30 Days Challenge: Day 15

Dagens challenge: Rommet ditt. Denne blir litt svak, for jeg har jo ikke et eget rom, jeg har et helt hus 🙂 Men kanskje challengen mener soverommet mitt? Tenkte uansett å vise det, har postet disse bildene før, men det er 7 måneder siden, så kanskje noen ikke har sett dem? Soverommet er det rommet i huset hvor alt alltid er på stell, uansett. Sengen må være oppredd før jeg forlater huset og ingenting skal ligge der det ikke skal. Det finnes jo ikke noe bedre enn å legge seg i en oppredd seng med myke dyner når du er sliten etter en lang dag. Når det er orden rundt meg, finner jeg i tillegg roen mye fortere. Så må det være godt lesestoff, kaffemaskin og noe deilig å hvile øynene på. Som for eksempel Lars-Kristian 🙂

Og ja, bilderammene har fått bilder nå ♥

Er det noen flere rom i huset dere ønsker å se?

83 kommentarer

 1. For et nydelig rom!

 2. Hvor har du kjøpt den jeg vet ikke hvs jeg skal kalle det men, mannekinnen med englevingene på? 🙂

  1. Fotballfrue

   Butikkartikler.no 🙂

 3. Utrolig vakkert!!!

 4. Alle rom i huset! 🙂 så inspirerende

 5. Hvor er sengen deres i fra? Jeg har lett etter eksakt seng så lenge nå og finner ikke akkurat den sengen noe sted, bortsett fra en som nesten ligner på Skeidar, men den er liksom ikke helt riktig.. Foresten veldig fint rom dere har… 🙂

 6. Åhhh så god ide med caffe maskin på rommet!

 7. Maya Thorheim

  Jeg vill se alle rommene i huset 🙂 Er såå nysgjerrig på hvordan du har det i resten av huset, jeg er såå inspirert av hvordan du innreder o.l, så hadde vært veldig spennende og få se hvordan dere har det 🙂
  Nydelig soverom dere har! Kaffe maskin på soverommet har jeg ikke sett før, men det likte jeg MEGET godt og et tips jeg kommer til å ta med meg inn når jeg nå skal pusse opp akkurat soverommet! 😀

  Du er ei flott dame Caroline, som inspireHåper mange mennesker her ute! Håper dere stor koser dere på ferie 😉

  Klem Maya

 8. kan du legge ut video av walk-in closete ditt? og kan du ha sånn room-tour i hele huset? 🙂 elsker rommet deres!!

  1. Fotballfrue

   Det ligger ute, men jeg kan godt ta en repost 🙂

 9. Heii ! 🙂 Jeg vil gjerne se badet ditt 🙂 Jeg skal snart få mitt eget bad, så hadde vert gøy å få litt inspirasjon! 🙂

 10. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt «utstillingsdukken» .. har vært leng på utkikk etter en som ser bra ut og ikke er et «vrak» liksom 😛

  1. min er fra butikkartikler.no, men de har noen utrolig flotte noen nå hos åhlens! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *