Konkurranse: Vinn antrekk fra Jean Paul

Er 17.mai-antrekket ditt i boks ennå? Dersom svaret er nei, har du nå mulighet til å vinne et antrekk til nasjonaldagen vår fra Jean Paul! Jeg trekker to vinnere, én som stikker avgårde med en kjole og én som stikker avgårde med en blazer, altså en av hvert kjønn.

annonse 

Alt du må gjøre for å være med i konkurransen, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Fortell meg gjerne hvorfor du ønsker å vinne også 🙂 Konkurransen varer ut denne uken og vinneren avsløres i god tid før 17.mai, slik at vinneren kan motta antrekket. Masse lykke til!

Avsluttet.

1068 kommentarer

 1. Marita

  Hei Caroline!
  Jeg har en mann som hater å shoppe klær. Nå er jeg lei av å se ham i samme sorte dress og hvite skjorte til alle anledinger. Han kommer hjem fra 2 ukers jobb i nordsjøen på kvelden 16.mai, og han rekker uansett ikke å handle seg noe nytt. Hadde vært gøy å ha Jean Paul bleseren hengende klar til ham:) Særlig siden han gikk mye i klær fra Jean Paul når vi møttes for 11 år siden-så da regner jeg med den vil falle i smak!…:)

 2. Ellinor Ø. S.

  Heihei, jeg ønsker å delta i denne konkuransen og vinne den usedvanlig vakre kjolen til Jean Paul fordi jeg rett og slett bare elsker kjolen! Dette er en kjole som jeg bare kan stråle i, akuratt som deg i alle dine vakre antrekk. Sier det ikke for å smiske meg til gevinsten, men må bare benytte muligheten til å si det rett fra levra hvordan du stårler og inspirerer meg, og det fortjerner du å høre. Selv om det er en usansynlig liten sjangs for at jeg blir den heldige vinner, eller at du i det hele tatt leser kommentaren min, for det er jo nesten 1000 stk. som har ytret sin lyst over den godbiten av et plagg. Men hvis du, Caroline, leser dette og kanskje tar meg med i bekraktningen om å vinne, har jeg ikke ord for hvor mye det ville betyd for meg! Du er rå, stå på!

 3. Thomas G

  En nydelig blazer som ville passet perfekt 17 mai. Hadde vært digg med noe annet enn cubus- klær 😛

 4. Julie S.

  Jeg er så klart med 😀

 5. Susanne

  Den kjolen var rålekker! Hadde jeg eid en slik 60 talls inspirert kjole hadde jeg jublet høyest i toget!

 6. ÅÅh, krysser fingrene for at jeg er den heldige vinneren av kjolen! 🙂
  maliin–91@hotmail.com

 7. Den kjolen var bare dødsfin! Og de skoene – bare superlekre! Har ingen bunad eller annet tradisjonelt antrekk jeg kan bruke på 17.mai og som student strekker ikke alltid pengene til slik man skulle ønske… Derfor har jeg utrolig lyst til å vinne dette antrekket, slik at det blir èn mindre bekymring enn penger, nå i denne hektiske perioden med oppgaver som skal besvares og eksamener som skal bestås 🙂

  Mange klemmer fra meg <3

 8. Tordis

  Well hello, frøken fantastic!

  Du kjenner sikkert til at mange mannfolk ikke er så glad i å kjøpe nye klær, min samboer inkludert. (Misunner deg forresten for LK som har STIIIL!).
  Nå har samboeren min og jeg snart femårsdag (Gud, som tiden flyr!), i tillegg er det 17. mai og masse familiebursdager fremover, og synes det begynner å bli på tide at han, som 22åring, bør bytte ut konfirmasjonsdressen sin. Ja, er seriøs, KONFIRMASJONSDRESSEN. Den uten passform med for korte ermer og litt vel stram over skuldrene. Den stilige blazeren hadde gjort susen. Wii 🙂

  Have a nice day, vakre 🙂

 9. Helene

  Ååååå så fin kjole! Den har jeg lyst på 😀 MEN jeg vil helst vinne blazeren til min kjære mann 😀

 10. Jeg syntes det var utrolig fin kjole men jeg er så heldig og ha bunad 😀 men min kjære har ikke det så det og vunnet en fin blazer til han ville vært så utrolig moro! Hadde vært en veldig fin overraskelse. Håper du har hatt en fin tur :))

 11. Andrea

  Dødlekker kjole! Har ingen kjoler som er kun elegante og bare det. Denne hadde passet meg perfekt!

 12. Kjempe fin kjole, perfekt å kunne hatt akkurat den til 17 mai 🙂 Har faktisk ikke funnet det rette antrekket enda, derfor ønsker jeg virkelig og vinne! 🙂

 13. Har dessverre ikke 17.mai antrekket i boka ennå, litt sent uten i år… Veldig fin kjole, denne hadde passet meg perfekt! Jeg har ingen så flotte kjoler, så det hadde vært fantastisk å kunne gå rundt i denne fantastiske kjolen å føle seg lekker på 17.mai, en ønske drøm uten like!! Skal også til New York til høsten og studere, hadde vært helt FANTASTISK og hatt med seg denne herligheten i kofferten 🙂 Ha en fin uke ale sammen! <3

 14. Helena

  Jeg mangler den lille sorte i klesskapet mitt, og denne var da utrolig elegant og lekker! Men her er det mange om benet, så det er nok flere enn meg som fortjener denne vakre kjolen! 😀 Men jeg skal ikke stikke under en stol at jeg ville at denne ville vært prikken over i-en for 17.mai 2013!

 15. Susanne

  For en vakker kjole! Har aldri eid en kjole som er så elegant, hadde vært utrolig morro å kunne vist seg frem i denne! 🙂
  Mvh. Susanne.
  fanwalker08s@hotmail.com

 16. Cathrine

  Hei:) Ååååh den kjolen var RÅfin! Har vært flink pike og gått ned 15kg, så en sånn kjole i premie hadde ikke vært å forrakte for ei jente på studentbudsjett 🙂
  Klem

 17. Simon Aleksander Berger

  Ønsker å vinne blazeren fordi den var så fin og jeg har bare har én dress! 🙂

Kommentarfeltet er stengt.