Mens vi venter på middag

Vi har bare kost oss i solen i dag, gått lang tur for å ta ut penger og kjøpt i snacks til solnedgangen 🙂 Føler nesten vi venter på å se en film hver kveld, for den er jo så vakker!

Slik ser det ut rett utenfor hotellet, byen heter Ixia.

Kjempegod iste!

Kjeksen til høyre MÅ jeg ha hver gang jeg er i Hellas, det er bare her de har den. Den er SÅ GOD! Tuckjeks med baconsmak. Husker jeg fikk helt dilla på den da jeg var i Hersonissos med jentene i 2006, gikk faktisk så langt at jeg sendte mail til LU for å høre om de kunne ta den inn i Norge, Sverige eller Danmark. Haha! Men av en eller annen grunn kunne de ikke det. De har den jo med saltsmak, så jeg skjønner ikke helt hvorfor. Kanskje like greit, sjansene er jo tross alt store for at jeg hadde levd på denne alene.

Nå må jeg komme meg i dusjen, om et par-tre timer er det middag 🙂 I dag spiser vi på hotellet igjen, i morgen på et sted som heter Coconut og etter det skal vi spise i Rhodos by. Og i morgen leier vi sykler. Mye å se frem til, dette er jo bare så deilig! Sender dere sola ♥

83 kommentarer

 1. Vi har den kjeksen i Finalnd;)

  1. Fotballfrue

   Heldig!

 2. Hei! Synes neglene dine så så fine og naturlige ut på ditt forrige innlegg.
  Har du lagt fransk manikyr eller kun blank forsterkning over? Fresh blogg som minner godt om de beste motemagasinene på markedet:)

  1. Fotballfrue

   Ikke fransk manikyr, men akrylnegler med perlemor 🙂

   Takk for fine ord!

   Klem 🙂

 3. Elisabeth

  Alltid gøy å kjøpe snacks i utlandet, da finner man så mye nytt! Og så greit med Carrefour der nede, der har de jo masse utvalg. Høres ut som en herlig søster- ferietur! Oppdaterer bloggen din mens jeg leser til eksamen, som sikkert mange andre 🙂 kos dere videre <3

 4. Sitter her på jobb og drømmer meg bort i de fine bildene og historiene deres fra Rhodos.

  Riktig god sykkeltur til Rhodos by!

  Klem.

 5. Kine Elise

  Hei! I Finland har de tuc kjeksen med bacon! 🙂 jeg får kjøpt det der, bor like ved grensa mellom Finland og Norge 🙂

 6. Nå må jeg bare si at du på det bilde ser helt fantastisk ut. Dette må være et av de tøffeste bildene av deg 😉
  Kos deg videre på ferien.

  Klem

  1. Fotballfrue

   Neimen, takk 😀

 7. Hvordan har du redigert det øverste bildet i innlegge? Det var kjempefint!

 8. the hungarian girl

  her i ungarn har vi tuc i bacon smak (litt nermere) jeg kan jó sende en boks med dem , vi har ogsó i ost og paprika smak , 😀 rart dere ikke har, norge har só my godere yummies

  1. Fotballfrue

   Ooooo, h

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *