Enkle tips til 17.mai: Hårfrisyrer og tilbehør

Hei dere! Å, beklager så mye! Det var trøbbel med nettet her i går, så jeg fikk jo ikke oppdatert dere med dag nummer av 15 challengen. Håper dere tilgir meg, jeg får ta to dager i slengen senere i dag i stedet. Det er utrolig frustrerende at nettverket fungerer såpass dårlig her, sitter med et enkelt blogginnlegg i minst to timer fordi bildene bruker evigheter på å laste opp. Jeg skal ikke klage, det er vel det eneste jeg har å utsette så langt, men det er litt trist når jeg er såpass avhengig av det.

Uansett. I dag tenkte jeg å komme med to enkle tips til dere når det kommer til festfrisyrer. 17.mai nærmer seg og da er det alltid kjekt med litt innspill. Disse kan minne om noe jeg har vist tidligere, men det er med en litt annen vri og et litt annet resultat. Forandring fryder! Skal du ha bunad, synes jeg det er penest med bare krøller, en enkel hestehale, flette eller slett hår, men dersom du ikke har bunad, eller om du skal noe annet på kvelden, kan disse to redde et helt antrekk, dårlig tid eller bare en dårlig hårdag.

Denne er enkel. Du krøller rett og slett hele håret med den nye MAST Vol. II før du samler alt på siden og bruker en hår-ring ala denne jeg har brukt her. Ha gjerne litt løs lugg på den ene siden. Frisyren er finest om den er litt rufsete. Jeg hadde hårstrikken 3 ganger rundt håret før jeg festet ringen. Det er kjempelett! Bruk en god hårspray med mye hold, så sitter frisyren hele dagen. Denne hår-ringen finnes i både sølv og gull hos Makestyle, her.

Denne kan være litt vrien, men øvelse gjør mester, og dersom du har klart det én gang, vil du oppdage at du klarer det hver gang! Du trenger bare en ganske stor hair-donut, som du finner her. Fremgangsmåten er den samme som i frisyren over, du samler alt håret på siden, men bruker en vanlig strikk i stedet for en hår-ring. Fremgangsmåten på hvordan du utfører resten kan du se steg for steg i dette innlegget. Denne frisyren kan faktisk gå dersom du har kyse på nasjonaldagen, jeg tenkte å prøve meg på denne, så får jeg se om det funker 🙂

Makestyle har også fått inn nyheter fra Second Female den siste tiden, er ikke smykkene jeg har brukt på disse bildene fine? De pynter opp de fleste antrekk og du trenger ikke stort annet tilbehør fordi de er såpass mye i seg selv. Mine favoritter er disse tre:

Hele sortimentet finner du her.

En siste ting jeg vil tipse dere om er nyheter fra Cosmetics Organizers. Husker dere jeg fortalte at jeg var på utkikk etter nye løsninger for smykkene mine? Vel, nå har jeg funnet det og når jeg er tilbake fra Hellas skal jeg mest sannsynlig skru opp en hylle til hjemme, hvor disse skal få plass.

annonse 

Så fine! Utrolig dekorative samtidig som de er praktiske. Sjekk ut alle de forskjellige her.

Dersom du har lyst på noe av dette, har Makestyle en rabattkode til alle mine lesere nå, som varer i en hel uke. Koden du bruker er Frumakestyle19 og den gir 15 prosent rabatt på absolutt alt jeg har skrevet om i dette innlegget (alt fra Second Female, Cosmetic Organizers pluss all hårpynt) bortsett fra krøllstaven MAST Vol. II. Denne er allerede på lanseringstilbud 🙂

Nå skal vi spise frokost her, før vi leier sykler. Rhodos by står på planen i dag, og jeg tror Gamlebyen også skal få et besøk av søstrene Berg. Jeg rapporterer selvsagt tilbake til dere dersom dette er verdt å få med seg på ferie. . og det tror jeg helt sikkert at det er 🙂 Tusen takk for alle tips jeg har fått angående byen, har prøvd å skrive ned det meste, så vi skal nok få med oss litt av hvert. Ha en fin dag der hjemme ♥

36 kommentarer

 1. Ååååå, jeg gleder meg sånn til 17. mai!! Til neste år skal jeg skaffe meg et hårbånd jeg kan bruke til bunaden (mor broderer!), men i år tror jeg at jeg skal prøve meg på noe med en hår-donut. Tidligere har jeg gått for en slags «budeie-frisyre», oppsatt med fletter og diverse. Jeg synes oppsatt hår er finest til bunad jeg.:)

  Kos der på sykkeltur! I dag har solen kommet til vestlandet og jeg fryder meg.:)

 2. Fint 🙂
  Jeg tenkte jeg skulle lage pizzaen din denne uken, men så lurte jeg på om jeg kan bruke mandelmel eller kokosmel isteden for soyamel? 🙂 kos deg på ferie.

  1. Fotballfrue

   Kaaanskje mandelmel, men jeg ville ikke brukt kokosmel :/ Det blir så. . porøst?

   klem!

 3. Hansine

  Hei, hvor er den nydelige toppen fra? Fortsatt god ferie:-)

 4. Smukt hår 🙂 Men hvor fik du den smukke top fra? Den er fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Fra Versace for H&M 🙂

   Klem!

 5. Hei! Elsker toppen din. Where have you bought it?? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra Versace for H&M 🙂

 6. Amalie S

  Så utrolig nydelig du er, Caroline 😀 Hårfargen du har nå er skikkelig fin, den passer veldig til hudtonen din! Stor klem 🙂 Kos dere masse.

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk, snille <3

 7. Søte Caroline, håper du koser deg i Rhodos by. Jeg fant ikke linken til hairdonut-innlegget?

  1. Fotballfrue

   Å, beklager! Glemte helt å legge inn linken, her er den http://fotballfrue.no/2013/01/23/to-lekre-frisyrer-pa-1-2-3/ Oppdaterer nå 🙂

 8. Elsker slike innlegg, deilig med en dose inspirasjon! Jeg er alltid så usikker på hva jeg skal gjøre med håret mitt når jeg skal ha bunad, føler meg helt klart mest komfertabel med løst hår, men så vil jeg jo gjerne vise fram hele bunaden uten at håret dekker den! Litt av et dilemma :p
  Så akkurat ditt nye kjøp på instagram, SÅ skjønne <3 Håper du og søsteren din koser dere, ingenting er som kvalitetstid med de nærmeste 🙂
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Jaaa, er de ikke skjønne? Også så myke! Ble helt forelsket jeg, måtte ha 🙂

   Klem!

 9. De gjennomsiktige boksene der har de på Jysk også faktisk! Der kjøpte jeg mine, tror de også var litt billigere. Ikke for å ødelegge tipset, men er jo greit å vite. Veldig praktiske da!

  1. Fotballfrue

   Tviler på at de er like fine :p Ødelegger ikke tipset av den grunn 🙂

   1. Hvorfor tror du absolutt ikke de er like fine, egentlig? Litt smålig, syntes jeg..

   2. Fotballfrue

    Smålig? Mente ikke å være det 🙂

   3. De er identiske, selv med det svarte underlaget i hver skuff 😉

   4. Fotballfrue

    Men så kjekt 🙂

 10. Kjempesmart med gjennomsiktig oppbevaring. Da ser man hva man har. Fortsatt god ferie!

 11. Dødsfine frisyrer! Elsker den nederste 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne <3

 12. I dont know if I will able to make the same hairstyles! You are very good on it and looking flawless:) Love the necklaces too!:) xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 <3

 13. Loraine

  Nå er det snart sommer og tid for å dra i bryllup:) . Kunne du ka laget et innlegg med forslag til frisyrer? Har en lang stroppløs kjole, men har ingen ide om hvordan jeg skal stelle meg på håret, uten og måtte dra til frisøren 😉
  Håper du koser deg masse på ferie!!
  Klem<3

 14. Håper du koser deg masse på ferie! Jeg var i Ixia for 10 år siden, og jeg husker enda restauranten I´ll tempo og at de hadde verdens beste gyros der – har du tilfeldigvis sett restauranten? 🙂

 15. Where did you get a hair ring (a small gold one). Thank you !

 16. De har klein like beholdere på jysk koster 115kr ca..

 17. Caroline, nå trenger jeg virkelig ditt råd. Jeg har kjøpt ny bunad og tenkte å sette opp håret med en «roll» (donut) i nakken. Blir det helt feil? Kos deg masse videre på ferie! Klem

  1. Fotballfrue

   Nei, det trenger ikke være feil det 🙂 Prøv deg frem 🙂

   Klem!

 18. Hei lurte på en ting kunne du skrevet ned en liste på alle nettstedene som du handler på? Skal i bryllup i juni og trenger ovsikt nett sider som er sikre og handle 🙂
  Tusen takk

 19. Så fina frisyrer. Jag önskar jag kunde få till mitt hår på det sättet. Men det är nog lite för kort plus att det skulle ta mig lite för lång tid. Jag är glad om jag hinner locka det lite…:) Men verkligen, jättefint!

 20. Faaantastisk topp! *vil ha* Hvordan vil du si den er i størrelsen? Hvilken str har du (vet jeg må ha ca en større enn deg…).
  Har du ellers tips om nettbutikker som selger «bustiers»? Bortsett fra kostyme- og sexbutikker 😉

  1. Fotballfrue

   Har strl. 34, men denne er et par år gammel nå, fra kolleksjonen Versace gjorde for H&M, så jeg tror ikke den er å få tak i lenger :/ De selger bustier i flere nettbutikker for tiden vil jeg tro 😀 Sjekk net.aporter, my-wardrobe, asos, zalando, nelly og boozr for eks. 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *