. Hva heter den isen? Bare cookies and cream? Også har du spist/sett den
  i andre land også eller bare i Hellas?:) (ser skikkelig god ut, haha)

 21. Ser deilig ut. En tanke som stadig slår meg,- ser det ikke litt rart ut å gå med en blomsterkrans på hodet hver dag? Ikke helt vanlig, selv på ferie vill jeg tro….

  1. Fotballfrue

   Hver dag? Hvem går med blomsterkrans hver dag? Om du har lyst til å gå med blomsterkrans hver dag, synes jeg du skal gjøre det – ferie eller ei. Det er bare du som bestemmer, husk det 🙂

 22. God tur hjem! Håper vi reiser på tur snart, kanskje jeg skal teste parfymen din da? Ny sesong, ny duft…. Er denne tung, fruktig, sommer eller til kveldsbruk?

 23. Googlet bilder, fant flere typer, kan dette stemme? Hvem vil du i såfall anbefale? :))

 24. You look very lovely in that outfit! It suits you really well!

 25. Har samme problemet selv, ikke lett å finne gode dyrevennlige parfymer! Men så fant jeg en serie på Body shop som lukter helt nydelig! Jeg har duften «Madagascan vanilla flower», de har mange fler, så de burde du teste ut:D

 26. MRS.SMITH

  Du ser fantastisk ut!

 27. Hei 🙂
  Du skriver så bra! Og det er så gøy å følge med på bloggen din!
  Når drar dere til Tyrkia? 🙂
  God tur hjem! Og forresten, veldig fin kjole!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte deg! Vi reiser 04. juni 🙂

   Klem!

 28. Ser ut som vitenskapet er det samme som jeg har på badet. Er fra Ikea:)

 29. elisabeth

  Lolita Lempicka er min favorittparfyme også. Ingen over, ingen ved siden. Har vært trofast mot den siden lanseringen. Altså jeg har flere andre parfymer også, men den er alltid med i samlinga.

 30. Cathrine R

  Du er så fin, Caroline ♥

 31. Hei!
  Ser ut som at du har hatt en utrolig fin ferie! Skikkelig misunnelig 😀
  Hvor pleier du å kjøpe parfymen din? Har de den på vanlige parfymerier og kosmetikkbutikker som Kicks?
  Klem fra meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *