Gamlebyen Rhodos

God morgen, fine mennesker! Å, vi har det så fint! I dag skinner solen fra nesten skyfri himmel igjen og gårsdagen ble avsluttet så fint at jeg nesten aldri har lyst til å reise herfra. Vi tok en taxi til Gamlebyen i Rhodos rundt klokken syv, kostet bare 10 euro én vei og tok ca. 15 minutter. Vi ble jo trollbundet med en gang hælene traff brosteinen, så sjarmerende og fint som det var der! Vi ble gående rundt en times tid for å titte og knipse bilder før vi fant en kjempehyggelig restaurant med en enda hyggeligere eier. Kona hans stod på kjøkkenet og lagde all maten fra bunnen av, og det kunne vi virkelig kjenne. Maten var helt nydelig, og vi bestile bare flere og flere retter mens vi satt der. Ble så mette, men fikk likevel plass til en pina colada før vi returnerte til hotellet. I kveld skal vi spise her igjen, men i morgen går nok turen tilbake til gamlebyen. Begge har spart den fineste kjolen til siste dag, så vi må jo vise oss frem. Hihi 🙂

Nå har vi nettopp spist frokost, mett igjen, vil ta med meg hele frokostbuffeten hjem! Vi var faktisk borte på treningsstudioet før klokken åtte i dag, jeg elsker å trene på ferie. Selvfølgelig er det plass til både trim og kos i løpet av en uke, å finne en balanse er det aller beste, i hvert fall for meg 🙂 Senere i dag skal jeg spise is! Husker dere isen jeg blogget om etter Hellasturen til Lars-Kristian og meg i fjor sommer? Verdens BESTE is med cookies and cream. MÅ HA!

Ønsker dere en deilig fredag, nå er det jammen helg igjen og om bare to dager reiser vi fra varmen. Viser dere gårsdagens antrekk senere 🙂

87 kommentarer

 1. Hei, jeg falt fullstendig for den oransje kjolen til din søster.
  Kan jeg få spørre hvor den er fra?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Den er vinage, fra Bangkok 🙂

   Klem!

 2. BeccaLill

  Herlighet for et vakkert bilde av søstra di:) Hun så ut som en vakker gresk gudinne eller sydlansk pochontas med det lange fine håret:) Ser ut som hun gir musikantene et lurt blikk – utrolig bra bilde:)

  1. Fotballfrue

   Jaaa 😀 Jeg er så fornøyd med det bilde, tusen takk 😀

 3. Michelle

  Dette var noen kjempe fine bilder av både søsteren din, du og omgivelsene! Ser ut som dere koser dere <3

 4. Kjempe fine bilder 🙂 Er det lenge siden du kjøpte kjolen din? Den var nydelig 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke lenge siden, det var da Nelly hadde tatt inn River Island for rundt 1 mnd. siden 🙂 Forsvant fort :/

 5. Gud så vakkert det bilde var av din søster og de to mennene med gitar! Som tatt ut av en film!

 6. Søstra di er SÅ pen!!! For en skjønnhet!*misunner*;-)

 7. Verdens koseligste sted, misunnelig til 1000 🙂

 8. Si til søsteren din at hun har helt nydelig hår! Virkelig, skulle ønske jeg klarte å spare mitt så langt.

 9. Oh, this petticoat dress ^^ Such a cute photo on the stairs 🙂

 10. Hva tenker du om kosten på ferie? Jeg ser at det ikke helt low carb det du spiser, er alt tilatt på ferie? 🙂 Lurer veldig på om jeg selv klarer å la være når ferien min kommer om 5 uker! Det ser flott ut der!

  1. Fotballfrue

   Ferie er ferie, uansett kosthold, er det ikke? Håper og tror at de fleste skeier ut på ferie 🙂 Jeg spiser i hvert fall det jeg vil, en uke fra eller til spiller ingen rolle for meg.

 11. Den kjolen var sykt fin til søsteren din! Herlige bilder!! 🙂

 12. Herlig bilde av søsteren din & musikantene 🙂 ! Nyt siste dagen, reiser til Rhodos om to uker, gleder meg stort 🙂

 13. Fikk skikkelig sommerstemning når jeg så bildene dine fra gamlebyen, var der for 5 år siden 🙂
  Kos deg videre i varmen 🙂

 14. Nydelig pen søster 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, det vet jeg 🙂 Tusen takk 🙂

 15. Cathrine Lynne

  Åhh, hadde jeg visst at du skulle til Rhodos skulle jeg gitt deg fantastisk mange gode restaurant tips! Tanten min bor på Rhodos, så har mitt andre hjem der, og det er fantastisk mye man bare MÅ oppleve!! 🙂 Håper du koste deg! 🙂

 16. Kjente igjen det treet haha 🙂

 17. Heisann! Jeg er på Rhodos nå, og nyter late dager. Jeg hørte et rykte om at Victorias secret kanskje er på flyplassen. Vet du noe om dette? Jeg elsker undertøyet deres og derfor hadde det vært artig å vite det på forhånd før vi reiser hjem. 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *