Gresk påske

Håper ikke dere er lei av stemningsbilder helt ennå, det er jo så pent her, så jeg knipser som en gal. Dette er området hvor frokost, lunsj og middag serveres. Vi har all inclusive, så vi spiste middag her i går kveld og lunsj både i dag og i går. Frokosten er det beste, de har den  tykkeste, greske yoghurten, frisk frukt og masse deilige grønnsaker og pålegg. Nam! Og så har de veldig god kaffe, pluss i boka!

Nå er vi nesten nettopp ferdig med en sen lunsj. Var og kikket litt i sentrum tidligere, på desperat jakt etter noe som kunne ligne en kremete iskaffe, men da fant vi ut at det tydeligvis er gresk påske nå og fridag i dag, så nesten alt var stengt. Heldigvis åpner ting utover kvelden, og vi har funnet en kjempehyggelig restaurant som har både meksikansk og gresk mat, så der skal vi spise i kveld 🙂

Mange er nysgjerrige på temperaturen her, og det er som om det er midt i sommersesongen. Veldig varmt i solen og utrolig deilig i skyggen. Vannet er ganske kaldt ennå, så jeg har ikke mannet meg opp til et bad, men det var like før i stad, så kanskje om noen dager 😉 Ellers er det litt småkjølig om kvelden, men jeg klarte meg fint uten jakke i går. Kjenner det er lenge siden solen har skint på meg, for jeg er ganske tung i hodet, og faktisk har jeg bare ligget i solen i 3 timer. Må bare bli litt mer vant til det, tenker jeg. Snart blir det en dusj på meg, så blir det litt vin og nøtter i solnedgangen før vi er klare for middag. Har det så utrolig fint 🙂

37 kommentarer

 1. Jeg ble i det minste sulten av å se på matbilder 😉
  Det var da noe 🙂

  Har aldri hørt om Gresk Påske før, hva er det egentlig?

 2. Vin og nøtter/oliven/annen snacks i solnedgang i syden må være min absolutte favoritt-ting med sydenferie! Å være deilig og nydusjet, smurt med aloe vera og kjenne at solen har tatt litt i huden sin og nyte at det blir litt svalere! NYT ferien din, Caroline 🙂

 3. Ååh, det ser så herlig ut! Har kjempelyst til å dra selv, men etter tre delvis mislykkede ferieturer har jeg funnet ut at jeg har angst for ukjente steder. Prøver å ta det mil for mil nå og begynne med en ferietur til Sverige i sommer, så kanskje (forhåpentligvis) jeg klarer å komme over det! 🙂

 4. Marita Ø

  Nydelige bilder! Høres ut som dere koser dere maks 🙂 Kos dere masse videre 🙂

 5. Ser helt fantastisk ut 🙂 Nydelig sted!

 6. Ser helt fantastisk ut! Nyyyt Rhodos, og spis en diger gyros for meg 😀

 7. Wow, ser helt nydelig ut der! Kos dere! 🙂

 8. Maria Isabell

  Du må bestille frappè 🙂 Da får du iskaffe 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det var det jeg bestilte 😉 Fikk isbiter med kaffe og måtte be om melk 😉

 9. Dette er jo et aldeles nydelig sted, helt fantastisk. Men som den «grekofile» jeg er ville jeg ha foretrukket å bo på et mer autentisk gresk sted. Dette kan jo egentlig være hvor som helst i verden, ser en luksus som jeg ikke forbinder med det varme gode Hellas – der de enkle menneskene man kommer i kontakt med er en stor del av ferien. Lokalene, også rommene/leilighetene ser golde og upersonlige ut, uten noen form for atmosfære. Kanskje når jeg blir pensjonist er dette stedet 😉

  1. Fotballfrue

   Det er bare å ta seg en tur rett utenfor hotellet, så har du Hellas på sitt beste 🙂 har selv vært i Hellas rundt 10 ganger, så jeg kjenner jo godt til landet og kulturen her. En trenger ikke være på hotellet 24/7 selv om det er flott her 🙂 Det blir som alltid hva du gjør det til selv 🙂

 10. På enden av bargaten (enden som er mot sandstranden) er det en cafe som selger litt bakverk og driver noe lignende ala bigbite. Der har de god kremete kaffe. I tillegg har de starbucks i Rhodos 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

 11. Hei!

  Håper du kose deg der nede:) Drar ned om 4 uker selv på samme hotell, å jeg ser du blogger derifra. Hvordan er internettet der? Er det trådløst på rommet? Skal jobbe litt fra pc der nede, så lurer på om nettet er brukbart? 🙂

  Kos deg masse videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Utrolig treigt nett fra rommet, dessverre :/ Men borte ved restauranten er det fint 🙂

 12. Pure bliss!! xo

 13. Katrine

  Himmelsk!

 14. Er du i Ixia/Ialyssos? Der har jeg feriert med familien siden jeg var liten jente 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀

 15. Fantastisk med updates av hotellet! Vi er tre par som skal dit 9juni 🙂 bare å ta bilder og fortell.. Første gang jeg får samboere til å lese blogg 😉 haha

 16. Camilla

  Kjenner jeg gleder meg veldig til jeg og samboeren min skal ned dit i august:) Gleder meg til å følge med på bloggen din utover uka å få masse tips og reise lyst:)

 17. Hei Caroline! Jeg og min kjære skal gifte oss neste sommer og tenker å reise videre på bryllupsreise noen dager etter. Ville du anbefalt dette hotellet til et slikt formål? Er det aktiviteter å gjøre på der forutenom fitness? To uker helt i ro kan bli litt drøyt for de fleste 🙂 Er sentrum stort?
  Kos dere videre på ferie, du fortjener det!! Klem fra Ingri.

  1. Fotballfrue

   Jeg ville ikke selv valgt Hellas som bryllupsreisemål, men det må nesten være opp til hver enkelt 🙂 Sentrum her er ikke stort, men Rhodos by er jo 3 km. unna 🙂

   Klem!

 18. Camilla

  Så utrolig fint det ser ut:) kjenner jeg gleder meg veldig til jeg og samboeren min skal dit 18 august:)
  Gleder meg til å følge med på alle oppdateringene dine utover uka! Kjenner reise lysten kommer:)

  Og forresten, elsker bloggen din! 🙂

 19. Margrete

  Så nydelig det var der!!

 20. Karoline

  Så herlig det ser ut! Da jeg leste den siste setningen din, måtte jeg bare kommentere. Jeg er så glad for at du har det bra og koser deg, og slapper av sammen med mannen din. Det fortjener du! Du er så flink og dyktig, og står virkelig på hver dag for denne bloggen. Tipper det er mye som skjer som ikke vi vet om! Fullstendig avslapning med sol og god mat er vel fortjent. Lad batteriene og nyt ferien deres 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk, gode du! <3

 21. Så utrolig fint det er der, reiser ned dit i juni, cant wait 😀

 22. Ååååååh, det er hit på dette hotellet jeg skal i sommer!!!! 🙂 Gleeeder meg!!! Hvordan er det der? Tips? 😉 Koooooos deg MASSE!!!! 🙂 Stor klem 🙂

 23. Michelle

  Ser helt fantastisk ut!!! Heeerlig!! Misunner deg solen nå altså, her er det bare regn.. =P

 24. Ååå, ser helt fantastisk ut! Kjenner at jeg gleder meg til bryllup i Barcelona nå! Sol, strender, cocktails og godt selskap 🙂
  Kos deg masse skjønne du 🙂

 25. Utroli spennende å følge bloggen din når du er der nede.
  Skal selv på dette hotellet i juli og blir enda mer gira når du viser så flotte bilder.
  Vet du om alle rom er renovert? Skal selv bo på junior suite og krysser fingre og tær for at den kan minne litt om deres bungalow. Vet du noe om priser på spaet? Har du testet ut? Håper du skriver om det også. Kos deg vakre deg, nyt det. Du fortjener det!

  1. Fotballfrue

   Alle rommene er renovert, hele hotellet er nytt 🙂 Junior suiten er noe mindre enn bungalowen 🙂

   Spaet vet jeg ingenting om, tror ikke det blir tid til det mens vi er her :/ Men det ligger prisliste her, så jeg kan sjekke 🙂

   Klem!

 26. «Gresk påske» hehe..Ortodoks påske med andre ord. 😉 Er ikke bare i Hellas det er påske nå.

  1. Fotballfrue

   De sa greek easter selv :p Men ja 🙂

 27. For noen fantastiske steminngsbilder. Frokosten eller lunsjen din Caroline så bare sååå fristende ut:-)

  Kos dere videre på vakre Rhodos!

 28. Så flott der ser ut der! Har selv vært på Rhodos flere ganger. 1 gang i Ixia.. Som barn da! Og 3 ganger i Rhodos by! Liker meg så godt der siden det er så mye å se der også.. Masse butikker.. + gamlebyen. Også to strender! Perfekt. Kos dere videre =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *