30 Days Challenge: Day 16 & 17

Gårsdagens challenge: En sang du er skikkelig lei av. Vel. Jeg er drittlei av Karpe Diem sin Toyota’n til Magdi, i tillegg til sangen Jens. Disse spilles litt for ofte på p3, vi snakker 7-10 ganger fra Siljan til Oslo, og jeg er SÅ lei!

Dagens challenge: 10 personer eller gjenstander du ville tatt med deg på en øde øy.

♥ Lars-Kristian: Selvsagt!

♥ Bear Grills: Fordi han er den ultimate survivor! Han klarer jo alt! Dessuten kan han lage alt av alt. Han bygger sikkert et hus, lager drikkevann av regnvann og urin, fikser mat, lager ild og tau. Perfekt!

♥ Tannkrem: Får helt spader av tanken på «fløyelstenner»

♥ Swiss Army Knife: Her har man det meste, saks, opptrekker, kniv og praktiske ting man ofte trenger for å få ting gjort.

♥ Myggnetting: Praktisk til nettopp myggnetting og (kanskje) også som fiskegarn?

♥ Kaffe for hele oppholdet: Trenger jeg i det hele tatt å utdype?

♥ Øks: For å hogge trær til å bygge ting, lage bål også videre.

♥ Solkrem: Vil jo ikke pådra meg tredjegrads forbrenning heller.

♥ Linser: Med mindre jeg får tatt en laseroperasjon før jeg drar.

♥ Barberhøvel: Vil nødig se ut som bushwoman når jeg returnerer fra øya.

Det ultimate ville selvsagt være å ta med hele familien også, men det spørs litt hvor lenge jeg skulle vært der 🙂

25 kommentarer

 1. Jeg vet hva jeg er lei av i hvert fall. Blodfortynnende sprøyter. I dag tok jeg siste, og laget selvsagt bildecollage til bloggen fordi ei hadde spurt om det, og jeg er overlykkelig for alle fremskritt. Nå fikk jeg også skrevet ned hva de har gjort i ryggen, for det er jeg også ganske lei av å fortelle om.Har dog ingen sanger som frynser ryggraden per i dag.

  Og listen over ting er de tre første tatt opp. Mann og barn. Tannkrem er jeg med på. Tennstål og øks/tursag… og en skikkelig swiss army knife burde hatt barberhøvel i seg. Og tenk deg de silkemyke beina når man har peelet dem med den hvite sanden? 😉

  Ha en fortsatt herlig tur!

 2. hehe, må nok skuffe deg, han Bear Grylls er ikke de ultimate survivor; han er bare en fake og hele showet hans er tull:

  https://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7304617.stm

  men tanken er fin, seff vil man ha med seg en ekte survivor!! 🙂

  1. Programmet er ment som et show, ingen tvil om det, men Bear Grylls er likevel en tøffing. En av de yngste som noen sinne har besteget Mount Everest, i tillegg har han krysset Nord Atlanteren i RIB. Valget var kanskje litt populistisk, skulle jeg valgt den ultimate survivor man måtte det bli Les Stroud 🙂

 3. Jeanette

  haha,enig med deg! Jeg er SÅ lei den sangen jeg også!

 4. JENS JENS JENS JENS!!!!!!!

 5. Rengvatn er jo drikkevatn?? Uansett, elsker bloggen din! Lesar den kvar dag, er praktisk talt overlevelseguiden min! 😀 <3

 6. haha fløyelstenner! eller som jeg pleier å si; at det gror mose på tenna! fysssj

 7. E flira:p

 8. Hei Caroline,

  Postet denne kommentaren tidligere, men ser ikke ut som den blir godkjent, så prøver igjen 🙂
  Jeg har noen spørsmål ang Maldivene som jeg blir veldig glad hvis du har tid til å svare på. Meg og min samboer gifter oss i august og skal nå bestille bryllupsreise til høsten/vinteren.

  Valget har falt på Maldivene men er jo fortsatt en del spørsmål å ta stilling til.

  Anbefaler du Vegilandoo eller Villamendoo og hvorfor?
  Leste en plass på bloggen din at dere bet ca 85 000 til Vegilandoo, lå det på ca det samme ti Villamendoo og hadde dere all inclusive begge plasser? Er det generelt et dyr plass i forhold til mat/drikke og aktiviteter om man ikke velger all inclusive?

  Hadde dere Jacuzzi water villa begge plasser og hvorfor velge disse om man ikke tenker på jacuzzien? (ser ikke for meg at den blir brukt noe særlig?)

  Jeg er i likhet med deg ekstremt redd for å fly, ikke bare redd for at noe skal gå galt med flyet men det å være tvunget til å være på en plass hvor jeg ikke kan komme meg bort fra med masse ukjente mennesker er et mareritt. Hva er dine tips for å gjøre denne reisen så behagelig som mulig? Hadde dere buisnessclas eller vanlig, og føler du eventuelt det hjelper noe på redselen din?

  Håper å høre fra deg og kos deg masse på ferie! 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes Veligandu (hvor vi var på bryllupsreise) var hakket bedre enn Vilamendhoo på det meste, det har vel 1 stjerne mer, og det merker man 🙂 Maten er litt bedre, lelighetene litt finere, resortene litt finere og alt er litt finere rett og slett, men Vilamendhoo var nydelig det også, det vil jeg tro gjelder alt på Maldivene, det er drømmende fantastisk der! Prisene er stive dersom du ikke har all inclusive, vil si det er norske priser. Jacuzzi w v var de med best utsikt, så det var derfor vi valgte det. Dersom det var skyet, regn eller vi følte for å ta en kveld på rommet, ble det brukt 🙂

   Vannfly er noe av det beste jeg vet! Føler meg så mye tryggere 🙂

   Klem!

 9. Hei! Håper du har det fint på ferie 🙂
  Jeg har egentlig et spørsmål om noe helt annet.. Nemlig hva syns du om produkter (pulver) fra Protein Fabrikken? Til å supplere med til trening – og ellers sunt kosthold da..

  1. Fotballfrue

   Bruker whey tech derfra selv 🙂

 10. Hva skal du tenne bålet ditt med……? ;D

  1. Fotballfrue

   Bear Grills lager jo ild? Er bare å slå to steiner mot hverandre for eksempel, eller å bruke pinner og tørt gress 🙂 Trenger ikke fyrstikker eller lighter for å alge ild 🙂

 11. Ikke for å gjøre noe stort ut av det, men Bear Grylls* :p

 12. Ville vel kanskje tatt med meg en tannbørste også i kampen mot fløyelstenner 😉

  1. Fotballfrue

   Men det hadde jeg ikke plass til, så jeg satser på at Bear Grills kan lage det til meg 🙂

 13. Bear Grylls er fake og iscenesatt, og det han «lærer bort» er innimellom direkte farlig. Her er hva en annen blogger skriver om det: https://keithshank.blogspot.no/2008/03/bear-grylls-v-truth.html

  Men jeg skjønner at du ville tatt med en survival man! 🙂

 14. Nå heter ikke sangen til Jens, men den heter bare Jens

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vet det. Har ikke skrevet til Jens heller 🙂

   1. Beklager så mye, leste feil!

 15. Karianne

  Hva med Hugo og Ronaldo? :&

 16. Ville heller valgt Lars Monsen da enn Bear Grylls som egentlig ikke kan noe. Men ellers en bra liste! Elsker bloggen din <3

  1. Tja, har du besteget Mount Everest som en av de yngste i historien, så tipper jeg du kan litt 😉

  2. Lars Monsen? Den Flått»syke»?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *