30 Days Challenge: Day 18

Dagens challenge: Et bilde av deg selv da du var barn. Dette føler jeg dere har sett noen ganger nå, men jeg kan jo alltids poste det om igjen 🙂 Skulle gjerne vist dere noen andre, men det blir vanskelig ettersom alle bildene er hjemme hos mamma og pappa, og jeg er i Hellas.

Bildet til venstre her er meg og storesøster, synes det passer bra å ta frem dette, siden vi tross alt er på tur sammen nå. Vi har alltid hatt et så godt forhold, og det er jeg evig takknemlig for. Søskenkjærlighet er noe av det vakreste, fineste og viktigste som finnes. Håper jeg har mulighet til å gi det samme til Lars-Kristians og mine fremtidige barn. Og selv om jeg ikke er noen fan av verken ordtak eller quotes: Søsken ved tilfeldighet, venner ved et valg. Er det ikke det man sier? ♥ 

15 kommentarer

 1. Nydelig. Er ikke vanskelig og se at det er deg og din søster 🙂 søsken er det beste som fins.

  1. Fotballfrue

   🙂

 2. Hei. Har merket at dette et første gang du drar på ferie at du ikke har nevnt alkohol på flyturen og ikke sett noe bilde av drinker osv. Ser at du sier dere skal ta dere drinker, men disse kan jo for all del være alkoholfrie. Er du gravid? Dere hadde nok passet som perfekte foreldre 🙂

  1. Fotballfrue

   Drakk vin både på flyet og på Gardermoen, har både skrevet det og tatt bilder som ligger her på bloggen, så nå tror jeg du ønsketenker? :p Bare bla deg bakover 🙂

   Men tusen takk 🙂

  2. marianne

   Slutt å være så frekk å spørre om Caroline er gravid. Jeg blir flau over at folk som deg stiller så kleine spørsmål. Skaff deg et liv.

 3. Jøss som folk maser om graviditet og unger. Det må da være en privatsak, og det er faktisk fullt mulig å leve et supert liv uten unger. Har selv to unger, de er riktignok store nå, men jeg er ikke i tvil om at jeg ville valgt å ikke få unger hvis man fikk velge en gang til .Ikke misforstå, jeg er veldig glad i de jeg har, men ser jo at absolutt alt man har av tid, overskudd, penger, fritid osv blir brukt på dem. Tenker endel på hvor mye friere, og hvor mange flere muligheter man ville hatt uten unger. Spesielt nå når de er flyttet ut og jeg merker at endelig er det min tur. Sånn kan man ha det hele tiden hvis man velger å ikke få barn. Vet det er mange som misforstår meg, men jeg står for det jeg mener. Vet flere som mener det samme men som ikke tør innrømme det, for det er liksom ikke lov å tenke på denne måte.
  Hvis Caroline blir gravid, vil det jo uansett synes etterhvert 🙂 Så slutt å mas, hun forteller det når hun selv vil, og blir det ingen barn så er det hennes sak og ikke noe vi andre har noe med !

  1. Fotballfrue

   Det er helt menneskelig å tenke sånn som deg, jeg er sikker på at flere har de samme tankene, men ikke tør å si det høyt. Synes det er tøft av deg å være såpass ærlig 🙂 Jeg synes også at dette med barn er en privatsak, men jeg føler at det er mange som ikke forstår det og det synes jeg er synd. Selv gleder jeg meg til å bli mor, og håper virkelig ikke at jeg noen gang føler jeg ville valgt det bort. Synes det virker helt fantastisk å stifte familie, men det får komme når det kommer 🙂

   Klem til deg!

  2. dødsprovoserende!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Merkelig måte å se på det og ha barn synes jeg. Selv har jeg to barn og levde et godt og uavhengig liv før de ble født. Jeg savner likevel ikke den tid i det hele tatt, det er så to helt forskjellige verdner at de kan ikke samenlignes. Selvsagt kan en innimellom tenkt at hadde jeg ikke hatt barn så kunne jeg gjort ditt og datt, men det er ikke slik at jeg hadde villet byttet om alt i verden. Nå har jeg barn og da er det de som i hovedsak er i fokus og det nytes (selv om det til tider er slitsomt :-)). Jeg er litt provoserende at du ville ha valgt bort barn om du fikk velge en gang til, er det virkelig slik at reiser, lange late morgner, karriere, penger etc betyr mer enn barn? Jeg mener ikke at alle skal ha barn og det er et valg, mange har gode grunner for å ikke få barn, men de færreste lar være å få barn på grunn av liten fritid, penger, ferier etc. De fleste har mer dypt veiende grunner.

   Men jeg er enig med deg at det å mase på folk om de er gravide er ufint enten det er på blogger eller i det virkelig liv. Det er ikke kjekt å kjenne presset.

 4. Herregud så skjønn du var! Jeg smelter av de lyse lokkene 🙂 Åh, jeg må bare si at jeg gleder meg til å se deres framtidige barn, både du og mannen din er så vakre, dere kommer til å få nydelige barn en vakker dag 🙂
  Nok en gang må jeg bare få si hvor glad jeg er for denne bloggen! Det er så mye glede og inspirasjon her, og ikke minst motivasjon. Du gir leserne dine så mye Caroline, jeg håper du vet at du er virkelig satt pris på <3 Du tar jo tilogmed med deg jobben på ferie, det er ikke mange som gjør det! Alle andre blogger jeg leser har jevnlige bloggpauser, men det tror jeg faktisk ikke jeg har opplevd her enda. Bare ikke du blir lei, vi vil ha deg her lenge 🙂
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for helt fantastiske ord, nå ble jeg så glad 🙂 Jeg har ikke hatt noe særlig med bloggpause siden jeg startet, kun da jeg mistet mormor, det var så fryktelig at jeg ikke klarte noen ting. Men jeg er jo så glad i bloggen, i å skrive og være kreativ, den gir meg så mye og dere lesere som er så gode gir meg enda mer, så jeg kommer ikke til å bli lei, det lover jeg 🙂 Håper du har en fantastisk helg i vente <3

   Mange klemmer!

 5. Jeanette

  Huff. Barn bør ikke bli pyntegjennstander som skal kles opp, dolles og settes på utstilling til verden. Husk det. Kjenner jeg er nervøs for fremtidige barn. Barn skal forstås, sees og bli møtt der de er.
  En graviditet handler ikke om å bevise til verden at man klarer p holde seg fit i svangerskapet. Håper du klarer å endre holdnig til barn. Man vet ingenting om å bli foreldre før man faktisk er det. Kun da vet man hva det vil si. Det er den største selvoppofrelsen man gjør i løpet av livet. Og da har man ikke tid til ha alt perfekt, sminke, shopping og hår. Barn hsr godt av en fargerik jul, foreldre som brur seg om viltigere ting enn murberry vesker og krølla hår. 🙁 Ta godt vare på dine fremtidige barn. Har mest her på bloggen at det ryktes om at du går gravid så tenkte å skrive noen ord til deg.

  Håper du har det fint på ferie med søsteren din. Det ser kjempedeilig ut. 🙂 god tur hjem!

  1. Fotballfrue

   Håper ikke denne kommentaren er til meg? Skjønte ikke helt hva du mener med første del. Jeg gleder meg til å bli noe når den tiden kommer, da er jeg nok mer enn klar for å sette noen andre først 🙂

   Klem C

 6. Kos deg I Syden vakre 🙂 Mange vakre bilder du deler med oss 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *