30 Days Challenge: Day 19

Dagens challenge: Innholdet i vesken din. Et slikt innlegg har jeg gjort tidligere, og det kan du lese her. Siden jeg nå er i Hellas, kan du si at innholdet er noe annerledes, så jeg tenker heller at det er litt morsommere å blogge strandvesken min 🙂

♥ Strandbag fra BikBok ♥ Bikinitopp fra Victoria’s Secret, har alltid med meg ekstra bikini i strandbagen, og i dag hadde jeg en truse som passer til flere topper, så da holdt det med en ekstra, tørr topp til lunsjen ♥ Solkrem i både faktor 30 (for utsatte steder ) og faktor 15, fra Hawaiian Tropic ♥ Mobiltelefonen min ♥ Gjenferd av Jo Nesbø, neiiida. . har fortsatt ikke fått lest den ut. Snart ferdig nå. Fiine boken ♥ Ørepropper 

39 kommentarer

 1. Hei, ville bare tipse deg om en falsk profil: http://vk.com/lady___brilliant
  Kjedelig at folk bruker tiden sin på å utgi seg for å være andre…

  1. Fotballfrue

   Uff, så ille. Også så mange bilder :O Takk for at du sier ifra 🙂

 2. Stilig farge på den bikinitoppen! Love it. Synes du er veldig flink til å oppdatere bloggen din selv når du er på ferie:)
  Ser ut som at dere har det supert på Rhodos. Får ikke lite lyst til å reise sydover når jeg leser bloggen din om dagen…Hvordan tror du hotellet dere bor på egner seg for barnefamilier? Er det et typisk «kjærestehotell», eller er det familier der også?
  Håper dere nyter de siste dagene, og at reisen hjemover går fint:)

  1. Fotballfrue

   Dette hotellet går under Vings konsept Sunprime, som har 16 års aldergrense. Tanken er en «bare vi to» ferie, eller en ferie uten barn, så her er det bare par, mor / datter eller søsken som oss, så dette er ikke plassen for barnefamilier. Du kan lese mer om konseptet herhttp://www.ving.no/hellas/rhodos-vestkyst/sunprime-miramare-west-coast-beach 🙂

   Klem!

 3. Åh, bikinien er så fin!!

 4. Martine Olsen

  Hei! Dette er fullstendig off topic, men jeg sitter her og leter meg igjennom barnevognjungelen siden jeg venter en gutt i september. Lurer på om du har gjort deg opp noen tanker om hvilken barnevogn du har lyst på når den dagen kommer? Er du en typisk jente som har visst det i alle år, eller gir du fullstendig blaffen?

  Martine

 5. Holder du på med den boka enda? Har du ikke lest den ganske lenge nå? Eller har du lest flere Nesbø-bøker på rad sånn at jeg blander? :p

 6. Hanne:)

  Korleis fekk du støpt øreproppane dine? Må du ha eigene ørepropper og så støyper dei kun den delen som du putter inni øyra om du skjønner? Og i såfall kva øyreproppar har du? Har du brukt det samme i flere år, og dei held seg fortsatt like gode?

  Ha ein fortsatt god ferie!!

 7. Hei:) så på et tidligere innlegg at du bruker Hempz hårprodukter,hvem av de?den blå? Sliter med å finne noe som passer perfekt til håret mitt!
  Nyt de siste dagene på ferie:) her regner det. Klem fra Rolvsøy:)

  1. Fotballfrue

   Ja, den blå 🙂

 8. Nyt den siste tiden i varmen, her i Norge regner det! :S

 9. Kristin

  Hvor lenge skal du lese den boken egentlig?

  1. Fotballfrue

   Godt spørsmål 😉 Har aldri holdt på med en bok så lenge før. Sånn er det når man aldri har tid 🙁 Startet jo på den for så å ha pause i nesten ett år ettersom en leser avslørte slutten på den for meg, da tenkte jeg å ikke lese den likevel. Men i desember startet jeg igjen, så la jeg den fra meg igjen fordi jeg ikke hadde tid, men NÅ, nå har jeg tid 😀 Blir ferdig i morgen 🙂

 10. Den bikinitoppen var bare helt nydelig! Uten tvil en favorittfarge på sommeren og til brun hud 🙂 Har akkurat lagt denne rosafargen med Shellac på meg selv!

 11. Det syns på innehållet i din väska att du har semester:) I min väska finns både nappar, telefoner, hårsnoddar, tvättlappar, vattenfalls och mycket mer:) Må så gott och ha en fortsatt trevlig semester! Tack för daglig inspiration!

 12. marianne johansen

  Hei.Takker for alle skjønne bilder du legger ut fra de varme strøk.
  Har dere vært i gamlebyen enda?Et eventyr av butikker og selvfølgelig
  nydelige mennesker med masse varme.kos dere videre,jenter,hverdagen
  kommer tidsnok=))))

 13. Hehe, kjenner meg så igjen ift det med boka. Dagene skulle hatt noen timer ekstra. da får man gjort så mye mer 🙂
  Kos deg på ferie 🙂

 14. Vil du anbefale den boken til alderen 15-16 år? Forresten digger bloggen din! Du er utrolig flink å skrive 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg leste selv Mankell da jeg var 15-16, så jeg synes absolutt du ka lese Harry Hole. Start på den første!

 15. Hvor er iphone dekselet fra? <3

 16. jeanette

  Hei. Hvilket merke og farge er det på neglakken du har på i sandalene ? Nyydelig !

  1. Fotballfrue

   Dose 🙂

 17. Janne Ørgenviken

  Kan du anbefalle noen solkremer?

  1. Fotballfrue

   Jeg liker denne 🙂 Tester ikke på dyr!

 18. Hvor i Hellas er du? Hadde tenkt meg en tur der i sommerferien, men har ikke funnet noe spesielt jeg likte.Er utrolig dårlig på å finne sånt, og vet at i Hellas og Rhodos er det mange fine plaser! Kunne du tenk å gi en liten anbefaling?

 19. Hei fine deg!
  Jeg leter etter navnet på hun som har malt noen av bildene dere har i hjemmet, men jeg finner det ikke igjen… noe på C eller S?

  Håper du har det til meg! 🙂
  Hilsen Hanne 🙂

  1. Fotballfrue

   Cecilie Sundfær 🙂

 20. Hei! Er det noe særlig pushup i den rosa bikinien fra VS? 🙂 Den er såå fin

  1. Fotballfrue

   Nja, ikke så mye i hvert fall. Ikke push up, men litt innlegg 🙂

 21. Hei 🙂 Kan du lage et oppsummerings innlegg etter reisen?
  Kjæresten og jeg reiser til samme sted og hotell i sommer, hadde vært fint med noen anbefalinger og hva vi må/bør få med oss:)

  Kos dere videre på ferien!:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jeg få til 😀

   Klem!

 22. Elisabeth

  Måtte bare dele med deg, Caroline – Skal på ferie (til Hellas og, faktisk!) og stod foran en uendelig lang hylle med solkremer i butikken hvor jeg sakte med sikkert mistet motet… Hvilken er bra liksom? Hvilken holder best på brunfargen? Så så jeg den du bruker og viste i dette innlegget, og tenkte bare «åja, men så enkelt da! Da tar jeg jo selvfølgelig den!» Takk for hjelpen 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kommer til å bli så fornøyd med det! Denne er kjempegod, og ikke testet på dyr 🙂 Glad for at jeg kunne hjelpe 🙂

   Klem! . . og god tur 🙂

 23. Hei! Du er sikkert skikkelig lei spørsmål om VS, men jeg må bare plage deg en siste gang. Du har så gode svar, derfor spør jeg deg, så jeg håper du overlever denne gangen også 😀

  Nå skal jeg bestille derfra, og ser på størrelser på cupene. Der står det at international size B er size A i US, og international size C er size B i US. Stemmer dette? Mener du har skrevet før at cupen er den samme? Og er de små eller store i størrelsene på overdelene? 🙂

 24. Åh, fantastiske boken! Jo Nesbø kommer med ny bok 6. Juni som heter Politi. Jeg gleder meg så utrolig! Lurt av deg å lese den siste før den nye kommer ut, da er det lettere å huske hva som har skjedd. Nyt den mens det varer, så rekker du akkurat å glede deg litt til den neste også 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, jeg gleder meg så jeg også!

 25. Hei 🙂 Elsker den rose bikinien fra Victorias secret! Har du mulighet for å finne direktelinken til den?

 26. Hei!
  Jeg lurer på hvordan bikiniene fra VS er i størrelsen, og hvordan er det med toll og frakt fra nettbutikken til VS?

  Hilsen Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *