Tidlig midtsommer

Goood tirsdag, dere! Her har jeg startet dagen på best mulig måte. Våknet klokken syv, tok meg en kaffe ute på terrassen og kjente at kroppen våknet til liv, før jeg skiftet til treningstøy og løp en liten rundt på 20 minutter. Deretter møtte jeg storesøster til SATS Yoga klokken halv ni. Timen var veldig deilig og akkurat passe lang, 55 minutter. Etter yoga ble det frokost, gresk yogurt med honning, nøtter og frukt sammen med kaffe og isvann. Nå ligger Anette i solen mens jeg sitter her og oppdaterer dere, og når jeg er ferdig her, skal jeg dusje, skifte og sole meg jeg også 🙂 Temperaturen er så deilig! Fant ut i går at vi kunne leie sykler her på hotellet, så i morgen blir treningen en sykkeltur inn til Rhodos by i halv ni, ni-tiden. Gleder meg allerede!

 Skjørt VILA / Pumps Asos (adlinks) / Blomsterkrans BikBok Arkaden / Topp BikBok Arkaden / Jakke H&M / Veske Zara / Ring Hasla 

I går kveld spiste vi middag på en veldig hyggelig restaurant som jeg skal finne ut av hva het, slik at jeg kan tipse dere. Det ble gresk tapas, meeze, og vi trillet nesten hjem igjen. Grekerne er jo så hyggelige og vi ble sikkert tilbudt seks-syv drinker på veien bort til hotellet, men vi var så mette at vi ikke hadde sjans. Får bli i kveld i stedet 🙂 Ha en deilig dag!

68 kommentarer

 1. Så utrolig nydelig antrekk, fine deg <3 Det ser helt herlig ut på ferie! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg!

 2. Envy! 😀
  Wow, det ser bare herlig ut, og du er vakker som en sommernattsdrøm.. 🙂
  Det begynner faktisk å bli litt varmere i luften her også, endelig!
  Enjoy, – hotellet gir inntrykk av at det er ganske tomt for gjester?

  1. Fotballfrue

   Det er helt fullbooket her 🙂

 3. Jeg sitter og sikler på dette stedet akkurat nå, og jaggu ser det ikke ut som det blir tur dit i september kanskje. Jeg håper virkelig det!

 4. nydelig!

 5. Så nydelig antrekk:) Du er bare helt skjønn! Kos deg:)
  Klem:)

 6. Marianne

  SUPERFINE SKO!

  Hvordan er de i størrelsen? 😀

  1. Fotballfrue

   Litt små 🙂

 7. Jeg bare lurte på en ting: trener du om morningen uten å spise først?:-)

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg spiser alltid frokost først, men noen få ganger, som i dag, må jeg gjøre unntak 🙂

   1. Astrid

    Okei, skjønner jo at man må gjøre unntak av og til 🙂 For min del er jeg nødt til å spise frokost før trening, ellers blir det ingen god økt. Men sånn er det vel når man trener 15 timer i uken!

    Forresten så leser jeg bloggen din fast, men er alt for dårlig til å kommentere. Uansett, en kjempebra blogg, men mye bra tips og innspirasjon.

    Ha en super ferie videre 🙂

 8. Så fint!! 🙂 Kos deg i solen 🙂

 9. Vakre bilder av ei nydelig jente i de herligste omgivelser 🙂 Nyt ferien! <3

 10. Tanten min Else og kusinen min Mia
  er på samme hotell som deg 😀
  Tror dere er naboer!

 11. Wow, nydelig antrekk, rett og slett!

 12. Vi har vært på Rhodos flere ganger og ikke noe er bedre enn en iskaffe på Starbucks i Rhodos by 😉 Du finner det rett ved havnen der de selger båtturer 🙂

  I den nye bydelen finner du masse fashion butikker og gamlebyen er stemningsfull med Stormesterens palass 🙂 Elles vil jeg virkelig anbefale Lindos. og se Akropolisen. Utsikten fra toppen er flott og vi forlovet oss der 😉 Å spise på en av takrestaurantene er og kos, særlig når det er blitt mørkt.

  Ønsker deg en fin ferie videre 🙂

  1. Det høres bare trist ut at det ikke finnes NOE bedre i hele Rhodos by enn en kommersiell masseprodusert iskaffe fra Starbucks, som du får i hele verden…

   1. Jeanette

    God kaffe får man nok veldig mange steder over hele øya, men noen (meg selv inkludert), synes det er godt med en kopp og to fra Starbucks også. Selv om det er mainstream er det jo ikke det for oss her hjemme som bare får det av og til på ferie! 🙂

   2. Fotballfrue

    Man vet jo hva man får også, det kan være kjekt 🙂

 13. Jeg har nettopp lastet ned appen din, men synes det er vanskelig å følge med på hvem du svarer,
  altså gangen i kommentarene? Skal det være sånn? Får heller ikke lagt inn kommentar selv. Håper du har en finfin ferie:)

  1. Fotballfrue

   Det er dessverre noe galt med kommentarfeltet, har prøvd å fikse dette lenge, men utvikler er vanskelig å få fatt på 🙁

 14. Elsker skoa, og jakka :*

 15. Christina H

  Åh.. Høres og (DU) SER helt herlig ut..
  Gresk mat, godt selskap, high heels og enda flere feriedager man bare skal NYTE.. KOS deg!!
  MM.. ble sulten nå jeg..

  1. Fotballfrue

   Takk, det skal vi 😀

   Klem!

 16. Sofie Elisabeth

  Fine, fine Caroline! Kos deg så mye på ferie! Du er fantastisk flink til å holde oss lesere oppdatert, og å få oss til å føle verdsatt når du er så flink til å svare oss i kommentarfeltet. Stå på, du er RÅ! Klem:)

  1. Fotballfrue

   Snille deg, tusen takk <3

   Klemmer!

 17. For et nydelig antrekk på en minst like nydelig jente <3 🙂

 18. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Så fantastisk flott det ser ut der, åååhh 🙂 Nyt dagene litt for meg også!

  ♥ Lizbethosnes.com

 19. Jeanette

  Ah, herlig!! Rhodos er en veldig fin plass altså! 🙂 I Rhodos by har de Zara & Sephora, og Starbucks!! 😀

  Anbefaler forresten Tzampika beach som ligger et stykke ned på øst siden av øyen, og Kalithea! (ligger i sykkel avstand fra Rhodos by på øst siden) (der bader man fra berget/klipper OG de har bar inni «fjellet» veldig fint! Supert sted om man vil snorkle!) 🙂

  Kos dere! 🙂

 20. Lyst å tipse dere om en nydelig resturange som heter Wonder. Utrolig god mat!!:)
  Også et nydelig sushi/drink sted som heter Sand, dette stedet er en opplevelse i seg selv. Begge stedene drives av svensker 🙂
  Dette var mine favoritt steder når jeg bodde og jobbet for ving på Rhodos i 1 1/2 år.
  Kos dere videre:)

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   Klem!

 21. Filer du Acryl neglene dine? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 22. Kjempefint antrekk og fine bilder 🙂

 23. Marita Ø

  Så herlig det ser ut! Og så deilig å gå rundt med sommerklær 🙂 Kos dere masse videre 🙂

 24. Vil bare anbefale dere en utrolig god og trendy resturant i Rhodos by. Den heter ZaZaZu. Fantastisk asiatisk mat. Ligger ved Rhodos casino helt nede ved vannet.

  1. Fotballfrue

   Så gøy, det skal jeg huske på 🙂

 25. Skoene var veldig fine, men på bildet så ser det ikke ut som de sitter så bra på foten din? De dekker liksom ikke der tærne dine starter, og de ser litt trøkkt ut..

  1. Fotballfrue

   De er veldig gode 🙂

 26. Du er så utrolig pen! Og du er så flink til å lage gjennomførte innlegg 🙂 stor inspirasjon for å komme meg ut av min depresjon, kanskje rart, men du reiser, står på, har en fin familie (hunder og snill mann og familie). Selvom vi såkalt ikke vet alt og alle har sitt, men du gir hvertfall fin motivasjon for mye i livet 😀 stå på!

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre, tusen takk <3

 27. Hvis du ikke har vært på Rhodos før, må du få med deg gamlebyen. Ellers er det sinnsyk trafikk på smale veier, så du må passe deg på sykkelen!! Misunner deg veldig at du er på Rhodos, skulle så gjerne vært der selv. Får aldri nok av øya og byen!! Om 3mnd er jeg der, heldigvis!

  1. Fotballfrue

   Vi skal dit 🙂 Gleder meg!

 28. Herlige bilder!
  Ikke relevant til innlegget over, men synes å huske at du bruker LadyComp? Har veldig lyst til å slutte med p-piller selv, men har aldri hørt noe om LC. Hvordan fikk du vite om dette vidunderet? Synes det er litt skummelt å stole på en maskin, men samtidig liker jeg ikke tanken på hva hormoner fra p-piller kan gjøre med kroppen på lang sikt. Hadde satt kjempe pris på svar, evt et innlegg om LC hadde vært fantastisk! <3 Takk for at du nevnte LC på bloggen din. Hadde aldri hørt om det før 🙂

  1. Hadde også ønsket dette! 🙂

   1. Karoline

    Hei!
    Jeg vet ikke om de som har skrevet kommentarene over leser dette, men Caroline leser det sikkert, og hvis du noen gang lager et sånt innlegg, håper jeg du husker på hvor mange lesere du har og at mange av disse helt sikkert er unge og ikke i faste stabile forhold slik som deg. LadyComp og lignende er vel og bra for voksne kvinner som av ulike grunner ikke ønsker å gå på hormonell prevensjon, men er ikke på langt nær så sikkert i forhold til graviditet, og bør etter min mening ikke brukes med mindre man synes det er ok å bli gravid. Hvis det er krise å bli gravid (fordi man er ung, ikke i fast forhold osv..) MÅ man bruke (annen) prevensjon! LadyComp baserer seg på «sikre perioder», og det er faktisk slik at ikke noen perioder er 100% sikre, man kan få spontane eggløsninger (utløst av sex). I tillegg er syklusene ofte mer ustabile hos unge jenter, og det egner seg derfor spesielt dårlig til disse. Jeg vil også gjerne reklamere litt for p-piller: det er ikke vist at langvarig bruk av p-piller gjør det vanskeligere å bli gravid senere (jeg er selv gravid, og fikk eggløsning tilbake umiddelbart etter at jeg sluttet med p-piller etter 7 år og gravid på 2. syklusen). Skadelige virkninger av hormoner på kroppen gjelder noen ganske få, og først og fremst gjelder det østrogen og brystkreft som er EKSTREMT sjelden hos unge kvinner (under 35) som ikke har noen spesiell risiko. P-piller fører til at man ikke får eggløsning, og «jo færre eggløsninger man har i løpet av livet» (enten pga mange graviditeter/ ammeperioder eller pga hormonell prevensjon – jo mindre risiko for eggstokkreft. Mange har også glede av at p-piller gir svakere og kortere blødninger, og lengre tid mellom hver blødning fordi man kan utsette den.

    Håper du tar med deg disse tankene hvis du noen gang lager et sånt innlegg, Caroline! Og jeg bidrar gjerne mer hvis det hadde vært interessant å lage en prevensjonsguide eller noe slikt, send meg gjerne en e-post. Jeg er straks ferdigutdannet lege med spesialkunnskap på nettopp dette feltet:)
    -Karoline

   2. Tusen takk for et utfyllende svar Karoline! 🙂
    Jeg trives egentlig veldig godt på p-pillen. Men det som bekymrer meg er artikler som:

    http://www.pfc.no/Aktuelt/tabid/191/ArticleID/53/Som-PFC-bruker-slipper-du-redusert-treningseffekt-i-helsestudio-og-ellers.aspx

    og denne;

    http://nhi.no/forside/slik-forebygger-du-cellulitter-35084.html

    Riktig nok er den første artikkelen fra LC sin hjemmeside (sikkert veldig partisk), men har likevel kommet over lignende informasjon opp gjennom årene fra andre kilder. Liker heller ikke det som står i artikkelen fra norsk helse informatikk om at p-piller fører til cellulitter! Ææh! Er det noe de fleste kvinner/jenter er enige om, er det vel at cellulitter ikke er ønskes velkommen?

    Ser at dette innlegget ble meget utseende fokusert, men samtidig tenker jeg at hvis p-piller først kan endre utseende til kroppen og hvordan den reagerer på trening, så tenker jeg samtidig på hva den eventuelt kan endre på innsiden av kroppen også?

    Håper du leser dette Karoline (du som er straks ferdigutdannet lege med spesialkunnskap på nettopp dette feltet). 🙂

    Skal selvfølgelig ta kontakt med min egen lege ang. dette, men synes det er greit å gjøre litt research selv også 🙂
    -Eva

   3. Tina A

    For min egen del må jeg tilføye at en heller ikke bør gå på p-piller om en har økt risiko for blodpropp (c-leiden mutasjon, eller noe slikt tror jeg det het). En bør også være obs på at bruk på p-piller kan utløse eller forverre depresjon, noe jeg og en venninne smertelig har fått erfare. Ellers er det jo flere som opplever at partneren plutselig får kortere lunte etter hun begynner på p-piller..
    Jeg tenker det er viktig å forhindre uønsket graviditet, _men_ at det burde gjøres flere undersøkelser/ stilles flere spørsmål før leger skriver ut p-piller, -særlig til yngre jenter som gjerne ikke selv har satt seg inn i rekken av mulige bivirkninger på forhånd.

 29. du må ta noen bilder av søstra di. Hun er såå vakker

 30. Katrine

  Har vært i Ixia de siste 4 årene på sommerferie, og gleder meg til august da vi tar turen igjen. Anbefaler dere å prøve en liten italiensk restaurant ca 15 min gange mot Rhodos by. Så god mat. I tillegg til en middag på Villa Mare og drink hos Lazaros på Sebastians bar. På veggen der henger en grønn fotball drakt, den fikk de av oss sist vi var der:) Du får hilse fra oss å si vi lommer tilbake i august. Kooos dere videre. Katrine 😉

 31. Du er så vakker! :O Ser ut som om dere har det helt herlig <3 Misunner dere oppi alt eksamens stresset 😉

 32. Ser helt fantastisk ut i Ixia nå! Jeg var der selv i fjor sommer, og skal tilbake i år sammen med jentegjengen! Nordsiden av øya er helt fantastisk. Midt på sommeren blir det alt for varmt på sør-øst siden, så da er Ixia perfekt! Kjøpte også boken din i dag. Gleder meg til å få tatt den i bruk. Det er så mye inspirasjon å finne i bloggen din, så da gir boken sikkert det samme. Med både diabetes og cøliaki er dette virkelig noe for meg!

  Stå på, du er rå!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, tusen takk <3

   Mange klemmer!

 33. Ser herlig ut, men de skoene…..de ser ikke særlig gode ut….Er de det? klarer du å gå lenge i høye heler?

  1. Fotballfrue

   Ja og ja 🙂

 34. Michelle

  har så lyst på sånn jakke! nydelige du <3

 35. Må bare si at neglene dine ser mye finere ut sånt! Naturlige 🙂 Kos deg mye i varmen!!!

 36. Hi Caroline! You look so adorable! I’m in love with the skirt and the biker jacket, the heels are to die for! Perfect match, very princess-like:))) The floral headband is super romantic!:) Big kisses! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie <3

 37. For et FANTASTISK antrekk! Jeg elsker det!! Så sommerlig og fint, du er så utrolig flott! Og de beina da! Wow! 🙂 Jeg var på idealvekten min i fjor sommer etter mange uker på bare shake..etter å ha testet ut en hel haug dietter for å komme meg tilbake til mat, både lavkarbo og andre har jeg nå gått opp 15kg på 1 år! Så utrolig deprimerende..denne sommeren har jeg bare lyst å gjemme meg bort. Disse bildet gir meg virkelig lysten til å klare å gå ned igjen denne vekten og få selvtilliten tilbake! Du er en stor motivasjon, så flink både til trening og kosthold 🙂 Kos deg på ferie! 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er garantert flott som du er, men det er selvfølgelig viktig å trives med egen kropp og vekt. Jeg er sikker på at du klarer dette, du må bare finne noe som passer deg! Håper du finner en livsstil som ikke innebærer shakes, det virker jo umulig å holde på i lengden, og da vil man jo tilslutt gå opp igjen. Men alt er mulig med den rette innstillingen! Jeg ønsker deg lykke til, og må bare si tusen takk for helt fantastiske ord! Du er herlig 🙂

   1. Tusen takk for motiverende ord 🙂 Jeg håper jeg finner en måte å komme tilbake til trivselsvekten på for det er ingen god følelse å ha lyst å gjemme seg bort hele tiden! Klem

 38. Du må være Norges vakreste kvinne!

 39. Vilken HÄRLIG blogg du har:) och jag följer dig nu på twitter.

  Om du gillar Hm Home, kan du kolla in min blogg idag:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

 40. DET ER DET FINESTE JEG HAR SETT!! <3
  ååååååå 🙂 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *