Siden sist @fotballfrue

Her kommer en solid update fra instagram siden sist 🙂 Ettersom det er trådløst nett rundt hele hotellområdet (som har forbedret seg betraktelig siden vi kom hit) er jeg veldig flink til å oppdatere på ferien, så følg gjerne med.

1. Nye ringer fra Hasla. I love! 2. Fineste Siri i utdrikningslaget sitt  3. Deilig frokost akkurat litt for tidlig på Gardermoen Airport Hotell. Nevnte jeg at det er gratis parkering der? Fantastisk! 4. Standardfrokost her i Hellas: Gresk yogurt, nøtter og frukt. I dag tidlig tok jeg honning på også. Fy søren *vann-i-munnen* 5. Utsikten fra frokosten. Det er så vakkert her! 6. Dessert fra buffeten på hotellet. Vi har all-inclusive og får dessert- og salatbuffet i tillegg til å velge en hovedrett fra menyen. Spiser for mye hver gang, de har veldig god mat her. 

7. Kjenner at jeg savner kjekken min nå  8. Drink til lunsj fra poolbaren i dag! Kjempegod 🙂 9. Detaljer til kveldens antrekk, rooosa, blomstrete og fjærete. Sånn skal det være! 10. Etter løpeturen i dag tidlig, svett og god. Løp 5 km. ute i varmen før jeg trente styrke og tøyet ut inne i treningssalen. 11. Nydelig stemning ved bassengområdet ved åtte-tiden i dag. Ingen mennesker, bare meg 🙂 12. Løpeskjørt fra Get Inspired som skal testes ut i morgen. Deler et bilde med dere av hvordan det ser ut på. 

Nå skal storesøster, jeg og kamera ta en taxi inn til Gamlebyen her i Rhodos, vi har sett oss ut en kjempehyggelig restaurant som vi gleder oss til å sitte på i flere timer. Det blir helt sikkert meze, vin og drinker før vi returnerer tilbake til Ixia igjen ved midnatt. Vi gleder oss til i morgen, for da har det meldt godvær hele dagen igjen. Det har dessverre vært vekselvis i dag, men solen kom for fullt i tre-tiden, så vi satser på at den skinner helt til søndag og hjemreise nå 🙂 Ha en deilig kveld, dere ♥ 

17 kommentarer

 1. Lovely insta moments!

 2. Anbefaler restaurant Archipelagos i Gamlebyen!!! Drar til Rhodos by hvert år og spiser der så ofte vi kan.. såpass at vi synes det er flaut, men bestiller forskjellige retter hver gang! 😉 Fantastisk god mat og kjempe god service! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er jo bare herlig 🙂

 3. Hei 🙂
  Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig, får så mye inspirasjon av deg 🙂
  Men når lurer jeg på en ting. Kan du legge ut tips fra Rhodos turen din? Jeg og samboeren min skal dit i sommer, derfor lurer jeg litt på hva du anbefaler å gjøre mens vi er der 🙂

  xoxo <3

  1. Fotballfrue

   Vi har bare sett Ixia, Rhodos By og Gamlebyen, og alle stedene bør utforskes 🙂 Lindos skulle vi også ha fått med oss, men det rekker vi ikke :/ Ellers er det bare å nyte det som er! Havet, solen, maten og ferien 🙂 Det er også perfekt å teste vindsurfing her, om det er noe dere har lyst til. Skal dere være i mer enn en uke, går det jo an å reise en tur til Tyrkia også, Ving ordner med utflukter dit 🙂

   Klem!

 4. Hei:) har du tips til armbånd/belte for å ha med iPhone på trening ?? Ha en fortsatt flott ferie, koser meg med oppdateringene dine hver dag:)

  1. Fotballfrue

   Get Inspired har et fint et bra Asics, og så selger de kjekke bånd på Spaceworld 🙂

   Klem!

 5. Hei fine Caroline!
  Så herlig, ser virkelig ut som du koser deg maks! Vel fortjent 😉 Lurte litt på om du har noen gode tips til styrketrening til bein? Trener du med vekter, eller bare egen kroppsvekt? Ser ut som du har funnet balansen mellom løping og styrke, er nemlig redd for at jeg skal blir «for tung» i beina ift. løpingen dersom jeg trener beinstyrke med for mye vekter. Hva tenker du om det, evt om du har noen lure tips?
  På forhånd tusen takk!! 🙂
  Nyyyt Hellas! Klem til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjertelig 😀

   Jeg trener mye gående utfall med egen vekt eller lette vekter, i tillegg til litt markløft og knebøy, men ikke så mye mer enn det. Blir vel bare et par ganger i uken med disse øvelsene 🙂

   Klemmer!

 6. Gleder meg enormt til Rhodos i sommer!! Beste ferieplassen!!

 7. Åhh. Elsker disse oppsummeringsinnleggene fra instagram! Koos deg masse på ferie!

 8. Ser ut som om du har det veldig bra 😉 Hvor er solbrillene fra på bilde nummer 4?
  Kos deg videre i Rhodos!

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂

 9. Fine Caroline på TV i kveld:)kos dere masse på tur ser helt topp ut.
  Solen skinner der du er♡

  1. Fotballfrue

   Snille du <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *